Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Deniz uyku sorunumuz dışında iyi teyzesi:)) Ama uyumuyor ve de uyutmuyor sıpam..

Bu arada rumuzum gözümün bebeği demek çerkezce..

Hem bunalıma girmek için de durumunun müsait olması gerek, hizmetçilerle yaşayanlar için gibi bunalım falan..Valla biz bebekle uğraş, evle ilgilen derken arada fırsat bulursak bunalıma girmek yerine uyku uyumayı tercih ederiz değil mi:))

arkadaşlar merhaba...daha öncede yazmıştım ama başka sorularım var cevaplarsanız sevinirim.şimdi ben türkiyede olmadığım için işler farklı kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum bunun için hangi doktora gitmeliyim sizler hangi doktora gidiyorsunuz? yada test yaptırmak istesem hangi testleri yaptırmak istiyorum diyeceğim neolur cevap verin karmakarışığımm

merhaba
bizler Türkiye'de Kadın Doğum Uzmanları'na gidip Tromboz-Kardiyovasküler Hastalıklara Yatkınlık Mutasyon Taraması testini yaptırıyoruz,kısaca trombofili paneli deniliyor

geçmiş olsun

yok yok bu Deniz'ler genelde aynı demek ki ne uyuyor ne de uyutuyorkaydirigubbakcemile2

şaka bir tarafa 40 ınızın çıkmasına az kaldı,hep derler ya 40 ı çıkınca düzelir diye,inşalah Deniz'de rahat rahat uyumaya başlar

rumuzunun anlamı çok güzelmiş,demek çerkezce......

bunalıma gelince,kesinlikle katılıyorum:içelim:

ıyi akşamlar kızlar
Bugün gittim doktora. Bebişimi ilk defa gördüüüüm. :teytey: Bundan önceki fasulye kadar olanı saymıyom. Ay çok tatlıydı. Ayaklarını üst üste atmış doktorumda keyfi yerinde ohh dedi. zıpladı bir ara ,eliyle gözünü elledi. Israr ettim cinsiyeti için, doktorumun tahmini vardı yüzünden belliydi ama söyleyemem kusura bakmayın erken dedi nazikçe. Ama ben saçı yok diyemidir nedir erkek sanki dedim durdum çok konuştum orda heyecandan olsa gerek. :))
Myom denen salak şeyde 5 cm olmuş nazar değsin 1 cm büyüyor her ay. Doktorumda şuan için bir sorun teşkil etmiyor bebek başka o başka yerde dedi. Bide ense kalınlığını ölçtüm iyi burun kıkırdağı falan filan herşey oluşmuş dedi ben tabi bebeğe bakmaktan çok dinlemedim. Ay çok güzel bir duygu yaa. Allahım herkeze nasip etsin. Hergün dua ediyorum herkeze versin diye.
ığneyi hergün aynı saatte vuruluyorsun dimi dedi evet dedim. Ne zaman istersen göbekten, kola yada bacağa geçebilirsin dedi.
ışte yarın da ikili test için hastaneye gidecektim randevu alamadım hastanenin sistem hata veriyor artık Cumaya gidecem mecburen.
Gulus hoşgeldin canım.Yokluğun belliydi topik sessizdi.
Büşracım bak hemen gittim geldim yazdım
Dendencim diş ağrımı söyledim dişçiye gitmemi midem için Rennie yada gavıscon iç dedi. Ama şuan için de ilaç kullanman için erken dedi. Kalçamdaki ağrıda kalsiyum eksikliğindenmidir dedim kalsiyum şuan yazamam erken dedi. Başım ağrıyor sürekli kan hacmim arttığındanmıdır dedim hamilelikte damarlar baskı yapar ondan ama sakın ağrı kesici içme zaten iğnen kan sulandırıcı bide ağrı kesici içersen kanama yapar dedi. ığne kullandığın sürece kanaman oldumu dedi hayır dedim Çok güzel dedi. Ben 0.4 lük kullanıyorum sanırım sorun olsa dozu düşürürdü. Ay ne çenem açıldı.
Herkeze selam.

Son düzenleme:

ay canım ne güzel haberler verdin.içim açıldı.delikafadulden

Uykum var ve midem çoook bulanıyor. Offf. Öğürmekten midem bıçak saplanıyor gibi ağrıyor uyumaya çalışayım. Tabi mide ağrısından yatabilirsem. (Reflü varya yanıyor ) :gitme:

sonuyok meraba canım benim 3 düşüğüm var 3. de 0.4lük iğne kullandım 9 haftalıkken kalbi durdu
canım benim peki drun ne dedi iğne dozun mu az gelmiş bir hemetoloğa gitsen o sana yol gösterir canım hakkımızda hayırlısı inş sende hayırlı bir evlat sahibi olursun

ohh maşallah hadi hayırlısı sonuna kadar böyle sürer inş ne güzel böyle iyi haberler almak
ha bu arada pıhtılaşma faktörlerini yazda senide listeye ekleyim canım

kızlar zinko içen varmı dr bana gebe kalınca keselim falan demedi ben iki defa sordum acaba dalgınlıklamı kullan diyor diye yok gayet kendindeydi vekullan dedi bir zararı oluyormu bebeğe acaba ?
bu arada clexane iğnelerin yeni üretimlerini gördünüzmü hiç hoş olmamış üzerine bir mekanizma yerleştirmişler içindeki ilaç bitince otomatik atıyor ve iğneyi güya vücuttan çıkarıyor ama ben beceremiyorum sinir oldum eski klasık iğnelerimi istiyorum ben

ohh maşallah hadi hayırlısı sonuna kadar böyle sürer inş ne güzel böyle iyi haberler almak ha bu arada pıhtılaşma faktörlerini yazda senide listeye ekleyim canım

Canım teşekkür ederim umarım hepimizin hamilelikleri sorunsuz geçer.
Bende protein s düşüklüğü var ---------------------------- fragmin 5000 (0,4) bebe asprini önerilen tedavi şekli.

Herkeze günaydıııııın.
Güzle bir gün geçirmek dileğiyle.
Bugün ilk defa istifra etmedim ve midem bulanmadı. ınanamıyorum aman kendi kendime nazar değdirmeyeyim.

Ayyyy iyiki yazdım ha iki dakika geçti istifra ettim.mafoldumben aman bide işyerinde ne sinir bir durum.

Herkeze günaydıııııın.
Güzle bir gün geçirmek dileğiyle.
Bugün ilk defa istifra etmedim ve midem bulanmadı. İnanamıyorum aman kendi kendime nazar değdirmeyeyim.

günaydın cnm.iyi haberlerine çok sevindim.allah tamamına erdirsin hepimizide.5.ayda azalıyo cnm.idare et bulantılar.hoş bende hala tam geçmedi ama azalıyo baya.

günaydın cnm.iyi haberlerine çok sevindim.allah tamamına erdirsin hepimizide.5.ayda azalıyo cnm.idare et bulantılar.hoş bende hala tam geçmedi ama azalıyo baya.

Sağol canım. Gerçi iyi haber yazdım sonra bozuldu ama olsun. Böyle böyle geçer heralde. Senin hamilelik nası geçiyor canım. midende yanma oluyormu?

Sağol canım. Gerçi iyi haber yazdım sonra bozuldu ama olsun. Böyle böyle geçer heralde. Senin hamilelik nası geçiyor canım. midende yanma oluyormu?

olmazmı cnm.dr magcar diye şurup vermişti arada içiyom.ben pek şurup sevmemde.baharatlı yiyince duramıyorum.hafif şeylerle geçirmeye çalışıyorum.ama mide zor ya.bulantıda,ağrıda,yanmada mevcut bende.

canım valla ben kaç kez gittimse gebe olduğunu öğrenir öğrenmez çinkoyu kes dediler bence tekrar sor ... çinko alınmaması gerekiyor gebelikte diye biliyorum....
bide crawford'un protein s eksikliği var iğnede 0,4 lük diye biliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…