İyi akşamlar kızlar
Bugün gittim doktora. Bebişimi ilk defa gördüüüüm. :teytey: Bundan önceki fasulye kadar olanı saymıyom. Ay çok tatlıydı. Ayaklarını üst üste atmış doktorumda keyfi yerinde ohh dedi. zıpladı bir ara ,eliyle gözünü elledi. Israr ettim cinsiyeti için, doktorumun tahmini vardı yüzünden belliydi ama söyleyemem kusura bakmayın erken dedi nazikçe. Ama ben saçı yok diyemidir nedir erkek sanki dedim durdum çok konuştum orda heyecandan olsa gerek. :))
Myom denen salak şeyde 5 cm olmuş nazar değsin 1 cm büyüyor her ay. Doktorumda şuan için bir sorun teşkil etmiyor bebek başka o başka yerde dedi. Bide ense kalınlığını ölçtüm iyi burun kıkırdağı falan filan herşey oluşmuş dedi ben tabi bebeğe bakmaktan çok dinlemedim. Ay çok güzel bir duygu yaa. Allahım herkeze nasip etsin. Hergün dua ediyorum herkeze versin diye.
İğneyi hergün aynı saatte vuruluyorsun dimi dedi evet dedim. Ne zaman istersen göbekten, kola yada bacağa geçebilirsin dedi.
İşte yarın da ikili test için hastaneye gidecektim randevu alamadım hastanenin sistem hata veriyor artık Cumaya gidecem mecburen.
Gulus hoşgeldin canım.Yokluğun belliydi topik sessizdi.
Büşracım bak hemen gittim geldim yazdım
Dendencim diş ağrımı söyledim dişçiye gitmemi midem için Rennie yada gavıscon iç dedi. Ama şuan için de ilaç kullanman için erken dedi. Kalçamdaki ağrıda kalsiyum eksikliğindenmidir dedim kalsiyum şuan yazamam erken dedi. Başım ağrıyor sürekli kan hacmim arttığındanmıdır dedim hamilelikte damarlar baskı yapar ondan ama sakın ağrı kesici içme zaten iğnen kan sulandırıcı bide ağrı kesici içersen kanama yapar dedi. İğne kullandığın sürece kanaman oldumu dedi hayır dedim Çok güzel dedi. Ben 0.4 lük kullanıyorum sanırım sorun olsa dozu düşürürdü. Ay ne çenem açıldı.
Herkeze selam.
olmazmı cnm.dr magcar diye şurup vermişti arada içiyom.ben pek şurup sevmemde.baharatlı yiyince duramıyorum.hafif şeylerle geçirmeye çalışıyorum.ama mide zor ya.bulantıda,ağrıda,yanmada mevcut bende.
crawfordcum ilk 3 öyle oluyo valla..bi ara hiç bişi yiyemcem zannediyodum..Ayyyy iyiki yazdım ha iki dakika geçti istifra ettim.mafoldumben aman bide işyerinde ne sinir bir durum.
melek ve esra arıycam sizi yarın.
büşraaa hadi hayırlısı canım ama sen bir kaç ay diyorsan bence o eşin olcak adam şimdiden düşmez yakandan senin ben tanıyorum sizi aklinialirimsmile artık güzel günler tatlı yeğenler gelir inşallah bir aya kalmaz güzel haberi verirsin,
topiği hiç takip edemiyorummmmmmmmmm
ben üç aydır başlamam gerekiyordu ama eşim elime geçmiyorki başlayayım henüz başlayamadık vesselam ama hayırlısı olsun inşallah.
aysude geçmiş olsun
diş tedavin bitiyor mu??
esraben merhaba : ))
herkese günaydın... dişim çoooooookkkkkkkk ağrıyo........ ben çok mutsuzum bugün...
herkese günaydın... dişim çoooooookkkkkkkk ağrıyo........ ben çok mutsuzum bugün...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım,crawford bebeğini görmüş kuzum benim iyiymiş maşallah
gülüşte gelmiş izmirden hoşgelmiş,
aysude kaçağıda buralardaklava:
angel esraben denden hepinize günaydın.....
kızlar benim mide yanmalarım başlamadı ay benim bebek kelmi olcak .genelde 20.haftalarda başlarmış mide yanmaların.olmaması iyide .hani saç çıkarır derler ya o yüzden sordum.normalmiki bu.doktorumda sordu yanmaların varmı diye yok dedim.bişe demedi.çok saçlı bebeği sevmem zatende .kel oğlum keltoş oğlum olacak sanırım :))))
dinamis canım deniz kızı uyutmuyormuş senide inşallah düzelir tatlım.buda bebeklerin güzellikleri ne yapalım iyi olsunlarda katlanırız dimi ama...
bu arada doktor bana sırt üstü yatma dedi.ama gece bir kalkıyom sırt üstü yatmışım.en çok rahat ettiğim pozisyon aslında.zararı olurmuki kızlar.
melek ve esra arıycam sizi yarın.
büşraaa hadi hayırlısı canım ama sen bir kaç ay diyorsan bence o eşin olcak adam şimdiden düşmez yakandan senin ben tanıyorum sizi aklinialirimsmile artık güzel günler tatlı yeğenler gelir inşallah bir aya kalmaz güzel haberi verirsin,
topiği hiç takip edemiyorummmmmmmmmm
ben üç aydır başlamam gerekiyordu ama eşim elime geçmiyorki başlayayım henüz başlayamadık vesselam ama hayırlısı olsun inşallah.
aynen öyle yapcaz zaten
elif şafak ilk hamileliğinde depresyona girmiş ve Siyah Süt adlı bir kitap yazmış,dünden beri okuyorum bugün bitiririm sanırım.........neyse bizde mi kitap yazsak yaaa....ne güzel olur aslında di mi........hayatlarımız roman gibi zaten
Kızlar bu arada Deniz coştu vallahi..Bu gece de sabaha karşı üç buçuk dört gibi kalktık ve hala inanamıyorum ama öğlen 12 de uyuduk(
Bu kadar uykusuzluğa ben dayanamıyorum ama benim cadı kız uyumuyor..
Bugün Zinco damla aldım, doktorumuz kullanabilirsin dediydi, bugüne dek kullanmadım, ne bilim korktum el kadar bebeğime anne sütü dışında bişeyler vermeye ama bu gece de aynı şeyi yaparsa kullanacağım artık...
Bu damla gazını kolay çıkartmasını sağlıyormuş, biizmkinin derdi gaz mı bilmem ama denim diyorum belki gazı kolay çıkarsa az daha fazla uyur...
İyi akşamlar kızlar
Bugün gittim doktora. Bebişimi ilk defa gördüüüüm. :teytey: Bundan önceki fasulye kadar olanı saymıyom. Ay çok tatlıydı. Ayaklarını üst üste atmış doktorumda keyfi yerinde ohh dedi. zıpladı bir ara ,eliyle gözünü elledi. Israr ettim cinsiyeti için, doktorumun tahmini vardı yüzünden belliydi ama söyleyemem kusura bakmayın erken dedi nazikçe. Ama ben saçı yok diyemidir nedir erkek sanki dedim durdum çok konuştum orda heyecandan olsa gerek. :))
Myom denen salak şeyde 5 cm olmuş nazar değsin 1 cm büyüyor her ay. Doktorumda şuan için bir sorun teşkil etmiyor bebek başka o başka yerde dedi. Bide ense kalınlığını ölçtüm iyi burun kıkırdağı falan filan herşey oluşmuş dedi ben tabi bebeğe bakmaktan çok dinlemedim. Ay çok güzel bir duygu yaa. Allahım herkeze nasip etsin. Hergün dua ediyorum herkeze versin diye.
İğneyi hergün aynı saatte vuruluyorsun dimi dedi evet dedim. Ne zaman istersen göbekten, kola yada bacağa geçebilirsin dedi.
İşte yarın da ikili test için hastaneye gidecektim randevu alamadım hastanenin sistem hata veriyor artık Cumaya gidecem mecburen.
Gulus hoşgeldin canım.Yokluğun belliydi topik sessizdi.
Büşracım bak hemen gittim geldim yazdım
Dendencim diş ağrımı söyledim dişçiye gitmemi midem için Rennie yada gavıscon iç dedi. Ama şuan için de ilaç kullanman için erken dedi. Kalçamdaki ağrıda kalsiyum eksikliğindenmidir dedim kalsiyum şuan yazamam erken dedi. Başım ağrıyor sürekli kan hacmim arttığındanmıdır dedim hamilelikte damarlar baskı yapar ondan ama sakın ağrı kesici içme zaten iğnen kan sulandırıcı bide ağrı kesici içersen kanama yapar dedi. İğne kullandığın sürece kanaman oldumu dedi hayır dedim Çok güzel dedi. Ben 0.4 lük kullanıyorum sanırım sorun olsa dozu düşürürdü. Ay ne çenem açıldı.
Herkeze selam.
Ayyyy iyiki yazdım ha iki dakika geçti istifra ettim.mafoldumben aman bide işyerinde ne sinir bir durum.
ooo maşallah maşallah zehrada gelmiş
nasılsın zehra,bebiş nasıl??
ben bu gidişle kahvaltı yapamıycam
canım bende sol tarafma yatmam gerektigini biliyorum ama sabah bir kalkıyorum sagıma ytmısım, umarım bir zararı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?