Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sana ve bebeğine maşallah sağlıkla tamamına erdirsin rabbim
bulantılarında geçmesine az kaldı hiç merak etmekaydirigubbakcemile2

olmazmı cnm.dr magcar diye şurup vermişti arada içiyom.ben pek şurup sevmemde.baharatlı yiyince duramıyorum.hafif şeylerle geçirmeye çalışıyorum.ama mide zor ya.bulantıda,ağrıda,yanmada mevcut bende.

angel geçmiş olsun........bende 12.haftadan 18.haftaya kadar çekmiştim midemden,hem de benim mide kanaması geçmişimde var,ilaç falan fayda etmemişti,GAVİSKON fena değil ama,bende sevmiyorum şurup içmeyi..........bir dahaki gebeliğim inşallah daha rahat geçer:CüvCüv:

arkadaşlar yarında misafirlerim var......bugün pazara gidicem annemle,büyük ihtimalle hafta sonuda misafirim olacak..........çok çalışmam lazım çooooooookkkkkkk-tatlicadiarzu-

Ayyyy iyiki yazdım ha iki dakika geçti istifra ettim.mafoldumben aman bide işyerinde ne sinir bir durum.
crawfordcum ilk 3 öyle oluyo valla..bi ara hiç bişi yiyemcem zannediyodum..
şimdide herşeyi yemek istiyorum Dcokacimcoook
16.haftama kadar her sabahh çıkardım.hatta gün içinde de oluyodu(
taki 16.haftama girdim kesildi..herkes diyodu da şaka gibi geliyodu
yakında geçer inşş canım

cumartesi ayarlayalım canım inş:))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım,crawford bebeğini görmüş kuzum benim iyiymiş maşallah
gülüşte gelmiş izmirden hoşgelmiş,
aysude kaçağıda buralarda klava:
angel esraben denden hepinize günaydın.....
kızlar benim mide yanmalarım başlamadı ay benim bebek kelmi olcak .genelde 20.haftalarda başlarmış mide yanmaların.olmaması iyide .hani saç çıkarır derler ya o yüzden sordum.normalmiki bu.doktorumda sordu yanmaların varmı diye yok dedim.bişe demedi.çok saçlı bebeği sevmem zatende .kel oğlum keltoş oğlum olacak sanırım :))))
dinamis canım deniz kızı uyutmuyormuş senide inşallah düzelir tatlım.buda bebeklerin güzellikleri ne yapalım iyi olsunlarda katlanırız dimi ama...
bu arada doktor bana sırt üstü yatma dedi.ama gece bir kalkıyom sırt üstü yatmışım.en çok rahat ettiğim pozisyon aslında.zararı olurmuki kızlar.

Gunaydın Kızlar, Gunaydın denden cim,

bana moral verdin cok tesekkur ederim bundan sonra sadece olumlu dusunecegim bebegim dogduktan sonra gecirecegimiz guzel gunlere odaklanacagım ..

Allah her isteye hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin..

canım bende sol tarafma yatmam gerektigini biliyorum ama sabah bir kalkıyorum sagıma ytmısım, umarım bir zararı olmaz.

esterya günaydın
daha iyi olmana sevindim,mesaj kutunu boşalttın mı biraz

kıslar bende sol tarafıma hiç yatamazdım,hep sırt üstü yatardım,sol tarafıma yatınca rahatsız olurdum

bir arkadaşımda hep sağ tarafına yattı,kızının maşallahı var walla

Yakamı bırakmıyor ama ben çözümünü buldum her akşam biyere gidiyoruz eve gelirkende yolda başlıyorum esnemeye çok uykum geldi diye söylenmeye eve gelir gelmezde uyuyorumakannehirkaydirigubbakcemile3 adamın yakama yapışacak zamanı kalmıyor :kedi:
Şimdilik böyle idare ediyoruz :)
Sende artık kocanın yanındasın elini çabuk tutda gelsin yiğenimiz artık:ecrin_bebek:

Bende şimdi okuyorum siyah sütü ama bana çok sıkıcı geldi şimdi 150.sayfadayım
Asıl burdaki herkesden bi roman olur valla hepimiz kitap gibi kızlarızaklinialirimsmile

Canım allah kolaylık versin
Demek deniz kız yoruyor seni:ecrin_bebek:
Benim halamında kızı hiç uyumazdı oda hep anason veriyordu
Onu verince uyuyordu ama nekadar sağlıklı onu vermek bilmiyorum sen daha iyi bilirsin canım

Oy oy yerim ben o miniğin ellerini
Çok farklı bi duygudur onu öyle görmek insan daha çok bağlanır heralde
Allahım onu ve tüm bebekleri korusun (amin)

Ayyyy iyiki yazdım ha iki dakika geçti istifra ettim.mafoldumben aman bide işyerinde ne sinir bir durum.

Canım ya sık dişini az kaldı inşallah genelde 4.ayda azalıyormuş bulantılar
Ama dediğin gibi iş yerinde daha zor oluyor
Bende hamileyken çalışıyordum birde bizim lavabo üst kattaydı
Oraya çıkana kadar her yer batıyordu sonra birde oraları temizliyordum :bbo:

siyah sütü bitirdim kıslar

büşra haklısın çok da akıcı değil ama ilginç bir kitap
annelik ve yazarlık sorgulanmış orada,ve elif şafak ikinci bebeğinide doğurdu : )) hemde kendi isteğiyle

o kadar bunalımlardan sonra yine anaç sütlaç hanım galip geldi

şimdide Baba ve Piç'e başlayacağım,ama ondan önce danışmanlığını yaptığım firmanın sistemini kurmam gerek offffff çok çalışmam lazım çoooookkkkkk

Son düzenleme:
ooo maşallah maşallah zehrada gelmiş
nasılsın zehra,bebiş nasıl??

ben bu gidişle kahvaltı yapamıycam

iyiyiz canım çok şükür.geçen hafta gördüm en son bebeği.iyiydi ama yüzünü kapadı benim oğlan teyzesi.huzurlu bebek yüzünü kaparmış bir arkadaşım söyledi siteden.bende bir yandan çamaşır serdim etrafı toparlıyom gidiyom geliyom,elimde de çay .bide siteye bakıyom :))

canım bende sol tarafma yatmam gerektigini biliyorum ama sabah bir kalkıyorum sagıma ytmısım, umarım bir zararı olmaz.

canım bende sağ tarafımda rahat ediyorum.bebek solda çünkü.sanki sola yatınca ezecekmişim gibi geliyo.çok yan dönerim çünkü kolumu yastığın altına koyarım o yüzden rahat edemiyom.sonra gece bir kalkıyom sırt üstüyüm.doktorum gittiğimde geçen hafta artık yatma dedi sırt üstü.gece öyle kalkınca birden korkuyorum.zor yatmak hamileyken.bide göbek büyüdü zor dönüyom .son ayları düşünemiyom.göbeğim çıkmıyo diye üzülüyodum birden fırladı şimdi :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…