günaydın canımıniçiiii opuyorumnanaktangül de geldi ooh sefamız olsun
güllerin en güzeli günaydınolumunekankayizsmile
niye bana hiç sizin anlattığınız bu güzel şeyleri yaşayamıcam gibi geliyor....
günaydın canımıniçiiii opuyorumnanaktan
günaydın güzellikler
geçmişi şöööle bi okuyayım dedim
crawford canım çok sevindim inşallah hep güzel haberlerle gelirsin
aysude tatlım geçsin artık şu diş işi yaa ben bile düşündükçe içim çekiliyoo
zehracım hiç belli olmaz miden yanmasa bile keltoş olmaz oğlun
dinamiss şeker anne 40 geçsin biraz daha rahatlarsınız
gez büşra gez anam bebişten sonra kendine kalamıyorsun çünkü
denden güzelim maaşallah iyi kitap okuyorsun bende bisürü kitap aldım daha kapağını açamadım enson Sır ve Arora'nın incilerini okudum gerisi gelemedi çünkü zamanım yok benim :çok üzgünüm:
hepinizin günü güzel geçsin e baharda kendini hissetiriyor ay içim kıpır kıpır :sm_cool:
günaydın güzellikler
denden güzelim maaşallah iyi kitap okuyorsun bende bisürü kitap aldım daha kapağını açamadım enson Sır ve Arora'nın incilerini okudum gerisi gelemedi çünkü zamanım yok benim :çok üzgünüm:
hepinizin günü güzel geçsin e baharda kendini hissetiriyor ay içim kıpır kıpır :sm_cool:
sana ve bebeğine maşallahsağlıkla tamamına erdirsin rabbim
bulantılarında geçmesine az kaldı hiç merak etmekaydirigubbakcemile2
angel geçmiş olsun........bende 12.haftadan 18.haftaya kadar çekmiştim midemden,hem de benim mide kanaması geçmişimde var,ilaç falan fayda etmemişti,GAVİSKON fena değil ama,bende sevmiyorum şurup içmeyi..........bir dahaki gebeliğim inşallah daha rahat geçer:CüvCüv:
arkadaşlar yarında misafirlerim var......bugün pazara gidicem annemle,büyük ihtimalle hafta sonuda misafirim olacak..........çok çalışmam lazım çooooooookkkkkkk-tatlicadiarzu-
ya bilmiyorum ama sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı niye bilmiyorum içim dolup dolup geliyor... kendimi hiç iyi hissetmiyorum değersiz hissediyorum... vs... vs... neyse ankaraya gelmeden haberleşelim görüşelim... dinamise gider denizi görürüz. olmaz mı...hıh bayan bunalım hoşgeldi..........
aysude walla tam dayaklıksın.....ne oldu yine canım yaa....neden yaşayamacakmış gibi geliyorda,sağıklı bir gebelik geçireceğin,bebeğini zamanında sağlıcakla kucağına alacağın,onu büyüteceğin ve ona kardeş yapmaya karar verdiğin günler gelmiyo acabaklava:
inan bu dünyada ne kadar güzel şey varsa düşün ki hepsi seni bulsun
azıcık bana bak be güzelim,sabırsızlıkla sürenin dolmasını bekliyorum,hemen hamile kalıyordum ama şimdi yine öyle olur mu bilmiyorum ama,doğurup bebeğimi kucağıma alacağım güne kadar devam edicem,sonunda zafer bizim olacak:hooray: Allah'ın izni ile
silkelen şöyle bi,kendine gel.........
23 Nisan'da bir aksilik olmazsa Ankara düşünüyorum,seni yakalarsam kaydirigubbakcemile aynen bu durum olacak kaydirigubbakcemile3
bahar geldi heryer çiçek böcek.... hayat canlanacak toprak canlanacak tabii bizde hayırlısıyla can'lanacağız çok güzel olacak hihoyyytgünaydın fıstık.baharı bende severim ençokta yazı.yaz çocuğu olduğumdan sanırım.ay içim kıpır kıpır olur hava güneşli olunca.etraf mis ne güzel.evin tüm pencerelerini açarım hava girer.suyla oynamayıda çok severim yazın.bu yaz daha da güzel olacak inşallah.evimizin neşesi gelecek kısmet olursa teyzesiii.sizlerde hamiş olacaksınız inşallah ozamana. :CüvCüv: içim kıpır kıpır oldu şimdiden
evde çocuk bakımı hastalıkları doğum sonrası egzersizleriyle ilgili bir kitap olursa elbetteki çok iyi olur öyle bişi bulursan heber ver bizlerde alalım hereve lazım :))hıh bayan bunalım hoşgeldi..........
aysude walla tam dayaklıksın.....ne oldu yine canım yaa....neden yaşayamacakmış gibi geliyorda,sağıklı bir gebelik geçireceğin,bebeğini zamanında sağlıcakla kucağına alacağın,onu büyüteceğin ve ona kardeş yapmaya karar verdiğin günler gelmiyo acabaklava:
inan bu dünyada ne kadar güzel şey varsa düşün ki hepsi seni bulsun
azıcık bana bak be güzelim,sabırsızlıkla sürenin dolmasını bekliyorum,hemen hamile kalıyordum ama şimdi yine öyle olur mu bilmiyorum ama,doğurup bebeğimi kucağıma alacağım güne kadar vam edicem,sonunda zafer bizim olacak:hooray: Allah'ın izni ile
silkelen şöyle bi,kendine gel.........
23 Nisan'da bir aksilik olmazsa Ankara düşünüyorum,seni yakalarsam kaydirigubbakcemile aynen bu durum olacak kaydirigubbakcemile3
gül canım zamanım var da okuyorum ben de,biliyorsun gebelik nedeniyle tüm işlerimi bırakmıştım,şimdi yavaş yavaş başlasamda eskisi kadar yoğun olmayacağım
bende verdim kendimi okumaya,hamileykende yattığım içi çok okumuştum,okumak iyi geliyor,hele kitap akıcıysa......
acaba bebek bakımı ve hamilelik ile ilgili kitaplar alsam mı kiCADIARZU hiç almadım ben o kitaplardan internet var diye ama kitap farklı olur di mi???
yüksek sesle düşündüm hihoyyyt
canım ya bu ne kadar misafir...sen midene normaldede çok dikkat etmelisin cnm.
inş.daha güzel geçicek hamileliğin cnm.sen bi o müjdeyi verde.
tatlım bitanem ağla rahatla olur böyle şeyler arada ağlayarak içimizi boşaltmamız lazım hiç kendini kötü hissetme ağladığın.... için sen çok değerlisin hem bizim için hem ailen ve eşin için ve biliyorsun ki yalnız değilsin.... olumunekankayizsmileya bilmiyorum ama sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı niye bilmiyorum içim dolup dolup geliyor... kendimi hiç iyi hissetmiyorum değersiz hissediyorum... vs... vs... neyse ankaraya gelmeden haberleşelim görüşelim... dinamise gider denizi görürüz. olmaz mı...
ya bilmiyorum ama sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı niye bilmiyorum içim dolup dolup geliyor... kendimi hiç iyi hissetmiyorum değersiz hissediyorum... vs... vs... neyse ankaraya gelmeden haberleşelim görüşelim... dinamise gider denizi görürüz. olmaz mı...
tatlım bitanem ağla rahatla olur böyle şeyler arada ağlayarak içimizi boşaltmamız lazım hiç kendini kötü hissetme ağladığın.... için sen çok değerlisin hem bizim için hem ailen ve eşin için ve biliyorsun ki yalnız değilsin.... olumunekankayizsmile
yaaaa bende deniz'i görmek istiyoruuummmm bana neeeee
oluuuurrr :lepi: süper olur hihoyyyt mükemmel olurr :sm_cool:şşşşşt ağlama bakiim Antep'e de gelir seni alır Ankara'ya gideriz olur mualkisalkisalkis
canlarım ben kaçar,pazar beni bekler
öpüldünüzzzzzzz
büşrada burda günaydınnnna.s.
siyah sütü bitirdim kıslar
büşra haklısın çok da akıcı değil ama ilginç bir kitap
annelik ve yazarlık sorgulanmış orada,ve elif şafak ikinci bebeğinide doğurdu : )) hemde kendi isteğiyle
o kadar bunalımlardan sonra yine anaç sütlaç hanım galip geldi
şimdide Baba ve Piç'e başlayacağım,ama ondan önce danışmanlığını yaptığım firmanın sistemini kurmam gerek offffff çok çalışmam lazım çoooookkkkkk
günaydın güzellikler
büşracım yeni işinden memnun musun nasıl gidiyor
süper o zaman çalışma arkadaşları ve patron çok önemli kafan rahatsa zaten sorun yokÇok memnunum canım
Patronlarım çok iyi
Eski çalıştığım yerdekilerle hiç ilgisi yok
Burdaki patronlarım sanki 40yıllık arkadaşmışız gibi davranıyorlar
Kendini çok yorma sıkılınca nete gir oyun oyna diyorlar süreklikaydirigubbakcemile2
Ama eski iş yerindeki arkadaşımı çok arıyorum ona çok alışmıştım :gitme:
Bir tek ondan ayrı olmak zor geliyor onada zamanla alışcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?