Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gül de geldi ooh sefamız olsun
güllerin en güzeli günaydınolumunekankayizsmile
günaydın canımıniçiiii opuyorumnanaktan
günaydın güzellikler
geçmişi şöööle bi okuyayım dedim
crawford canım çok sevindim inşallah hep güzel haberlerle gelirsin
aysude tatlım geçsin artık şu diş işi yaa ben bile düşündükçe içim çekiliyoo
zehracım hiç belli olmaz miden yanmasa bile keltoş olmaz oğlun
dinamiss şeker anne 40 geçsin biraz daha rahatlarsınız
gez büşra gez anam bebişten sonra kendine kalamıyorsun çünkü
denden güzelim maaşallah iyi kitap okuyorsun bende bisürü kitap aldım daha kapağını açamadım enson Sır ve Arora'nın incilerini okudum gerisi gelemedi çünkü zamanım yok benim :çok üzgünüm:
hepinizin günü güzel geçsin e baharda kendini hissetiriyor ay içim kıpır kıpır :sm_cool:

:
niye bana hiç sizin anlattığınız bu güzel şeyleri yaşayamıcam gibi geliyor....

klava: bu kadar ümitsiz olursan işimiz var senle .bir kere herşeyin çok güzel olacağına inan.bak eğitim dersinde bizim hocamız öğrenmeyle ilgili gerçek bir olayı anlattı.adamın biri terenin kompartumanında kilitli kalmış.ve orda adam soğuktan donacağını ve öleceğini düşünmüş.eline kağıt kalem almış ve yazmaya başlamış.şuan bir saat geçti ve ben ayaklarımın üşümeye başladığını hissediyorum...sonra saatleri hep yazmış adam donarak öleceğine okadar inanmışki neticede donarak ölmüş.en son kalemi tutamıyorum soğuktan ellerim titriyor demiş .ama adamın bulunduğu oda sıcakmış .görenler hayrete düşmüş nasıl donarak öldü diye.adam kendini okadar inandırmış yani ...sende kendini herşeyin güzel olcağına inandır.hayatta bazen şükretmemiz gerekn okadar olay varki aysude herşeyden bir mutluluk almalıyız bence.inşallah Allah sanada bebişler verecek sabredip inanmak lazım arkadaşım.bu yaşadıklarımız hep sınav bize.yerimseniben
en yakın zamanda sende hamile kalasın ve göbeğin şişeeee emiii

günaydın fıstık.baharı bende severim ençokta yazı.yaz çocuğu olduğumdan sanırım.ay içim kıpır kıpır olur hava güneşli olunca.etraf mis ne güzel.evin tüm pencerelerini açarım hava girer.suyla oynamayıda çok severim yazın.bu yaz daha da güzel olacak inşallah.evimizin neşesi gelecek kısmet olursa teyzesiii. sizlerde hamiş olacaksınız inşallah ozamana. :CüvCüv: içim kıpır kıpır oldu şimdiden

hıh bayan bunalım hoşgeldi..........
aysude walla tam dayaklıksın.....ne oldu yine canım yaa....neden yaşayamacakmış gibi geliyorda,sağıklı bir gebelik geçireceğin,bebeğini zamanında sağlıcakla kucağına alacağın,onu büyüteceğin ve ona kardeş yapmaya karar verdiğin günler gelmiyo acabaklava:
inan bu dünyada ne kadar güzel şey varsa düşün ki hepsi seni bulsun
azıcık bana bak be güzelim,sabırsızlıkla sürenin dolmasını bekliyorum,hemen hamile kalıyordum ama şimdi yine öyle olur mu bilmiyorum ama,doğurup bebeğimi kucağıma alacağım güne kadar devam edicem,sonunda zafer bizim olacak:hooray: Allah'ın izni ile
silkelen şöyle bi,kendine gel.........
23 Nisan'da bir aksilik olmazsa Ankara düşünüyorum,seni yakalarsam kaydirigubbakcemile aynen bu durum olacak kaydirigubbakcemile3

gül canım zamanım var da okuyorum ben de,biliyorsun gebelik nedeniyle tüm işlerimi bırakmıştım,şimdi yavaş yavaş başlasamda eskisi kadar yoğun olmayacağım

bende verdim kendimi okumaya,hamileykende yattığım içi çok okumuştum,okumak iyi geliyor,hele kitap akıcıysa......
acaba bebek bakımı ve hamilelik ile ilgili kitaplar alsam mı kiCADIARZU hiç almadım ben o kitaplardan internet var diye ama kitap farklı olur di mi???
yüksek sesle düşündüm hihoyyyt

Son düzenleme:

canım ya bu ne kadar misafir...sen midene normaldede çok dikkat etmelisin cnm.
inş.daha güzel geçicek hamileliğin cnm.sen bi o müjdeyi verde.

ya bilmiyorum ama sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı niye bilmiyorum içim dolup dolup geliyor... kendimi hiç iyi hissetmiyorum değersiz hissediyorum... vs... vs... neyse ankaraya gelmeden haberleşelim görüşelim... dinamise gider denizi görürüz. olmaz mı...

bahar geldi heryer çiçek böcek.... hayat canlanacak toprak canlanacak tabii bizde hayırlısıyla can'lanacağız çok güzel olacak hihoyyyt
evde çocuk bakımı hastalıkları doğum sonrası egzersizleriyle ilgili bir kitap olursa elbetteki çok iyi olur öyle bişi bulursan heber ver bizlerde alalım hereve lazım :))

angel tatlım nasılsın

canım ya bu ne kadar misafir...sen midene normaldede çok dikkat etmelisin cnm.
inş.daha güzel geçicek hamileliğin cnm.sen bi o müjdeyi verde.

meleğim canımm,bize çok gelen giden olur eksik olmasınlar,eee bizde gideriz tabiii...
ben hamile olduğumu evimize taşındıktan 2 gün sonra öğrenmiştim,yatak istirahati verdiği için doktorumda kimse gelememişti,şimdi o günleri telafi ediyoruz karşılıklı

Allah'tan görüştüğümüz insanlar çok iyi,evim pismiş temizmiş,acaba ne yemek yapmışım tarzdan eleştiri yapmayan insanlar,zaten aksi karakterdekiler ne bana gelsin diyorum ne de ben giderim........bize bizim için gelsinler di mi,kahve bahane sohbet şahane.....

melek Allah iyiliğini versin canım,hamile olduğum haberini eşimden önce ilk sana vericem walla:teytey:

ama daha 1,5 ayımız var

tatlım bitanem ağla rahatla olur böyle şeyler arada ağlayarak içimizi boşaltmamız lazım hiç kendini kötü hissetme ağladığın.... için sen çok değerlisin hem bizim için hem ailen ve eşin için ve biliyorsun ki yalnız değilsin.... olumunekankayizsmile
yaaaa bende deniz'i görmek istiyoruuummmm bana neeeee

ağlamak rahatlatıyorsa tabii ağla,ağlama demeyeceğim,ama unutmaki SEN BU DÜNYADAKİ EN DEĞERLİ VARLIKSIN,KENDİNİDE ÇOOOOOOK SEVİYORSUN

tabii bizlerde seni çoook seviyoruzzzzzzzzz:asigim:

aslında güzel fikir tabii,herkes için uygun olursa neden olmasın ki???inşallah bir aksilik çıkmazda geliriz Mehmet Baba'mı çook ösledim,canım kayınpederim benim:gitme:

şşşşşt ağlama bakiim Antep'e de gelir seni alır Ankara'ya gideriz olur mualkisalkisalkis

canlarım ben kaçar,pazar beni bekler

öpüldünüzzzzzzz

şşşşşt ağlama bakiim Antep'e de gelir seni alır Ankara'ya gideriz olur mualkisalkisalkis

canlarım ben kaçar,pazar beni bekler

öpüldünüzzzzzzz
oluuuurrr :lepi: süper olur hihoyyyt mükemmel olurr :sm_cool:
öptüm canım pazardan fazla ağır şeyler alma tamam mı kaydirigubbakcemile3

büşrada burda günaydınnnna.s.

Bende siyah sütten önce aşk'ı okumuştum o çok güzeldi akıcıydı
Bugün siyah sütü bitirip yeni aldığım kitaba başlamak istiyorum
Adam Fawer "Olasılıksız" aranızda okuyan varmı bu kitabı çok övdüler bana
Buarada çalışmak iyidır canım ya evde oturmak daha sıkıcı bence

Canım ne olur karamsar olma
tabikide bizde yaşıycaz o güzel duyguyu
Ama sen böyle yaparak sadece kendine zarar veriyorsun
Lütfen yapma hamile olacağın günleri düşün
Bebeğini kucağına alıp seveceğin günlerin hayalini kur
ve mutlu ol
Kötü düşünceleri at kafandan olurmu

Çok doğru söylüyorsun kuzu ya
Bak dinamise kız uyuyamıyor bile deniz bebek rahat bırakmıyor annesini
Bugünlerin kıymetini bilmek lazım valla
Aysude canım sende stres yapma üzme kendini boş yere
Bugünlerin keyfini çıkar
Bak ne güzel baharda geldi gez toz keyfine bak bitanem

büşracım yeni işinden memnun musun nasıl gidiyor

Çok memnunum canım
Patronlarım çok iyi
Eski çalıştığım yerdekilerle hiç ilgisi yok
Burdaki patronlarım sanki 40yıllık arkadaşmışız gibi davranıyorlar
Kendini çok yorma sıkılınca nete gir oyun oyna diyorlar süreklikaydirigubbakcemile2
Ama eski iş yerindeki arkadaşımı çok arıyorum ona çok alışmıştım :gitme:
Bir tek ondan ayrı olmak zor geliyor onada zamanla alışcam inşallah

MELKCIM , selam.Dün kontrolüm vardı.Bebekte bende ıyı durumdaymısız cok sükür.Ben gecen aydan bu tarafa 2 kılo 300 gr almısım.Simdilik normal dogum dedı.Nısan 20 son kontrolümüz var.o zaman aspırını kesecekmıs.Ama ıgneyı kesmeyebılırız dedı.O zamankı duruma göre yanı.Dogumu hacettepede yapmak ıstedıgımı söyledım.Önceden hastaneden yer ayırtmak gereklımı hanı dogum erken olur gıtsem hastanenın kabul etmeme gıbı bı durumu olurmu dedım.Hayır sen benım hastamsın öyle bısey olmaz dedı.Bı sonrakı kontrolde dogum seklım bellı olunca eger sezeryan olursa hoca günü bellı olur o zaman özel oda ayırttırırım dedı.Ama normal dogum günü bellı olmadıgı ıcın bakacaz dedı.Yanı ortada bırakmayacak anladıgım kadarıyla.Hastanede ılgılenen bırılerı olcak bızımle..Rahatladım dün.Senınle paylasmak ıstedım.Igneye,elevıte,aspırıne devam sımdılık.Hoca bebek 3,300 le kısmetse dogum yaparsın dedı.Canım hacettepede özel odalar ne kadar bılgın varmı?Kendıne bebıse ıyı bak.

Son düzenleme:
Günaydınlar:))
Biz kızımla gene çılgın bir gece geçirdik kızlar, sabaha kadar dans dans dansmafoldumben
Gece 3 sabah 9 nöbeti tuttuk:))
Neyseki şimdi uyuyor, ben de biraz işlerime baktım :))

Aysudecim ya sana hiç yakışmamış o sözler...Ben seni daima pozitif düşünmeyi başaran, buradakilere de umut veren biri olarak görüyorum..Lütfen kendini öyle karamsarlıklara kaptırma..

Büşra cım Olasılıksız geçrekten de güzel bir kurgu, güzel bir kitap...Ahh ahh ben doğumdan beri bebek bakımı kitapları dışında sayfa açmadım..Acaba tekrardan okumaya ne zaman başlayabilirim, anca işe başlayınca snaırım..Ben otobüslerde işe gidip gelirken çok kitap bitirmişimdir..Bir de kütüphaneci olduğum için elimin altında eskisi günceli sürekli çokkk kitap olur:))

Gelevera canım nasılsın? ınşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin:))

Denden, Gulus, Zehrayede siz de iyisiniz di mi ?
Crawford canım benim bebeğini görmüşsün, inşallah hep böyle sağlıkla devam edersin canım..ınan çok seviniyorum güzel haberlerine:))

süper o zaman çalışma arkadaşları ve patron çok önemli kafan rahatsa zaten sorun yok
sevindim adına

busracım ben olasılıksızı okudum baslarda biraz sıkıcı geldi fakat sonradan fena sarıyor soluk soluga okuyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…