tatlım bizi boşver sen kendine dikkat et deeeeeeeeeeeee ben anlamadım nts de ne gibi sorun olduben çok fazla giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir ben pazartesi tekrar hastaneye yattım bu kez sorun suyu deyildi suyumuz hala az ama bu seferki yatma nedenimiz ntsmiz biraz bozuk çıktı şükür şuan iyiyiz yarın konturolümüz var allahtan hayırlısı
meleğim canımm,bize çok gelen giden olur eksik olmasınlar,eee bizde gideriz tabiii...
ben hamile olduğumu evimize taşındıktan 2 gün sonra öğrenmiştim,yatak istirahati verdiği için doktorumda kimse gelememişti,şimdi o günleri telafi ediyoruz karşılıklı
Allah'tan görüştüğümüz insanlar çok iyi,evim pismiş temizmiş,acaba ne yemek yapmışım tarzdan eleştiri yapmayan insanlar,zaten aksi karakterdekiler ne bana gelsin diyorum ne de ben giderim........bize bizim için gelsinler di mi,kahve bahane sohbet şahane.....
melek Allah iyiliğini versin canım,hamile olduğum haberini eşimden önce ilk sana vericem walla:teytey:
ama daha 1,5 ayımız var
ben çok fazla giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir ben pazartesi tekrar hastaneye yattım bu kez sorun suyu deyildi suyumuz hala az ama bu seferki yatma nedenimiz ntsmiz biraz bozuk çıktı şükür şuan iyiyiz yarın konturolümüz var allahtan hayırlısı
tatlım bitanem ağla rahatla olur böyle şeyler arada ağlayarak içimizi boşaltmamız lazım hiç kendini kötü hissetme ağladığın.... için sen çok değerlisin hem bizim için hem ailen ve eşin için ve biliyorsun ki yalnız değilsin.... olumunekankayizsmile
yaaaa bende deniz'i görmek istiyoruuummmm bana neeeee
ne demek bitanem yaaa hatırlasana bukadar samimi değilken bile sen bana destek olmuştun (herifle bozuşmuştum yaa :jeyyar: )iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım... sende gel ankaraya seni de götürelim...
bizi üzer misin hiç canım olur mu öyle şeyyy....arkadaşlar üzdüm sizi de... ben bugün çok kötü bişeyle karşı karşıya kaldım öyle üstüste geliyoki herşey,.,,, sabah mesaiye başladık ve 45 günlük bir bebek ölümü için aile defin ruhsatı çıkarmak istediğini bildirdi.. neye uğradığımızı şaşırdık... sonra polise falan haber verdik şüpheli ölüm diye... kadın emzirmiş yatırmış bebeği ve bidaha uyandıramamış bebek adli tıpa gitti... kuzuya otopsi yapılacak muhtemelen... çok moralim bozuldu... bundan yaklaşık 10 ay öncede bi bebek annesini emerken boğularak ölmüştü... benim işimin zorluğuda bu işte... şimdi de çocuk hastanesinde çalışcam nasıl başa çıkcam bilmiyorum.... böyle işte... anlatamıyorum boğazım düğümlendi yine
ne demek bitanem yaaa hatırlasana bukadar samimi değilken bile sen bana destek olmuştun (herifle bozuşmuştum yaa :jeyyar: )
bizi üzer misin hiç canım olur mu öyle şeyyy....
canım hayat bu işte herkesin başına heran herşey gelebilir işin gerçekten zor ben tv de bile bebişle ilgili bi haber izlesem içim sızlıyor canım sıkılıyor sen kimbilir ne haldesin
mesleğinin zorlukları tatlım işte hastanedesin sonuçta
ay hala herif hatta herif oğlu herifHALA HERİF Mİ GÜLÜŞÜM....zemuszemus
ay hala herif hatta herif oğlu herifklava:
ben izmirdeyken ne aradı ne sordu olur muuuuuuu böyle küsel biri tek başına bırakılır mıııııııı zemuszemus bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
neyse dün şirinlik yaptı biras yoksa......... kötükedihüso
benim kocişim iyidir bitanedir
(bende ne döneğim dimi ama kaydirigubbakcemile3 )
öyleyim dimiiiii kaydirigubbakcemile3 (bak bu adile naşit gülüşüydü)ömürsün valla gülüşüm.... senin kimin küsel hatunu yalnız bırakanı kovalarım antep sokaklarında ona göre....sempatiksalakcinnidelikafadulden
öyleyim dimiiiii kaydirigubbakcemile3 (bak bu adile naşit gülüşüydü)
kovala kısss kovala benim alçak herifi hihoyyyt
ismimin altında cıkan çizelgeyi kastediyorsan inan hiç bir anlamı tamamen görüntü üstüne nasıl yazı yazılır bilmiyom.kimsede anlatmadı.bende böyle idare ediyom.Sağolasın canım. Sen nasılsın napıyorsun? Çizelge neyi ifade ediyor baktım bir türlü anlayamadıım bilmiyorumkismile
kızlar zinko içen varmı dr bana gebe kalınca keselim falan demedi ben iki defa sordum acaba dalgınlıklamı kullan diyor diye yok gayet kendindeydi vekullan dedi bir zararı oluyormu bebeğe acaba ?
bu arada clexane iğnelerin yeni üretimlerini gördünüzmü hiç hoş olmamış üzerine bir mekanizma yerleştirmişler içindeki ilaç bitince otomatik atıyor ve iğneyi güya vücuttan çıkarıyor ama ben beceremiyorum sinir oldum eski klasık iğnelerimi istiyorum ben
Bende siyah sütten önce aşk'ı okumuştum o çok güzeldi akıcıydı
Bugün siyah sütü bitirip yeni aldığım kitaba başlamak istiyorum
Adam Fawer "Olasılıksız" aranızda okuyan varmı bu kitabı çok övdüler bana
Buarada çalışmak iyidır canım ya evde oturmak daha sıkıcı bence
canım büşram kızzz kitap kurdu oldun başımıza.neyse şımardım.ben okudum olasılıksızı tatlım başı biraz karışık gibi ama çok ilginç bir kitap mutlaka oku.
sordum canım bende anlamadım prof sonuçta yanlış bişi yapacak değil ya bilmiyorum canım allaha emanetiz artıkcanım valla ben kaç kez gittimse gebe olduğunu öğrenir öğrenmez çinkoyu kes dediler bence tekrar sor ... çinko alınmaması gerekiyor gebelikte diye biliyorum....
bide crawford'un protein s eksikliği var iğnede 0,4 lük diye biliyorum....
canımmm bende buhranlı günlerimde aynen öyle hissederim ve ağlarım ama geçer gider fazla takılma böyle hislere herşey olacağına varıyor hayatta herşeyden çok sen önemlisin şu andaya bilmiyorum ama sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı niye bilmiyorum içim dolup dolup geliyor... kendimi hiç iyi hissetmiyorum değersiz hissediyorum... vs... vs... neyse ankaraya gelmeden haberleşelim görüşelim... dinamise gider denizi görürüz. olmaz mı...
kendine dikkat et canım allahım sağlıcakla kurtarsın canım seni dualrım seninleben çok fazla giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir ben pazartesi tekrar hastaneye yattım bu kez sorun suyu deyildi suyumuz hala az ama bu seferki yatma nedenimiz ntsmiz biraz bozuk çıktı şükür şuan iyiyiz yarın konturolümüz var allahtan hayırlısı
ismimin altında cıkan çizelgeyi kastediyorsan inan hiç bir anlamı tamamen görüntü üstüne nasıl yazı yazılır bilmiyom.kimsede anlatmadı.bende böyle idare ediyom.
canım bugün dr gidecektin meraktayım yaaa.gel artık.
birde aklıma takılan birşey:sermet bana hamile kalırkalmaz iğne al başla dedi.bende hocam hemen geliriz biz zaten dedik.şimdi sana sorum şu sen hamile kalır kalmaz iğneleri kendin mi aldın.yoksa sermet beye gidip karnene yazdırdın mı.
Bende siyah sütten önce aşk'ı okumuştum o çok güzeldi akıcıydı
Bugün siyah sütü bitirip yeni aldığım kitaba başlamak istiyorum
Adam Fawer "Olasılıksız" aranızda okuyan varmı bu kitabı çok övdüler bana
Buarada çalışmak iyidır canım ya evde oturmak daha sıkıcı bence
canım büşram kızzz kitap kurdu oldun başımıza.neyse şımardım.ben okudum olasılıksızı tatlım başı biraz karışık gibi ama çok ilginç bir kitap mutlaka oku.
canım benim şimdi sana kaçlık dediyse sen evde yaptığın test pozitif çıktığında sen hemen eczaneden alıp başla demek istemiştir çünkü raporuydu reçetesiydi prosedürleri varya o yüzden diyor yarın ayrıntılı anlatırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?