Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben çok fazla giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir ben pazartesi tekrar hastaneye yattım bu kez sorun suyu deyildi suyumuz hala az ama bu seferki yatma nedenimiz ntsmiz biraz bozuk çıktı şükür şuan iyiyiz yarın konturolümüz var allahtan hayırlısı

tatlım bizi boşver sen kendine dikkat et deeeeeeeeeeeee ben anlamadım nts de ne gibi sorun oldu

selam kızlar nasılsınız bu aralar hiç giremedim internete sizi çok merak ettim. umarım herşey yolundadır. kendinize çok iyi bakın bir daha ne zaman girebilirim bilmiyorum. opuyorumnanaktan

valla ver doğumuna gelirim valla bebişi alıp.istanbul yakın nasılsa.
misafir iyidir aslında ya.bakma öle dediğime.bizde hafta sonlarına bırakıyoz.
1.5 ay hemen geçicek canım sen kendini hazırla yeter.

canım gecmıs olsun yuregını farah tut ınsallah hersey cok guzel olacakkk......

kızlar nasılsınızz bızımkınden vakıt bulup gıremıyorum gecelerı gazdan uyuyamıyor rabbım bu uykusuz gecelerı sızede nasıp etsın ınsalllahh hep ıyı haberler almak umıdıyleee optum hepınızıııı.....

Umut sevgim canım bizde de aynı gaz sorunu var maalesef..Ben rezene vermeye başladım günde 7-8 çay kaşığı kadar..Bir de Zinco damla verdim dün 4 çay kaşığı kadar ..
Çok etkilemedi gibi ama sen de dene istersen, doktorumuz bazı bebeklerde işe yarar bazılarında yaramaz dedi, belki senin bebeğinde faydalı olur.
Bir de emzirdikten sonra en az yarım saat dik durumda omuzda tutuyoruz..Uyusa bile yatırmıyoruz, çünkü uyusa bile dik tutmak gerekiyormuş..
ınşallah sizin de benim de gz sorunumuz çok uzamadan geçer...
Bir de aysudenin önerisi ile ayak topuklarına ve karnına tatlı elma yağı ile masaj yapıyorum, bu da biraz olsun rahatlatıyor kuzumu .

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım... sende gel ankaraya seni de götürelim...

arkadaşlar üzdüm sizi de... ben bugün çok kötü bişeyle karşı karşıya kaldım öyle üstüste geliyoki herşey,.,,, sabah mesaiye başladık ve 45 günlük bir bebek ölümü için aile defin ruhsatı çıkarmak istediğini bildirdi.. neye uğradığımızı şaşırdık... sonra polise falan haber verdik şüpheli ölüm diye... kadın emzirmiş yatırmış bebeği ve bidaha uyandıramamış bebek adli tıpa gitti... kuzuya otopsi yapılacak muhtemelen... çok moralim bozuldu... bundan yaklaşık 10 ay öncede bi bebek annesini emerken boğularak ölmüştü... benim işimin zorluğuda bu işte... şimdi de çocuk hastanesinde çalışcam nasıl başa çıkcam bilmiyorum.... böyle işte... anlatamıyorum boğazım düğümlendi yine

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım... sende gel ankaraya seni de götürelim...
ne demek bitanem yaaa hatırlasana bukadar samimi değilken bile sen bana destek olmuştun (herifle bozuşmuştum yaa :jeyyar: )
bizi üzer misin hiç canım olur mu öyle şeyyy....
canım hayat bu işte herkesin başına heran herşey gelebilir işin gerçekten zor ben tv de bile bebişle ilgili bi haber izlesem içim sızlıyor canım sıkılıyor sen kimbilir ne haldesin
mesleğinin zorlukları tatlım işte hastanedesin sonuçta

HALA HERİF Mİ GÜLÜŞÜM....zemuszemus

HALA HERİF Mİ GÜLÜŞÜM....zemuszemus
ay hala herif hatta herif oğlu herif klava:
ben izmirdeyken ne aradı ne sordu olur muuuuuuu böyle küsel biri tek başına bırakılır mıııııııı zemuszemus bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
neyse dün şirinlik yaptı biras yoksa......... kötükedihüso
benim kocişim iyidir bitanedir
(bende ne döneğim dimi ama kaydirigubbakcemile3 )

ömürsün valla gülüşüm.... senin kimin küsel hatunu yalnız bırakanı kovalarım antep sokaklarında ona göre....sempatiksalakcinnidelikafadulden

Sağolasın canım. Sen nasılsın napıyorsun? Çizelge neyi ifade ediyor baktım bir türlü anlayamadıım bilmiyorumkismile
ismimin altında cıkan çizelgeyi kastediyorsan inan hiç bir anlamı tamamen görüntü üstüne nasıl yazı yazılır bilmiyom.kimsede anlatmadı.bende böyle idare ediyom.

canım bugün dr gidecektin meraktayım yaaa.gel artık.
birde aklıma takılan birşey:sermet bana hamile kalırkalmaz iğne al başla dedi.bende hocam hemen geliriz biz zaten dedik.şimdi sana sorum şu sen hamile kalır kalmaz iğneleri kendin mi aldın.yoksa sermet beye gidip karnene yazdırdın mı.

gulus27 hoşgeldin.okudum iyi ama yorucu geçmiş izmir.yorarız biz böyle gelenleri.naniknanik

selam herkese
benim zamanımdan kimler var bilmiyorum ama çok zamandır gelemedim bu sayfaya
çocuk 24 saatimi alıyor,doğum ,gaz sanıcısı derken diş çıkarmalarımız başladı onla uğraşıyom

allahım herkese tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsin
herkesi öpüyorum

sordum canım bende anlamadım prof sonuçta yanlış bişi yapacak değil ya bilmiyorum canım allaha emanetiz artık
canımmm bende buhranlı günlerimde aynen öyle hissederim ve ağlarım ama geçer gider fazla takılma böyle hislere herşey olacağına varıyor hayatta herşeyden çok sen önemlisin şu anda
kendine dikkat et canım allahım sağlıcakla kurtarsın canım seni dualrım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…