ben böcüklü diiiliiimmmmmm mafoldumben diiiliiiimmm beeeeennnBÖCÜKLÜ GÜL NOLCEK...ohaoldumsmiledelikafadulden
hoşbulduk tatlım yoruldum valla bide havası çarptı güneş diye çıkıyorsun dışarı bir rüzgar bir ayaz aaaaaaa izmir çarptı beniii kaydirigubbakcemile3gulus27 hoşgeldin.okudum iyi ama yorucu geçmiş izmir.yorarız biz böyle gelenleri.naniknanik
Canım her şeyin yolunda olmasına ve içinin rahatlamasına çok sevindim...MELKCIM , selam.Dün kontrolüm vardı.Bebekte bende ıyı durumdaymısız cok sükür.Ben gecen aydan bu tarafa 2 kılo 300 gr almısım.Simdilik normal dogum dedı.Nısan 20 son kontrolümüz var.o zaman aspırını kesecekmıs.Ama ıgneyı kesmeyebılırız dedı.O zamankı duruma göre yanı.Dogumu hacettepede yapmak ıstedıgımı söyledım.Önceden hastaneden yer ayırtmak gereklımı hanı dogum erken olur gıtsem hastanenın kabul etmeme gıbı bı durumu olurmu dedım.Hayır sen benım hastamsın öyle bısey olmaz dedı.Bı sonrakı kontrolde dogum seklım bellı olunca eger sezeryan olursa hoca günü bellı olur o zaman özel oda ayırttırırım dedı.Ama normal dogum günü bellı olmadıgı ıcın bakacaz dedı.Yanı ortada bırakmayacak anladıgım kadarıyla.Hastanede ılgılenen bırılerı olcak bızımle..Rahatladım dün.Senınle paylasmak ıstedım.Igneye,elevıte,aspırıne devam sımdılık.Hoca bebek 3,300 le kısmetse dogum yaparsın dedı.Canım hacettepede özel odalar ne kadar bılgın varmı?Kendıne bebıse ıyı bak.
günaydın tatlım nasılsın bugün ne durumdasıngünaydın guluscum. bende yeni geldim işe. o yüzden geçmiş sayfaları okuyordum.
günaydın tatlım nasılsın bugün ne durumdasın
Bende siyah sütten önce aşk'ı okumuştum o çok güzeldi akıcıydı
Bugün siyah sütü bitirip yeni aldığım kitaba başlamak istiyorum
Adam Fawer "Olasılıksız" aranızda okuyan varmı bu kitabı çok övdüler bana
Buarada çalışmak iyidır canım ya evde oturmak daha sıkıcı bence
haklısın çalışmak iyi ama ben artık yoruldum çalışmaktan
bu arada Olasılıksız güzel bir kitap ama aynı yazarın Empati adlı bir kitabı daha var daha da güzel tavsiye ederim
Günaydınlar:))
Biz kızımla gene çılgın bir gece geçirdik kızlar, sabaha kadar dans dans dansmafoldumben
Gece 3 sabah 9 nöbeti tuttuk:))
Neyseki şimdi uyuyor, ben de biraz işlerime baktım :))
Aysudecim ya sana hiç yakışmamış o sözler...Ben seni daima pozitif düşünmeyi başaran, buradakilere de umut veren biri olarak görüyorum..Lütfen kendini öyle karamsarlıklara kaptırma..
Büşra cım Olasılıksız geçrekten de güzel bir kurgu, güzel bir kitap...Ahh ahh ben doğumdan beri bebek bakımı kitapları dışında sayfa açmadım..Acaba tekrardan okumaya ne zaman başlayabilirim, anca işe başlayınca snaırım..Ben otobüslerde işe gidip gelirken çok kitap bitirmişimdir..Bir de kütüphaneci olduğum için elimin altında eskisi günceli sürekli çokkk kitap olur:))
Gelevera canım nasılsın? İnşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin:))
Denden, Gulus, Zehrayede siz de iyisiniz di mi ?
Crawford canım benim bebeğini görmüşsün, inşallah hep böyle sağlıkla devam edersin canım..İnan çok seviniyorum güzel haberlerine:))
ne güzel kütüphanede olmak oooohh ,Dinamiss bize de okuduğun bebek bakım kitaplarından tavsiye edebileceğin varsa önerilere açığız
ben çok fazla giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir ben pazartesi tekrar hastaneye yattım bu kez sorun suyu deyildi suyumuz hala az ama bu seferki yatma nedenimiz ntsmiz biraz bozuk çıktı şükür şuan iyiyiz yarın konturolümüz var allahtan hayırlısı
sağlıcakla kucağına aldığın günleride görücez inşallah,nasıl bir sorun gördüler ki canım seni hastaneye yatırdılar ???
valla ver doğumuna gelirim valla bebişi alıp.istanbul yakın nasılsa.
misafir iyidir aslında ya.bakma öle dediğime.bizde hafta sonlarına bırakıyoz.
1.5 ay hemen geçicek canım sen kendini hazırla yeter.
hadi bakalım : )) haklısın zaman çok çabuk geçiyor aslıda 44 gü oldu bugün doğum yapalı
arkadaşlar üzdüm sizi de... ben bugün çok kötü bişeyle karşı karşıya kaldım öyle üstüste geliyoki herşey,.,,, sabah mesaiye başladık ve 45 günlük bir bebek ölümü için aile defin ruhsatı çıkarmak istediğini bildirdi.. neye uğradığımızı şaşırdık... sonra polise falan haber verdik şüpheli ölüm diye... kadın emzirmiş yatırmış bebeği ve bidaha uyandıramamış bebek adli tıpa gitti... kuzuya otopsi yapılacak muhtemelen... çok moralim bozuldu... bundan yaklaşık 10 ay öncede bi bebek annesini emerken boğularak ölmüştü... benim işimin zorluğuda bu işte... şimdi de çocuk hastanesinde çalışcam nasıl başa çıkcam bilmiyorum.... böyle işte... anlatamıyorum boğazım düğümlendi yine
tabii ki kolay değil iş alanında bu tür olayların yaşanması ama hayat her durumla başa çıkabilmezi sağlıyor ne yazık ki
İdare ederim canım. Sanırım düzelecek yavaş yavaş. Sabahları aynı daha değişmedi de. Dün yemekhanede yedim güzelce aklıma bile gelmedi bulanmadı hiç midem. Ama acıktıkça bulanıyor. Mideyi boş tutmamak gerekiyor demekki.
hadi bakalım test sonuçlarında inşallah iyi çıkacak ve bulantılarda geçecekopuyorumnanaktan
ben böcüklü diiiliiimmmmmm mafoldumben diiiliiiimmm beeeeennn
hoşbulduk tatlım yoruldum valla bide havası çarptı güneş diye çıkıyorsun dışarı bir rüzgar bir ayaz aaaaaaa izmir çarptı beniii kaydirigubbakcemile3
ben çok fazla giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir ben pazartesi tekrar hastaneye yattım bu kez sorun suyu deyildi suyumuz hala az ama bu seferki yatma nedenimiz ntsmiz biraz bozuk çıktı şükür şuan iyiyiz yarın konturolümüz var allahtan hayırlısı
ay canım benim inşallah sorun olmaz geçeçek bu günlerde.az kaldı dimi senin doğumada.bu arada ilk nst ye ne zaman almaya başlıyo.her doktor farklımı yapıyo acaba.benim arkadaşım 29 haftalık hamile doktoru kardiyolojiye göndermiş.bebeğin kalp kapakçıklarına falan baktırmış.ilginç geldi bana.sizde de yaptılarmı böyle.
günaydınnn herkesee :sm_cool: kızlar bu gece benim midem sıkıştı battı resmen neden öyle oldu.hiç uyuyamadım.yatarken bişede yemedim .çok rahatsız etti midem.ekşime yok derken batma ağrısı oldu.nazar ettim sanırım kendime mirmirmirmir
günaydın kıslar,nasılsınız
bugün ki misafirlerim iptal oldu,haftaya kaldıohaoldumsmile
bende ne yapsam ki,acaba ablamları mı davet etsem akşamaCADIARZU
neyse durumuma bi bakıyım biraz,bazı günler aşırı derecede halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi,bazende delicesine bir enerji kabıma sığmıyorum.......bahar yorgunluğu galiba
bencede birilerini çağır.alışverişte yaptın hazırlıkta.ikizler burcunun özelliği sanırım o denden bende öyleyim.bir bak atom karınca gibi bir bak bitkin yorgun akannehir
havalarda güzel gidiyo inşallah hep böyle olur .buralar güneşli.ağaçlar çiçek açtı.dün çok rüzgar vardı bugün yok çok şükür.insanın çıkıp gezesi geliyo .ama işte tuvalet sorunum var.en fazla bir saat sonra evde olmalıyım.kaydirigubbakcemile3 geçenlerde lcw da kıza dedim ben yapacam az kaldı hamileyim ne olur tuvalet dedim.acıdılar bana götürdüler. kaydirigubbakcemile3
aman nazar değmesin sana maşallah diyelim
canım artık o kadar olur bence bebiş büyüdükçe diğer organlar sıkışıyor,bebiş kendine daha fazla yer açmaya çalışıyor
:lepi:süpersin yaaaaa
walla ben normalde de hiç sıkışık kalamam,hemen gitmem gerek,izmit te ne kadar umumi wc var benden sorulur:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?