Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sonuyokcum bugun kontrolun vardı nasıl gecti hersey yolunda dimi?kac haftalık olmus minik kusumuz?

BÖCÜKLÜ GÜL NOLCEK...ohaoldumsmiledelikafadulden
ben böcüklü diiiliiimmmmmm mafoldumben diiiliiiimmm beeeeennn
gulus27 hoşgeldin.okudum iyi ama yorucu geçmiş izmir.yorarız biz böyle gelenleri.naniknanik
hoşbulduk tatlım yoruldum valla bide havası çarptı güneş diye çıkıyorsun dışarı bir rüzgar bir ayaz aaaaaaa izmir çarptı beniii kaydirigubbakcemile3

Canım her şeyin yolunda olmasına ve içinin rahatlamasına çok sevindim...
Canım, bakalım bana asprin ve iğne konusunda ne diyecek , belki duruma göre erken ya da geç bıraktırıyordur...
Ben de doğum konusunu önümüzdeki hafta konuşmuş olucam , yazarım burdan sana...
Özel oda fiyatları üniversite hastanelerinde günlüğü 100 tl civarında diye duymuştum , odaya göre biraz daha artıyor yada biraz daha az olabiliyor...Net fiyatı bilmiyorum ama...
Bebişimiz 3300 gr doğacak demek :) Yerim ben onu :)

Kızlar bende bugün hastaneye gittim. ıkili test için kan ve idrar verdim. Sonuçlarım öğleden sonra iki buçukta çıkacak. Hayırlısı olsun. Açlıktan midem çok bulandı. Tahlilleri verdikten sonra hemen bahçeye kaçtım allahtan doğumhastaneside bahçede öğürürken fazla rezil olduğumu düşünmedim en azından hamile olduğum anlaşılmıştır. :)) Yinede yüzüme tuhaf bakanlar oldu kaydirigubbakcemile3 Vay yavrum ananı doğmadan ne hallere sokuyon bide doğsan napacan merak ediyorum. bilmiyorumkismile
ışte böyleeee.
Aysude sana moralsiz olmak hiç yakışmıyor ama bulunduğun ortam maalesef seni buna itiyor. Duygusalsında. O yüzden sana kızamıyorum ama unutmaki sende herkeze morali bozukolduğunda bardağın dolu tarafını gösterendin. Sende hep bize yansıttığın aysudeyi kendine de yansıt olurmu. Dünya fani maalesef kötü olaylar da oluyor elden bişe gelmiyor üzülmekten başka.
Gulay30 canım geçmiş olsun. Nst de sorun çıkmış umarım bu son olumsuzluk olur. Sıkma canını.
Umut_sevgim Allah kolaylık versin sana ve Dinamisse bizde o günleri yaşamak için can atıyoruz her uykusuzluğunuzda bizi hatırlayın. (Zor olacak biliyoruz ama yinede bizde yaşamak istiyoruz)
Dinamiss canım sağolasın inşallah hep güzel haberler veririm sizlere . Tüm hamileler sorunsuz yaşasın hamileliklerini inşallah. Ve hamile olmayanlarda hamile kalırda onlarında bekliyoruz güzel haberleri.
Büşracım ben zaten midem bulanınca lavaboya falan koşmuyorumki odada yalnızım ya o yüzden direk çöpe :roflol:
Esraben moral verdin canım. Bende iştahla yiyeceğim günleri iple çekiyorum. Valla hiç hamile değilsin sanki diyorlar. Bende işte istifra ediyorum ya ondan kilo alamadım diyorum bide açıklama yapıyorum.

Son düzenleme:
günaydın tatlım nasılsın bugün ne durumdasın

İdare ederim canım. Sanırım düzelecek yavaş yavaş. Sabahları aynı daha değişmedi de. Dün yemekhanede yedim güzelce aklıma bile gelmedi bulanmadı hiç midem. Ama acıktıkça bulanıyor. Mideyi boş tutmamak gerekiyor demekki.

şimdi ben sevdiklerimi yerden yere vuranlardanım... o yüzden sen böcüklü gülsün.... taaaammmı....kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

günaydın kıslar,nasılsınız

bugün ki misafirlerim iptal oldu,haftaya kaldıohaoldumsmile

bende ne yapsam ki,acaba ablamları mı davet etsem akşamaCADIARZU

neyse durumuma bi bakıyım biraz,bazı günler aşırı derecede halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi,bazende delicesine bir enerji kabıma sığmıyorum.......bahar yorgunluğu galiba

ay canım benim inşallah sorun olmaz geçeçek bu günlerde.az kaldı dimi senin doğumada.bu arada ilk nst ye ne zaman almaya başlıyo.her doktor farklımı yapıyo acaba.benim arkadaşım 29 haftalık hamile doktoru kardiyolojiye göndermiş.bebeğin kalp kapakçıklarına falan baktırmış.ilginç geldi bana.sizde de yaptılarmı böyle.

günaydınnn herkesee :sm_cool: kızlar bu gece benim midem sıkıştı battı resmen neden öyle oldu.hiç uyuyamadım.yatarken bişede yemedim .çok rahatsız etti midem.ekşime yok derken batma ağrısı oldu.nazar ettim sanırım kendime mirmirmirmir

aman nazar değmesin sana maşallah diyelim
canım artık o kadar olur bence bebiş büyüdükçe diğer organlar sıkışıyor,bebiş kendine daha fazla yer açmaya çalışıyor

bencede birilerini çağır.alışverişte yaptın hazırlıkta.ikizler burcunun özelliği sanırım o denden bende öyleyim.bir bak atom karınca gibi bir bak bitkin yorgun akannehir
havalarda güzel gidiyo inşallah hep böyle olur .buralar güneşli.ağaçlar çiçek açtı.dün çok rüzgar vardı bugün yok çok şükür.insanın çıkıp gezesi geliyo .ama işte tuvalet sorunum var.en fazla bir saat sonra evde olmalıyım.kaydirigubbakcemile3 geçenlerde lcw da kıza dedim ben yapacam az kaldı hamileyim ne olur tuvalet dedim.acıdılar bana götürdüler. kaydirigubbakcemile3

zehra bu arada hamileliğin boyunca okuduğun dualar neler??

nedense senin bu konularda daha ilgili ve bilgili olduğunu hissediyorum:1rolleyes:

:lepi:süpersin yaaaaa
walla ben normalde de hiç sıkışık kalamam,hemen gitmem gerek,izmit te ne kadar umumi wc var benden sorulur:sm_cool:

dinamiss ; canım nasılsın görüşmeyeli,Deniz nasıl
uykusuzluk var bu aralar sanırım ama zamanla geçiyor ve düzene giriyorsun
zinco damla yı bende çok kullanmıştım ama bizde bir işe yaramadı
zinco,metsil,bebuline bunlar fayda etmedi
en sonunda nurse damlayı kullandım çok faydasını gördüm
tabiki her bebek farklıdır.

allah kolaylık versin doğum sonrası tüm annelere
ve isteyenlerede sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

aman nazar değmesin sana maşallah diyelim
canım artık o kadar olur bence bebiş büyüdükçe diğer organlar sıkışıyor,bebiş kendine daha fazla yer açmaya çalışıyor

inşallah ondandır canım.böyle sürerse dedim ben 3 ay daha uyuyamam. mafoldumben
bide kramplarım başladı iki bacak birden ağrırmı benimki ağrıyo.kalkıyom yürüyom evin içinde gece geçiyo sonra yatıyom .hayırlısı bakalım inşallah geçecek bugünlerde

:lepi:süpersin yaaaaa
walla ben normalde de hiç sıkışık kalamam,hemen gitmem gerek,izmit te ne kadar umumi wc var benden sorulur:sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol: ay bende nüfus sayımında köylerde çalıştım.diğer kızlar akşama kadar tutardı.ben dayanamazdım.her gördüğüm tuvalete koşardım.gezilerde de öyle yaparım ben kaç kere otobüs durdurdum benzinliklerde :roflol: nevşehirde asmalı konaka gitmiştik orda hiç bir yerde wc yok.umumi olarak.cesaretimi topladım bir evin kapısını çaldım.biz gezi yapıyoz wc bulamadık bir yerde.çok sıkıştık lütfen dedim.kadın tabi dedi .bir tuvaletleri vardı han gibi odanın içinde :roflol: merdivenle yukarı çıkıyon sadece wc nin önü ve yanı kapalı.açık hava tuvaleti gibi :1rolleyes: çok su içmemdenmi kaynaklanıyo.böbrekler çokmu çalışıyo bilmiyom.:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…