Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydıııııııııııınnnnn
kimseciklerr yok yine ses verin kısslarrrr
günaydınn opuyorumnanaktansesssss :)))
az mı yanımda poşet taşıdığım günler oldu..geçecek bak inan banakafamçokkarıştı
nazar oldun nazarropuyorumnanaktan
:lepi:süpersin yaaaaa
walla ben normalde de hiç sıkışık kalamam,hemen gitmem gerek,izmit te ne kadar umumi wc var benden sorulur:sm_cool:

hehehe:)))
gülayyy dikkat et kendine,nst de nasıl bir problem cıktı ki??ama suyun iyi sanırım yerimseniben

MErhaba kızlar
Bugün moralim çok bozukmafoldumben
İş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlıycam:gitme:
Dün aysudeye moral vermeye çalışırken ben bugün ondan daha beter bi haldeyim
Dün aşkı memnuyu izledim izlemez olaydım
Bihter kürtaj basasına yattı ben ağlama başladım bugün sabah işe gelene kadar
Meğer nekadarda korkuyormuşum aynı şeyleri bir daha yaşamaktan
Meğer tekrar nedemek için hiç cesaretim yokmuş

ah canım benim yaaaa
ben ne desem ne yapsam sizlere..........
arkadaşlar o kadar çok doktordan görüş aldım ki,hepsinin ortak söylemi şu;her gebelik dönemi farklıdır,aynı şeyleri tekrar yaşama riskiniz oduğu kadar yaşamama olasılığınızda var,bunun garantisi yok,denemekten başkada yapabilecek hiçbirşeyimiz yok......problem belli,çözüm yolu ortada,Allah'a dua edip,kendimizi ona emanet edip tekrar deniycez..........

iğnelerle olmadı diye düşünmeyin demişti bana genetik uzmanı,bundan sonraki gebelik süreciniz tamamen farklı olacak,hayatta hep güçlüler ayakta kalıyor,doğa dengesini koruyor,lütfen bunları düşünün arkadaşlar........

hazır hissetiğiniz ana kadar da bekleyin,acele etmeyin,ruhen ve bedenen hazır olmamız gerekiyor,her birimiz için bu süreç farklı olacaktır,bu çok doğal

yaşmış,evlilik süresiymiş,etraf ne dermiş,şahsen bunlar benim için hiç ama hiç önemli değil,sizlerde önemsemeyin ve sadece kendi beden ve ruh sesinizi dinleyerek hareket edin......

benimde korkularım olmadı mı oldu???ama korkunun ecele faydası var mı?yok...........
o zaman boş yere kendime neden acı çektiriyorum dedim......başa gelen çekilecek.......ama bundan sonra çok güzel şeyler yaşanacak herşey yolunda gidecek.........hepimiz için buna canı gönülden inanıyorum,sizlerde inanın lütfen,önümüzde bir sürü güzel örnek var,bebeğini kucağına alan nice arkadaşlarımız var,keza bu topikte olmayan binlercesi de var.........bunları düşünmek varken neden hep en kötüyü düşünüyoruz........

sorun bakalım kendinize.......

Kız hani şaka yaptım demişti bihter (geçen hafta) gerçekten hamilemiymiş.
Aaaa üzüldüm haa.
Ben dün izleyemedim kayınvalidemgil geldi Parmaklıklar ardındayı izleyelim dedi bende tamam dedim.
Nede olsa tekrarını veriyorlar ya ondan tamam dedim. :dance:

Çok güzel söylemişsin dendencim. Sana katılıyorum. Zaten şöyle bir örnek var; Bir ağaç yıllarca yıldırım, fırtına yağmur kar dememiş dimdik ayakta kalmış. Ama o ağacı küçük küçük böcekler yemiş bitirmiş. İnsanlarda ne acılara göğüs geriyor. Ölümlere,ayrılıklara yokluğa darlığa herşeye göğüs geriyorda küçük küçük şeyler yiyip bitiriyor bizide. Pozitif düşünmek çok önemli Ben dün Discovery Channel da izledim. Deri kanseri bir adam vardı 30-35 yaşlarında. Doğduğundan beri derileri dökülüyordu annesi bunu sarıp sarmalıyordu bandajını çıkarırken adam ağlıyordu çok kötüydü, geceleri uyuyamıyordu bile. Parmakları hastalık yüzünden yok olmuş. Annesi öyle ilgileniyorduki o çocukla anlatamam. Ama sonunda ötönaziyi seçti. Acılara dayanamadığı için. Ölmeden öncede parti verdi. Tüm sevdiklerini topladı. Halime şükrettim baktıkça. İçinizi karartmak için değil, sizden daha kötü durumda olanları düşünüp, sizin kahrettiğinizi görse bile yerinizde olmayı isteyecek o kadar çok insan varki. Bunu hatırlatmak istedim.

Söylediklerinde çok haklısın canım ama bende düne kadar senn gibi düşünüyordum
Ama dün diziyi izleyince yaşadığım şeyler sanki gözümün önüne döküldü
O andan itibaren sanki o güne geri döndüm
Ne oldu bana neden etkiledi beni bukadar bilmiyorum
Ama uzun zamandırlı kendimi hiç bukadar kötü çaresiz hissetmemiştim senağlama

Yok canım gerçekten hamileymiş
Bebeğini aldıracaktı ama tam anestezi verdikelri anda almayın bebeğimi dedi
Yani bebeğini almadılar bakalım bundan sonra neler olacak

ah canım verdiği örnekler gerçekten çok güzel
şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki........
Derdimden büyük Rabbim var diyorlar ya......

İnsan en büyük acı kendisinin acısı sanıyor
Yaşamadan anlamıyorsun çünkü
Benim şimdiye kadar yaşadığım en büyük acı bu
Onun için beynimde en büyük acı bu olarak yer etmiş
Tam bundan kurtuldum derken
5dakikalık bi görüntü bugün beni ne hale getirdi
Gözlerim hala şiş ve ağrıyor ağlamaktan
Allahın zoruna gidecek diye korkuyorum ama affetsin beni
elimde olmadan ağlıyorum işte

esra hattan düştüm msn de sorun var sanırım.
ok canım anladım..opuyorumnanaktan

büşracım seni o kadar iyi anlıyorum ki,,
ben 1 tane yaşamama rağmen,benim bile aklıma geldi ..dün eşime diyorum işte bende narkoz alınca böyle konuşuyodum falan mafoldumben
napalım canım buda bizim imtihanımız..
aklına kötü şeyler getirme
burada anlatmıştım daha önce belki okumuşsundur
benim bir kuzenim var,42 yaşında
tam 9 tane bebeğini kaybetti
doktorlar tamam artık olmayacak dediler
sonra bi doktor tüp bebek deneyelim dedi(çünkü yaşı dolayısıyla normal yoldan zorlaşmış)
ilk denemede tuttu..çok şükür
yani umutsuz olmamak lazım
ne kadar güçlü olursak o kadar başarı oranı artıyor
rabbim sana da tüm isteyenlere de bizi de sonuna kadar ulaştırmak nasip etsin canım

Olur böyle arada eser insana. Tam atlattım zannerken bir kıvılcım başlatır herşeyi. Anlarki atlatamamış biriktirmiş içinde. Sende kendince haklısın canım. Herkezin derdi kendine büyüktür tabi. Ama zaman herşeyin ilacıdır. Seninde zamana ihtiyacın var canım.
Ben bugün sonuçları almaya gidicem ya hep hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum. Hakkımızda ne varsa onu yaşıycaz. Güçlüler ayakta kalıyor ya dendenin dediği gibi. Bende güçlüler arasına gireyim dedim hihoyyyt
Gerçi güçlü olup olmadığımızı da zaman gösterecek. Denden güçlü mesela. Yaşadığı acı karşısında hepimize örnek bir davranış sergiledi. Allahda sabrının karşılığını verecektir ona. a.s.

canım hemen gelirim yaaa.seninle sohbet çook hoşuma gidiyor zaten.keşke yakın olsaydıkkk.

ah keşke canım keşke ne kadar güzel olurduboshayallersmile

canım benimmmmmm
hepimiz çok güçlüyüz,yoksa yeniden deneyebilir miydik??

bebeklerde de güçlü olan hayata tutunuyor diyorlar ya hep,demek ki benim kızım yeterince güçlü değilmiş diyorum,dahada kötüsü olabilirdi......

Allah hepimizi beterinden saklasın.......

Sonuçların çok güzel çıkacak canım........ey gidi eyyyyy iğneyi nasıl yapacağım diye sorarken,bak maşallah ne kadar yol katettin.....

Çok saol canım benim iyiki varsınız
Dün eşimle bile konuşamadım ben çünkü anlamıyor beni
birtek siz anlıyorsunuz birtek size rahat rahat anlatabiliyorum
desdek olduğunuz için dinlediğiniz için çokkk teşekkür ederim:asigim::1hugpuyorumnanaktanŞeniz

Düne kadar bende kendimi çok güçlü hissediyordum
Ama dün öyle olmadığını anladım
Şimdi allaha sadece bu ay hamile kalmamış olmak için dua ediyorum

BÜŞRACIM o kürtaj korkusu bendede hala devam ediyo canım yenemiyorumda ama dendenin dediği gibi üstesinden gelmeye çabalıyorum her hamilelik aynı olmuyo gerçekten.allaha dua edip sığınıcaz başka çaremiz yok canım.kürtajın sancısını 3 ay çekmiştim kabustu ya bak şimdi 5 aylık olduk çoook şükür.seninde iyi olucak ben eminim canım.yenmeye çalışıcan çare yokkk.

sonuyok dr ne dedi bebiş göründü mü.

sonuyokcum bugun kontrolun vardı nasıl gecti hersey yolunda dimi?kac haftalık olmus minik kusumuz?
henüz keseyi görebildik şu anda söylenecek pek birşey yok kese normal görünüyor dedi haftaya perşembe kalp atışları için gidicem hayırlısı bakalım bekliycem bir hafta daha
canım ya allah kolaylık versin benimde bacaklarım iğnelerden ağrıyor ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim rabbim kurtar beni diyorum yardım et bana diyorum hep sanırım göbeğe geçicem inş fazla sorun yaşamayız çok zor ama bu günümüzede şükür

büşracım bende aynı ruh halini yaşadım doğum yapan bir arkadaşı olmuştu eşimin eşim gidelim dedi ben gitmiycem dedim kavga ettik o yüzden çünkü o kadınla ben aynı zamanda gebe kalmıştık benimki öldü o doğurdu öyle üzgündüm ki birde onun bebeğini görmeye gitmek işkence gibi olurdu ama tabi erkekler anlamaz acıları biz yaşıyoruz
yinede metanetli olmak gerek hayat her koşulda devam ediyor yaşamak zorundayız

Vallahi haklısın canım. Ben iğneden nasıl korkuyordum şimdi lafını bile etmiyorum. Yeterki bebiş sağlıklı olsunda. Katlanılır her acıya dimi. :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…