Umut sevgim canım bizde de aynı gaz sorunu var maalesef..Ben rezene vermeye başladım günde 7-8 çay kaşığı kadar..Bir de Zinco damla verdim dün 4 çay kaşığı kadar ..
Çok etkilemedi gibi ama sen de dene istersen, doktorumuz bazı bebeklerde işe yarar bazılarında yaramaz dedi, belki senin bebeğinde faydalı olur.
Bir de emzirdikten sonra en az yarım saat dik durumda omuzda tutuyoruz..Uyusa bile yatırmıyoruz, çünkü uyusa bile dik tutmak gerekiyormuş..
İnşallah sizin de benim de gz sorunumuz çok uzamadan geçer...
Bir de aysudenin önerisi ile ayak topuklarına ve karnına tatlı elma yağı ile masaj yapıyorum, bu da biraz olsun rahatlatıyor kuzumu .
MErhaba kızlar
Bugün moralim çok bozukmafoldumben
İş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlıycam:gitme:
Dün aysudeye moral vermeye çalışırken ben bugün ondan daha beter bi haldeyim
Dün aşkı memnuyu izledim izlemez olaydım
Bihter kürtaj basasına yattı ben ağlama başladım bugün sabah işe gelene kadar
Meğer nekadarda korkuyormuşum aynı şeyleri bir daha yaşamaktan
Meğer tekrar nedemek için hiç cesaretim yokmuş
büşracım canım yüreğimi yaktın inan... ben tam bir yıl düşünmedim hiçbirşey hazırım sandım ama denemeye karar verdiğim anda pişman oldum kabus oldu geçen ay bana... hamile kalamadım ve tekrar denemek için sanırım birkaç yıl daha beklemem gerekecek... seni çok iyi anlıyorum yani... ben güçlü olmayı maalesef başaramıyorum benim dalım kolum çok kırık... ama nolur en azından sen güçlü ol... umarım bigün bende kendimi toplamayı başarırım...Düne kadar bende kendimi çok güçlü hissediyordum
Ama dün öyle olmadığını anladım
Şimdi allaha sadece bu ay hamile kalmamış olmak için dua ediyorum
Selam kızlar
İkili tarama sonuçlarım iyi çıktı. Midem için Rennie şurup yazdı doktor. İğnemde bitiyordu onu yazdı bide kansızlık çıktı(zaten vardı da onca şuruba ve hapa rağmen geçmedi) kan hapı yazdı. İki hafta sonra kontrole gel dedi. İple çekiyorum.
hımmm bir ayı dolana kadar,benim tüm ısrarlarıma rağmen çocuk doktorumuz damla vermedi gaz için...30. günden sonra metsil verdi, damla, birçok kişi işe yaramadığını söylemelerine rağmen bizde çok işe yaradı...ama 6 saatte bir mutlaka içirdim, gece yarısına bile denk gelse saatimi kurup kalkıp verdim...gerçekten işe yaradı..
birde zinco var celenimin söylediği, çok kişi öneriyor ,tamamen bitkisel aldım bende ama metsil bağırsaklarda çözüldüğü için mideye zararı yok, zinco karıışık bitkilerden oluştuğu için midede çözülen bitkiler bebeği rahatsız edebiliyor, benimkine yalnız zinco verdiğim gün çok ağlamıştı bilmiyorum damladan kaynaklı mı tabii...bi arkadaşın önerisiyle çokk sıkıntısı olduğunda 3 damla zinco 3 damla metsil karıştırıp vermiştim iyi geliyor ama çok sık yapmadım, çok çaresiz kalınca bir-iki sefer...
yüzü koyun çevir ve poposunun hemen üstüne gelecek bölgeye bel kısmına hafifçe avuç içinle tıp tıp vur ritmik şekilde günde iki defa yap bunu doktorumuzun önerisidir...önce yavaş sonra hızlandır ritmi avuç içinin bulunduğu kısmı tam aç yüzeyiyle aşağı yukarı hafifçe vur, ayy anlatabilmişimdir umarım...
hemen ardından sırt üstü yatır, iki bacağını tut karnına doğru it, bunu birkaç kez yap sonra önce birini it,çek, sonra ötekini it çek, dikkatlice hareket ettir bacaklarını bebişin ileri geri...
bunlar bize iyi gelenler...sonra aklıma gelen olursa yazarım...
birde arkadaşların kullandığı nurse harvey diye bi damla var ben almadım,bi de omx diye bi şurup varmış yine almadım...ama önerenler oldu...aklında bulunsun diye yazdım...hımm bide kimyonu cezvede az suda kaynatıp tülbentten suyunu süzüp içiriyolarmış bebeğe çay kaşığıyla ama ben denemedim...
bi de kışın ayağının altına küçük su torbaları varya onlardan koyuyordum ama şimdi yaz tabii sen ayağını sıcak tut sadece....
doktorumuz 3-6-9 ay sürebilir bazen kırkı çıknca da bitebilir dedi....bizimki tam 3 ay sürdü...uykusuzluktan zombi gibi dolaşıyordum...çokkk zor bilirim ama bitiyo 3. ayın sonunda bıçakla kesilir gibi bitti...geçicek sabır...öpüyorum ikinizide...a.s.
MErhaba kızlar
dinamiss, canım gözün aydın.. maşallah deniz kızımıza..Rabbim güzel ömürler versin...
Dinamisscim kırk milyon kere masallah canım kızın cok ama cok tatlı
Kızlar merak edenlere işte benim minik fındığım :))
Genelde bana benzetiyorlar ben de ikimizin resmini koyayım dedim.
ben böcüklü diiiliiiimmmmm gel anlaşalım ben mis kokuluyum tamam mıııııı vereliniortakşimdi ben sevdiklerimi yerden yere vuranlardanım... o yüzden sen böcüklü gülsün.... taaaammmı....kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
canım inan hepimiz aynı yollardan geçtik ve geçiyoruzMErhaba kızlar
çok şükür tatlım yaaaaa içimiz rahatladı çok öptüm seniSelam kızlar
İkili tarama sonuçlarım iyi çıktı. Midem için Rennie şurup yazdı doktor. İğnemde bitiyordu onu yazdı bide kansızlık çıktı(zaten vardı da onca şuruba ve hapa rağmen geçmedi) kan hapı yazdı. İki hafta sonra kontrole gel dedi. İple çekiyorum.
Kızlar merak edenlere işte benim minik fındığım :))
Genelde bana benzetiyorlar ben de ikimizin resmini koyayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?