Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

[sonuyok

canım ya allah kolaylık versin benimde bacaklarım iğnelerden ağrıyor ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim rabbim kurtar beni diyorum yardım et bana diyorum hep sanırım göbeğe geçicem inş fazla sorun yaşamayız çok zor ama bu günümüzede şükür

canım ilk aylar göbekten vur derim iğneyi.ben 22.haftaya kadar göbekten yaptım arada yine göbekten yapıyom.bacaklarım çok ağrıyo benimde.mor mor beze bide.bebek kucağıma alıp oturtamıyom okadar ağrıyo yani.koldanda morarır diye yapasım gelmiyo.yaz geliyo kollar açılacak mor mor gezmek olmaz.sabır diliyorum bende Allahtan.şeker hastalarının Allah yardımcısı olsun.onlar bir ömür vurulacak.bizimki neki değilmi.
AZADALAR canım yok oldun ortadan nerelerdesin.bir kaç arkadaş daha vardı isimleri aklıma gelmedi şimdi kızlar habersiz bırakmayın bizi.hıh biride ESİS di.
aysude canım herşey güzel olcak senin içinde .sabretmek lazım
büşra senle hiç yazışmadık ama benimde bir kaybım var ama kürtaj olmadım.ben hala ağlarım o bebeğime ne kalbinin atışını duydum nede kesesini gördüm.ama düşük sancısını yaşadım.ağlarken bile korkardım''Allahım sana isyan etmiş olmayayım'' diye.hepsi bunların bize sınav.bak ben 3.5 yıl sürdü tekrar hamile kalmam.okadar zor günler geçirdimki.birde milletin lafları.olmuyomu çıcuğun.bide bunun için ağla....mucizeyle kaldım hamile.Allah bize size vereceği evladın zamanını güze ayarlamıştır buna inan.tv deki olaylar mutlaka etkiliyo insanı.güçlü olmak gerek bak DENDEN e .nasıl güçlü inançlı.vazgeçmiyo... sağlığımız yerinde olsunki Allahta bize sağlıklı evlatlar versin.çok uzattım sanırım.görüşmek dileğiyle

dinamis deniz kızının resmi yokmu avatarına koysana çok merak ediyorum.şimdi kimse yok sitede bir ben kalmışım.birazdan çarşıya çıkacam bende hava çok güzel eşimi bekliyorum.wc ye sıkışırsam beni arabayla yetiştirir annemlere :))))yoksa eşimle bişe anlamıyom hadi hadi çabuk bak diyip duruyo alışveriş yaparken. kaydirigubbakcemile

canım sorma bizimki gazman gibi yavrum uykusunun ortasında aglıyo bende zınco kullanmaya basladım ınsallah ıse yarar kızını benım yerıme op.....

canım benım uzulme demek cok kolay neler hıssettıgını cok ıyı anlıyorum cunku bende 4 yavrumu kurtaj masasında bıraktım cocugum hıc olmayacak gıbı dusunurken rabbım nasıp ettı darısı sana opt
[:[/QUOTE]

Düne kadar bende kendimi çok güçlü hissediyordum
Ama dün öyle olmadığını anladım
Şimdi allaha sadece bu ay hamile kalmamış olmak için dua ediyorum
büşracım canım yüreğimi yaktın inan... ben tam bir yıl düşünmedim hiçbirşey hazırım sandım ama denemeye karar verdiğim anda pişman oldum kabus oldu geçen ay bana... hamile kalamadım ve tekrar denemek için sanırım birkaç yıl daha beklemem gerekecek... seni çok iyi anlıyorum yani... ben güçlü olmayı maalesef başaramıyorum benim dalım kolum çok kırık... ama nolur en azından sen güçlü ol... umarım bigün bende kendimi toplamayı başarırım...

Bugün bizde kromozom testi verdik 4 ay sonra çıkıcakmış sonucu o zamana kadar folik plus ve bebe aspirini kullanıcam.Hamile kalıncada iğne...

bayanlar size çok önemli bi tavsiyem var.bi tanıdığım kan pıhtılaşması nedeniyle birçok düşük yaşadı,sulandırma iğnesi kullandığı halde.son düşüğünden sonra doktoru hamile kalmadan iğneye başlamasını söylemiş,öylede yaptı,hamile kalmadan 2ay önce iğneye başladı ve çocuğu şimdi 1yaşında.çok mantıklı bence çünkü zaten hamile olduğumuzu 1.5 aylık olduktan sonra öğreniyoruz.zaten olan oluyo ozamana kadar...

Selam kızlar
ıkili tarama sonuçlarım iyi çıktı. Midem için Rennie şurup yazdı doktor. ığnemde bitiyordu onu yazdı bide kansızlık çıktı(zaten vardı da onca şuruba ve hapa rağmen geçmedi) kan hapı yazdı. ıki hafta sonra kontrole gel dedi. ıple çekiyorum.

oh çok şükürmaşallah canım
pekmez içmeye çalış ilave olarak,kan hapınıda portakal suyu ile almaya çalış C vitamini demiri bağlar sende biliyosundur...
sağlıcakla devam etsin gebeliğin inşallah ve tamamına erdirsin

gaz sorunu ceken bebişlerimiz için şen in yazısı.cook faydası olucağına inanıyorum sengözlerimebaksanab

Sağol Celencim nerelerden bulup çıkardın bu mesajı kimbilir, teşekkür ederim..

Ama sanırım en az üç ay çekeceğiz bunu, çünkü önerilenlerin çoğunu yapıyorum ama bana mısın demiyor...Alıştık artık geceleri ayakta geçirmeye...Ne yapalım tek derdimiz bu olsun diyorum artık..

canım seni çok iyi anlıyorum ben de yaşadım aynı duyguları 2 kere hayal kırıklığına uğradım bir bebek gördüğümde hep ağlamak geliyordu içimden ve hiçbirzaman benim bebeğim olmayacakmış gibi geliyordu bana o masaya yattığımda yaşadığım duyguları anlatmak bile istemiyorum günlerce etkisinden kurtulamamıştım ağlamaktan göz pınarlarım kurumuştu ama sabrettim ara verdim bir süre kafamı dinledim sınavlara falan hazırlandım kafamı dağıttım ve bir gün yine hamile kaldığımı öğrendim çevremdeki insanlar çok destek oldular olumsuz düşünmemeye çalıştım bu kez umutluydum ve çok şükürki yolun sonuna geldik canım bundan sonrasıda iyi olur inşallah,,,,senin de birgün benim gibi olacağına inanıyorum sabret canım pes etme bebeğini kollarına alacağın anı düşün ve mutlu ol,,,,hazır değilsen de acele etme kafanı başka şeylere yönelt bambaşka bir gebelik için hazırla psikolojini psikoloji herşeyden önemli çünkü herşey beyinde bitiyor canım iyi düşün iyi olsun inşallah kendini hazır hissettiğinde bebişin sana sımsıkı tutunur ve hiç bırakmaz doğumumda dua edicem sana ve tüm isteyenlere,,,,,,,

Kızlar merak edenlere işte benim minik fındığım :))

Genelde bana benzetiyorlar ben de ikimizin resmini koyayım dedim.

maşallah maşallahhhh yerim ben bu tatlı böceğiii Şeniz çok şeker annesi.Allahım korusun minik meleğini.dinamis canım senden öğrenecek çok şey var .hadi öpüyorum kızını oğluşumla ama yerimseniben ii geceler herkese kızlar.ben yarın ve öbür gün yokum.ceyhana gidecem ablama.kendinize ii bakın ve güzel haberle gelin inşallah

şimdi ben sevdiklerimi yerden yere vuranlardanım... o yüzden sen böcüklü gülsün.... taaaammmı....kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
ben böcüklü diiiliiiimmmmm gel anlaşalım ben mis kokuluyum tamam mıııııı vereliniortak
canım inan hepimiz aynı yollardan geçtik ve geçiyoruz
arkadaşlarımın söylediğinin üstüne daha söylenebilecek şey yok
biz güçlü kadınlarız her zorluğun üstesinden geliriz ve içimiz umut dolu
herşey yoluna girecek düzelecek buna inan
çok şükür tatlım yaaaaa içimiz rahatladı çok öptüm seni

Kızlar merak edenlere işte benim minik fındığım :))

Genelde bana benzetiyorlar ben de ikimizin resmini koyayım dedim.

bu kuzu o kuzu mu şimdi :ecrin_bebek: maşallah çok tatlı Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün canım sende maaşallah iyi toparlamışsın gerçi çok kilo almamıştın ama yinede süpersin zemuszemus

bu arada oğluşumda tekmeliyo beğendik kızını annesi.esraben duymasın kaydirigubbakcemile3 onun kızıyla beşik kertmesi yapacazda oğlanı kaydirigubbakcemile3 ,esracım alacam kızını.bunlar ufak tefek çapkınlıklar aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…