Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

crawford yeni okuyom canım iyi çıkmış sonuçların.bhcg değerin kaç bu arada.eğer 50 nin altındaysa erkek,50 nin üstündeyse kız .genelde doğru çıkıyo bilimsel çalışmaymış yerimseniben ay hepinizi merak edecem iki gün yokum ya.haydi grşz kendinize ii bakın Allaha emanet olun ...

İyi yolculuklar canımcım..Sen de kendine çok çok iyi bak:)
Allahım hepimizin meleklerini hayat boyu korusun, sağlıkla analı babalı büyütsün :Saruboceq:

Evet canım ama böyle kuzu kuzu durduğuna aldanmayın siz..
Babasının deyimi ile geceleri mikrop oluyor, içindeki şeytanı ortaya çıkartıyor
Kiloya gelince 13 kilo almıştım, maalesef 6 kilosu hala benimle ve sanırım altısıda göbeğimde((
Doktorum da 2 aydan önce mekik falan çekemezsin dedi, dikişlere zarar verirmiş, şimdilik 4 aylık falan hamile gibiyim valla(

Bu arada teyzeleri maşşallah kızım çok güzel büyüyor, bugün tam 30 gün oldu ve kızımda 4 kilo 550 gram olmuş :)) 2990 doğmuştu ama iyi büyümüş :)

Deniz'ime laf yok annesii aynı şehirde olsak bana gönder geceleri derdim valla
ben 20 kiloyu verebildiysem gerçi hamile kaldığım kilodan daha azım şimdi sen hayde hayde verirsin bu 6 kiloyu hiç takma kafana şekercim

Kızlar merak edenlere işte benim minik fındığım :))

Genelde bana benzetiyorlar ben de ikimizin resmini koyayım dedim.

:MAŞALLAH MAŞALLAH
mucizenin adı Deniz.........
Allah sağlıklı,huzurlu,mutlu,başarılı uzun ömürler versin sizlere.......
Dinamiss sanada maşallah canım,ikinizde çok güzel görünüyorsunuz:lepi:

Allah bağışlasın canım çok güzel görünüyorsunuz :)) bayıldım size opuyorumnanaktanAllahım nazarlardan saklasın :)

Bu arada teyzeleri maşşallah kızım çok güzel büyüyor, bugün tam 30 gün oldu ve kızımda 4 kilo 550 gram olmuş :)) 2990 doğmuştu ama iyi büyümüş :)
allah nazardan saklasın.... hayırlı evlat olur inşallah.... içim doldu benim içimden çok şey geçiyor ama yazıya dökemiyorum....

maşallah denizimize.allah nazarlardan saklasın.sağlıkla sıhatle büyüsün minik fındık.sabah sabah moral oldunuz bana.

Deniz'ime laf yok annesii aynı şehirde olsak bana gönder geceleri derdim valla
ben 20 kiloyu verebildiysem gerçi hamile kaldığım kilodan daha azım şimdi sen hayde hayde verirsin bu 6 kiloyu hiç takma kafana şekercim

gulussssssssss hemen bana bu 20 kiloyu nasıl verdin anlat bakim.ver şu tiyolarıda hamiş kalmadan azıcık bende zayıflayayım.bak geçiştirme güzel güzel yaz allah aşkına.

ahhh çok şeker maşallah yavruma değmesin allahım bizlerede nasip etsin inş böyle kuzular
allah nazardan saklasın.... hayırlı evlat olur inşallah.... içim doldu benim içimden çok şey geçiyor ama yazıya dökemiyorum....

aysudecim yinemi depresyondasın valla kızıyorum artık sanaklava:kendini bırakma kuzum insanlar ne yollardan geçiyor olmaz böyle zaman herşeyin ilacı neler unutturmuyor ki acılar ilk günkü gibi kalsaydı her insan delirirdi değilmi fakat geçiyor ve yeni umutlar getiriyor her yeni gün bir daha duymuyim böyle hüzünlü laflar :teselli:

canım benim sanırım en büyük sorun da bu. benim acım ilk günkü gibi hala.. hiç ama hiç dinmedi... geçti sandığım geride kaldı dediğim anlarda volkan gibi patladı... bu durumdan kurtulabilsem herşey bitcek ama kurtulamıyorum bi türlü...denizi görünce çok duygulandım... o kadar masum ki kuzum... insanız benciliz işte, sadece kendi yaşadığımız büyük gibi, değil biliyorum neler var hayatta... gözümün önünde annem var acıların en büyüğünü yaşayan... 22 yıldır görme özürlü olarak yaşayan bi anne... ama onu bile unuttum bencilliğimle tek acı benim tek sıkıntı yaşayan benmişim gibi.. bende kızıyorum kendime kendimi hiç bu kadar mutsuz hissetmemiştim... gözleri parlayarak bana bakan bi eş var karşımda ne zaman tekrar denicez sorusunu sorcak diye aklım çıkıyo.. adam gözleriyle anlatıyor herşeyi aslında sormasına da gerek yok ya.... kendimle beraber onunda hayatını kabusa çeviriyorum galiba.... velhasıl çok doluyum bu aralar yine.... umutlu olduğum anlar olmuyor mu oluyor ama umutsuz olduğum anlardan daha fazla değil maalesef... karşıma geçip olmayıversin seninde çocuğun diye rahat konuşan insanları boğmak istiyorum... bizim arkadaş geçen bana böyle dedi hırpalama kendini olmasın nolcak dedi... ve bende ona sen niye ikinciyi doğurdun dediğimde de kalakaldı... ve onlar bu kadar kolay çocuk sahibi olurken ben bu kadar debeleniyorum diye kafayı yedim... hem kolay elde etti hemde gazel okudu sinir oldum... bu arlar birazda bu yüzden daha kızgınım herşeye.... geçer inşallah...

günaydın canım okudum yazını bebişini kaybettin sanırım herşey bizler için ama dayanılmaz anne yüreği ama hayat devam ediyor cok geçmişler olsun canım düzelirsin yeni bir bebişin olur inş. darısı isteyen herkesin başına

aysudeciğim ne yazık ki hayat herkese adil davranmıyor.senin yaşadıklarını bende yaşadım ve hala yaşıyorum.napalım kaderde uğraşarak elde etmek varmış.yıkılıyoruz , isyanlar ediyoruz ama bir noktada da durup umutlanarak herşeye yeniden başlıyoruz. .lütfen yüreğinde bu umutlara yer aç.inan hayat daha da kolaylaşıyor.hiç yoktan denedim ,çabaladım,elimden geleni yaptım diyebileceğin anlar olsun.bak yarın birgün bebişin olduğunda niye kendimii çabuk taparlamadım,bu çocuğu neden daha önce yapmadım diye hayıflanırsın.haydi bırak bu sıkıntıları gelen bahar umutla geldi diye düşün ve başla arkadaşım çalışmalaraaaaaaaa.

Aysude canım benim bu kadar sıkma diyeceğim ama seni o kadar iyi anlıyorum ki bunu bile diyemiyorum..
Şimdi sana ne desek boş biliyorum çünkü bana da kim ne derse desin boş geliyordu...Bunun tek çaresi içini yeni umutlarla dolduracak bir bebiş sanırım..
Biraz daha cesaret canımcım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…