canım bak şimdi yaptığım doğrumuydu bilmiyorum ama bana yardımcı oldumaşallah denizimize.allah nazarlardan saklasın.sağlıkla sıhatle büyüsün minik fındık.sabah sabah moral oldunuz bana.
gulussssssssss hemen bana bu 20 kiloyu nasıl verdin anlat bakim.ver şu tiyolarıda hamiş kalmadan azıcık bende zayıflayayım.bak geçiştirme güzel güzel yaz allah aşkına.
canım ben eşimle sadece bebek olayını değil evlilik ve öncesindede çok sorun yaşadık birbirimize çok zor sahip olduk herşeyde sorun yaşadık bu sadece evlilik arifesinde yaşanan şeyler değildi 2000 yılından beri eşim beimle olabilmek için çok fazla kişinin ve zorlukların karşısında durmak zorunda kaldı şuan sahip olduğumuz hiçbirşeyi savaşmadan elde edemedik ama işte bu yüzen sahip olduğumuz herşey bizim için çok çok çok daha fazla değerli Allah dağına göre kar verirmişcanım benim sanırım en büyük sorun da bu. benim acım ilk günkü gibi hala.. hiç ama hiç dinmedi... geçti sandığım geride kaldı dediğim anlarda volkan gibi patladı... bu durumdan kurtulabilsem herşey bitcek ama kurtulamıyorum bi türlü...denizi görünce çok duygulandım... o kadar masum ki kuzum... insanız benciliz işte, sadece kendi yaşadığımız büyük gibi, değil biliyorum neler var hayatta... gözümün önünde annem var acıların en büyüğünü yaşayan... 22 yıldır görme özürlü olarak yaşayan bi anne... ama onu bile unuttum bencilliğimle tek acı benim tek sıkıntı yaşayan benmişim gibi.. bende kızıyorum kendime kendimi hiç bu kadar mutsuz hissetmemiştim... gözleri parlayarak bana bakan bi eş var karşımda ne zaman tekrar denicez sorusunu sorcak diye aklım çıkıyo.. adam gözleriyle anlatıyor herşeyi aslında sormasına da gerek yok ya.... kendimle beraber onunda hayatını kabusa çeviriyorum galiba.... velhasıl çok doluyum bu aralar yine.... umutlu olduğum anlar olmuyor mu oluyor ama umutsuz olduğum anlardan daha fazla değil maalesef... karşıma geçip olmayıversin seninde çocuğun diye rahat konuşan insanları boğmak istiyorum... bizim arkadaş geçen bana böyle dedi hırpalama kendini olmasın nolcak dedi... ve bende ona sen niye ikinciyi doğurdun dediğimde de kalakaldı... ve onlar bu kadar kolay çocuk sahibi olurken ben bu kadar debeleniyorum diye kafayı yedim... hem kolay elde etti hemde gazel okudu sinir oldum... bu arlar birazda bu yüzden daha kızgınım herşeye.... geçer inşallah...
hava güzel gez tatlım gezzzzgünaydın arkadaşlar
bahardan mıdır nedir bilemiyorum ama kendimi çoook yorgun hissediyorum,nevar ne yok diye bakmak istedim ama yine çok sessiz buralar.........
benimde bugün evde işlerim var,yarın ve ertesi günde dışarda işlerim var.....iğer günlerde de büyük olasılıkla misafir ağırlarım : )))
kendinize iyi bakınbayanssulusmile
ohhh kuzuya bakk rahatınıda hiç bozmuyoo tatanoz aşısı için iyi yapmışsın beni hiç uyaran olmamıştıgünaydın kızlarrr,tatanoz aşımı oldum oğluşumu gördüm geldim.dr ters olduğu için hareketi zor hissedersin dedi.bana dönükmüş hala poposunun üzerine duruyomuş.vurdu etti karnıma olmadı değişmedi.neyse tek sağlıklı yaşasında razıyım ben.
angel maşallah hep böyle güzel haberlerini alalım
bende tetanoz aşımı geçen Pazartesi yaptırdım,bir dahaki gebeliğimde aşı ile falan uğraşmak istemiyorum
hava güzel gez tatlım gezzzz
ohhh kuzuya bakk rahatınıda hiç bozmuyoo tatanoz aşısı için iyi yapmışsın beni hiç uyaran olmamıştı
gülüşcüm sen hamile kal biz seni nelerde uyarırız canım.
canım hikayemi bilmiyosun 3 kez bebeğimi kaybettim en sonuncusu yaklaşık 1 yıl önceydi... yenisini deneyemiyorum bi türlü cesaretsizliğim yüzünden inşallah geçer tek umudum bu...günaydın canım okudum yazını bebişini kaybettin sanırım herşey bizler için ama dayanılmaz anne yüreği ama hayat devam ediyor cok geçmişler olsun canım düzelirsin yeni bir bebişin olur inş. darısı isteyen herkesin başına
bu kahredici dengesizlik yüzünden canım çok sıkılıyor.. umarım bahar ilerleyen günlerde güzelliğini gösterir ve cesaretimi toplayabilirim...aysudeciğim ne yazık ki hayat herkese adil davranmıyor.senin yaşadıklarını bende yaşadım ve hala yaşıyorum.napalım kaderde uğraşarak elde etmek varmış.yıkılıyoruz , isyanlar ediyoruz ama bir noktada da durup umutlanarak herşeye yeniden başlıyoruz. .lütfen yüreğinde bu umutlara yer aç.inan hayat daha da kolaylaşıyor.hiç yoktan denedim ,çabaladım,elimden geleni yaptım diyebileceğin anlar olsun.bak yarın birgün bebişin olduğunda niye kendimii çabuk taparlamadım,bu çocuğu neden daha önce yapmadım diye hayıflanırsın.haydi bırak bu sıkıntıları gelen bahar umutla geldi diye düşün ve başla arkadaşım çalışmalaraaaaaaaa.
sanırım en doğru teşhis bu.... şu cesaret bi gelebilse...Aysude canım benim bu kadar sıkma diyeceğim ama seni o kadar iyi anlıyorum ki bunu bile diyemiyorum..
Şimdi sana ne desek boş biliyorum çünkü bana da kim ne derse desin boş geliyordu...Bunun tek çaresi içini yeni umutlarla dolduracak bir bebiş sanırım..
Biraz daha cesaret canımcım...
inşallah eski günler gelir ve ben yine burdan kafanızı ütülerim...GÜnaydın kızlar,
Dinamiss Deniz çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün canım.
Zehrayede canım baktım free bhcg ye 42. Bende o yazıyı bir yerde okumuştum. Demekki doğruysa oğlum olucak, Doktorum 2 hafta sonra kontrole gel dedi. 1 yada 2 Nisanda gidicem.. O zaman 4 aylık olmama 1 hafta kalmış olcak söyler belki. Hayırlısı tabiki.
Aysudeee canım lütfen kendini toparla artık kızıyorum haaa. Sen bu forumda moral verendin herkeze. Yakışmıyor sana bilesin.Bak baharda geldi. Seninde için açılsın artık. Ağaçlarda açan çiçekler gibi umutların yeşersin tamam mı? hihoyyyt
canım ben eşimle sadece bebek olayını değil evlilik ve öncesindede çok sorun yaşadık birbirimize çok zor sahip olduk herşeyde sorun yaşadık bu sadece evlilik arifesinde yaşanan şeyler değildi 2000 yılından beri eşim beimle olabilmek için çok fazla kişinin ve zorlukların karşısında durmak zorunda kaldı şuan sahip olduğumuz hiçbirşeyi savaşmadan elde edemedik ama işte bu yüzen sahip olduğumuz herşey bizim için çok çok çok daha fazla değerli Allah dağına göre kar verirmiş
demek ki bizler gerçekten tüm zorlukların üstesinden gelebilecek kişileriz biz güçlüyüz bitanem ve sabırla istediğimize ulaşacağız bunu sakın unutma
bazıları göya bizi teselli etmeye çalışıyorlar ama nafile daha çok üzüp kırıyorlar farkında değiller
bırak onları boşver bizi bizden başkası anlayamaz bitanem olumunekankayizsmile
Crawford, Baharçelik teşekkürler kızlar:))
Crawford canım senin de cinsiyeti öğrenmene az kalmış, öncelikle sağlıklı olsun tabii ki ama insan kız mı erkek mi diye de çok merak ediyor di mi:))
Angel canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, sağlıkla sonuna dek inşallah:)
kızlar ben 20+3 oldum ama halen bebekte ciddi bir tekme kıpırdanma olayı yok , cuma gunu cerrahpasada idim bir sorun yok dediler ama yinede korkuyorum
angel doktorun seyahat yasak diyorsa onu dinle mutlaka
yakın yerlere gidip gez,aslında İstanbul'a gelebilseydiniz bize de gelirdiniz ama :lepi: neyse bebişle gelirsiniz artık
tetanoz aşısı son 10 yıl içinde yaptırmadıysan eğer 5 doza tamamlanması gerekiyormuş
aysude hepatiti sordum doktorlara ama gerek yok dediler CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?