Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

GÜnaydın kızlar,
Dinamiss Deniz çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün canım.
Zehrayede canım baktım free bhcg ye 42. Bende o yazıyı bir yerde okumuştum. Demekki doğruysa oğlum olucak, Doktorum 2 hafta sonra kontrole gel dedi. 1 yada 2 Nisanda gidicem.. O zaman 4 aylık olmama 1 hafta kalmış olcak söyler belki. Hayırlısı tabiki.
Aysudeee canım lütfen kendini toparla artık kızıyorum haaa. Sen bu forumda moral verendin herkeze. Yakışmıyor sana bilesin.Bak baharda geldi. Seninde için açılsın artık. Ağaçlarda açan çiçekler gibi umutların yeşersin tamam mı? hihoyyyt

dinamisim maşallah deniz kızına nazar değmesin çok güzel bal böcüüü allah bir boyu yüzünden gülücük eksik etmesin

canım bak şimdi yaptığım doğrumuydu bilmiyorum ama bana yardımcı oldu
öncelikle günde 3 litre su içiyordum
sabahları iş yerinde 2tane kepekli etimek üzerine 1 tane üçgen krem peynir sürüp yedim
çay yada kahve yerine çay saatimde sıcak su içtim gerçi çok sıcakken içmedim çünkü oda kabızlık yaparmış
öğlen pilav ve ekmek harici tüm yemekleri yedim kızartmada yedim kısmadım ama porsiyonları azıcık küçülttüm
iş yerinde hemen hergün yemekle beraber yoğurt meyve ve salata çıkar onlarıda yedim
çok nadir akşam üzerileri karnım kazınırsa birazcık atıştırdım
akşamları elimden geldiğince hiçbirşey yemedim meyve dahi
zor durumlarda yemeğe falan gideceksem sdadece çorba içtim yada tabağıma salata alıp yedim
haftada sadece 1 gün kendimi şimartıyordum pazar günleri maaile beraber olunduğu için akşam yemeği yiyordum onda zaten öğleye doğru yine 2 etimekle kahvaltı yapıodum ama zeytin falanda yiyordum akşamda mangal keyfi işte klasik antep usulu
ama ekmek yine yemiodum birazcık et ve bol salata
bazı akşamlar kendimi yine şimartıyordum birazcık bitter çikolatayı atıyodum ağzıma
işte bu kadar alkisalkisalkis
canım ben eşimle sadece bebek olayını değil evlilik ve öncesindede çok sorun yaşadık birbirimize çok zor sahip olduk herşeyde sorun yaşadık bu sadece evlilik arifesinde yaşanan şeyler değildi 2000 yılından beri eşim beimle olabilmek için çok fazla kişinin ve zorlukların karşısında durmak zorunda kaldı şuan sahip olduğumuz hiçbirşeyi savaşmadan elde edemedik ama işte bu yüzen sahip olduğumuz herşey bizim için çok çok çok daha fazla değerli Allah dağına göre kar verirmiş
demek ki bizler gerçekten tüm zorlukların üstesinden gelebilecek kişileriz biz güçlüyüz bitanem ve sabırla istediğimize ulaşacağız bunu sakın unutma
bazıları göya bizi teselli etmeye çalışıyorlar ama nafile daha çok üzüp kırıyorlar farkında değiller
bırak onları boşver bizi bizden başkası anlayamaz bitanem olumunekankayizsmile

kimse yokmuuuuuuuuu
pazartesi ve cuma günleri bir sessizlik bürüyor burayı
bende bööööyyyle işim olmazsa kendi kendime konuşup duruyorum
ya kızlar beni,m gün içinde konuştuğum tek kızlar sizsiniz diyebilirim
etrafım erkek doluuuuuuuuuuuuu akannehir

günaydın arkadaşlar

bahardan mıdır nedir bilemiyorum ama kendimi çoook yorgun hissediyorum,nevar ne yok diye bakmak istedim ama yine çok sessiz buralar.........

benimde bugün evde işlerim var,yarın ve ertesi günde dışarda işlerim var.....iğer günlerde de büyük olasılıkla misafir ağırlarım : )))

kendinize iyi bakınbayanssulusmile

günaydın kızlarrr,tatanoz aşımı oldum oğluşumu gördüm geldim.dr ters olduğu için hareketi zor hissedersin dedi.bana dönükmüş hala poposunun üzerine duruyomuş.vurdu etti karnıma olmadı değişmedi.neyse tek sağlıklı yaşasında razıyım ben.

hava güzel gez tatlım gezzzz
ohhh kuzuya bakk rahatınıda hiç bozmuyoo tatanoz aşısı için iyi yapmışsın beni hiç uyaran olmamıştı

angel maşallah hep böyle güzel haberlerini alalım

bende tetanoz aşımı geçen Pazartesi yaptırdım,bir dahaki gebeliğimde aşı ile falan uğraşmak istemiyorum

angel maşallah hep böyle güzel haberlerini alalım

bende tetanoz aşımı geçen Pazartesi yaptırdım,bir dahaki gebeliğimde aşı ile falan uğraşmak istemiyorum

dendenim iyi yapmışsın hazırlık demi ya.bu tetanoz 1 tane değilmi ya?dr yolculuk felan yok dedi ist.gidelim dedikte uçak felan yok dedi.bir ank.git tamam yavaş yavaş dedi.
kız hava ısındıkçada yerinde duramıyo insan bide ben alıştıydım gezmeye artık.neyse bebiş için değer dedim.

gülüşcüm sen hamile kal biz seni nelerde uyarırız canım.

yavvv bende bi gariplik var herhallll kaydirigubbakcemile ben tetenozlara bekarken başlamıştım... 5 seans yapıldı veeee bitti.... bi daha aşı falan yok.... hamiş olmayanlar hepatit aşılarınızı da yaptırın derim ben....kafamçokkarıştı

canım hikayemi bilmiyosun 3 kez bebeğimi kaybettim en sonuncusu yaklaşık 1 yıl önceydi... yenisini deneyemiyorum bi türlü cesaretsizliğim yüzünden inşallah geçer tek umudum bu...
bu kahredici dengesizlik yüzünden canım çok sıkılıyor.. umarım bahar ilerleyen günlerde güzelliğini gösterir ve cesaretimi toplayabilirim...
sanırım en doğru teşhis bu.... şu cesaret bi gelebilse...

inşallah eski günler gelir ve ben yine burdan kafanızı ütülerim...

desteğin için çok sağol canım....

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ... insanın etrafındakilere nazı geçmiyor işte.... nazımı çektiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize

angel doktorun seyahat yasak diyorsa onu dinle mutlaka
yakın yerlere gidip gez,aslında ıstanbul'a gelebilseydiniz bize de gelirdiniz ama :lepi: neyse bebişle gelirsiniz artık

tetanoz aşısı son 10 yıl içinde yaptırmadıysan eğer 5 doza tamamlanması gerekiyormuş

aysude hepatiti sordum doktorlara ama gerek yok dediler CADIARZU

Crawford, Baharçelik teşekkürler kızlar:))

Crawford canım senin de cinsiyeti öğrenmene az kalmış, öncelikle sağlıklı olsun tabii ki ama insan kız mı erkek mi diye de çok merak ediyor di mi:))

Angel
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, sağlıkla sonuna dek inşallah:)

kızlar ben 20+3 oldum ama halen bebekte ciddi bir tekme kıpırdanma olayı yok , cuma gunu cerrahpasada idim bir sorun yok dediler ama yinede korkuyorum

sağol güzel anneee.resmini görmek bana büyük umut verdi cnm.allah isteyen tüm ark.o resmi yaşatsın inşallah.

kızlar ben 20+3 oldum ama halen bebekte ciddi bir tekme kıpırdanma olayı yok , cuma gunu cerrahpasada idim bir sorun yok dediler ama yinede korkuyorum

canım merhaba
bak angela doktoru, bebeğin pozisyonundan dolayı hareketlerini hissedememen normal demiş

lütfen sende endişelenme,belki senin bebişininde duruşundan dolayı hareketlerini net hissedemiyorsundur

canım ya ben ilk defa oldum aşıyı ama dr hiç kaç kere olucağımdan bahsetmedi.olmadığımı diyim baride kaç kere olucam desin bakalım.hebatit testlerim felan hep iyi çıktı sadece tetanoz olucan dedi.zaten biz hebatit aşılarını olmuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…