gülüşcüm sen hamile kal biz seni nelerde uyarırız canım.
yaaaaa görüyo musun tatlım yaaa hep bişekilde bilgi eksikliğimiz varcanım ya ben ilk defa oldum aşıyı ama dr hiç kaç kere olucağımdan bahsetmedi.olmadığımı diyim baride kaç kere olucam desin bakalım.hebatit testlerim felan hep iyi çıktı sadece tetanoz olucan dedi.zaten biz hebatit aşılarını olmuştuk.
yaaaaa görüyo musun tatlım yaaa hep bişekilde bilgi eksikliğimiz var
offf kızlaarrr bizi uyarın hep uyarın tamam mı artık hiçbirimizin ufak ama sonuçları büyük ihmallerden kayıplar yaşamaya tahammülü yok vereliniortak
içimizdeki endişeden rahatta olamıyoruz kiçok haklısın canım yaa.bugün dr gittim ya kızıda eczacı dr.tanıyoruz birbirimizi benim geldiğimi görünce aa melek geliyo demiş drumda duramamıştır gene o 15 gün olduya demiş anlatıyo kızı eşimle güldük 15 gün ay gibi geliyo merak içinde kalıyorum gerçi eski endişe kalmıyo hareketini hissedince ama beni en iyi siz anlarsınız.ama eşimdede korku merak oluyo o beni daha korkutuyo.off işte böle.eskiden ne kadar rahat yaşıyormuşuzda haberim yokmuş diyorum ama o zamanda acaba diyodum şimdi gene bir umut var çok şükür ki.
içimizdeki endişeden rahatta olamıyoruz ki
canım hayırlısıyla hareketlerini de hissedersin
kızlar için geç tekme atar derler ama......
merhaba erencim hoşgeldingulus27
kızlar ben 20+3 oldum ama halen bebekte ciddi bir tekme kıpırdanma olayı yok , cuma gunu cerrahpasada idim bir sorun yok dediler ama yinede korkuyorum
Crawford, Baharçelik teşekkürler kızlar:))
Crawford canım senin de cinsiyeti öğrenmene az kalmış, öncelikle sağlıklı olsun tabii ki ama insan kız mı erkek mi diye de çok merak ediyor di mi:))
Angel canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, sağlıkla sonuna dek inşallah:)
arkadaslar ben topıge yenı katıldım yardımcı olurmusunuz bana cvp atarmısınız
canım benim sanırım en büyük sorun da bu. benim acım ilk günkü gibi hala.. hiç ama hiç dinmedi... geçti sandığım geride kaldı dediğim anlarda volkan gibi patladı... bu durumdan kurtulabilsem herşey bitcek ama kurtulamıyorum bi türlü...denizi görünce çok duygulandım... o kadar masum ki kuzum... insanız benciliz işte, sadece kendi yaşadığımız büyük gibi, değil biliyorum neler var hayatta... gözümün önünde annem var acıların en büyüğünü yaşayan... 22 yıldır görme özürlü olarak yaşayan bi anne... ama onu bile unuttum bencilliğimle tek acı benim tek sıkıntı yaşayan benmişim gibi.. bende kızıyorum kendime kendimi hiç bu kadar mutsuz hissetmemiştim... gözleri parlayarak bana bakan bi eş var karşımda ne zaman tekrar denicez sorusunu sorcak diye aklım çıkıyo.. adam gözleriyle anlatıyor herşeyi aslında sormasına da gerek yok ya.... kendimle beraber onunda hayatını kabusa çeviriyorum galiba.... velhasıl çok doluyum bu aralar yine.... umutlu olduğum anlar olmuyor mu oluyor ama umutsuz olduğum anlardan daha fazla değil maalesef... karşıma geçip olmayıversin seninde çocuğun diye rahat konuşan insanları boğmak istiyorum... bizim arkadaş geçen bana böyle dedi hırpalama kendini olmasın nolcak dedi... ve bende ona sen niye ikinciyi doğurdun dediğimde de kalakaldı... ve onlar bu kadar kolay çocuk sahibi olurken ben bu kadar debeleniyorum diye kafayı yedim... hem kolay elde etti hemde gazel okudu sinir oldum... bu arlar birazda bu yüzden daha kızgınım herşeye.... geçer inşallah...
sonuyokk canım nasılsın .nasıl gidiyor iğneler.kasılmalar azaldı mı devam mı ediyor.dr.sordun mu?iğneyi nasıl yaptığınıda anlatırmısın.bizim evin buralarda iğneyi yaptıracağım düzgün bir yer yok.olan yerlerinde bu iğnelerden haberi bile yok.iğneyi 90 derece dik tutup mu batırıyormusun.birde iğneleri yapacağımız bölgelerin resmi falan var mı sende?cok sıkıyorum senide beni affet arkadaşım.
yok canım benim sıkılırmıyım hiç sor istediğin kadar
iğnelere mecburen alışmaya çalışıyorum kendim yaptığım için biraz acısına katlanır hale geldim allahtan bacağımdaki kasılma için dra sordum o da bacağına yapma dedi sempatiksalakcinnipratik adam canım bende göbüşe başladım göbüş daha az acıyor baya bendede yağ olduğu için
nerde oturuyorsun canım sen hangi semttesin
bende burda bulamadım bu iğneyi yapacak birini ilk gün özel bir polik. bir hemşireye yaptırdım kız beni öldürüyordu çok hızlı verdi ilacı bende ne tansiyon ne bişi hepsi yerlerde mide bulantısı baş dönmesi bilmeyen birine asla yaptırma 90 derece olmasına gereek yok 45 derece olsada oluyor resmi var iğne yerlerinin bende bir ara gönderirim canım siteye nasıl göndericemi bilemiyorum ama msn adresini yaz bana özelden msn ne g
canım menemene yakın oturuyorum.en yakın sada hastanesi var .ilk gün orda yaptırırım diye düşünüyorum.ondan sonraki günler iş başa düşer.göbekten olmasıda beni sevindirdi.bende bayağı yağlıyım.o kadar yağ varken acımaz heralde.bana dr kilona dikkat et dedi.sen kaç kilosun sana da söyledi mi.yoksa ben mi çok şişmanım.
günaydın canım özledim ben seniiiiiigünaydın gulus nasılsın canııııım?
günaydın canım özledim ben seniiiiii
böyle sabahları beni yalnız bırakmıyodun seeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?