Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gülüşcüm sen hamile kal biz seni nelerde uyarırız canım.

yaaaaa görüyo musun tatlım yaaa hep bişekilde bilgi eksikliğimiz var
offf kızlaarrr bizi uyarın hep uyarın tamam mı artık hiçbirimizin ufak ama sonuçları büyük ihmallerden kayıplar yaşamaya tahammülü yok vereliniortak

çok haklısın canım yaa.bugün dr gittim ya kızıda eczacı dr.tanıyoruz birbirimizi benim geldiğimi görünce aa melek geliyo demiş drumda duramamıştır gene o 15 gün olduya demiş anlatıyo kızı eşimle güldük 15 gün ay gibi geliyo merak içinde kalıyorum gerçi eski endişe kalmıyo hareketini hissedince ama beni en iyi siz anlarsınız.ama eşimdede korku merak oluyo o beni daha korkutuyo.off işte böle.eskiden ne kadar rahat yaşıyormuşuzda haberim yokmuş diyorum ama o zamanda acaba diyodum şimdi gene bir umut var çok şükür ki.

içimizdeki endişeden rahatta olamıyoruz ki
canım hayırlısıyla hareketlerini de hissedersin
kızlar için geç tekme atar derler ama......

kızlar ben 20+3 oldum ama halen bebekte ciddi bir tekme kıpırdanma olayı yok , cuma gunu cerrahpasada idim bir sorun yok dediler ama yinede korkuyorum

canım benim de öyleydi korkmana gerek yok bu haftalarda hareketleri tutarsız oluyor bebişlerin senin ruh halinde bebeğe yansıyor birşeye moralin bozuk olduğunda,yorgun olduğunda uykusuz olduğunda azalıyor bebeişin hareketleri ayaktayken zaten anlamıyorsun hareket edip etmediğini,,,eğer hareketlerini ölçmek istersen şekerli birşeyler ye yada portakal suyu falan iç sol yanına yat bak gör o zaman nasıl hareketlenecek,,,,çok takma kafana bebişi de etkilersin

Haklısın canım.Bende merak ediyorum vallahi.Ya ben normalde kız manyağıyım. Hep kızım olsun istemişimdir. Ama düşükten sonra cinsiyet ayrımı yapmıyorum. Sağlıkla doğsunda diyorum. Çevremdekilerde hep senin oğlun olucak göbeğin çıktı diye diye. Acaip ısındım bu fikre. Adı bile hazır Arda. kaydirigubbakcemile2
Hamile kalıpta onu gördükten sonra canından bir parça ya bağlanıveriyorsun. Tabiki hep hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Kız olursa bana çekmesinde kan olayı yoksa bebişim iğne vurulacak anası gibi kıyamam ona. İkiside kabulum. Sonuçta kız da olsa erkek de olsa annesi olma şansını versin rabbim daha ne isterim. :Saruboceq:
Bu arada bugünlerde başım çatlıyor. Ama çare yok maalesef ağrı kesici de yasak. :gitme:

sonuyokk canım nasılsın .nasıl gidiyor iğneler.kasılmalar azaldı mı devam mı ediyor.dr.sordun mu?iğneyi nasıl yaptığınıda anlatırmısın.bizim evin buralarda iğneyi yaptıracağım düzgün bir yer yok.olan yerlerinde bu iğnelerden haberi bile yok.iğneyi 90 derece dik tutup mu batırıyormusun.birde iğneleri yapacağımız bölgelerin resmi falan var mı sende?cok sıkıyorum senide beni affet arkadaşım.

canım sana tek bir cümlem var ve bu cümlenin anlamı baya geniş
hayat zor lütfen birde sen zorlaştırma kendine
sıkılsan korksan ne olacak herşey olacağına varır elden gelen bişi yok denemeden göremeyiz değilmi acıları unutmazsak mutluluklara hep uzaktan bakarız bir an önce bebiş yap hım daha sevmeye gelicez
yılma bacım güçlü ol allah yar ve yardımcımız olsun

yok canım benim sıkılırmıyım hiç sor istediğin kadar
iğnelere mecburen alışmaya çalışıyorum kendim yaptığım için biraz acısına katlanır hale geldim allahtan bacağımdaki kasılma için dra sordum o da bacağına yapma dedi sempatiksalakcinnipratik adam canım bende göbüşe başladım göbüş daha az acıyor baya bendede yağ olduğu için
nerde oturuyorsun canım sen hangi semttesin
bende burda bulamadım bu iğneyi yapacak birini ilk gün özel bir polik. bir hemşireye yaptırdım kız beni öldürüyordu çok hızlı verdi ilacı bende ne tansiyon ne bişi hepsi yerlerde mide bulantısı baş dönmesi bilmeyen birine asla yaptırma 90 derece olmasına gereek yok 45 derece olsada oluyor resmi var iğne yerlerinin bende bir ara gönderirim canım siteye nasıl göndericemi bilemiyorum ama msn adresini yaz bana özelden msn ne gönderebilirim

24 mart 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:24 mart 2010 çarşamba)

celen35................... CEMRE'MıZ .............. ...........( ?? 2008 )
şen.......................... Pelinsu..................................(10 kasım 2008)
yaren76................. ...Ecesu .................. ................( ?? 2009 )
lal82.................... .....Ege........................................(17nisan 2009 )
Marguerite........... .....Azat........................ ............. (19 mayıs 2009 )
güneş5................ .....Selin ........................ .............(?? 2009 )
gelgit................... .....Yağız......................................(27 temmuz 2009 )
nazlı03................ ......Efe...................................... ..(5 Ağustos 2009 )
seybay................. .. .Seza @ Arhan.................... ..( 11 ağustos 2009 )
29selvihan............ . ...ıpek selin........................... ....(20 ağustos2009 )
ecesem................ .. ..Bora .................................. ...(10 eylül 2009)
sido ................... .. ...Doruk ....................................(11 eylül 2009)
eserizmir............. .. ...Poyraz ..................................(15 Eylül 2009)
meryemmeryem. .....Hakan .............................. . ...25 eylül2009 )
çiçeklara............. .....Ecrin Naz......................... .....(8 Ekim 2009)
funda1980............. ..Efe Berk.......................... ....(20 Ekim 2009)
bkale (bahar)..... .... ..Doğa ............................. ....(27 Ekim 2009)
papatyasüreyya..... ...Bıhter............................. ......(12 Kasım 2009)
sılaya................... ...(erkek)........................... ......( 1 Kasım 2009 )
smmm06.............. ...(erkek)............................. ....( 20 Aralık 2009 )
cimen.3................ ...............................................( Canım iyi haberlerini bekliyoruz )
Dinamiss...... ...........Deniz............................... .....(17 şubat 2010)
umutsevgim.[sibel]..... Nehir Naz................ ...............( 4 mart 2010 ) ( Hoşgeldin güzel bebek , hayat sana hep mutluluk getirsin )
nilüfersahh........... .......(erkek)....................... ...........(4 mart 2010 sezeryan tarihi , nilüferşahh güzel haberlerini bekliyoruz )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

kardelen86..................... .....38haftalık
simge............................. ....38haftalık (kız)
aslgkh............................ ....37 haftalık (erkek)
gülsummmm.................. .....37haftalık
_beray_.......................... ....35haftalık (kız)
göbete......................... .......34 haftalık (erkek)
umutluyuz .................. ........34haftalık [COLOR="9"](erkek)[/COLOR]
melek76...................... ........33haftalık (kız)
kelebek01................... ........31haftalık (erkek) ( Canım seni çok merak ediyoruz , umarız her şey yolundadır , dualarımız seninle ve bebeğinle )
Cherry76...................... ......29 haftalık (kız)
hummu85...................... .....29haftalık ( erkek )
zehrayade..................... .....25haftalık (erkek)
elifim............................. .....24 haftalık
esraben.......................... ....24 haftalık (kız)
esterya........................... ....21haftalık ( erkek )
irazmetin........................ ....21haftalık
angel34........................ ......21 haftalık ( erkek )
eylületik....................... ......20 haftalık
aslıhan1806.................. ......20haftalık ( erkek )
elif_fidan...................... ......19haftalık (kız)
iipekk........................... .....17haftalık
crawford...................... ......14haftalık
zeynom_10.........................??
sonuyok...................... ......7haftalık ( yeni hamilemiz )

Son düzenleme:
günaydın canım özledim ben seniiiiii
böyle sabahları beni yalnız bırakmıyodun seeennn

Bende seni özlediiim
Söz bundan sonra yalnız brakmıycam sabahları seni. hihoyyyt
Bulantılardan açasım gelmiyordu inan.
Gulus baksana. İkili testi yaptırdım ya. Sırada 3'lü testmi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…