büşracım ay şu ay bitsede işten ayrılsaydın ben yoruldum kısss yazını okuyunca kıyamam yaaaa
büşracığım sen iğneye başladın mı.acıyor mu?birde eşin ne tepki verdi bebişe.beklemiyordun ya o da cok şaşırmıştır heralde.ayyy çok merak ediyorum.
özledim sizleri bugün,maşallah yine çok güzel haberler aldık Allah bozmasın
bugün yine iş peşindeydim,yarında dışarda olucam......
büyük ihtimalle cumartesi günü de doktorcuma gidicem,benim kırmızlar gelecek gibi,çok şükür düzenli olacak galiba,reglimin 2.günü görmek istemişti beni,tahminlerim beni yanıltmazsa cumartesi olacak o da
BÜŞRAAAA iğnelerine başladın mı canım
Kızlar geldim doktordan.
Bebişimiz pek hareketli aynı ben. :kedi:
Boyu 8.5 cm olmuş. Myom denen gerizekalı da 6 cm olmuş büyümüş 1 cm daha.
İğnenin etkisi ne kadar demedim de. İğneyi ne zamana kadar kullanıcam diye sordum. Doktorumda doğuma kadar dedi. Sezeryan olucakmışım büyük ihtimal. Doğumdan 3 gün önce kesecekmiş iğneyi.
Cinsiyetine gelince de kız dedi büyük ihtimal.
anam anam anam bizimki kızmıymış Allah'ım esirgesin lüle saçlı bi crawford daha geliyo desene hayırlı olsun hayırlı evlat olsun cancazzzzııııımmmm :sm_cool:Kızlar geldim doktordan.
İğnenin etkisi ne kadar demedim de. İğneyi ne zamana kadar kullanıcam diye sordum. Doktorumda doğuma kadar dedi. Sezeryan olucakmışım büyük ihtimal. Doğumdan 3 gün önce kesecekmiş iğneyi.
ZEHRA senin kızın olmak istemezdim :umursamaz:
şaka şaka tabii kızlar cicili bicili giydirilince çok tatlı oluyorlar........
Kızlar geldim doktordan.
BÜŞRA seni tebrik ediyorum maşallah,çok kararlı ve kendinden eminsin,sağlıcakla bebeğine kavuşacaksın canım......gebeliğinde inşallah çok rahat geçecek.....git canım hematoloğada git,kafandaki tüm keşkeler silinsin,içinde hiçbir şey kalmasın.....
Eşinde çok hoş bir jest yapmış sana,Allah bozmasın maşallah
büşra iyi sabrediyon sende doktora gitmemekle.ay ben sabah 4.5 ta testi yaptım.8 de doktorun kapısındaydım .kalp atımını falan bekleyemedim valla.dikkat et kendine yorma işide bırakınca bol bol dinlen büyüt göbüşünü
yok canımıniçi ne satması ay sonu malum hedefler raporlar yarında uğraşırım böyleGÜL araba mı satıyorsun sesin çıkmıyorrrr
Canım ya bende diğer hamileliklerimde öyleydim
Ama bunda okadar heyecanlı deilim açıkcası
Belkide çok bağlanmaktan korktuğum için böyleyim
hamile olduğumu bile hissetmiyorum hiç :sinifsinif:
hisset artık bebişlisin annesi.her anını yaşamak güzel.nerden nereye geldik diyo insan.korkmamak elde deği bende hala oluyo.Korkularımız başımıza gelmesin canım.herşey güzel olcak diyelim.inanalım buna .resimleri koyacaz inşallah bebeklerimizin buralara.mama paylaşımları yaparız artık burdan negüzel .deniz ablalarıda yaşadıkları sorunlarla bize öncülük ederler dimi dinamisss.
ayy cnm masaallah ona yesinler darisi basimiza insallahKızlar geldim doktordan.
selam kızlar az önce dr dan geldim. aslına bakılırsa ilk önce şöyle anlatayım; formda eskiler bilir, daha önce 5 kez farklı şekillerde bebeklerimi kaybettim. kalp atışlarını bile alamadan hemde. 3 kez de küretaj oldum. şu an yine hamileyim. ama bu güne kadar hemen hemen kimseyle paylaşmadım. çünkü korktum. herkesin benim için üzülmesi beni dahada üzüyor. zaten korkuyla yaşayan hamilelerimize daha da korku vermek istemediğmden dolayı kendi kendime söz vermiştim ilk üç ayı atlatmadan kimseye söylemeyeceğim diye. şükür 13 haftalık olduk bugün ense kalınlığımızda ölçüldü herşey normal. hatta bir oğlumuzun olacağını söyledi drumuz. şimdi biraz daha rahatım artık. bu günlere gelebilmek hayladi benim için. rüyamda dahi göremiyordum hiç. ama şimdi minik kelebeğim içinde fırfır dönüyor. parmaklarını saydık. gözlerini burnunu gördük. ayakları kolları harika. artık onun içimde olduğunu biliyorum. inşallah sonuna kadar hep böyle sağlıkla gider. ve artık meleğimi yedi yıl sonra bende kollarıma alırım. işte böyle sizlerle paylaşmamak için kendim çok zor tuttum ama tuttum. benide o güzel listeye 13 haftalık erkek diye eklerseniz çok sevinirim. kullandığım ilaçlar innohep 0,45 iğne günde 1 kez bemiks c günde 1 gyno ferro sanol günde 1 ve folbiol pazartesi ve perşembe şimdiden teşekkürler :)
bahar kıs yaptın yapacağını yine ağlattın:gitme::gitme: beni hele şimdi hamişim her halta ağlıyorum zaten allah sonuna kadar sağlıkla sıhhatle götürsün oğluşunu kucağına aldığın günleride göstersin rabbim bende yarın gidiyorum dra bakalım neler olcak inş kötü bişey duymam dua edin benim içinde ha bu arada bahar sen 0,4 lük fraxprarin mi kullanıyordun önceden şimdi neden innohep dahamı iyi yoksa innohep?selam kızlar az önce dr dan geldim. aslına bakılırsa ilk önce şöyle anlatayım; formda eskiler bilir, daha önce 5 kez farklı şekillerde bebeklerimi kaybettim. kalp atışlarını bile alamadan hemde. 3 kez de küretaj oldum. şu an yine hamileyim. ama bu güne kadar hemen hemen kimseyle paylaşmadım. çünkü korktum. herkesin benim için üzülmesi beni dahada üzüyor. zaten korkuyla yaşayan hamilelerimize daha da korku vermek istemediğmden dolayı kendi kendime söz vermiştim ilk üç ayı atlatmadan kimseye söylemeyeceğim diye. şükür 13 haftalık olduk bugün ense kalınlığımızda ölçüldü herşey normal. hatta bir oğlumuzun olacağını söyledi drumuz. şimdi biraz daha rahatım artık. bu günlere gelebilmek hayladi benim için. rüyamda dahi göremiyordum hiç. ama şimdi minik kelebeğim içinde fırfır dönüyor. parmaklarını saydık. gözlerini burnunu gördük. ayakları kolları harika. artık onun içimde olduğunu biliyorum. inşallah sonuna kadar hep böyle sağlıkla gider. ve artık meleğimi yedi yıl sonra bende kollarıma alırım. işte böyle sizlerle paylaşmamak için kendim çok zor tuttum ama tuttum. benide o güzel listeye 13 haftalık erkek diye eklerseniz çok sevinirim. kullandığım ilaçlar innohep 0,45 iğne günde 1 kez bemiks c günde 1 gyno ferro sanol günde 1 ve folbiol pazartesi ve perşembe şimdiden teşekkürler :)
evet sonuyoktu bacımsempatiksalakcinni valla aynen dediğin gibi mide yakıyor berbat bişi ama yemekten hemen sonra alırsan fazla hissetmessin ama ben pek kullanamıyorumZİNCO kullanan Sonuyok'tu değil mi?
bugün bende başladım ama midemi yaktı,acaba o mu yaktı yaa
kizlarrr size bir haberim sonra soylicektim ama bende neredeyse 2 aydir catlicam artik ben tup bebek yaptirdim subatin19basladim tedaviye 15yumosum oldu 6.gun transferi oldum 6.gune ulasan 4kaliteli embrio kalmis ikisi pazartesi transfer edildi nisan 12de sonuc alicam dua edinde hayirli haberlerle geleyim insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?