Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

özledim sizleri bugün,maşallah yine çok güzel haberler aldık Allah bozmasın
bugün yine iş peşindeydim,yarında dışarda olucam......

büyük ihtimalle cumartesi günü de doktorcuma gidicem,benim kırmızlar gelecek gibi,çok şükür düzenli olacak galiba,reglimin 2.günü görmek istemişti beni,tahminlerim beni yanıltmazsa cumartesi olacak o da

BÜŞRAAAA iğnelerine başladın mı canım

Kızlar geldim doktordan.
Bebişimiz pek hareketli aynı ben. :kedi:
Boyu 8.5 cm olmuş. Myom denen gerizekalı da 6 cm olmuş büyümüş 1 cm daha.
ığnenin etkisi ne kadar demedim de. ığneyi ne zamana kadar kullanıcam diye sordum. Doktorumda doğuma kadar dedi. Sezeryan olucakmışım büyük ihtimal. Doğumdan 3 gün önce kesecekmiş iğneyi.
Cinsiyetine gelince de kız dedi büyük ihtimal.

[
denden

ZEHRA bende bugün seni düşünmüştüm,ne zamandır yoksun,ve de içimden kızdım hatta..........aslına bakarsan ben de oğlum olacakmış gibi hissediyorum nedense........sağlıkla zamanında gelsinde hepsi kabulüm,kızıda erkek gibi yetiştireceğim için farketmez nasıl olsaguclubacismile

:hulya: kızma bana çok yoğun geçti günlerim.ama akşamları geç geldim hep okudum sizi.
bilmem ama nedense bugün azımdan öyle çıktı yazarken.hayırlısı olsun tabiki kız erkek.ay kızlar narin olur.benimki senin kızın olsa zilli bişe yapardın der hep .heryeri tokalı saçlar .dantelli arkası fırfırlı donlar giydirirdim bebekken herhalde . bayanssulusmile

büşracım ay şu ay bitsede işten ayrılsaydın ben yoruldum kısss yazını okuyunca kıyamam yaaaa

Evet kuzu ya neyseki az kaldı mutlu son yakında

büşracığım sen iğneye başladın mı.acıyor mu?birde eşin ne tepki verdi bebişe.beklemiyordun ya o da cok şaşırmıştır heralde.ayyy çok merak ediyorum.

Başladım kuzu acıyor tabi ama çok deil ilaç yakıyor amaeyvahedigeldismile
Çok şaşırdı ama sevindi öğrendiğimiz akşam yemeğe götürdü beni kocacım birde çiçek yaptırmıştı :asigim:

Kuzu bizde seni özledik vallaŞeniz
İğneler başladım canım evde vardı iğnem başladım hemen
Doktorada 1hafa sonra gideyim diyorum
Şimdi gitmek için erken diye düşündüm
Ama yarın hematolojiye gitmeyi düşünüyorum iğne dozum için
K.doğum doktorum günde 2doz 0.4 + 0.4 kullan demişti
Ama hematolojinin karar vermesi daha doğru
Bu sefer işi daha sağlam tutcam kuzu guclubacismile
K.doğum içinde hem özel doktoruma gitcem hemde araştırma hastanesine
Ben elimden geleni yapıcam geriside rabbimin takdiri ilahisi artık
Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

bayanssulusmile eeee ben sana dedim kız diye sonra sen şaşırttın beni erkek gibi geliyo diye.kusmalarından belliydi canım .zemuszemus kızım diye sevmeye başla artık annesi .miyomdan korkma boşver.bebişin ii olsun oda sezeryanda alır miyomu.benim arkadaş öyle oldu.siteye bir güzel daha geliyo oleyyy bayanssulusmile

anam anam anam bizimki kızmıymış Allah'ım esirgesin lüle saçlı bi crawford daha geliyo desene hayırlı olsun hayırlı evlat olsun cancazzzzııııımmmm :sm_cool:

CRAWFORD maşalah canım,demek minik bir prenses geliyor öyle mi........Allah tamamına erdirecek canım hayırlısı ile

BÜŞRA seni tebrik ediyorum maşallah,çok kararlı ve kendinden eminsin,sağlıcakla bebeğine kavuşacaksın canım......gebeliğinde inşallah çok rahat geçecek.....git canım hematoloğada git,kafandaki tüm keşkeler silinsin,içinde hiçbir şey kalmasın.....

Eşinde çok hoş bir jest yapmış sana,Allah bozmasın maşallah

ZEHRA senin kızın olmak istemezdim :umursamaz:
şaka şaka tabii kızlar cicili bicili giydirilince çok tatlı oluyorlar........

ZEHRA senin kızın olmak istemezdim :umursamaz:
şaka şaka tabii kızlar cicili bicili giydirilince çok tatlı oluyorlar........

ay öyle deme, benim kız çok şanslı olur herhalde.ay ben kıyafet görgüsüzüyüm.analı kızlı giyinirdik, babada elinde silahla beklerdi herhalde kaydirigubbakcemile3.

büşra iyi sabrediyon sende doktora gitmemekle.ay ben sabah 4.5 ta testi yaptım.8 de doktorun kapısındaydım .kalp atımını falan bekleyemedim valla.dikkat et kendine yorma işide bırakınca bol bol dinlen büyüt göbüşünü

Kuzummmmmmmmm gözün aydın herşey yolunda
Demek kızımız olacak ayy çok sevindim vallakaydirigubbakcemile2zemuszemus
Ben kız çocuklarını çok severim

Evet canım bu sefer kontrollerimi daha sağlam tutcam
En azından bebeğime bişey olsada dediğin gibi keşke demiycem

Canım ya bende diğer hamileliklerimde öyleydim
Ama bunda okadar heyecanlı deilim açıkcası
Belkide çok bağlanmaktan korktuğum için böyleyim
hamile olduğumu bile hissetmiyorum hiç :sinifsinif:

GÜL araba mı satıyorsun sesin çıkmıyorrrr
yok canımıniçi ne satması ay sonu malum hedefler raporlar yarında uğraşırım böyle
tüm raporları ben hazırlıyorum offf sıkıldım
bugün yine mercedesten geldiler akşam onu yemeğe çıkarazağız akşam bile raht yok
neyse Allah'tan hoşsohbet keyifli biri

Canım ya bende diğer hamileliklerimde öyleydim
Ama bunda okadar heyecanlı deilim açıkcası
Belkide çok bağlanmaktan korktuğum için böyleyim
hamile olduğumu bile hissetmiyorum hiç :sinifsinif:

hisset artık bebişlisin annesi.her anını yaşamak güzel.nerden nereye geldik diyo insan.korkmamak elde deği bende hala oluyo.Korkularımız başımıza gelmesin canım.herşey güzel olcak diyelim.inanalım buna .resimleri koyacaz inşallah bebeklerimizin buralara.mama paylaşımları yaparız artık burdan negüzel .deniz ablalarıda yaşadıkları sorunlarla bize öncülük ederler dimi dinamisss.

Canım ya korkularımız heyecanımızı bastırıyor
Ben ne zamnki allah izin verirde şu 10.haftayı atlatırsam
işte ozaman hamileliğimin güzelliğini yaşamaya başlıycam inşallah
İnşallah dediğin günleride görürüz kuzu

ayy cnm masaallah ona yesinler darisi basimiza insallah

baharcim nasil sevindim anlatamam en sonki bebisinde de aglamaktan helak olmustum hamilelik haberini duyunca RABBIM insallah bu lez saglikla ve zaùaninda kucagina almayi nasip eder yavrunu canim benim

sonuyok cum seninlede karsilasip tevrik edememistim ALLAHIM bu kez nasip etsin yavrularinizi

kizlarrr size bir haberim sonra soylicektim ama bende neredeyse 2 aydir catlicam artik ben tup bebek yaptirdim subatin19basladim tedaviye 15yumosum oldu 6.gun transferi oldum 6.gune ulasan 4kaliteli embrio kalmis ikisi pazartesi transfer edildi nisan 12de sonuc alicam dua edinde hayirli haberlerle geleyim insalah

bahar kıs yaptın yapacağını yine ağlattın:gitme::gitme: beni hele şimdi hamişim her halta ağlıyorum zaten allah sonuna kadar sağlıkla sıhhatle götürsün oğluşunu kucağına aldığın günleride göstersin rabbim bende yarın gidiyorum dra bakalım neler olcak inş kötü bişey duymam dua edin benim içinde ha bu arada bahar sen 0,4 lük fraxprarin mi kullanıyordun önceden şimdi neden innohep dahamı iyi yoksa innohep?
ZİNCO kullanan Sonuyok'tu değil mi?
bugün bende başladım ama midemi yaktı,acaba o mu yaktı yaa
evet sonuyoktu bacımsempatiksalakcinni valla aynen dediğin gibi mide yakıyor berbat bişi ama yemekten hemen sonra alırsan fazla hissetmessin ama ben pek kullanamıyorum

:Saruboceq::Saruboceq:dualarımız seninle ayy inş ikiz olur ya annelerini sımsıkı tutusunlar hiç bırakmasınlar inş :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…