[
denden
ZEHRA bende bugün seni düşünmüştüm,ne zamandır yoksun,ve de içimden kızdım hatta..........aslına bakarsan ben de oğlum olacakmış gibi hissediyorum nedense........sağlıkla zamanında gelsinde hepsi kabulüm,kızıda erkek gibi yetiştireceğim için farketmez nasıl olsaguclubacismile
:hulya: kızma bana çok yoğun geçti günlerim.ama akşamları geç geldim hep okudum sizi.
bilmem ama nedense bugün azımdan öyle çıktı yazarken.hayırlısı olsun tabiki kız erkek.ay kızlar narin olur.benimki senin kızın olsa zilli bişe yapardın der hep .heryeri tokalı saçlar .dantelli arkası fırfırlı donlar giydirirdim bebekken herhalde . bayanssulusmile
Kuzummmmmmmmm gözün aydın herşey yolunda
Demek kızımız olacak ayy çok sevindim vallakaydirigubbakcemile2zemuszemus
Ben kız çocuklarını çok severim
Evet canım bu sefer kontrollerimi daha sağlam tutcam
En azından bebeğime bişey olsada dediğin gibi keşke demiycem
kizlarrr size bir haberim sonra soylicektim ama bende neredeyse 2 aydir catlicam artik ben tup bebek yaptirdim subatin19basladim tedaviye 15yumosum oldu 6.gun transferi oldum 6.gune ulasan 4kaliteli embrio kalmis ikisi pazartesi transfer edildi nisan 12de sonuc alicam dua edinde hayirli haberlerle geleyim insalah
CRAWFORD gördün mü oğluşunun bamyasını.......gamyoncuiremsu
[
canım bu gece sana okuyacam.allahın yardımıyla iyi haberlerle döönersin inşallah.topikte hep iyi haberler var.hep böyle devam eder inş.
anam anam anam bizimki kızmıymış Allah'ım esirgesin lüle saçlı bi crawford daha geliyo desene hayırlı olsun hayırlı evlat olsun cancazzzzııııımmmm :sm_cool:
selam kızlar az önce dr dan geldim. aslına bakılırsa ilk önce şöyle anlatayım; formda eskiler bilir, daha önce 5 kez farklı şekillerde bebeklerimi kaybettim. kalp atışlarını bile alamadan hemde. 3 kez de küretaj oldum. şu an yine hamileyim. ama bu güne kadar hemen hemen kimseyle paylaşmadım. çünkü korktum. herkesin benim için üzülmesi beni dahada üzüyor. zaten korkuyla yaşayan hamilelerimize daha da korku vermek istemediğmden dolayı kendi kendime söz vermiştim ilk üç ayı atlatmadan kimseye söylemeyeceğim diye. şükür 13 haftalık olduk bugün ense kalınlığımızda ölçüldü herşey normal. hatta bir oğlumuzun olacağını söyledi drumuz. şimdi biraz daha rahatım artık. bu günlere gelebilmek hayladi benim için. rüyamda dahi göremiyordum hiç. ama şimdi minik kelebeğim içinde fırfır dönüyor. parmaklarını saydık. gözlerini burnunu gördük. ayakları kolları harika. artık onun içimde olduğunu biliyorum. inşallah sonuna kadar hep böyle sağlıkla gider. ve artık meleğimi yedi yıl sonra bende kollarıma alırım. işte böyle sizlerle paylaşmamak için kendim çok zor tuttum ama tuttum. benide o güzel listeye 13 haftalık erkek diye eklerseniz çok sevinirim. kullandığım ilaçlar innohep 0,45 iğne günde 1 kez bemiks c günde 1 gyno ferro sanol günde 1 ve folbiol pazartesi ve perşembe şimdiden teşekkürler :)
Kızlar geldim doktordan.
Bebişimiz pek hareketli aynı ben. :kedi:
Boyu 8.5 cm olmuş. Myom denen gerizekalı da 6 cm olmuş büyümüş 1 cm daha.
İğnenin etkisi ne kadar demedim de. İğneyi ne zamana kadar kullanıcam diye sordum. Doktorumda doğuma kadar dedi. Sezeryan olucakmışım büyük ihtimal. Doğumdan 3 gün önce kesecekmiş iğneyi.
Cinsiyetine gelince de kız dedi büyük ihtimal.
Canımmm dualarım seninleeeeee, inşallah güzel haberlerini 12 nisan da alırız...Ama içinden bir ses her şey yolunda gidecek diyor ...Bir de iki embriyoda tutarsa bilemem ama :) inşallahhhhhh...kizlarrr size bir haberim sonra soylicektim ama bende neredeyse 2 aydir catlicam artik ben tup bebek yaptirdim subatin19basladim tedaviye 15yumosum oldu 6.gun transferi oldum 6.gune ulasan 4kaliteli embrio kalmis ikisi pazartesi transfer edildi nisan 12de sonuc alicam dua edinde hayirli haberlerle geleyim insalah
ayy cnm masaallah ona yesinler darisi basimiza insallah
canımmmmm , ne güzel bir sürpriz...çok ama çok sevindimmm , hemen listeye ekliyorumm seniii...
Canım minik kızın sağlıkla dünyaya gelir inşallah...miyomu problem etme canım , inşallah büyümesi son zamanlara doğru durur...Benim miyomum başta 4 cm idi , ilk zamanlarda büyüdü , en son 8 cm ile kalmıştı , son zamanlarda büyümemişti...Sezeryanda da almışlardı miyomu... .
Evet canım benim bebişimde kız :)Canım bende sevindim. Seninde kızdı dimi melek? Yanlış hatırlamıyorsam.
Myomuda problem etmemeye çalışıyorum. Doktoruma söyledim zaten. Sezeryan sırasında alınabiliyor dedi. o zaman sizde alın dedim. Kanama yapıyormuş ama olsun dedim sonuçta hazır açılmışken alınmasıda iyi olur dedim. Sonra bidaha aynı şeyi yaşamak istemem dedim. Evet dedi o zaman gelsin alırız dedi. Seni anestezi uzmanıylada görüştürürüm dedi sağolun dedim. Sanırım belden uyuşturmalı demek istedi yani epidurual ama ben hayatta yaptrımam. Benim kesin uyumam lazım çok korkağım ben.
Sizin durumdakileri genelde sezeryan yapıyoruz dedi. Ya melek doğuma 3 gün kala kesecekmiş ya iğneyi o zaman iğnenin etkisi ne kadardır? yani korkum 3 günde pıhtı atarmı. Biriniz sorsanız doktora gidince şu iğnenin etkisi ne kadar diye?
Listeye ekle canım hihoyyyt ama değişmez inşallah. Doktorum genelde yanılmam dedi. Zaten emin olmasa söylemezdi dimi. Şimdiden kızım diye seviyomda sonra zor olur alışmam :ecrin_bebek:
sonuyokcuğum zinco yu sana sermet bey gebelik öncesinde mi başlattı gebelik olduktan sonra mı.bana vermedi de kafama takıldı.CADIARZU
zinconun önemi nedir açıklarmısın..ben bilmiyorum.
Evet canım benim bebişimde kız :)
Sezeryan sırasında çok büyümüş olursa almıyorlarmış genelde , rahimdeki yerine göre ve myomun yerleşimine göre sezeryan sırasında alınıp alınmayacağına karar veriyorlarmış...Alınacak gibiyse doktorun mutlaka alacaktır canım...
Canım ben gittiğimde iğneyi sorarım doktora ,zaten bu gittiğimde iğneyi bırakacağım tarihi söyleyecek...Bana 2 gün öncesinden bırakırız demişti ama bir kontrolümde...
ayy canim insallah melekcim ya nolur olsun bu kez RABBIM nasip etsin dualarinizi esirgemeyin lutfen canim benim seninde mutlu sona cok az kalmis insallah saglikla kucaklayacaksin yavrucugunu canim benimcanımmmmm , ne güzel bir sürpriz...çok ama çok sevindimmm , hemen listeye ekliyorumm seniii...
Canım minik kızın sağlıkla dünyaya gelir inşallah...miyomu problem etme canım , inşallah büyümesi son zamanlara doğru durur...Benim miyomum başta 4 cm idi , ilk zamanlarda büyüdü , en son 8 cm ile kalmıştı , son zamanlarda büyümemişti...Sezeryanda da almışlardı miyomu...
Canımmm dualarım seninleeeeee, inşallah güzel haberlerini 12 nisan da alırız...Ama içinden bir ses her şey yolunda gidecek diyor ...Bir de iki embriyoda tutarsa bilemem ama :) inşallahhhhhh...
umutluyuz , canım demek 23 nisanda gelecek bebişin , çok sevindim , sağlıkla gelir inşallahhhh ...Benim bebişimide büyük ihtimalle 26,27 yada 28 nisanda alacak doktorum , tarihi netleştirmedi henüz...
Canım çok sağol. Darısı sana olsun. İnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın. :Saruboceq:
amin canim insallah dualariniza ihtiyacim var dendencim insallah hepimizin yuzu gulerLİMBURG çoook sevindim inan
hayırlısı olsun canım.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?