Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Teşekkür ederim kızlar. Doktorumkimseye söyleme dedi ama ben dayanamadım.
Ya ben çıkmayacaktım eşim oturdu. Bana soru çıkardı açıköğretim için. Bende o sırada uyudum.ığnemi yaptı şimdide. Birazdan çıkacak. Yoksa bana kalsa heyecanlı heyacanlı yazışacaktım sizinle.
Bende eşimle dışarda yemek yedim. Ne zaman doktora gitsek mutlu mutlu dışarda yiyoz :kedi:
Ay işte doktorum ben genelde yanılmam dedi. Ama 3 hafta sonra geldiğinde de bidaha bakayım ama yinede büyük ihtimal kız dedi. Ay nasıl sevindim anlatamam. Kız dese kendimi erkeğe hazırladım ya sevinemem gibi gelmişti. Gol atılınca erkeklerin yaptığı hareket varya ellerini havaya kaldırıyorlar bende yattığım yerden yaptım.Doktoruma ben kız düşkünüyüm zaten dedim yaa dedi. Hep erkekmi dedim durdum ya şaşırdı. Ama napim fallarda öyle çıkıyordu ama siz etkilenmeyin dedim güldü.

sonuyokcum insallah canim benim hepimizin yuzu guler insallah gecer tum bu uzuntuler sikintilar dualarinizi eksik etmeyin sende hayirli haberlerle geleceksin insallah ALLLAHIN izniyle yarin canim sakin sikma kendini

Evet canım sen bana ilk kızın olucak hatta benim oğlana alırız dediydin. Bildin canım eğer sonradan değişmezse. hihoyyyt

sonuyokcuğum zinco yu sana sermet bey gebelik öncesinde mi başlattı gebelik olduktan sonra mı.bana vermedi de kafama takıldı.CADIARZU
zinconun önemi nedir açıklarmısın..ben bilmiyorum.

Teşekkür ederim kuzuuuuuuuu. Bende çok severim.
Güya bende çikolata aldıydım ya açsın diye yiyecektim. Heyecandan yanıma almadan çıkmışım. Yinede doktorum sağolsun beni görür görmez siz cinsiyetini merak ediyordunuz dimi dedi. Bakalım gösterecek mi dedi.

[
canım bu gece sana okuyacam.allahın yardımıyla iyi haberlerle döönersin inşallah.topikte hep iyi haberler var.hep böyle devam eder inş.

[

canım bu gece sana okuyacam.allahın yardımıyla iyi haberlerle döönersin inşallah.topikte hep iyi haberler var.hep böyle devam eder inş.

eminecim buna nasil ihtiycaim var bilemezsin dualarini eirgeme canim benim ALLAH razi olsun senden cok istiyorum yeniden hamile kalip saglikla ve zamaninda cocugumu yada cocuklarimi kucaklamayi insallah hepimizin yuzu guler canim tez zamanda

anam anam anam bizimki kızmıymış Allah'ım esirgesin lüle saçlı bi crawford daha geliyo desene hayırlı olsun hayırlı evlat olsun cancazzzzııııımmmm :sm_cool:

Öyleymiş gülüşcüm. Ay canım doktorum ya hemende söyledi. Doktorumu çok seviyorum yaa. Kabuslar görüyorum hep dedim mesela ne görüyorsun dedi. Anlattım. Korkma dedi. Doğal tabi dedi. Birincide öyle olduğu için korkman normal ama şunu bil; yolda yürüyen bir gebenin ne kadar riski varsa seninde onunki kadar dedi.
Şuan herşey normal dedi. 3 lü test içinde şuan erken 3 hafta sonra gel dedi. O zaman isteriz dedi.Yani 21 Nisan 2010.

canımmmmm , ne güzel bir sürpriz...çok ama çok sevindimmm , hemen listeye ekliyorumm seniii...

Canım minik kızın sağlıkla dünyaya gelir inşallah...miyomu problem etme canım , inşallah büyümesi son zamanlara doğru durur...Benim miyomum başta 4 cm idi , ilk zamanlarda büyüdü , en son 8 cm ile kalmıştı , son zamanlarda büyümemişti...Sezeryanda da almışlardı miyomu...

Canımmm dualarım seninleeeeee, inşallah güzel haberlerini 12 nisan da alırız...Ama içinden bir ses her şey yolunda gidecek diyor ...Bir de iki embriyoda tutarsa bilemem ama :) inşallahhhhhh...

umutluyuz , canım demek 23 nisanda gelecek bebişin , çok sevindim , sağlıkla gelir inşallahhhh ...Benim bebişimide büyük ihtimalle 26,27 yada 28 nisanda alacak doktorum , tarihi netleştirmedi henüz...

31 mart 2010 tarihine göre Kahvelokumun listesini güncelliyorum...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:31 mart 2010 çarşamba)

celen35.................... ....CEMRE'MıZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................ıpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale (bahar)......... ........Doğa (27 Ekim 2009)
papatyasüreyya..............Bıhter (12 Kasım 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):

kardelen86........................ 39haftalık
simge.................................39haftalık (kız)
aslgkh................................ 38 haftalık (erkek)
gülsummmm..................... .38haftalık
_beray_........................... ...36haftalık (kız)
göbete............................. ..35haftalık (erkek)
umutluyuz ..........................35haftalık (erkek)
gülay30............................ ..34haftalık (erkek)
melek76......................... ... 34haftalık (kız)
Cherry76.......................... ..30 haftalık (kız)
hummu85......................... ..30 haftalık ( erkek )
zehrayade....................... ...26haftalık (erkek)
elifim................................. .24 haftalık
esraben............................ ..25 haftalık (kız)
angel34............................ .23 haftalık (erkek )
esterya............................ ...22haftalık ( erkek )
irazmetin.......................... ..22haftalık
eylületik............................ .21 haftalık
aslıhan1806................... ....21haftalık ( erkek )
elif_fidan.......................... .. 20haftalık (kız)
iipekk................................. 18haftalık
crawford............................ 15haftalık ( büyük ihtimalle kız bebeğimiz )
baharçelik............................13haftalık ( erkek )
zeynom_10.........................??
canah.................................9 haftalık
sonuyok.............................8haftalık ( kalp atışları duyuldu yaramazın )
Büşra44..............................4 haftalık ( yeni hamilemiz

Son düzenleme:

Canım bende sevindim. Seninde kızdı dimi melek? Yanlış hatırlamıyorsam.
Myomuda problem etmemeye çalışıyorum. Doktoruma söyledim zaten. Sezeryan sırasında alınabiliyor dedi. o zaman sizde alın dedim. Kanama yapıyormuş ama olsun dedim sonuçta hazır açılmışken alınmasıda iyi olur dedim. Sonra bidaha aynı şeyi yaşamak istemem dedim. Evet dedi o zaman gelsin alırız dedi. Seni anestezi uzmanıylada görüştürürüm dedi sağolun dedim. Sanırım belden uyuşturmalı demek istedi yani epidurual ama ben hayatta yaptrımam. Benim kesin uyumam lazım çok korkağım ben.
Sizin durumdakileri genelde sezeryan yapıyoruz dedi. Ya melek doğuma 3 gün kala kesecekmiş ya iğneyi o zaman iğnenin etkisi ne kadardır? yani korkum 3 günde pıhtı atarmı. Biriniz sorsanız doktora gidince şu iğnenin etkisi ne kadar diye?
Listeye ekle canım hihoyyyt ama değişmez inşallah. Doktorum genelde yanılmam dedi. Zaten emin olmasa söylemezdi dimi. Şimdiden kızım diye seviyomda sonra zor olur alışmam :ecrin_bebek:

Baharçelik,ammada sabırlıymışsın ha ben çatlardım vallahi. Allah tamamına erdirsin canım. Sğlıkla kucağına alırsın inşallah.
Hatta eşim bana doktor kimseye deme dedi bak kimseye deme dedi.
Ama bunlar arkadaşlarım dedim. yarın işyerindekilere deme dedi. Ama diyecem ay nasıl dayanayııım. aklinialirimsmile

Evet canım benim bebişimde kız :)
Sezeryan sırasında çok büyümüş olursa almıyorlarmış genelde , rahimdeki yerine göre ve myomun yerleşimine göre sezeryan sırasında alınıp alınmayacağına karar veriyorlarmış...Alınacak gibiyse doktorun mutlaka alacaktır canım...

Canım ben gittiğimde iğneyi sorarım doktora ,zaten bu gittiğimde iğneyi bırakacağım tarihi söyleyecek...Bana 2 gün öncesinden bırakırız demişti ama bir kontrolümde...

sonuyokcuğum zinco yu sana sermet bey gebelik öncesinde mi başlattı gebelik olduktan sonra mı.bana vermedi de kafama takıldı.CADIARZU
zinconun önemi nedir açıklarmısın..ben bilmiyorum.

gebe kalmadan önce başlattı gebe olduğumu öğrenincede devam et dedi ben pek içemiyorum
prospektüsünü okudum doku oluşumuna yardımcı olur diye yazıyor başka bir faydası yazmıyor bende diyorum aman eskiden annelerimiz bizi haplamı doğurdu diyorum baen içmiyorum nolcek benim bu halim çünkü sıkılıyor insan hep aynı saatte ilaçlarını al şunu yapma bunu yapma allah hayırlısıyla verseydi bebeklerimizi valla bazen geliyolarsempatiksalakcinni anlıycan canım ya

Ne güzel yaa. Doktorum bide kız evlat en iyisi diyor. Bide babaya düşkün oluyor diyor (kendininde kızı var bu arada) Bende evet suda getirir mesela dedim güldürdüm doktorumu. kaydirigubbakcemile3
Myomum inşallah alınacak durumda olur yaa.. :çok üzgünüm:
Banada doğuma 3 gün kala iğneyi bırakacaksın dedi. bilmiyorumkismile
Doğumun yakın ya asprini bırakmışsındır heralde.

ayy canim insallah melekcim ya nolur olsun bu kez RABBIM nasip etsin dualarinizi esirgemeyin lutfen canim benim seninde mutlu sona cok az kalmis insallah saglikla kucaklayacaksin yavrucugunu canim benim
Canım çok sağol. Darısı sana olsun. İnşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın. :Saruboceq:

LİMBURG çoook sevindim inan
hayırlısı olsun canım.........
amin canim insallah dualariniza ihtiyacim var dendencim insallah hepimizin yuzu guler

Eşim epidural yaptırsan acı çekmezdin.Ama uyursan ağrı ile uyanacaksın dedi. Napiim ben çok korkağım ve hep acı çekeceğime inandığım için almayayım. Ben gözümü kapatayım olsun bitsin istiyom. Öyle neşter, makas ayyy bu kelimeleri duysam bile kıpırdarım. Aman ne gerek var millete ayakbağı olmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…