Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya kizlar bu igne konusunda karisigim acikcasi drumda pek aciklama yapamiyor bana oglumda fraxsiparine 0.3luk kullanmistim cok sukur o yeterliydi bir sorun olmadi.ama suan drum transferden 15gun once baslatti igneyi yine ayni igne ve ayni dozda ama suan iki embrio var iki taneside bu doz yeterlimi yoksa igne dozu bebis sayisina gore degilde sadece bizim kanimizi sulandirsa yeterlimi bir bilgisi olan varsa paylassin lutfen

Mantıken bebiş sayısına göre değil. Sorun sadece kanın pıhtılaşması. Kan cıvısında iki bebeğe de gider. Benim görüşüm tabi.

crawfordcum sanirsam dogumdanmi bahsediosun cnm benim dogum zamanim belli olmadigi icin dogumdan bir gun oncede vurulmustum ignemi ve sonra sancilar basladi ve normal dogum yaptim ve kesinlikle oyle fazla bi kanamam falan olmadi ama ben 23 HAFTALIKKENyapmistim belki 38 39 haftalarda yapilan dogumlarda belki daha fazla olur bilemiorum ama trdeki tum drlar benceeee hemen herseye sezeryan diolar sezeryan onlar icin getirisi daha fazla olan bir ameliyat olarak gorunuyor tabi mecburi sezeryan gereken dogumlara birsey diyemem tabi ama kafasina gore sende kanama fazla olur durduramayiz senin gibi olanlara sezeryan yapalim diyenler hic guvenemiorum ben nedense sonucta ben normal yaptim ve bizim gibi olupta normal dogum yapan insanlar var sakin sikma kendini

Benim gibi bir korkağında işine geliyor açıkçası aklinialirimsmile
İlk başta normal yapmak istiyordum da oda zor yaa.
Sezeryanında iyileşme süreci uzun ve ağrısı fazla. Yani canım da kıymetli ama napalım. Herkezin canı kıymetli sonuçta ama ağrı eşiğim düşük ya ağrıya katlanamıyorum. :sinifsinif:

dualarım seninle canım benim daha önceki kaybında bende buradaydım biliyorum neler hissettiğini Allah'ım bukez yüzüne bakar inşallah hayırlısıyla tutunur zigotcanlarda güzel güzel büyür sonrada sağlıkla alırsın kucağına ne güzel hberler alıyoruz nasıl mutluyum yaaa hihoyyyt

kuzuuuu kötü rüyalar görebilirsin dr dediği gibi normal hiç canını sıkma maaşallah bizim kızımızaaaa yerim ben onuuu
canım epidural olmuştum bende evet ağrılar oluyor ama normal doğumda da olabiliyor ondada dikiş muhabbeti ve dikişlerin tutmama muhabbeti var
tamamen uyuduğunda da uyanma sürecin sorunlu oluyor anlıcan hepsinin bi sıkıntısı var sen ve drun karar verecek şimdiden bunun sıkıntısını yapma herşey son gün değişebilir normal diye gidersin sezeryan olur benim arkadaşım sezeryan için gün almıştı 2 gün sonra gece sancıları tutmuş aslan gibi çatır çatır normal doğum yaptı sen şimdilik bunlara kafanı takma son ay karar verirsin şekercim

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için umarım isteyen herkes biran önce bebişine kavuşur,,,,,,ben bu topikten çok şey öğrendim daha da birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var iyiki varsınız

canım çok haklısın.sakınılan göze çöp batıyormuş.iki gebeliğimde de bunu anladım.inşallah bunda daha rahat olacağım.kafama çok takmayacağım.herşeyi de araştırmayacağım.bakalım yapabilirsem.alkisalkisalkis

Sağol canım. Ye teyzesi kızımı Nilşah'ımı. :asigim:
3 tane elmayı üst üste yedim pisboğazlığım tuttu. Sonrada tabi midem bulandı. Belkide kızımın suçu yoktur. Boğazım nasıl tahriş oldu ya istifra etmekten. Bari Rennieciğimi içeyimde yumuşatsın. boshayallersmile Arada yaprak dökümüne bakıyorum.saat de geç olmuş. Aslında dizi seyretmesemde ders çalışsam iyi olurdu ya. Neyse artık yarın çalışırım işyerinde.
Doğum için dediklerinde haklısın canım. Ne olucağını zaman gösterecek. Ben işte heyecanlıyım, daha yolun başındayım. Daha çoook uzun zaman var bende 7 aylık gibi dayanamıyorum canı tezim ya.
Ay hemende kızım diye severmişim. Allah canımı almasın. :teytey:

canım benim inan çok sevindim rabbim yüzünü güldürsün inşallah ne zamandır sesin çıkmıyordu demek bundanmış bize böle hep güzel haberler ver işte dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerini vereceksin bize inşallah rabbim gönlünün muradını versin iştaha geldim bendemi başlasam acaba çalışmalarabilmiyorumkismile:1no2::1no2:

DıNAMıS sen nasılsın denizimiz nasıl biraz rahatsızdı galiba şimdi iyimi büyümüşdür değilmi kaç aylık oldu benim yerime öp annesi mis gibi kokar o şimdi kokla bol bol yerime senide çok öpüyorum

canım benim ben iyiyim iyi haberini aldım inan çok sevindim inşallah ikizlerininde iyi olduğu haberlerini alırız

amın ravzacım amın canım benım ınsallah tutunurlar da buyurler saglıkla ve zamanında kucaklarım onları dua et cnm ne olur
basla tabı ne guzel bu kez mujdelı haberlerımızı verırız pespese ne guzel olur ama neyı beklıon sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…