ya kizlar bu igne konusunda karisigim acikcasi drumda pek aciklama yapamiyor bana oglumda fraxsiparine 0.3luk kullanmistim cok sukur o yeterliydi bir sorun olmadi.ama suan drum transferden 15gun once baslatti igneyi yine ayni igne ve ayni dozda ama suan iki embrio var iki taneside bu doz yeterlimi yoksa igne dozu bebis sayisina gore degilde sadece bizim kanimizi sulandirsa yeterlimi bir bilgisi olan varsa paylassin lutfen
Eşim epidural yaptırsan acı çekmezdin.Ama uyursan ağrı ile uyanacaksın dedi. Napiim ben çok korkağım ve hep acı çekeceğime inandığım için almayayım. Ben gözümü kapatayım olsun bitsin istiyom. Öyle neşter, makas ayyy bu kelimeleri duysam bile kıpırdarım. Aman ne gerek var millete ayakbağı olmaya.
crawfordcum sanirsam dogumdanmi bahsediosun cnm benim dogum zamanim belli olmadigi icin dogumdan bir gun oncede vurulmustum ignemi ve sonra sancilar basladi ve normal dogum yaptim ve kesinlikle oyle fazla bi kanamam falan olmadi ama ben 23 HAFTALIKKENyapmistim belki 38 39 haftalarda yapilan dogumlarda belki daha fazla olur bilemiorum ama trdeki tum drlar benceeee hemen herseye sezeryan diolar sezeryan onlar icin getirisi daha fazla olan bir ameliyat olarak gorunuyor tabi mecburi sezeryan gereken dogumlara birsey diyemem tabi ama kafasina gore sende kanama fazla olur durduramayiz senin gibi olanlara sezeryan yapalim diyenler hic guvenemiorum ben nedense sonucta ben normal yaptim ve bizim gibi olupta normal dogum yapan insanlar var sakin sikma kendini
dualarım seninle canım benim daha önceki kaybında bende buradaydım biliyorum neler hissettiğini Allah'ım bukez yüzüne bakar inşallah hayırlısıyla tutunur zigotcanlarda güzel güzel büyür sonrada sağlıkla alırsın kucağına ne güzel hberler alıyoruz nasıl mutluyum yaaa hihoyyytkizlarrr size bir haberim sonra soylicektim ama bende neredeyse 2 aydir catlicam artik ben tup bebek yaptirdim subatin19basladim tedaviye 15yumosum oldu 6.gun transferi oldum 6.gune ulasan 4kaliteli embrio kalmis ikisi pazartesi transfer edildi nisan 12de sonuc alicam dua edinde hayirli haberlerle geleyim insalah
Teşekkür ederim kızlar. Doktorumkimseye söyleme dedi ama ben dayanamadım.
Ya ben çıkmayacaktım eşim oturdu. Bana soru çıkardı açıköğretim için. Bende o sırada uyudum.İğnemi yaptı şimdide. Birazdan çıkacak. Yoksa bana kalsa heyecanlı heyacanlı yazışacaktım sizinle.
Bende eşimle dışarda yemek yedim. Ne zaman doktora gitsek mutlu mutlu dışarda yiyoz :kedi:
Ay işte doktorum ben genelde yanılmam dedi. Ama 3 hafta sonra geldiğinde de bidaha bakayım ama yinede büyük ihtimal kız dedi. Ay nasıl sevindim anlatamam. Kız dese kendimi erkeğe hazırladım ya sevinemem gibi gelmişti. Gol atılınca erkeklerin yaptığı hareket varya ellerini havaya kaldırıyorlar bende yattığım yerden yaptım.Doktoruma ben kız düşkünüyüm zaten dedim yaa dedi. Hep erkekmi dedim durdum ya şaşırdı. Ama napim fallarda öyle çıkıyordu ama siz etkilenmeyin dedim güldü.
Öyleymiş gülüşcüm. Ay canım doktorum ya hemende söyledi. Doktorumu çok seviyorum yaa. Kabuslar görüyorum hep dedim mesela ne görüyorsun dedi. Anlattım. Korkma dedi. Doğal tabi dedi. Birincide öyle olduğu için korkman normal ama şunu bil; yolda yürüyen bir gebenin ne kadar riski varsa seninde onunki kadar dedi.
Şuan herşey normal dedi. 3 lü test içinde şuan erken 3 hafta sonra gel dedi. O zaman isteriz dedi.Yani 21 Nisan 2010.
Benim gibi bir korkağında işine geliyor açıkçası aklinialirimsmile
İlk başta normal yapmak istiyordum da oda zor yaa.
Sezeryanında iyileşme süreci uzun ve ağrısı fazla. Yani canım da kıymetli ama napalım. Herkezin canı kıymetli sonuçta ama ağrı eşiğim düşük ya ağrıya katlanamıyorum. :sinifsinif:
gebe kalmadan önce başlattı gebe olduğumu öğrenincede devam et dedi ben pek içemiyorum
prospektüsünü okudum doku oluşumuna yardımcı olur diye yazıyor başka bir faydası yazmıyor bende diyorum aman eskiden annelerimiz bizi haplamı doğurdu diyorum baen içmiyorum nolcek benim bu halim çünkü sıkılıyor insan hep aynı saatte ilaçlarını al şunu yapma bunu yapma allah hayırlısıyla verseydi bebeklerimizi valla bazen geliyolarsempatiksalakcinni anlıycan canım ya
kuzuuuu kötü rüyalar görebilirsin dr dediği gibi normal hiç canını sıkma maaşallah bizim kızımızaaaa yerim ben onuuu
canım epidural olmuştum bende evet ağrılar oluyor ama normal doğumda da olabiliyor ondada dikiş muhabbeti ve dikişlerin tutmama muhabbeti var
tamamen uyuduğunda da uyanma sürecin sorunlu oluyor anlıcan hepsinin bi sıkıntısı var sen ve drun karar verecek şimdiden bunun sıkıntısını yapma herşey son gün değişebilir normal diye gidersin sezeryan olur benim arkadaşım sezeryan için gün almıştı 2 gün sonra gece sancıları tutmuş aslan gibi çatır çatır normal doğum yaptı sen şimdilik bunlara kafanı takma son ay karar verirsin şekercim
dualarım seninle canım benim daha önceki kaybında bende buradaydım biliyorum neler hissettiğini Allah'ım bukez yüzüne bakar inşallah hayırlısıyla tutunur zigotcanlarda güzel güzel büyür sonrada sağlıkla alırsın kucağına ne güzel hberler alıyoruz nasıl mutluyum yaaa hihoyyyt
AMINN CANIM INSALLAH BU KEZ TUTUNSUNLAR SIKACA ANNEYEDE TESELLI BULAYIM OGLUMUN YERINE RABBIM YUZUMUZU GULDURSUN INSALLAH TEZ ZAMANDA SAGLIKLA VE ZAMANINDA KUCAGIMIZA ALMAK NASIP ETSIN BEBISLERIMIZI QUOTE]
kizlarrr size bir haberim sonra soylicektim ama bende neredeyse 2 aydir catlicam artik ben tup bebek yaptirdim subatin19basladim tedaviye 15yumosum oldu 6.gun transferi oldum 6.gune ulasan 4kaliteli embrio kalmis ikisi pazartesi transfer edildi nisan 12de sonuc alicam dua edinde hayirli haberlerle geleyim insalah
Kımerı goruyorum ravzacım dınamıssım nasılsınız denızım nasıl annesı
selam arkadaşlar nasılsınız herkesler iyisdir umarım
canım benim inan çok sevindim rabbim yüzünü güldürsün inşallah ne zamandır sesin çıkmıyordu demek bundanmış bize böle hep güzel haberler ver işte dualarım seninle inşallah hayırlı haberlerini vereceksin bize inşallah rabbim gönlünün muradını versin iştaha geldim bendemi başlasam acaba çalışmalarabilmiyorumkismile:1no2::1no2:
canım benim ben iyiyim iyi haberini aldım inan çok sevindim inşallah ikizlerininde iyi olduğu haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?