Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bahar canım öyle sevindim ki anlatamam güzelim..Maşallah diyeyim zaten riskli zor günleri atlatmışsın..İnşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alacaksın bu kez bebişini tatlım :)

Canım benim ben de genel anestezi ile sezeryan oldum.İnan bana öyle dayanılmayacak bir ağrı falan yok..Ben ikinci gün ayaktaydım ve kızımı kucağıma alıp altını bile değiştirebiliyordum. Gözünü korkutma , kötü anlatanları dinleyip kendini acı çekeceğine şartlandırma inşallah en az benimki kadar kolayca olur biter doğumun:)

Kımerı goruyorum ravzacım dınamıssım nasılsınız denızım nasıl annesı

Limburg tatlım hadi bakalım dualarımız seninle, eminim ki güzel haberler alacaksın. Bu arada kesin bir bilgim yok ama bence bebiş sayısına göre artmaz doz.
Canım inanki sizi biraz okuyayım konuşalım istiyorum ama iki dakika bilgisayarın başına geliyorum benim cadı ya ağlıyıo ya huysuzlanıyo..Şimdi de babasında ama gene ağlanmaya başladı ben gene kaçıyorum..
Öpüyorum hepinizi çok çok :)

Zehrayede canım benim bebişe faydalı şeylerden kısma sakın ama kiloya da biraz dikkat et canım benim..İnanki doğumdan sonra da emzirirken iştah çok açılıyor..Valla ben şimdi yediğimi hamileyken yemiyordum..O yüzden kilolara dikkat, doğumdan sonra da almaya devam edilebiliyor çünkü:)

Oğluşun hareketli ise genelde aynı şekilde devam edebilir derler ama bilmiyorum ki..Benimki karnımda iken de geceleri oynardı hep hala da geceleri uyumuyor maalesef( Umarım seninki böyle olmaz.

EMıNECıM canım iyiyim ne olsun bu aralar bende çok doluydum misafirlerim vardı o yüzden bende çok giremedim msn ye doktor işini öne aldım canım mayısta gidicem çok fazla beklemek istemiyorum doktor korunmayı bırak derse hemen çalışmalara başlıycam hayırlısıyla ama çokta korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan hakkımızda hayırlısı olsun sen ne yaptın başladınmı çalışmalara

Canım bugün tam 42. günümüz bitiyor. Rahatsızlığımız fazla emmekmiş, çok emdiği için fazlasını kusuyormuş..Bunun dışında sanrıım tüm bebişlerin ortak derdi gaz sancılarımız var birtanem..Gaz olayı bir bitse rahatlicaz, inşallah 3 aydan sonra azalacakmış.

Sen nasılsın iyisindir umarım kızım da ben de öpüyoruz seni çok :)

Eminecim inşallah sen de en kısa zamanda sağlıkla hamile kalır ve sağlıkla alırsın kucağına tatlım.

eminecim inşallah canım sende müjdeli haberini verirsin bize burdan birlikte gün sayarız doktoru hala araştırıyorum bizim burdan bi arkadaş daha gitmiş onunda 8 aylık 9 aylık olunca karnında ölüyormuş şimdi bebeğini kucağına almış oda sermet beyin hastasıymış doktora gid gide güvenim artıyor valla hep iyi şeyler duyorum hakkında

dinamis canım tek derdi fazla emmek olsun fıstığın gaz sorunu geçer inşallah kırkı çıkmış biraz daha rahat eder büyüyor kızımız annesi inşallah yakında gülücüklerde atmaya başlar

amin.bende denizi kulaklarından öpüyorum.bayılırım bebişlerin o yumuşacık kulaklarını öpmeye.

canım dr konuya hakim.benimlede çok samimi ilgilendi.ben güvendim.sanki güvenmesem napacam.başka çarem yok ki.ben elimden gelen herşeyi yapıyorum.tüm şartları zorluyoruz.gerisi taktiri ilahi.allah kimseyi kucağı boş bırakmasın.

canım çok doğru sölüyorsun ama insan korkuyor işte bide benim bi sezeryan oldu geriye 2 şansım kaldı bunuda düşününce daha çok tedirgin oluyorum belkide bu yüzden doktora çok güvenmeye çalışıyorum şansımın azaldığını biliyorum bu şansı iyi değerlendirmek istiyorum doktoru çok iyi araştırıyorum dediğim gibi hep iyi şeyler duyuyorum hakkında dediğin gibi başka yapacakta bişey yok zaten inanmak güvenmek zorundayız

limburgcuğum ve ravzacığım ben çıkıyorum.banyo yaptımda temizken azcık okuyayım.allah dualarımızı karşılıksız bırakmayacaktır.limburg yarın dr gelir gelmez yaz.merakta bırakma beni.öptüm sizleri.

limburg yarın doktordan gelince hemen yaz merakta bırakma bizi dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun öpüyorum seni

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi geceler hepiniz allaha emanet olun herkese tatlı rüyalarmirmirmirmirmirmirmirmir

gönlü güzel arkadaşım benimmmm bende sana kıyamam... veeee bende seni seviyorum canım...

canımcııımmm ehhhh stresstende bağışıklık sistemi düşmezmi hımmmmm söle bakemmm
düşerrrrrrrrrrrr düşeeerrrrrrrrrr... yaaa aranızdaki en zayıf halka benim benim uçuklamıyo noluyooo sizeee......

konuşmmmaaa bak haalllaaa konuşuuuyyooooo............. bakın kendinize....

aaahhhhh aahhhhhhhhhhh bide benim herifi ikna edebilsem şu temizlikçi olayınaaa....... herif işte herif kociş olsa böyle mi olur.... guclubacismile

canınıza yazık canınıza bu kadar obsesif olmayınnn... rahat bırakın accık kendinizi.. pek farklı değilim sizlerden ama o kadar abartmıyorum...
kısss gelirsem oraya kovalarım seni yavaş mavaşşş yok sana iç otur popişinin üstüne... yavvv damarıma damarıma basmayın benim...
böyle yaparsan uçuk değil herşey çıkar relax bacımmmm........

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah...
anam anam anam bizimki kızmıymış Allah'ım esirgesin lüle saçlı bi crawford daha geliyo desene hayırlı olsun hayırlı evlat olsun cancazzzzııııımmmm :sm_cool:
yaaaa ben demiştim kız olcek diye....

ZİNCO kullanan Sonuyok'tu değil mi?
bugün bende başladım ama midemi yaktı,acaba o mu yaktı yaa
bide ben... evet canım mide yakıyor ama kahvaltı arasında alıyorum ben ... yani üzerine tekrar yemek yeyince daha az yaktığını farkettim...
Canım ya bende diğer hamileliklerimde öyleydim
Ama bunda okadar heyecanlı deilim açıkcası
Belkide çok bağlanmaktan korktuğum için böyleyim
hamile olduğumu bile hissetmiyorum hiç :sinifsinif:
kıssss saçını başını yolarım beni oraya getircen....

çok sevindim inşallah herşey yolunda gider canım benim...

evet sonuyoktu bacımsempatiksalakcinni valla aynen dediğin gibi mide yakıyor berbat bişi ama yemekten hemen sonra alırsan fazla hissetmessin ama ben pek kullanamıyorum
kullanmada zaten.. hamileyken kullanılmasını önermiyor benim doktoy amcalay.....

doğru yapıyosun içme o ilacııı

yaaa hele bi doğum haftasına yaklaşşş... tadını çıkarsana kızım gebeliğinin ne doğum doğum kendini bunaltıyosun....
hiç karışma canım bebek iki tane olabilir ama rahim tek...

illede normal doğummmm diyenlerdenimmm bennnnn......... son derece sağlıklı.... velhasılll allah hepimizin hakkında hayırlısını nasib etsinn........

aysudeeeeeeeeee ne çok şey yazmışın öldürdün beni sabah sabah kaydirigubbakcemile3
şimdide kocişi işe gönderdin hooooopppp tekrar yatak dimiiiiii seni gidi seniiiiii aklinialirimsmile

Canım bende artık korkmamaya karar verdim. Hem bende sezeryan olmak istiyordum. İşime de geldi yani. Doğum zamanı yaklaştıkça belki korkarım ama en azından şuanın tadını çıkarayım değilmi.İnşallah seninki gibi kolay olur doğumum.

Günaydın gulus.
Kız Nİlşah kızımın adı teyzesi. Dilşah değil. lmaz:
Nasılsın bakalım.
Aysude hanım raporlu. Yatıyordur şimdi.
özür özür nilşah'ın annesi
ay hızlı yazayım diyorum artık aklımda nası öle kaldıysa işte bilmiyorumkismile
sabah sabah yazmış ya o kadar şey sabahın 7sinde şimdide yok ondan dedim zati kocişi gönderip tekrar yatmıştır diyeee

Canım yaaa.
Bide özür diler yerim seni. opuyorumnanaktan
Bende sabah hiç kalkasım gelmedi alarm çaldığında.
Off ne zor geliyor o tatlı uykudan uyanmak.Dün gece iyi uyudum. Kabus falan görmedim. Hep kızım aklımdaydı :kedi:
Sağa döndüm aklımda,sola döndüm aklımda.
Sıra sizde guluscum.Listede sizin adınızı da görmek istiyorum.Herifine söyle. kaydirigubbakcemile3
Hayatım listeye girmemiz lazım de. Artık her çalışmada aklına liste geliyormuş. Gülme krizine giriyormuşsun. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…