her hal ve şartta sizleri düşünürüm ve kıyamam sizlere....
antepte bir kelime var başka memleketlerde belki başkadır farklıdır yada yoktur bilmiyorum ama ''küşümlü''
tam türkçe karşılığı yok ama hep karşıdakini düşünen ve ona göre davranan karşıdaki üzülecek diye daha bişey denmeden üzülenlere denir bizim buralarda küşümlü diye
hepiniz başkasınız kuzucuklarım beniiimmmm kaydirigubbakcemile3 (he he he kendimi yine adile naşit gibi hissettimmmm)
hepinizi kocaman seviyorum ve öpüyorum opuyorumnanaktan
gönlü güzel arkadaşım benimmmm bende sana kıyamam... veeee bende seni seviyorum canım...
canımcııımmm ehhhh stresstende bağışıklık sistemi düşmezmi hımmmmm söle bakemmm
düşerrrrrrrrrrrr düşeeerrrrrrrrrr... yaaa aranızdaki en zayıf halka benim benim uçuklamıyo noluyooo sizeee......
Amanınnnnnnnnnn aramızda sağlıkçı var yedik azarı iyi mi kafamçokkarıştı kız ondan değil az çok anlamışsındır halimden depresif ruh halim çökertti beni :) ama geçecek dün bitti ilacım oh ohhhhhhh :dance::teytey::teytey:
konuşmmmaaa bak haalllaaa konuşuuuyyooooo............. bakın kendinize....
sana tamamen katılıyorum kaydirigubbakcemile5
bende yeni başladım herhafta yarım gün kadın alıyorum evimi siliyo temizliyo tozumu alıyo her hafta biyerin camını yada halısını yada duvarını siliyo .....
napıym dün 7,30 da işten çıktım düşün halimi bide temizlik ev işiyle mi uğraşayım
hele bide hayırlısıyla hamiş kalırsam hiiiiç üzmicem kendimi yemeğede bi hafta annemlere bi hafta kaynanama gidicem hııhhhh :umursamaz:
bunlar canlarının kıymetini bilmioo bak dinamiss anlatıyo uyumuyorum vs diye bizde hayırlısıyla öyle olucaz bide işle mi uğraşcaz
erkeği nasıl alıştırırsan öyle olur şekercim beni kaynanam sürekli kadın aldığı için kocişe normal geliyo bu iş
aaahhhhh aahhhhhhhhhhh bide benim herifi ikna edebilsem şu temizlikçi olayınaaa....... herif işte herif kociş olsa böyle mi olur.... guclubacismile
Al işte al benden birtane daha bende öyleyim o nedenle şuan araştırma içindeyim arkadaşların tanıdığı iyi biri varsa alacam yoksa bende beğenmem :) dedim memnun kalırsam sürekli çağırırım ona göre birini önerin bu ay birde benim tedavim var gülüm çok yıprattı tedaviler ruhen bir de iş düşünecek halde değilim valla iyi birini bulayım bakalım ondan sonra kısmetse ...
gülüşüm benim kociş tutturdu evde yabancı istemem yaptırmam falan filanalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile onun annesi ebeydi mahalle gezisi yapıp o arada evine glip işini yapıyormuş alışkın değil ama alışacak banane hıhlülülülülülü
canınıza yazık canınıza bu kadar obsesif olmayınnn... rahat bırakın accık kendinizi.. pek farklı değilim sizlerden ama o kadar abartmıyorum...
bizde seni seviyoz canım benimmm opuyorumnanaktan küşümlü ilk defa duydum.doğrudur canım.
feryad bende kadın çağırrımda kadın bir saatten sonra benden bıkar.şunu şöle yap bunu böyle bak burası temiz kalmamış derim .kadını çıldırtırım.peşinde gezer bende yorulurum.bide ben temizlikte çok ince detaylara inerim.cam siliniyosa mesale yatak odası diyelim elbise dolabı boşaltılır tozu alınır.giysiler tekrar katlanır.yani uzun iş benimki .yavaş yavaş kocişle yaptık hafta sonu.
kısss gelirsem oraya kovalarım seni yavaş mavaşşş yok sana iç otur popişinin üstüne... yavvv damarıma damarıma basmayın benim...
zaman eski zaman değil alışmak zorundalar
valla bende manyağımdır o konuda ama yapabileceğim bişi yok kadın gittikten sonra saçlarımı yolduğum oluyor çünkü kendi kafasına göre iş yapıyor ama elden ne gelir ben bi temizlik yapmaya kalksam 1 haftada anca bitiririm ama bazen görmemek duymamak daha iyi oluyor
böyle yaparsan uçuk değil herşey çıkar relax bacımmmm........
selam kızlar az önce dr dan geldim. aslına bakılırsa ilk önce şöyle anlatayım; formda eskiler bilir, daha önce 5 kez farklı şekillerde bebeklerimi kaybettim. kalp atışlarını bile alamadan hemde. 3 kez de küretaj oldum. şu an yine hamileyim. ama bu güne kadar hemen hemen kimseyle paylaşmadım. çünkü korktum. herkesin benim için üzülmesi beni dahada üzüyor. zaten korkuyla yaşayan hamilelerimize daha da korku vermek istemediğmden dolayı kendi kendime söz vermiştim ilk üç ayı atlatmadan kimseye söylemeyeceğim diye. şükür 13 haftalık olduk bugün ense kalınlığımızda ölçüldü herşey normal. hatta bir oğlumuzun olacağını söyledi drumuz. şimdi biraz daha rahatım artık. bu günlere gelebilmek hayladi benim için. rüyamda dahi göremiyordum hiç. ama şimdi minik kelebeğim içinde fırfır dönüyor. parmaklarını saydık. gözlerini burnunu gördük. ayakları kolları harika. artık onun içimde olduğunu biliyorum. inşallah sonuna kadar hep böyle sağlıkla gider. ve artık meleğimi yedi yıl sonra bende kollarıma alırım. işte böyle sizlerle paylaşmamak için kendim çok zor tuttum ama tuttum. benide o güzel listeye 13 haftalık erkek diye eklerseniz çok sevinirim. kullandığım ilaçlar innohep 0,45 iğne günde 1 kez bemiks c günde 1 gyno ferro sanol günde 1 ve folbiol pazartesi ve perşembe şimdiden teşekkürler :)
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah...
anam anam anam bizimki kızmıymış Allah'ım esirgesin lüle saçlı bi crawford daha geliyo desene hayırlı olsun hayırlı evlat olsun cancazzzzııııımmmm :sm_cool:
yaaaa ben demiştim kız olcek diye....
ZİNCO kullanan Sonuyok'tu değil mi?
bugün bende başladım ama midemi yaktı,acaba o mu yaktı yaa
bide ben... evet canım mide yakıyor ama kahvaltı arasında alıyorum ben ... yani üzerine tekrar yemek yeyince daha az yaktığını farkettim...
Canım ya bende diğer hamileliklerimde öyleydim
Ama bunda okadar heyecanlı deilim açıkcası
Belkide çok bağlanmaktan korktuğum için böyleyim
hamile olduğumu bile hissetmiyorum hiç :sinifsinif:
kıssss saçını başını yolarım beni oraya getircen....
kizlarrr size bir haberim sonra soylicektim ama bende neredeyse 2 aydir catlicam artik ben tup bebek yaptirdim subatin19basladim tedaviye 15yumosum oldu 6.gun transferi oldum 6.gune ulasan 4kaliteli embrio kalmis ikisi pazartesi transfer edildi nisan 12de sonuc alicam dua edinde hayirli haberlerle geleyim insalah
çok sevindim inşallah herşey yolunda gider canım benim...
evet sonuyoktu bacımsempatiksalakcinni valla aynen dediğin gibi mide yakıyor berbat bişi ama yemekten hemen sonra alırsan fazla hissetmessin ama ben pek kullanamıyorum
kullanmada zaten.. hamileyken kullanılmasını önermiyor benim doktoy amcalay.....
gebe kalmadan önce başlattı gebe olduğumu öğrenincede devam et dedi ben pek içemiyorum
prospektüsünü okudum doku oluşumuna yardımcı olur diye yazıyor başka bir faydası yazmıyor bende diyorum aman eskiden annelerimiz bizi haplamı doğurdu diyorum baen içmiyorum nolcek benim bu halim çünkü sıkılıyor insan hep aynı saatte ilaçlarını al şunu yapma bunu yapma allah hayırlısıyla verseydi bebeklerimizi valla bazen geliyolarsempatiksalakcinni anlıycan canım ya
doğru yapıyosun içme o ilacııı
Ne güzel yaa. Doktorum bide kız evlat en iyisi diyor. Bide babaya düşkün oluyor diyor (kendininde kızı var bu arada) Bende evet suda getirir mesela dedim güldürdüm doktorumu. kaydirigubbakcemile3
Myomum inşallah alınacak durumda olur yaa.. :çok üzgünüm:
Banada doğuma 3 gün kala iğneyi bırakacaksın dedi. bilmiyorumkismile
Doğumun yakın ya asprini bırakmışsındır heralde.
yaaa hele bi doğum haftasına yaklaşşş... tadını çıkarsana kızım gebeliğinin ne doğum doğum kendini bunaltıyosun....
ya kizlar bu igne konusunda karisigim acikcasi drumda pek aciklama yapamiyor bana oglumda fraxsiparine 0.3luk kullanmistim cok sukur o yeterliydi bir sorun olmadi.ama suan drum transferden 15gun once baslatti igneyi yine ayni igne ve ayni dozda ama suan iki embrio var iki taneside bu doz yeterlimi yoksa igne dozu bebis sayisina gore degilde sadece bizim kanimizi sulandirsa yeterlimi bir bilgisi olan varsa paylassin lutfen
hiç karışma canım bebek iki tane olabilir ama rahim tek...
crawfordcum sanirsam dogumdanmi bahsediosun cnm benim dogum zamanim belli olmadigi icin dogumdan bir gun oncede vurulmustum ignemi ve sonra sancilar basladi ve normal dogum yaptim ve kesinlikle oyle fazla bi kanamam falan olmadi ama ben 23 HAFTALIKKENyapmistim belki 38 39 haftalarda yapilan dogumlarda belki daha fazla olur bilemiorum ama trdeki tum drlar benceeee hemen herseye sezeryan diolar sezeryan onlar icin getirisi daha fazla olan bir ameliyat olarak gorunuyor tabi mecburi sezeryan gereken dogumlara birsey diyemem tabi ama kafasina gore sende kanama fazla olur durduramayiz senin gibi olanlara sezeryan yapalim diyenler hic guvenemiorum ben nedense sonucta ben normal yaptim ve bizim gibi olupta normal dogum yapan insanlar var sakin sikma kendini
illede normal doğummmm diyenlerdenimmm bennnnn......... son derece sağlıklı.... velhasılll allah hepimizin hakkında hayırlısını nasib etsinn........