dün dedimki herife crawfordun bebişi kızmış dedim durdu şöyle bi baktı sana kim olduğunu dahi sormıcam kadınlar kulubünden dimi dedi kaydirigubbakcemile3Canım yaaa.
Bide özür diler yerim seni. opuyorumnanaktan
Bende sabah hiç kalkasım gelmedi alarm çaldığında.
Off ne zor geliyor o tatlı uykudan uyanmak.Dün gece iyi uyudum. Kabus falan görmedim. Hep kızım aklımdaydı :kedi:
Sağa döndüm aklımda,sola döndüm aklımda.
Sıra sizde guluscum.Listede sizin adınızı da görmek istiyorum.Herifine söyle. kaydirigubbakcemile3
Hayatım listeye girmemiz lazım de. Artık her çalışmada aklına liste geliyormuş. Gülme krizine giriyormuşsun. :roflol:
Baharcım aramızda fazla yokmuş. Benim SAT 21 Aralık 2009. Doğumumuz da yakınolur heralde. İnşallah o günleri görürüz. Sende erkek olduğunu öğrenmişsin ama kesin dedimi. Gerçi erkeklerin bamyası daha çabuk belli oluyor. :kedi: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Kızlar Merhaba , gecmisi okumam biraz uzun surdu..
crawfordcum bebisinin saglıklı olmasına sevindim canm Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin
busracım gozun aydın arkadasım Allah hayırlısyla saglıkla tamamına erdirsin..
umutluyuzcum 23 nisan ne guzel bir dogum gunu tarihi , kesinlikle kimse unutmaz :) nasıl heyecanlısındır kimbilir , Allah saglıkla bir avazda kurtarsın guzelim..
Kızlar ben iyiyim igneye devam folbiolu de bir gun iciyorum bir gun icmiyorum, bebisim simdilik iyi tekmelerede basladı Allaha sukur, ama feci halde burun tıkanıklıgı yasıyorum resmen bazen geceleri uyuyamıyorum, birde 10 kg aldım fazla geliyor bana hayatımda bu kadar kilolu olmamıstım 60 tan yukarı cıkmamıstım su an 75 oldum.. hamile kaldıgımda 65 tim. yuruyus yapmaya calısıyorum, bol su iciyorum..
yARİN Cerrahpasada perinatolojide randevum var ayrıntılı olarak inceleyecekler oglumu, insallah guzel gecer, biliyorsunuz ben amniyosentez yaptırmamıstım..
dün dedimki herife crawfordun bebişi kızmış dedim durdu şöyle bi baktı sana kim olduğunu dahi sormıcam kadınlar kulubünden dimi dedi kaydirigubbakcemile3
neredeyse sizi kıskanacak
du kıss daha kanamanın 4. günündeyim
bana diyo ki birdaha bahane yok tamam mı diyo
yok yemek yapıyorum yok işim var yok yorgunum yok uykum var lafını duymıcam senden diyo :kedi:
yakaladığımda affetmem diyooooo kaydirigubbakcemile3
crawfordcum bende tutmustu , 23 cıkmıstı benim beta hcg
bunuda öğrenmiş oldukkaydirigubbakcemile3 Ay kadınlar klubu olmuş hayatımız dimi. Heriflerde alıştı. naniknanik
Bahane yapma lütfen gulus. Artık yeter bak yazda geldi kanın hızlı akar. aklinialirimsmile
Kan dedimde 2 li tarama sonucunda yazan free betahcg yi ben doktoruma sordum bu free beta hcg 50'den düşük olursa erkek 50'den yüksekolursa kız oluyormuş dedim. Benimki 42 ya. O zaman tutsaydı benimkide erkek olması lazımdı. Hayır öyle bişey yok dedi. Öyle olsa biz bakardık 2 li tarama sonucundan söylerdik dedi.
bunuda öğrenmiş olduk
kızz yaz geldide beni kocişle çalışabilmem için cidden kafamda takılı yapmayı düşündüğüm bi işim olmamalı uykum olmamalı yorgun olmamalı anlıcaaan ben bu işte çok tembelim bilmiyorumkismile
kizlarrr size bir haberim sonra soylicektim ama bende neredeyse 2 aydir catlicam artik ben tup bebek yaptirdim subatin19basladim tedaviye 15yumosum oldu 6.gun transferi oldum 6.gune ulasan 4kaliteli embrio kalmis ikisi pazartesi transfer edildi nisan 12de sonuc alicam dua edinde hayirli haberlerle geleyim insalah
Zehrayede de tutmuştu. Ama o bana seninki 42 ya. 50 ye yakın belkikız olabilir demişti.
hehhe bende senin tam aksine hic bir engel tanımam, bir kerecik bile basım agrımadı simdiye kadar :) ama kocamın agrıyor :) -tatlicadiarzu-
Esteryacım inşallah yarınki kontrolünde iyi geçer
Güzel haberler dönersin buraya canım
yaw benim başım ağrımazda hani kafama takılan bi iş olmamalı yapmak istediğimhehhe bende senin tam aksine hic bir engel tanımam, bir kerecik bile basım agrımadı simdiye kadar :) ama kocamın agrıyor :) -tatlicadiarzu-
kısssss sinirim bozuk sabahın 5 inde uyandım şuuu tekelciler yine ankarada benim kocişe görev çıktıııı adamı sabahar köründe gönderdim sonra sizin laflarınıza katıldım biraz uzandım ama uyuyamadımmmm... pis bi huy işte napim uyandımmı uyuyamıyorum....aysudeeeeeeeeee ne çok şey yazmışın öldürdün beni sabah sabah kaydirigubbakcemile3
şimdide kocişi işe gönderdin hooooopppp tekrar yatak dimiiiiii seni gidi seniiiiii aklinialirimsmile
ayyyyyyyyy çıldırcam hala doğumdan bahsediyo buuuu.......Canım bende artık korkmamaya karar verdim. Hem bende sezeryan olmak istiyordum. İşime de geldi yani. Doğum zamanı yaklaştıkça belki korkarım ama en azından şuanın tadını çıkarayım değilmi.İnşallah seninki gibi kolay olur doğumum.
susss sen konuşmaaa.... uyuyan yok...Günaydın gulus.
Kız Nİlşah kızımın adı teyzesi. Dilşah değil.lmaz:
Nasılsın bakalım.
Aysude hanım raporlu. Yatıyordur şimdi.
yaaa geçen ay ben herife yapıyodum bunu... dur kaçma falan diye....dün dedimki herife crawfordun bebişi kızmış dedim durdu şöyle bi baktı sana kim olduğunu dahi sormıcam kadınlar kulubünden dimi dedi kaydirigubbakcemile3
neredeyse sizi kıskanacak
du kıss daha kanamanın 4. günündeyim
bana diyo ki birdaha bahane yok tamam mı diyo
yok yemek yapıyorum yok işim var yok yorgunum yok uykum var lafını duymıcam senden diyo :kedi:
yakaladığımda affetmem diyooooo kaydirigubbakcemile3
ayyy gülüş sana boşunamı ovulasyon testi al dedik.... ayda 6 gün çalışırsın sonra bahaneler gırla.....bunuda öğrenmiş olduk
kızz yaz geldide beni kocişle çalışabilmem için cidden kafamda takılı yapmayı düşündüğüm bi işim olmamalı uykum olmamalı yorgun olmamalı anlıcaaan ben bu işte çok tembelim bilmiyorumkismile
oda iyimiişşşşhehhe bende senin tam aksine hic bir engel tanımam, bir kerecik bile basım agrımadı simdiye kadar :) ama kocamın agrıyor :) -tatlicadiarzu-
yaaaa ben hadi yapalım muhabbetin den nefret ediyorum.... paldır küldür görev gibi ne öylee.... sosyal varlıklarız biz bu iş eğlenmek içinnn ama dimi...Valla bende gülüş gibiyim başım ağrır kıçım ağrır ağrıyabilecek nekadra yerim varsa ağrır vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne diyim yavvvyyyuuuuu kafanı kopart at o zaman....:teytey:yaw benim başım ağrımazda hani kafama takılan bi iş olmamalı yapmak istediğim
ya bide herşey uygun olmalı yatağımda olmalıyım kafamda o iş olmalı
birdenbire hoooopppp diye olmuo işte napıym bilmiyorumkismile
kısss alamadım daha ovulasyon testini ne marka alayım bikaç çeşidi var anlamadım ben yawkısssss sinirim bozuk sabahın 5 inde uyandım şuuu tekelciler yine ankarada benim kocişe görev çıktıııı adamı sabahar köründe gönderdim sonra sizin laflarınıza katıldım biraz uzandım ama uyuyamadımmmm... pis bi huy işte napim uyandımmı uyuyamıyorum....
ayyyyyyyyy çıldırcam hala doğumdan bahsediyo buuuu.......
susss sen konuşmaaa.... uyuyan yok...
yaaa geçen ay ben herife yapıyodum bunu... dur kaçma falan diye....
ayyy gülüş sana boşunamı ovulasyon testi al dedik.... ayda 6 gün çalışırsın sonra bahaneler gırla.....
oda iyimiişşşş
yaaaa ben hadi yapalım muhabbetin den nefret ediyorum.... paldır küldür görev gibi ne öylee.... sosyal varlıklarız biz bu iş eğlenmek içinnn ama dimi...
ne diyim yavvvyyyuuuuu kafanı kopart at o zaman....:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?