kısss alamadım daha ovulasyon testini ne marka alayım bikaç çeşidi var anlamadım ben yaw
ya ufff harbi bende sorun var yakında kociş beni bırakıp gider sürekli tükkan kapalı diyom kaydirigubbakcemile3
ay bende uyanınca uyuyamam çok kötü bu yüzden kimse pazar günleri beni uyandıramaz uykumu almazsam o günü hem kendime hem başkalarına zindan ederim zindannnn ha ha ha (bu kötü kadın gülüşüydü ) aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar mutlu günler...
geçmişe şöyle bir göz ucuyla baktımda maşallah güzel haberler varmış
baharcım maşallah na kadar güzel bir haber bu böyle... zaten topiğe uzun süre uğramayanlar bebekle dönüş yapıyorlar... allah tamamına erdirsin sendende böyle güzel bir haber bekliyorduk zaten maşallah zor günleri atlatmışınız.. alkisalkisalkis
limburgcum bitanem olsun söylede herkes dua etsin sana ben hep ediyorum zaten inşallah tutunacak ufaklıklar sana... aaaa ufaklıklar dedim hadi ikiz olur inşallahhhhhhhhh
ben de bu ayı boş geçirdim nisandada olamıycak galiba mayıs ayı için dualarınızı bekliyorum ne biliyim yine topiğe girip böyle bolbol hamile haberleri alınca gazamı geldim neeee...yoksa öyle sessiz sakin duruveriyordum...
iyidir bitanem sen nasılsın iğnelerle aran nasıl dr. git artık ben çatlıycam senin yerine vala
alsanaalsanasmile
kısss alamadım daha ovulasyon testini ne marka alayım bikaç çeşidi var anlamadım ben yaw
ya ufff harbi bende sorun var yakında kociş beni bırakıp gider sürekli tükkan kapalı diyom kaydirigubbakcemile3
ay bende uyanınca uyuyamam çok kötü bu yüzden kimse pazar günleri beni uyandıramaz uykumu almazsam o günü hem kendime hem başkalarına zindan ederim zindannnn ha ha ha (bu kötü kadın gülüşüydü ) aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
selam kıslar
ya dün radyoda bir şarkı dinledim ne söyleyeni anladım ne de şarkı sözleri kaldı aklımda ama şarkı çok hoşuma gitti off çıldırcam takıldı kafama
vala bende istiyorum ama işte malum koşullar el vermiyorki... inşallah artık fırsatırımız olurda çok çalışabiliriiz...Bence sen topiğe gel bol bol gaza gelki çok çalış canım
Tembel tembel oturma öle
Biz yiğen istiyoruzzzzzzzzzzz
İğnelerle idare ediyoruz canım ilaç yakıyor okadar
Yarın gitcem doktora araştırma hastanesine gitcem
Hematolojiye gitmişken k.doğumada gitcem
Denizhana bir hafta sonra giderim
Kuzu şarkının sözlerini yazsana aklında kalan kadarını bende merak ettim şimdi şarkıyı yerimseniben
denden canım naptınn nasıl geçiyor
vala bende istiyorum ama işte malum koşullar el vermiyorki... inşallah artık fırsatırımız olurda çok çalışabiliriiz...
hadi bakalım çoook güzel şeyler duyarsın inşallah... olumunekankayizsmile
kızlar ben çıkıyorum bi arkadaşın evine gitcez ordan da ben epilasyona gitcem akşama görüşürüz artık ben varmış gibi davranın çekinmeyin... topic size emaneeettttttttt haaaaa haaaa
ah canım sözleri aklıma gelse,bay ve bayan iki kişi düet yapıyordu,çok güzeldi yaa
Canım yaşarla bi kadın düet yapıyor o şarkımı şarkının adıda seni severdim
yok valla ben üstüme aldım delikafaduldenay pardon büşraya yazcaktım gülüşü kopyalamışım büşra yukardaki mesaj sana
sağol cancan bugün bakıym tekrarwondfo aldım ben çubuk şeklinde 5 sn idrarın içine batırıyosun çizgisi var oraya kadar sonra aynı gebelik testi gibi iki çizgi çıkıyor... eğer çok silik çizgi çıkarsa lh yani yumarta çatlamasını sağlayan hormon çok az demek... yani ovulasyon olmuyor demek... eğer ikiside çok belirginse çalış babam çalış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?