Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar mutlu günler...
geçmişe şöyle bir göz ucuyla baktımda maşallah güzel haberler varmış
baharcım maşallah na kadar güzel bir haber bu böyle... zaten topiğe uzun süre uğramayanlar bebekle dönüş yapıyorlar... allah tamamına erdirsin sendende böyle güzel bir haber bekliyorduk zaten maşallah zor günleri atlatmışınız.. alkisalkisalkis
limburgcum bitanem olsun söylede herkes dua etsin sana ben hep ediyorum zaten inşallah tutunacak ufaklıklar sana... aaaa ufaklıklar dedim hadi ikiz olur inşallahhhhhhhhh

ben de bu ayı boş geçirdim nisandada olamıycak galiba mayıs ayı için dualarınızı bekliyorum ne biliyim yine topiğe girip böyle bolbol hamile haberleri alınca gazamı geldim neeee...yoksa öyle sessiz sakin duruveriyordum...

iyidir bitanem sen nasılsın iğnelerle aran nasıl dr. git artık ben çatlıycam senin yerine vala
alsanaalsanasmile

selam kıslar
ya dün radyoda bir şarkı dinledim ne söyleyeni anladım ne de şarkı sözleri kaldı aklımda ama şarkı çok hoşuma gitti off çıldırcam takıldı kafama

Bence sen topiğe gel bol bol gaza gelki çok çalış canım
Tembel tembel oturma öle
Biz yiğen istiyoruzzzzzzzzzzz

iyidir bitanem sen nasılsın iğnelerle aran nasıl dr. git artık ben çatlıycam senin yerine vala
alsanaalsanasmile

İğnelerle idare ediyoruz canım ilaç yakıyor okadar
Yarın gitcem doktora araştırma hastanesine gitcem
Hematolojiye gitmişken k.doğumada gitcem
Denizhana bir hafta sonra giderim

wondfo aldım ben çubuk şeklinde 5 sn idrarın içine batırıyosun çizgisi var oraya kadar sonra aynı gebelik testi gibi iki çizgi çıkıyor... eğer çok silik çizgi çıkarsa lh yani yumarta çatlamasını sağlayan hormon çok az demek... yani ovulasyon olmuyor demek... eğer ikiside çok belirginse çalış babam çalış....

selam kıslar
ya dün radyoda bir şarkı dinledim ne söyleyeni anladım ne de şarkı sözleri kaldı aklımda ama şarkı çok hoşuma gitti off çıldırcam takıldı kafama

Kuzu şarkının sözlerini yazsana aklında kalan kadarını bende merak ettim şimdi şarkıyı yerimseniben

Bence sen topiğe gel bol bol gaza gelki çok çalış canım
Tembel tembel oturma öle
Biz yiğen istiyoruzzzzzzzzzzz
vala bende istiyorum ama işte malum koşullar el vermiyorki... inşallah artık fırsatırımız olurda çok çalışabiliriiz...
İğnelerle idare ediyoruz canım ilaç yakıyor okadar
Yarın gitcem doktora araştırma hastanesine gitcem
Hematolojiye gitmişken k.doğumada gitcem
Denizhana bir hafta sonra giderim

hadi bakalım çoook güzel şeyler duyarsın inşallah... olumunekankayizsmile

kızlar ben çıkıyorum bi arkadaşın evine gitcez ordan da ben epilasyona gitcem akşama görüşürüz artık ben varmış gibi davranın çekinmeyin... topic size emaneeettttttttt haaaaa haaaa

Kuzu şarkının sözlerini yazsana aklında kalan kadarını bende merak ettim şimdi şarkıyı yerimseniben

ah canım sözleri aklıma gelse,bay ve bayan iki kişi düet yapıyordu,çok güzeldi yaa

denden canım naptınn nasıl geçiyor

canım iyiyim napıyım,dün dışardaydım,bugünde gitmem gerekiyordu ama yine bende uykusuzluk başladı,gece uyuyamadım,sabahta kalkamadım,evdeyim,cumartesi doktora gidicem,pazar da Ankara'ya.........

uykusuz 3 gece de Ankara'da geçiricem,ben yerimi yadırgarım,uyuyamam başka yerde,ne cinsim yaaaaaaa

İnşallah canım
Artık her fırsatı değerlendirin bence:kedi:
En kısa zamandada bize güzel haberi ver canım

kızlar ben çıkıyorum bi arkadaşın evine gitcez ordan da ben epilasyona gitcem akşama görüşürüz artık ben varmış gibi davranın çekinmeyin... topic size emaneeettttttttt haaaaa haaaa

Ohh ohhh raporu al gezmelere git sonrada kaydirigubbakcemile

Canım yaşarla bi kadın düet yapıyor o şarkımı şarkının adıda seni severdim

yok hayatım yaaa..........bunun melodisi çok güzeldi hatta gözlerim doldu dinlerken ama mutfaktaydım anonsu tam duyamadım

ayda yılda bir radyo dinledim o da kabusum oldu yaa,melodisi aklımda........gel affeeeeeet beeniiiiiiiiii diyodu en sonunda ama CADIARZU

Son düzenleme:
GÜNAYDIN herkese anneme gidecektim ne güzel eşim uyandırmadan sessizce gitmiş .dolmuşada güvenemiyom tangur tungur bide iki dolmuşla gidiliyo benim ev şehrin dışında olunca ...
yine güzel haberler var limburg hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.tüp bebek yaptıran senmiydin yoksa ay ben karıştırdım iyice isimleri ama.tüp bebek yaptıran arkadaş içinde inşallah ikiside tutar sağlıkla gelirler kucağına annesi
aysudeee sempatiksalakcinni kızma canım ne kızıyon daha yapmam temizlik bitti zaten.
dinamiss canım kilo almaya çok müsait yapım var canım.bide troitten dolayı alıyorum zaten.doğum sonrasını pek düşünmüyom aslında tenis oynamaya başlarım bir ay sonra iyi olursam inşallah.çok çabuk gidiyo teniste kilo her yerin çalışıyo .
crawford cadısı senin gibi bir cadı daha düşünemiyom kaydirigubbakcemile3 ben demiştim dimi ama kız diye.
büşra canım baş ağrısını ben 3 ay çektim .benim akşamları tutardı ağrı.normal bunlar.ağrı kesici içme sakın dayanmaya çalış.ikili testlerde canım bhc değeri 50 nin altındaysa erkek bebek 50 nin üstüyse kız bebek diyolar bilimsel araştırmalar varmış.tutanda var tutmayanda .tutmayan bana göre mesela crawford 12 haftalıkken gitti.11 .haftada gitse belki 50 nin üstü olacaktı hcg si.kız çocuklarında hcg değeri çok yavaş düşermiş .benimki 26 dıydı.ve erkek tuttu yani.
gülüş bak adetinin bittiği gün başla çalışmalara.ben hiç yapmazdım adetimin bittiği gün.bir arkadaşım dedi yaptım bilmem o zaman tuttu benimki bilmem başka zaman ama şunu biliyom adetimin 14-15-16 sında adanadaydım birlikte olamamıştık.sanırsam adet bitiminde kaldım ben.hem üşenmeden yapın bakem klava: gece yerine sabah erken kalk yap yada işten geldiğinde :kedi: hem yorgunluk üstüne çökmemiş olur .
esterya inşallah güzel haberlerle gelirsin.kilo bende çok aldım ama ne yapalım ne kadar dikkat etsemde olmuyo.yemekten değilde ben çok tatlı yiyom ne yapayım canım çok istiyo.yaz meyvelerini bekliyom sabırsızlıkla. kaydirigubbakcemile2 birde yürüyüşe başlasam herzaman yapamıyorum bende.günler uzadı akşamlar biraz daha ılık olunca kocişle çıkarım artık.

sağol cancan bugün bakıym tekrar
denden kuzu yapıon sen bakem

Zehrayade Günaydın sanada canım
Ağrı kesici almıyorum zaten
herşey bebiş için..seveseve katlanırım yeterki yaşasın bu sefer

kız aysude ne bu ondan alıntı bundan alıntı oku oku bitmiyor ay :)) şimdi de yok bak hatuna keyif yapıyo heraldem opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…