Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Eminim ki taraman da güzel gelecektir canımcım..Bak tedaviye falan gerek olmamış kendiliğinden gelmiş ya demekki dünyaya gelmeye istekli bu minik can :))
Seni çok iyi anlıyorum benim de o 9 ayı nasıl geçirdiğimi az çok biliyorsunuz insan sürekli korkuyor..Ama neticede geçip gidiyor ben şimdi inanamıyorum 9 ayın nasıl da geçtiğine..İnşallah senin de böyle olacak tatlım..Bir bakmışsın hastanedesin doğum yapmışsın bir bakmışsın bebeğin kucağında evindesin:)

cnm bendede var o huyyy.yastığımı taşırım heryere otellere bile.geçen ist.giderken bile uçakla taşıdım haa.bugün yat dinlen cnm biraz.sen vitaminide bırakma zaten zayıfsınn.ank.hava iyiydi cnm sizin ora daha soğuktu valla.

GÜL merhaba canım
tembellik yapıyorum napiyim,adet dönemindeyim ya,gerginim,sinirliyim,mutsuzum,hormonlarım beni alt üst etti.........

bir de şarkı takıldı kafama.........daha ne olsun.......delikafadulden

evet buralar iki gündür yine serin....güneş görünüp kaçıyor,güneş olmadığı zaman ben bitiyorum zaten.......kitap okuyayım biraz bari........

GÜL merhaba canım
tembellik yapıyorum napiyim,adet dönemindeyim ya,gerginim,sinirliyim,mutsuzum,hormonlarım beni alt üst etti.........

bir de şarkı takıldı kafama.........daha ne olsun.......delikafadulden
yap canım yap madem yorulacaksın haftasonu bari şimdi iyi dinlen
ay benimde kafama şarkı takılırsa çıldırırım hemen bulmalıyım

SAOL CANIM CANIM ÇOK ÖZLEDİM SİZLERİ TABİ BEN ÇOK UZUN ZAMANDIR GİRMEDİĞİM İÇİN YENİ ARKADAŞLAR GELMİŞ BİR ÇOĞUYLA TANŞTIK ARTIK BURDAYIM. SENDEN DE BÖYLE GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ HADİ BAKALIM TEMBELLİK YOK lmaz:

ASLINDA HİÇ KÖTÜ DÜŞÜNCELER YOK BU SEFER KAFAMDA RUHEN DİĞERLRİNE GÖRE ÇOK DAHA RAHAT GEÇİRİYORUM BENDE TEST SONUCUNUN İYİ ÇIKAĞINA İNANIYORUM. EFET GÜLÜM GEÇİP GİDECEK İNŞALLAH HAMİLEYİM DEDİĞİN GÜNÜ HATIRLIYORUM BEN. BAK KOCA KIZ OLDU DENİZİMİZ. İNŞALLAH BENDE BURDAN BEBEĞİMİN FOTOLARINI PAYLAŞIRIM SİZLE :)

zehracım doğru söylüyorsun hiç belli olmuyor bu iş ay artık alırım bu ovulasyan şeyini yada ikigünde bir deneriz kocişinde gönlü olmuş olur :kedi:
feryadcım slm naber
büşraaaaaaa yeni hamiş müşterilere fazla yüz verme ilgilenme boşyere yorulma

dinamiss demek bizim Deniz fazla emiyor bak şuna heleeeee :ecrin_bebek:
canım sende kendine dikkat et daha önce yaptığın gibi dişçi mişçi bahane et kaç dışarı
ruhununda dinlenmeye ihtiyacı var

canım benim benden iyilik sizlerden ne haberler var bakim 2 gündür şiir yarışması nedeniyle görevli izinliyim erken geliyorum eve sizi takip etmek daha rahat oluyor

Kızlar bu arada bu gÜn benım doĞum gÜnÜm hayatımda en gÜzel doĞum gÜnÜnÜ bu yıl yaŞıyorum ÇÜnkÜ bebeĞım benımle bu yılkı en gÜzel hedıyem o :)

canım benim benden iyilik sizlerden ne haberler var bakim 2 gündür şiir yarışması nedeniyle görevli izinliyim erken geliyorum eve sizi takip etmek daha rahat oluyor
yaa bende izinli olsam dahi işte olmam gereken saatte evde olunca sanki gizli bir iş yapmış gibi oluyorum okulu asmış gibi hissediyorum eyvahedigeldismile
ama küsel oluyo beeee
napalım çok şükür güzel güzel haberler alıyoruz daha da umutlanıyoruz işte kendi adımıza
sen nasılsın ilaç bitti kanama ?

ilaç bitti kanamadan tık yok henüz ama hiç bu kadar heyecana beklememiştim sanırım yolunu kaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile

Kızlar bu arada bu gÜn benİm doĞum gÜnÜm hayatımda en gÜzel doĞum gÜnÜnÜ bu yıl yaŞıyorum ÇÜnkÜ bebeĞİm benİmle bu yılkİ en gÜzel hedİyem o :)
doğum günün kutlu olsun canım yaaaa inşallah seney doğum gününde minişin kucağında beraber üflersiniz mumları nice güzel yıllara a.s.

bahar doğum günün kutlu olsun

feryad çok şükür ilaç derdin bitti artık,hayırlı haberlerini yakında alırız inşallah

bu arada benim de çevremde o kadar çok arkadaşım var ki bebek için umutla bekleyen,Allah tüm isteyenlere versin

walla bende doktoruma sorcam bu ay başlasam mı,zaten ben korunmayı bıratığım ay değil 2.ay hamile kalıyorum genelde.........

hıh yağmurda başladı offfffffff

büşraaaaaaa yeni hamiş müşterilere fazla yüz verme ilgilenme boşyere yorulma

Hiç sorma kuzu ya biraz önce müşterinin biri sahpa aldı onuda bi güzel bana taşıttılar
Hamileyim tasıyamamda diyemedim ama ödüm koptu bişey olcak diyeeyvahedigeldismile
Kasıklarım biraz ağrıdı ama şimdi geçti çok şükür

Kızlar bu arada bu gÜn benİm doĞum gÜnÜm hayatımda en gÜzel doĞum gÜnÜnÜ bu yıl yaŞıyorum ÇÜnkÜ bebeĞİm benİmle bu yılkİ en gÜzel hedİyem o :)

Canım benim doğum günün kutlu olsun
Dilerin seneye doğum günün oğluşunla kutlarsınopuyorumnanaktan

cancan yağmur güzeldir bereketti bırak yağsın hatta gözlerin kapat balkona çık sadece yağmurun sesini dinle her damlanın yere değdiğide çıkardığı ses bana huzur verir yağmuru izlemeyi ve pencere önünde kahve içmeyi çok severim

canım bende fena halde tatlı istiyor canım, cukulata manyagı oldum ama onun haricinde de diger tatlılarıda yiyorum seve seve.. dun aksam yuruyuslere basladık biz bundan sonra hic aksatmadan devam etmek niyetim

Tum sevdiklerinle birlikte saglıklı mutlu huzurlu hayırlı yıllar diliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…