canım inşallah hep böyle olur geçen yıl mart doğum günüme birkaç gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu ödül gibiydi güzel bi duygu....inşallah bebişin doğum günlerini kutlayacağızzzzz............Kızlar bu arada bu gÜn benİm doĞum gÜnÜm hayatımda en gÜzel doĞum gÜnÜnÜ bu yıl yaŞıyorum ÇÜnkÜ bebeĞİm benİmle bu yılkİ en gÜzel hedİyem o :)
sehhpayı kaldırdın diye bişey olmaz ama ufacık bişey olsa (kasıkların ağrıdı mesela) acaba ağır kaldırdım ondan mı bundan mı diye kendini suçlar durursun o yüzden yapma gözün sevem...Hiç sorma kuzu ya biraz önce müşterinin biri sahpa aldı onuda bi güzel bana taşıttılar
Hamileyim tasıyamamda diyemedim ama ödüm koptu bişey olcak diyeeyvahedigeldismile
Kasıklarım biraz ağrıdı ama şimdi geçti çok şükür
ben sana yardım ederimm..... KK DOĞUM EKİBİNDEN SONRA KK YIKIM EKİBİ YOLDAA...BÜŞRA senin patronlarını öldürebilir miyim,inan gözümü bile kırpmam,ben çok acımasızımdır bu tarz insanlara karşı......
hayırlısı ile şuradan bir kurtulsaydın
NE GÜZEL DUA EDİYON SEN ÖYLEEEEE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALCAZ...Limburg canım benim doğum günüm 12 Nisan..,inşallah en güzel doğumgünü hediyesini sen vereceksin bana hamilelik haberin ile:))
VALLA AL BENDEN DE O KADAR... KAÇ KAÇ NEREYE KADAR... AMA BENİMKİ ŞANSLI BU AY ÇALIŞMALAR ENGELSİZ O YÜSDEN BENDE YAKALADIĞIM YERDE ŞENİZ DİYE BAĞIRIRIM.. HERHALL AYYY UTANDIMM...:kedi:bu ay tembellik yok zati bizim herif yakaladığı yerde Şeniz yapcak
yakalayamazsa tutuğu gibi kaydirigubbakcemile Şeniz yapcak yineeee :kedi:
CANIMCIMMM BİLİMSEL OLARAK KESİN KANITLANMAMAŞI HERŞEYE YOK DER DOKTOYLAY...Canım ben 11. haftada gitmedim 2li teste 12. haftada gittim. Yani tam zamanında. Hem doktorum alakası yok dedi. Tesadüf olabilir yani.Free Betahcg olayını dün sordum yok dedi doktor.
KISSS BU Bİ İŞARET HİÇ DÜŞÜNMEDEN GİİİİTTTTTTT ...... GİTMEZSEN YAKALIP ŞENİZ YAPMICAM BÖYLE YAPCAM..alsanaalsanasmilekızlaaarrrr şimdi bi kadın doğum uzmanı dr geldii araba alacakmış ayak üstü konuştuk başımdan geçeni ve pıhtılaşma sorunumu anlattım dr özelde çalışıyor sen gel ben sana bakarım bi bebek veririm ücret almıcam dedi
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim öyle bi zamanda geldi ki ama ben kendi drumuda çok seviyorum ve bidaha alttan muayene olmaya dayanamam herhaldeeeeee
AY BAMYASI OLSAYDI KOPARIRDINNN HAAA........kaydirigubbakcemile3Kimseden ses seda yok. Ben en iyisi ders çalışayım. Kızlar mailinize bakın. Şimdi ufaklığın görüntüsünü atacağım.
KUZU BÜYÜTMÜŞSÜN MAŞALLAHHH... ALLAHIM ŞU ÇOCUK Bİ DOĞSADA MINCIKLASAM... AYYYYYYYYYY BENİ DE KENDİN GİBİ SABIRSIZ YAPTIN YAAAA....kaydirigubbakcemile2Kimseden ses seda yok. Ben en iyisi ders çalışayım. Kızlar mailinize bakın. Şimdi ufaklığın görüntüsünü atacağım.
KUZU BÜYÜTMÜŞSÜN MAŞALLAHHH... ALLAHIM ŞU ÇOCUK Bı DOĞSADA MINCIKLASAM... AYYYYYYYYYY BENı DE KENDıN GıBı SABIRSIZ YAPTIN YAAAA....kaydirigubbakcemile2
meraba feryat sen hamilemisin testler sonucu ne oldukız aysude msn ne bişeyler yazdım aç ta bak bakim ...
meraba feryat sen hamilemisin testler sonucu ne oldu
geçmiş okudum ama alıntı yapamadım sayfalar hızlı ilerliyor
dinamisss canım çok şükürherşey yolunda,sütün yarıyo bak deniz kıza :lepi::lepi:
darısı bizim başımıza bende emzirdiğim zamanları görebilecem mi acaba :Saruboceq:
baharçelik nasıl bir sürpriz yaptın sen bize yaaaadelikafaduldendelikafaduldengözzün aydın,inan çokk sevindimmŞeniz
limburgg ayyyy nasıl sevindim bilemezsin ..seni çok merak ediyodum ,12sinde inş hepimizin yüzüü gülecekopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5biri kızzz bayanssulusmilebiri erkekgamyoncuiremsu
crawford kız demek seninkide bayanssulusmilebu sene kız senesi sanırım :))olsun sağlıklı olsunda
büşraaa bişi deyim mi seninde kızın olcak gibi geliyo içimden..hayırlısı bakalım
kızlar büşranın dediği gibi 2010 bu topiğe uğurlu gelecek hamiş olmayan kalmıcak inşşşşşşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
celennn sendende uzun süredir ses çıkmıyo yoksa cemreye kardeş geliyoda sürpriz mi yapcan sendeyerimseniben
zeyno sen nerelere kayboldun..umarım sende bebişte iyisinizdir
melekcim sende iyisindr inş..kontrolün vardı ..26,27,28 nisan doğum olabilir yazmışsın hadi hayırlısı bakalım..dr hiç nstye sokacak mı seni??
bu kırmızı isimlerin arasında nedeeeeeeeennnnnn ben yokum haaaageçmiş okudum ama alıntı yapamadım sayfalar hızlı ilerliyor
dinamisss canım çok şükürherşey yolunda,sütün yarıyo bak deniz kıza :lepi::lepi:
darısı bizim başımıza bende emzirdiğim zamanları görebilecem mi acaba :Saruboceq:
baharçelik nasıl bir sürpriz yaptın sen bize yaaaadelikafaduldendelikafaduldengözzün aydın,inan çokk sevindimmŞeniz
limburgg ayyyy nasıl sevindim bilemezsin ..seni çok merak ediyodum ,12sinde inş hepimizin yüzüü gülecekopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5biri kızzz bayanssulusmilebiri erkekgamyoncuiremsu
crawford kız demek seninkide bayanssulusmilebu sene kız senesi sanırım :))olsun sağlıklı olsunda
büşraaa bişi deyim mi seninde kızın olcak gibi geliyo içimden..hayırlısı bakalım
kızlar büşranın dediği gibi 2010 bu topiğe uğurlu gelecek hamiş olmayan kalmıcak inşşşşşşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
celennn sendende uzun süredir ses çıkmıyo yoksa cemreye kardeş geliyoda sürpriz mi yapcan sendeyerimseniben
melekcim sende iyisindr inş..kontrolün vardı ..26,27,28 nisan doğum olabilir yazmışsın hadi hayırlısı bakalım..dr hiç nstye sokacak mı seni??
amin canim aminnnnnhayırlısı herşeyin hayırlısı.......
kendimi arada sevindirik İclal aydın gibi hissediyorum ama biliyorum yaa içimden bişiler fısıldıyor bu sene çok güzel olacak diye...
güzellikler tüm güzellikler bizi bulacak bu sene....
sabirsizlanma dua et canim hayirlisiyla guzel sonuclar alicaksiniz ve miyom bebisine zarar vermeiyecek canimVallahi sabırsızım. Şimdide 21 Nisanı bekliyorum. 3 lü tarama testi yaptıracaz ve inşallah gittiğimde myom hala aynı kalırda büyümez. Ve kızımda kızmı değilmi son kararını söylüycek doktorum gerçi ben ikna oldum %90 demesine ama ne olsa kabulum.
insallah esracim aminnnn ne guzel soyledin oyle bir kiz bir erkek ALLAHIM lafi bile guzelgeçmiş okudum ama alıntı yapamadım sayfalar hızlı ilerliyor
dinamis canım özledim seninle konuşmayı bişiy söyliyimmi ben denizi kıskanıyorum bütün vaktini alıyor artık bizimle ilgilenmiyorsun gibime geliyor alsanaalsanasmile
bak bak bak sen konusana sen cok ilgilinion dimi bizlelülülülülülü
kızlaaarrrr şimdi bi kadın doğum uzmanı dr geldii araba alacakmış ayak üstü konuştuk başımdan geçeni ve pıhtılaşma sorunumu anlattım dr özelde çalışıyor sen gel ben sana bakarım bi bebek veririm ücret almıcam dedi
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim öyle bi zamanda geldi ki ama ben kendi drumuda çok seviyorum ve bidaha alttan muayene olmaya dayanamam herhaldeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?