Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar bu arada bu gÜn benİm doĞum gÜnÜm hayatımda en gÜzel doĞum gÜnÜnÜ bu yıl yaŞıyorum ÇÜnkÜ bebeĞİm benİmle bu yılkİ en gÜzel hedİyem o :)
canım inşallah hep böyle olur geçen yıl mart doğum günüme birkaç gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu ödül gibiydi güzel bi duygu....inşallah bebişin doğum günlerini kutlayacağızzzzz............

sehhpayı kaldırdın diye bişey olmaz ama ufacık bişey olsa (kasıkların ağrıdı mesela) acaba ağır kaldırdım ondan mı bundan mı diye kendini suçlar durursun o yüzden yapma gözün sevem...
BÜŞRA senin patronlarını öldürebilir miyim,inan gözümü bile kırpmam,ben çok acımasızımdır bu tarz insanlara karşı......
hayırlısı ile şuradan bir kurtulsaydın
ben sana yardım ederimm..... KK DOĞUM EKİBİNDEN SONRA KK YIKIM EKİBİ YOLDAA...

Limburg canım benim doğum günüm 12 Nisan..,inşallah en güzel doğumgünü hediyesini sen vereceksin bana hamilelik haberin ile:))
NE GÜZEL DUA EDİYON SEN ÖYLEEEEE İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALCAZ...

bu ay tembellik yok zati bizim herif yakaladığı yerde Şeniz yapcak
yakalayamazsa tutuğu gibi kaydirigubbakcemile Şeniz yapcak yineeee :kedi:
VALLA AL BENDEN DE O KADAR... KAÇ KAÇ NEREYE KADAR... AMA BENİMKİ ŞANSLI BU AY ÇALIŞMALAR ENGELSİZ O YÜSDEN BENDE YAKALADIĞIM YERDE ŞENİZ DİYE BAĞIRIRIM.. HERHALL AYYY UTANDIMM...:kedi:

Canım ben 11. haftada gitmedim 2li teste 12. haftada gittim. Yani tam zamanında. Hem doktorum alakası yok dedi. Tesadüf olabilir yani.Free Betahcg olayını dün sordum yok dedi doktor.
CANIMCIMMM BİLİMSEL OLARAK KESİN KANITLANMAMAŞI HERŞEYE YOK DER DOKTOYLAY...

KISSS BU Bİ İŞARET HİÇ DÜŞÜNMEDEN GİİİİTTTTTTT ...... GİTMEZSEN YAKALIP ŞENİZ YAPMICAM BÖYLE YAPCAM..alsanaalsanasmile

Kimseden ses seda yok. Ben en iyisi ders çalışayım. Kızlar mailinize bakın. Şimdi ufaklığın görüntüsünü atacağım.
AY BAMYASI OLSAYDI KOPARIRDINNN HAAA........kaydirigubbakcemile3

Kimseden ses seda yok. Ben en iyisi ders çalışayım. Kızlar mailinize bakın. Şimdi ufaklığın görüntüsünü atacağım.
KUZU BÜYÜTMÜŞSÜN MAŞALLAHHH... ALLAHIM ŞU ÇOCUK Bİ DOĞSADA MINCIKLASAM... AYYYYYYYYYY BENİ DE KENDİN GİBİ SABIRSIZ YAPTIN YAAAA....kaydirigubbakcemile2

KUZU BÜYÜTMÜŞSÜN MAŞALLAHHH... ALLAHIM ŞU ÇOCUK Bı DOĞSADA MINCIKLASAM... AYYYYYYYYYY BENı DE KENDıN GıBı SABIRSIZ YAPTIN YAAAA....kaydirigubbakcemile2

Vallahi sabırsızım. Şimdide 21 Nisanı bekliyorum. 3 lü tarama testi yaptıracaz ve inşallah gittiğimde myom hala aynı kalırda büyümez. Ve kızımda kızmı değilmi son kararını söylüycek doktorum gerçi ben ikna oldum %90 demesine ama ne olsa kabulum.

geçmiş okudum ama alıntı yapamadım sayfalar hızlı ilerliyor
dinamisss canım çok şükürherşey yolunda,sütün yarıyo bak deniz kıza :lepi::lepi:
darısı bizim başımıza bende emzirdiğim zamanları görebilecem mi acaba :Saruboceq:
baharçelik nasıl bir sürpriz yaptın sen bize yaaaadelikafaduldendelikafaduldengözzün aydın,inan çokk sevindimmŞeniz
limburgg ayyyy nasıl sevindim bilemezsin ..seni çok merak ediyodum ,12sinde inş hepimizin yüzüü gülecekopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5biri kızzz bayanssulusmilebiri erkekgamyoncuiremsu
crawford kız demek seninkide bayanssulusmilebu sene kız senesi sanırım :))olsun sağlıklı olsunda

büşraaa bişi deyim mi seninde kızın olcak gibi geliyo içimden..hayırlısı bakalım
kızlar büşranın dediği gibi 2010 bu topiğe uğurlu gelecek hamiş olmayan kalmıcak inşşşşşşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
celennn sendende uzun süredir ses çıkmıyo yoksa cemreye kardeş geliyoda sürpriz mi yapcan sendeyerimseniben
zeyno sen nerelere kayboldun..umarım sende bebişte iyisinizdir
melekcim sende iyisindr inş..kontrolün vardı ..26,27,28 nisan doğum olabilir yazmışsın hadi hayırlısı bakalım..dr hiç nstye sokacak mı seni??

Evet canım kızmış. Değişmezse sonra. kaydirigubbakcemile2 Kız senesi demek. Geçen senede çok erkek olmuştu. Sene sene değişiyor. Ay uykum geldi. Ders çalışmam lazım. Çıkıyorum. İyi akşamlar.

bu kırmızı isimlerin arasında nedeeeeeeeennnnnn ben yokum haaaa

melekkk napıyorsun canım arıycam seni unutuyorum..herşey yolundadır umarım doğuma az kaldı keşke burda olsaydım gelirdim yanına ama benim gidişimden birkaç gün sonra doğuyor minik meleğimiz bakalım sağlıkla gelsinde inşallah

dinamis canım özledim seninle konuşmayı bişiy söyliyimmi ben denizi kıskanıyorum bütün vaktini alıyor artık bizimle ilgilenmiyorsun gibime geliyor alsanaalsanasmile

amin canim aminnnnn
sabirsizlanma dua et canim hayirlisiyla guzel sonuclar alicaksiniz ve miyom bebisine zarar vermeiyecek canim
insallah esracim aminnnn ne guzel soyledin oyle bir kiz bir erkek ALLAHIM lafi bile guzel
dinamis canım özledim seninle konuşmayı bişiy söyliyimmi ben denizi kıskanıyorum bütün vaktini alıyor artık bizimle ilgilenmiyorsun gibime geliyor alsanaalsanasmile

bak bak bak sen konusana sen cok ilgilinion dimi bizlelülülülülülü

kızlar aysude mutfaktan çıkmıyor benden söylemesi börekler yapıyormuş hamarat hatun ..:)

bence de git,bu bir işaret olabilir,hayatta hiçbirşey rastlantı değil bence

LıMBURG 12 Nisan da eminim ki çok güzel haberler alacağız senden,bu arada şarkıyı buldum Alpay ve Funda Arar YANARIM dinleyin bakalım beğenecek misiniz ben çok sevdim.....

Gelevera canım benim vallahi ben de özlüyorum..
Msn e de giremiyorumki rastlaşalım...
Ya anlamıyorum ki kitaplarda küçük bebeklerin günde 15-16 saat uyuyacağı yazıyor ama bizimki maşallah günde 10 saat falan uyudu uyudu gerisinde ayakta:))
Bak saat kaç oldu benim pilim bitti artık gezdirmekten ayaklarım ağrıdı babasına devrettim şimdi görevi..
Biraz nete bakayım kafa dağıtayım dedim..Üstelik yarın yeğenimin doğumgünü söz verdim kurabiye yapıcam diye ama nerdeee Deniz hanım izin vermediki ablamıza bir kurbiye yapalım..

Ama allahtan yarın ablamın izin günü sabahtan gelecek alacak bizi :))
Kuaföre gideceğim bi boyatayımn ya da gölge falan yaptırayım diyorum değişiklik iyi gelecek bana:)

Esraben
canım elbetteki sen de göreceksin emzirdiğin günleri..Az mı çok mu emdi diye düşüneceksin sonra uykuya hasret kalacaksın..Ama herşeye değer diyeceksin..

Eşimle diyoruz biz kendimiz kaşındık ne güzel yiyip içip gezip yaşıyorduk bak şimdi hanfendiye köle olduk..Ama tabii aramızda yaptığımız şakalar bunlar yoksa kızıma dünya değer :)

Son düzenleme:
Gulus canım illa alttan muayene olacağını nerden biliyorsun belki gerek kalmaz..Bence sen bi git bi fikir daha almış olursun, iki doktordan zarar gelmez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…