Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim benim 2 haftadir berlindeyim.kuzenin dugunu icin geldim buraya.ama kismet bu ya 2. hamileligimi burda öörenmek varmis :asigim: allah kismet ederse 2. bebegime hamileyim rabbim olmayanlara isteyenlere versin insallah :Saruboceq:
çokkkk güzellll bir haberrrrrr....allah tamamına erdirsin canımcımm...a.s. allah bizede nasib eder inşallah....

canım genemi uyuyamadın yaa.sabahları bende erken kalkıyorum ama öğlen ve akşam hep uyku halindeyim.

canım sabah 5 45 gibi uyandık eşimi gönderdim sonrada uyuyamadım... bu ara ankara karışık... haberleri takip ediyosundur... eşim polis ve iki gündür sabahın köründe gönderiyorum geçe 23 15 te geldi ve sabah 6 da yine gitti... aklım onda olduğu müddetçede uyuyabileceğimi sanmıyorumm... allah tüm polis arkadaşlara yardım etsin dün kızılaydaydım da gördüm hallerini.... çok zor işleri gerçekten... allah yardımcıları olsun...:Saruboceq:

gülüşşşşşşşşşşş büşşşşraaaaaa günaydın kıslar... karga kahvaltı etmeden düştüm yine kk yollarına....günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

canim benim 2 haftadir berlindeyim.kuzenin dugunu icin geldim buraya.ama kismet bu ya 2. hamileligimi burda öörenmek varmis :asigim: allah kismet ederse 2. bebegime hamileyim rabbim olmayanlara isteyenlere versin insallah :Saruboceq:
harika bir haber bu çok iyi bir haber celen tebrik ederim demek cemre ye kardeş geliyo hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt :teytey:
gülüşşşşşşşşşşş büşşşşraaaaaa günaydın kıslar... karga kahvaltı etmeden düştüm yine kk yollarına....günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın güzellik.... zemuszemus
günaydın güzel insanlar kaydirigubbakcemile3
bugün yine güzel haberler alalım olur mu :Saruboceq:

günaydın kızlar hepinize.
güneşli, bir gün yine.
Dün akşam yine.. aman ya niye kesilmediki tam olarak bu bulantı olayları.Sinir oluyorum ya. boğazım tahriş oldu vallahi.
Sizler naparsınız görüşmeyeli nasılsınız?
Büşra hamilelik nasıl gidiyor.
Son hamile sendin. celen de hamileymiş hayırlı olsun. allah isteyen herkeze versin.

aslında iş yerinden güzel haber alamadım aldığımız iki kuruş prim var müdürler onada göz dikti herhalde büşranın dediği gibi yapacağım biraz daha dişimi sıkar ayrılırım gibi görünüyor
hakkımıza hayırlısı hadi bakalım............

Günaydın kuzu
Hamileliktenmidir nedir bilmem ama yine çok kötü bir baş ağrısı ile sabahın 6sında uyandım
Zaten dünde çok kötüydüm tansiyonum çok düşüyor dün 8e 3olmuştu kendimden geçmiştim zorla 10a 4e yükseltebildik tuzlu ayran tatlı falan yedim anca öle yükseldi biraz
acaba hamileliktenmi böyle oldum ben bilmiyorumkismile

Valla canım bencede imkanın varsa çık ya
Patron milleti kadar adi bir millet daha yok ya
Sizin iki kuruş priminizi vermezlerse sanki daha zengin olacaklar alsanaalsanasmile

Büiracım hamilelikten olabilir. Demekki senin bünyen çok hassas. Aman kendine dikkat. et. Enkısa zamandada bebişi görmeye git. Merakta bırakma bizi.
Guluscum senin işte zormuş ya. Allah kolaylık versin. Geçim derdi işte naparsın. ıstersen bebiş doğana kadar çalış sen bilirsin tabi. Dayanamazsan çık.

çok haklısın cnm.allhım hepsini korusun cnm.polisin işi zor cnm.polis komşumuz vardıda ordan biliyorum yani.allah yardım etsin.

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:yaşasınnnnn cemreye kardeş geliyooooo...

Canım benim bebişimiz büyüyor ne güzel , bir süre sonra uyku düzenide oluşur , sende rahat edersin annesiii...

Bu arada değişiklik güzeldir , saçlarını kestir , boyat :) Ohhh ne güzel hamilelik bitti , iğneler bitti , şimdi kendine ve bebişine bakma zamanı :)

Canım inşallah üçlü testinin sonucu iyi çıkar...Benim doktorumun 11+0 daki tahmini tutmuştu canım , kız demişti :)

melekcim sende iyisindr inş..kontrolün vardı ..26,27,28 nisan doğum olabilir yazmışsın hadi hayırlısı bakalım..dr hiç nstye sokacak mı seni??
Canım iyiyim çok şükür , zaman geçmek bilmiyor işte , nisan ayına girdikya heyecanım arttı birden:) Canım son kontrolde kalp atımına ve ritmine biraz daha detaylı baktı , her şey yolunda dedi...nst yi sormak hiç gelmedi aklıma , sen sorunca farkettim...Bildiğim kadarıyla gobete de nst ye girmedi...Ultrasonu nst görevinide mi yapıyo ne :) 16 - 20 nisan arası tekrar kontrole çağırdı , tarihi netleştiririz dedi...Son hafta hastaneye yatmayı isterim belki , bakalım ne diyecek...Önceki bebeğimi sezeryan tarihine 2 gün kala kaybettimya zaman ilerledikçe korkularım artıyor , herkes ilk 3 ayı atlatmayı bekler ben de son haftaları ...

Canımmm iyiyim , sen napıyosunnn ? Nasıl geçiyor zaman ? Şimdilik her şey yolunda inşallah sonuna kadar daböyle gider , sağlıkla alırım bebişimi kucağıma ...
Canım çok teşekkür ederim bu arada , bebişim doğduğunda telefonla konuşuruz bizde :) Hem senin güzel haberlerini de alalım da , o zaman çok ama çooook mutlu olucammmm...
Bu arada yumoş günlerini sakın kaçırma , mayıs ayında olacakmış gibi geliyor bana :)Hayırlısı inşalahhhh...

büşracım sonuçta vücut dengen tamamen değişiyor hormonların felaket çalışıyor senin içinde bir şeyler can buluyor
eee hal böyle olunca başının ağrıması normal herbünye farklı tepkiler verir yanlış hatırlamıyorsam esraben inde ilkbaşlarda başı ağrıyordu
ya şimdi müdürlerle konuştuk bu büyük patronların kararıymış belki iyi sonuçlar doğurabilirmiş ama belli değil tabiii crawfordcum haklısın bebişe kadar çalışmalıyım elimde bir birikim olmalı bakalım artık
bu arada dün gelen dr u araştırdım dr için showmandir o diyorlar drluğu iyi ama uzmanlık isteyen gebelikler için iyi sayılmaz dediler abim ilaç mümessili ablam psikolog kuzenim özel bi hastanede müdür ve bizim iş yeri dr uda eski tabibler birliği başkanı onlarla tektek konuştum belki bi muayeneye giderim ama dedikleri doğru adam sırf çeneydi neyse ben ona arabamı satayımda.... aklinialirimsmile

Kuzu ya bugün gidecektim doktora ama patronun işi çıktı gidemiycem :gitme:
p.tesiye kaldı dr. gitmem
Dediğin gibi benim bünyem çok zayıf birde bacağımda morluklar çıkıyor bu arada arttı iyce acaba pıhtılaşmaylamı ilgili buda CADIARZU
bu arada nekadar sorunlu bi kızım deilmi kaydirigubbakcemile3

Canım inşallah üçlü testinin sonucu iyi çıkar...Benim doktorumun 11+0 daki tahmini tutmuştu canım , kız demişti :)

Canım benimkide yanılmam dedi. Benim içimede artık yanılmaz gibi doğuyor.3 lü test inşallah iyi çıkar. gerçi 2lide sorun çıkmazsa 3 lüde genelde iyi oluyormuş o yüzden içim rahat. Ama tabi test sonuçlarını elime alana kadar heyecanlı olurum.
Ay çokseviniyorum kızım olucak diye. Zaten hep hayalim kızımın olmasıydı. Eşimin ailesi hep erkek. Görümcelerimin, eltimin, kaynımın hep oğulları var ohh tek benim boncuğum kız olucak hihoyyyt
Zaten onların kızıda olsa benim umrumda değil ben zaten kız hastasıyım. Ay bıktım vallahi hep başkalarının kızını sevmekten, yiğenlerimi özlemekten. :gitme:
Allah yüzüme güldü. Kalbimden geçeni karnıma koydu opuyorumnanaktan
Erkek dersede üzülmem sonuçta ben anne olucam ya önemli olan bu. Sağlıkla gelsin yeterki.
Ama yalan yok kız diye daha çokseviniyorum. Saklayamam. :dance:
Allah isteyen herkeze versin.

Kuzu ozaman sen arabanı sat gitsin boşver gitme
Kendi doktorundan memnunsan hiç gitme
Ben artık özellerden nefret ediyorum
Özellerdeki doktorlar tamamen ticaret adamı olmuşlar tabi hepsi öyle deildir ama çoğunluğu öyle birde çok ilgilenmiyolar onlar için zaman demek para demek ne kadar hasta bakarsa okadar para demek onun için 2dakika bakıp hemen gönderiyorlar
ben onun için bu sefer üniv. hastanesine gitmeyi düşünüyorum

ya hamilelerin 6. hissi kuvvetli oluyo bak Dcanım hayırlı uğurlu olsun inşş:lepi::lepi:hayırlısıyla buda erkek olsungamyoncuiremsu
bu kırmızı isimlerin arasında nedeeeeeeeennnnnn ben yokum haaaa
geleverammm kırmızılar sana kurban anacımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,ama öteki kırmızıları sevmiom :))anladın sen onudelikafadulden
canını sıkma dendencim..Allahın dediğinden başkası olmuyo..sen bu topikte gördüğüm en güçlü kişilerden birisin..herşey güzel olacak bak gör
çalıkuşunu bende çok merak ediyorum((
ankarada ne var ki CADIARZUbizim hiçbişeyden haberimiz yok..seni çok iyi anlıyorum canım çok kutsal bi mesleği var eşinin ama çok güzel bi şehirde..ben vanda kaldım daaa hergün olay hergün panzer (( şarkınız bitti mi??
crawfordcum 16.haftaya basınca tık diye kesiliyo :)) nasıl bir sistem gelde şaşırma
hergün bikaçkez çıkaran ben bir anda 16.haftamda kesildi Daz kaldı azz

bak bende heyecanlandım..hayırlı doğumlar olsun inş..herşey yolunda gidecek canını sıkma..eskileri düşünme şimdi,,bak bi söz var bir yıldırım 2kez aynı yere düşmez diye ferah tut içini..tontiş kızımızı sevecez inş annesii bayanssulusmile

Pazartesi ola hayrola o zaman. Belki kese de gözükür. Ben 5 haftalıkken gittim. Renkli ultrasonda baktı kese daha yoktu ama rahim duvarı kalınlaşmış dedi kan sonucuda hamile gösterince hamilesin dedi. 7 haftalıkken keseyi gördük. 9 haftalıkken kalp atımını. Darısı sana olsun canım.
Bebişler için için katlanıyoruz morluğada, zorluğada. opuyorumnanaktan

Bu konuda bende aynı senin gibiyim canım erkek olsa tabiki üzülmem ama kızlara ayrı bi düşkünlüğüm var ne yapayım çok seviyorum kız çocukları inş. benim bebeğpimde önce sağlıkla gelir tabi ama dendenin ve esrabenin hissettiği gibi kız olurbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…