Gelevera canım benim vallahi ben de özlüyorum..
Msn e de giremiyorumki rastlaşalım...
Ya anlamıyorum ki kitaplarda küçük bebeklerin günde 15-16 saat uyuyacağı yazıyor ama bizimki maşallah günde 10 saat falan uyudu uyudu gerisinde ayakta:))
Bak saat kaç oldu benim pilim bitti artık gezdirmekten ayaklarım ağrıdı babasına devrettim şimdi görevi..
Biraz nete bakayım kafa dağıtayım dedim..Üstelik yarın yeğenimin doğumgünü söz verdim kurabiye yapıcam diye ama nerdeee Deniz hanım izin vermediki ablamıza bir kurbiye yapalım..
Ama allahtan yarın ablamın izin günü sabahtan gelecek alacak bizi :))
Kuaföre gideceğim bi boyatayımn ya da gölge falan yaptırayım diyorum değişiklik iyi gelecek bana:)
Esraben canım elbetteki sen de göreceksin emzirdiğin günleri..Az mı çok mu emdi diye düşüneceksin sonra uykuya hasret kalacaksın..Ama herşeye değer diyeceksin..
Eşimle diyoruz biz kendimiz kaşındık ne güzel yiyip içip gezip yaşıyorduk bak şimdi hanfendiye köle olduk..Ama tabii aramızda yaptığımız şakalar bunlar yoksa kızıma dünya değer :)
celennn sendende uzun süredir ses çıkmıyo yoksa cemreye kardeş geliyoda sürpriz mi yapcan sendeyerimseniben
??
celen hoşgeldinnnnnn
nasılsınnnn
seni burda görmek beni çok mutlu ediyor ama girmiyorsun
şen ve papatya ile görüşüyor musun?onlar nasıl?neden daha sık gelmiyorsun ??:gitme:
canim benim 2 haftadir berlindeyim.kuzenin dugunu icin geldim buraya.ama kismet bu ya 2. hamileligimi burda öörenmek varmis :asigim: allah kismet ederse 2. bebegime hamileyimrabbim olmayanlara isteyenlere versin insallah :Saruboceq:
:teytey::teytey:çooook güzel bir haber buuuuuuuu
nasıl sevindim anlatamam bizim kızlardan bu haberi ilk öğrenende ben oldum yaşasınnnnnnn
darısı tüm isteyenlerin başına
teşekkür ederim celen iyiyim
yeniden denemek için (okuduğunu tahmin ediyorum yaşadıklarımı) doktorumun verdiği sürenin dolmasını bekliyorum......vücudum epey toparlandı çok şükür...........
amiiinnnn :Saruboceq: hep dulalarim böyleydi aslinda.önce olmayanlara ver rabbim derdim :Saruboceq: ben bu duyguyu tattim ama hakeden o kadar cok kadin varki derdim hep mafoldumben allahim bu dualarimin yaninda bi tanede bana nasip etmis.cok sukur verene :Saruboceq:
amin canım amin
sende fazlasıyla hak ettin ama.....Allah senin sabrının karşılığını sırayla veriyor bak maşallah......Allah'ım bebeğini sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin,senin ve tüm hamilelerin...
biliyorum canim :teselli: moralin nasil.asil önemli olan bu biliosun :1hug:
cok ii anliyorum seni canim :teselli: aslinda haklisin korkularinda.yasadiklarin hic ama hic kolay deil.aslinda hepimiz ayni seyleri yasiyoruz yasadik.ama iste bilirsin ates dustugu yeri aci aci yakar mafoldumben rabbim korktugumuza ugratmasin.allaha emanet et.hele sen bi hamis kal dualarimizla biz senin siónuna kadar yaninda oluruz yerimsenibenmoralim nasıl??bu soruyu şu aralar soruyorum bende kendime.......
zaman dilimi yaklaştıkça aslında korktuğumu hissetmeye başladım,kendime bile itiraf edemesemde nedense içimde bir korku oluştu bu ay......tekrar aynı olayı yaşar mıyım korkusu........ama korkunun ecele faydası yok......kaderimizde ne varsa yaşayacağız.......Allah'a dua edip elimden geleni yapıcam......bakalım hayırlısı......
bak annesi bak meleğine.....geçmiş olsun,idrar yolları mı yine ??
insallah bu guzel haberi veririm canimbence de git,bu bir işaret olabilir,hayatta hiçbirşey rastlantı değil bence
LİMBURG 12 Nisan da eminim ki çok güzel haberler alacağız senden,bu arada şarkıyı buldum Alpay ve Funda Arar YANARIM dinleyin bakalım beğenecek misiniz ben çok sevdim.....
git tabi soyle bir bakim yaptir saclarini degistir ohh ne guzel gelicek sana gor bak canimGelevera canım benim vallahi ben de özlüyorum..
Msn e de giremiyorumki rastlaşalım...
Ya anlamıyorum ki kitaplarda küçük bebeklerin günde 15-16 saat uyuyacağı yazıyor ama bizimki maşallah günde 10 saat falan uyudu uyudu gerisinde ayakta:))
Bak saat kaç oldu benim pilim bitti artık gezdirmekten ayaklarım ağrıdı babasına devrettim şimdi görevi..
Biraz nete bakayım kafa dağıtayım dedim..Üstelik yarın yeğenimin doğumgünü söz verdim kurabiye yapıcam diye ama nerdeee Deniz hanım izin vermediki ablamıza bir kurbiye yapalım..
Ama allahtan yarın ablamın izin günü sabahtan gelecek alacak bizi :))
Kuaföre gideceğim bi boyatayımn ya da gölge falan yaptırayım diyorum değişiklik iyi gelecek bana:)
Esraben canım elbetteki sen de göreceksin emzirdiğin günleri..Az mı çok mu emdi diye düşüneceksin sonra uykuya hasret kalacaksın..Ama herşeye değer diyeceksin..
Eşimle diyoruz biz kendimiz kaşındık ne güzel yiyip içip gezip yaşıyorduk bak şimdi hanfendiye köle olduk..Ama tabii aramızda yaptığımız şakalar bunlar yoksa kızıma dünya değer :)
neeeeeeeeee cok sevindimmmmmcanim tebrikler insallahhhh cemreye birde erkek kardes gelsin eli ayagi duzgun saglikla ve zamaninda ALLAHIM bizlerede nasip et YA RABBIMMM nolurrrrrrcanim benim 2 haftadir berlindeyim.kuzenin dugunu icin geldim buraya.ama kismet bu ya 2. hamileligimi burda öörenmek varmis :asigim: allah kismet ederse 2. bebegime hamileyimrabbim olmayanlara isteyenlere versin insallah :Saruboceq:
o zaman daha sık geleceksin di mi buraya alkisalkisalkis
doğum yapıp bir daha uğramayanlar üzüyor beni,ya da sadece problemi olunca girenler.........belki onlarda kendilerince haklı ama bencilce davranışlar olarak algılıyorum ben nedense......Van dan Elif vardı mesela onu hala merak ediyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?