Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tatlı yorgunluklar bunlar Allah kolaylık versin
Deniz'e de en yakın zamanda bol uyku versin

celen hoşgeldinnnnnn
nasılsınnnn
seni burda görmek beni çok mutlu ediyor ama girmiyorsun
şen ve papatya ile görüşüyor musun?onlar nasıl?neden daha sık gelmiyorsun ??:gitme:

celennn sendende uzun süredir ses çıkmıyo yoksa cemreye kardeş geliyoda sürpriz mi yapcan sendeyerimseniben
??

canim benim 2 haftadir berlindeyim.kuzenin dugunu icin geldim buraya.ama kismet bu ya 2. hamileligimi burda öörenmek varmis :asigim: allah kismet ederse 2. bebegime hamileyim rabbim olmayanlara isteyenlere versin insallah :Saruboceq:

celen hoşgeldinnnnnn
nasılsınnnn
seni burda görmek beni çok mutlu ediyor ama girmiyorsun
şen ve papatya ile görüşüyor musun?onlar nasıl?neden daha sık gelmiyorsun ??:gitme:

bitanem hosbulduk Şeniz dedigim gibi berlindeyim ve gunler dolu dolu geciyor.aklim sizlerde.arada girip okuyorum guzel haberleri.hazir okumusken bide ben veriyim dedim guzel bir haber
tatlim sen ve papatyayla maalesef görüsemedim :1no2: ama ikisininde bebisleriyle mutlu olduklarini hissediyor ve diliyorum.sen nasilsin :1hug:

canim benim 2 haftadir berlindeyim.kuzenin dugunu icin geldim buraya.ama kismet bu ya 2. hamileligimi burda öörenmek varmis :asigim: allah kismet ederse 2. bebegime hamileyim rabbim olmayanlara isteyenlere versin insallah :Saruboceq:

:teytey::teytey:çooook güzel bir haber buuuuuuuu
nasıl sevindim anlatamam bizim kızlardan bu haberi ilk öğrenende ben oldum yaşasınnnnnnn

darısı tüm isteyenlerin başına

teşekkür ederim celen iyiyim

yeniden denemek için (okuduğunu tahmin ediyorum yaşadıklarımı) doktorumun verdiği sürenin dolmasını bekliyorum......vücudum epey toparlandı çok şükür...........

:teytey::teytey:çooook güzel bir haber buuuuuuuu
nasıl sevindim anlatamam bizim kızlardan bu haberi ilk öğrenende ben oldum yaşasınnnnnnn

darısı tüm isteyenlerin başına

amiiinnnn :Saruboceq: hep dulalarim böyleydi aslinda.önce olmayanlara ver rabbim derdim :Saruboceq: ben bu duyguyu tattim ama hakeden o kadar cok kadin varki derdim hep mafoldumben allahim bu dualarimin yaninda bi tanede bana nasip etmis.cok sukur verene :Saruboceq:

teşekkür ederim celen iyiyim

yeniden denemek için (okuduğunu tahmin ediyorum yaşadıklarımı) doktorumun verdiği sürenin dolmasını bekliyorum......vücudum epey toparlandı çok şükür...........

biliyorum canim :teselli: moralin nasil.asil önemli olan bu biliosun :1hug:

amin canım amin
sende fazlasıyla hak ettin ama.....Allah senin sabrının karşılığını sırayla veriyor bak maşallah......Allah'ım bebeğini sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin,senin ve tüm hamilelerin...

dendencim ben bi cemreye bakim.uyuttugumda atesi vardi.malum kontrol sart

amin dendencim amin :Saruboceq: allahim olmayanlarada versin :Saruboceq:

biliyorum canim :teselli: moralin nasil.asil önemli olan bu biliosun :1hug:

moralim nasıl??bu soruyu şu aralar soruyorum bende kendime.......

zaman dilimi yaklaştıkça aslında korktuğumu hissetmeye başladım,kendime bile itiraf edemesemde nedense içimde bir korku oluştu bu ay......tekrar aynı olayı yaşar mıyım korkusu........ama korkunun ecele faydası yok......kaderimizde ne varsa yaşayacağız.......Allah'a dua edip elimden geleni yapıcam......bakalım hayırlısı......

cok ii anliyorum seni canim :teselli: aslinda haklisin korkularinda.yasadiklarin hic ama hic kolay deil.aslinda hepimiz ayni seyleri yasiyoruz yasadik.ama iste bilirsin ates dustugu yeri aci aci yakar mafoldumben rabbim korktugumuza ugratmasin.allaha emanet et.hele sen bi hamis kal dualarimizla biz senin siónuna kadar yaninda oluruz yerimseniben
bak annesi bak meleğine.....geçmiş olsun,idrar yolları mı yine ??

yok teyzesi ya dis ya hava deisimi benneyaptımki

dendencim haberi duyan geldi sanirim :)) demin 2 kisydik simdi 6 kisi :)

evet galiba öyle oldu,kalabalıklaştık......
haklısın,Allah korktuğumuza uğratmasın,hepimiz için hayırlısı olsun....
Cemre bıdığı inşallah çabuk atlatır,diş çıkarmak çok zor bebişler için ya........

Celen bu arada sen iğnene başladın mı,bulmuşsundur oralarda di mi

o zaman daha sık geleceksin di mi buraya alkisalkisalkis
doğum yapıp bir daha uğramayanlar üzüyor beni,ya da sadece problemi olunca girenler.........belki onlarda kendilerince haklı ama bencilce davranışlar olarak algılıyorum ben nedense......Van dan Elif vardı mesela onu hala merak ediyorum:uhm:

çalıkuşunu da çok merak ediyorum,yakın zamanda geldi ama,sonra yine yok.......onu anlıyorum ama dinlenmesi gerekiyordu.......
inşallah iyidir ve o da güzel haberlerle gelir.........
topiğe dönüş muhteşem oluyor........

celen gittin sanırım,bende kitabıma geri döneyim bari.........
tekrar görüşmek üzere canım,kendine ve bebişlerine iyi bak......

insallah bu guzel haberi veririm canim
git tabi soyle bir bakim yaptir saclarini degistir ohh ne guzel gelicek sana gor bak canim
neeeeeeeeee cok sevindimmmmmcanim tebrikler insallahhhh cemreye birde erkek kardes gelsin eli ayagi duzgun saglikla ve zamaninda ALLAHIM bizlerede nasip et YA RABBIMMM nolurrrrrr

zilli ceren seni gorduk gorduk gezion ne tatli giyinmisin kizcenle beraber yerim ben onu yerim inan bana yazarken dislerimi sikiorum yerimderken:))

bu sozler bize degil dimi dendencim ne biliym oyle gibi geldi.ben topige gireli bir yil oldu sanirim oglusumdan sonra kendimi toparlamak icin ve kendi sorunlarimla baskalarini dahada uzmemek icin bir ara ayrilmak zorundaydim yeniden donunce ne biliym uzerime alindim:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…