crawfordcum 16.haftaya basınca tık diye kesiliyo :)) nasıl bir sistem gelde şaşırma
hergün bikaçkez çıkaran ben bir anda 16.haftamda kesildiDaz kaldı azz
Bu konuda bende aynı senin gibiyim canım erkek olsa tabiki üzülmem ama kızlara ayrı bi düşkünlüğüm var ne yapayım çok seviyorum kız çocukları inş. benim bebeğpimde önce sağlıkla gelir tabi ama dendenin ve esrabenin hissettiği gibi kız olurbayanssulusmile
başlıcam senin patronunun işiineee kuzum bi doktora git nolurrrr... bak iğne kullanıyosun ve bacakta morarma var diyosunnn... pazartesiyyii niye bekliyooonnnn..........Kuzu ya bugün gidecektim doktora ama patronun işi çıktı gidemiycem :gitme:
p.tesiye kaldı dr. gitmem
Dediğin gibi benim bünyem çok zayıf birde bacağımda morluklar çıkıyor bu arada arttı iyce acaba pıhtılaşmaylamı ilgili buda CADIARZU
bu arada nekadar sorunlu bi kızım deilmi kaydirigubbakcemile3
tekel işçilerinin eylemii , hükümetin direnişi veeeee provakatörlerin hadsizlikleri var ankarada... canım ben ve eşim doğma büyüme ankaradayızz... şark hizmeti ben yaptım ama eşim le bi daha gitcez.. hayır olsun inşallah bakalım nereye gitcez..ankarada ne var ki CADIARZUbizim hiçbişeyden haberimiz yok..seni çok iyi anlıyorum canım çok kutsal bi mesleği var eşinin ama çok güzel bi şehirde..ben vanda kaldım daaa hergün olay hergün panzer(( şarkınız bitti mi??
yaramaz şeker şey neyde feda olsun ona herşey... evet yahuuu git doğum sonrası bakımını yaptırıver kendine gel sonra kızınla gezmelere çıkarsınız artık...Gelevera canım benim vallahi ben de özlüyorum..
Msn e de giremiyorumki rastlaşalım...
Ya anlamıyorum ki kitaplarda küçük bebeklerin günde 15-16 saat uyuyacağı yazıyor ama bizimki maşallah günde 10 saat falan uyudu uyudu gerisinde ayakta:))
Bak saat kaç oldu benim pilim bitti artık gezdirmekten ayaklarım ağrıdı babasına devrettim şimdi görevi..
Biraz nete bakayım kafa dağıtayım dedim..Üstelik yarın yeğenimin doğumgünü söz verdim kurabiye yapıcam diye ama nerdeee Deniz hanım izin vermediki ablamıza bir kurbiye yapalım..
Ama allahtan yarın ablamın izin günü sabahtan gelecek alacak bizi :))
Kuaföre gideceğim bi boyatayımn ya da gölge falan yaptırayım diyorum değişiklik iyi gelecek bana:)
Esraben canım elbetteki sen de göreceksin emzirdiğin günleri..Az mı çok mu emdi diye düşüneceksin sonra uykuya hasret kalacaksın..Ama herşeye değer diyeceksin..
Eşimle diyoruz biz kendimiz kaşındık ne güzel yiyip içip gezip yaşıyorduk bak şimdi hanfendiye köle olduk..Ama tabii aramızda yaptığımız şakalar bunlar yoksa kızıma dünya değer :)
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden hadi canım yaaa ne kadar güzel bir haber bu maşallahcanim benim 2 haftadir berlindeyim.kuzenin dugunu icin geldim buraya.ama kismet bu ya 2. hamileligimi burda öörenmek varmis :asigim: allah kismet ederse 2. bebegime hamileyimrabbim olmayanlara isteyenlere versin insallah :Saruboceq:
ya hamilelerin 6. hissi kuvvetli oluyo bakDcanım hayırlı uğurlu olsun inşş:lepi::lepi:hayırlısıyla buda erkek olsungamyoncuiremsu
geleverammm kırmızılar sana kurban anacımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan,ama öteki kırmızıları sevmiom :))anladın sen onudelikafadulden
canını sıkma dendencim..Allahın dediğinden başkası olmuyo..sen bu topikte gördüğüm en güçlü kişilerden birisin..herşey güzel olacak bak gör
çalıkuşunu bende çok merak ediyorum((
ankarada ne var ki CADIARZUbizim hiçbişeyden haberimiz yok..seni çok iyi anlıyorum canım çok kutsal bi mesleği var eşinin ama çok güzel bi şehirde..ben vanda kaldım daaa hergün olay hergün panzer(( şarkınız bitti mi??
crawfordcum 16.haftaya basınca tık diye kesiliyo :)) nasıl bir sistem gelde şaşırma
hergün bikaçkez çıkaran ben bir anda 16.haftamda kesildiDaz kaldı azz
bak bende heyecanlandım..hayırlı doğumlar olsun inş..herşey yolunda gidecek canını sıkma..eskileri düşünme şimdi,,bak bi söz var bir yıldırım 2kez aynı yere düşmez diye ferah tut içini..tontiş kızımızı sevecez inş annesii bayanssulusmile
canım denden ve esrabende senin bebeğinin kız olduğunu mu hissetmişlerdi?
Alışverişi yapmışsındır <doğumkapıda>
Ne güzel pembe pembe ciciler. kaydirigubbakcemile2
başlıcam senin patronunun işiineee kuzum bi doktora git nolurrrr... bak iğne kullanıyosun ve bacakta morarma var diyosunnn... pazartesiyyii niye bekliyooonnnn..........
kıslarr ben kaççarrr biraz uyumaya çalışcam .. gözlerim çok acıyor...
tatlım kürtajdan sonra alttan muayene oldunmu yumoş zamanında dr rahim duvarı kalınlığına baktı mı belki ondan olabilir çünkü benim doğumdan sonra rahim duvarı yumurtlama zamanımda yeteri kadar kalınlaşmıyordu ve kanamam azalmıştı gerçi belli olmaz normal bir sonuçta olabilirkızlar yarın dr gidicem ama sizede sorayım... kürtajımdan sonra adet miktarımda azalma oldu zorla geliyor gibi...eskiden gübür gümbür gelirken şimdi üç dört gün sürüyor ve bir iki ped kadar....
yaramaz şeker şey neyde feda olsun ona herşey... evet yahuuu git doğum sonrası bakımını yaptırıver kendine gel sonra kızınla gezmelere çıkarsınız artık...
vala canım o kırmızıları sevcem artık ama onda problem var galiba o yüzden yarın dr gidicem allahım yaa başka sorun da çıkmasın bari bununla uğraşıyoruz zaten..
zor kardeşim zor yani Allah'ım emniyet ve tsk çalışanlarına güç kuvvet sabır versin işleri çok zorbaşlıcam senin patronunun işiineee kuzum bi doktora git nolurrrr... bak iğne kullanıyosun ve bacakta morarma var diyosunnn... pazartesiyyii niye bekliyooonnnn..........
tekel işçilerinin eylemii , hükümetin direnişi veeeee provakatörlerin hadsizlikleri var ankarada... canım ben ve eşim doğma büyüme ankaradayızz... şark hizmeti ben yaptım ama eşim le bi daha gitcez.. hayır olsun inşallah bakalım nereye gitcez..
büşraaaa hamile misinnnnnnn delikafadulden
öyle okuyorum yazmıyorum ama
ne kadarlık hamilesin büşracım maşallahhhh
sende gelmiyon topiğe kızlara yazıyım hemennnnn herşey güzel olur inşallah büşracımmm
Canım seninkini bilmişler demek ok.Evet canım onlar kız olacak öyle hissediyoruz diyolar
Bencede az kaldı alışverişe başlamam lazımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kuzu sen aldınmı hiç bebişine bişeler aldıysan resimleri çek koy bakalım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?