Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben buradan bir yere gitmedim canım buradayım,gitmemde......
hamileyken Haziran anneleri topiğine bakıyordum arada,ama bizimkinin tadı hiçbir yerde yok.......

her şart ve koşulda cephedeyim arkadaşlar..........guclubacismile

Kuzular bende burdayım gitmedim biyere
Birazcık uyukladım masa başında geldimkaydirigubbakcemile3

Aynen buranın tadı hiçbiryerde yok dendencim. Bende Eylül annelerine baktım bir iki kere ama ısınamadım açıkçası artıkda bakmıyom.

heheyytttt bee yerim ben seni cancan olumunekankayizsmile
yaw tabii insanlar mutlu oldukları yerde mutlu oldukları kişilerle görüşsünlerde bizide merakta bırakmasınlar canııımmm
mesela dendenin dediği gibi van da elif vardı hamişliğini öğrendi uçtu gitti kız ne ağlamıştık kese görünmedi diye ne telaşlanmıştık ama şimdi cidden merak ediyorum

Canım seninkini bilmişler demek ok.
Yok canım bişey almadım daha. bir hafta sonra 4. aya gircez (inşallah) ben öyle erken almam. Birincide tecrübe kötü ya. 6. ayda almaya başlarız allah kısmet ederse.

Canım valla bilmiyoruz daha bilmişlermi bilmemişlermi:sm_confused:
Bakalım eğer o haftalara kadar gelirsek hep beraber görcez bilip bilmediklerini

evet bende tam bunu söylemek istiyordum........habersiz bırakmasınlar......

BÜŞRA canım morluk dedin ya,neden olur ki acaba??bir kişide daha olmuştu morluklar doktor iğne dozunu azaltmıştı galiba,tam da hatırlamıyorum ama.......vardı öyle bir vakamız...gitsen mi acaba akşam doktora.....

Pişşttttt sayın eylül annesi ama bana bebişin resmini göndermedin :gitme::sinifsinif:

gönderecektim ama mail adresin yok. Faceden yolla dersen face üniversitede yasak eve gidince yollarım sen bana mail adresini at hemen yollayayım canım ne demek. Yoksa aklımdaydı.

Celen Bize çok güzel bir haber verdin mutlu ettin rabbim seni de çoooooooook mutlu etsin....

el birliği ile bu insanlar beni delirtecek........
3 yıl önce henüz freelance çalışmıyorken bir danışmanlık firmasındaydım,gıda firmasına sistem kurmuştuk,neyse orada Gıda Müh.bir bayan arkadaş vardı,ben şirketten ayrıldım falan,onların işine başka arkadaşlar devam etti,arada görüşüyorduk,sonra beni yanıtlamamaya başladı ben de aramadım artık..........

bugün beni aramış ayın 7 sinde denetim varmış,soru soruyor.........3 yıldır beni arama sorma işin düşünce ara..........işte ben bu tür şeylere dayanamıyorum........

Canım benim zaten herzaman oluyordu morluklarım ama son 6aydırlı falan arttı iyce yani hamilelikle ilgisi yok en iyisi p.tesi hematolojiye gitmek

Çok haklısın valla canım bende olsam çok sinirlenirdim ki bunu arayan kişiyede söyle bozardım valla:mymeka:

ya boşver hiç uğraşma kafanı bozduğuna bile değmez başından at gitsin şimdi mi aklına gelmiş yada 3 yıldır daha öğrenememiş mi???
cancan üzme kendini

Kızlar şimdi sela veriliyor hepinize dua ettim
Müslümanın müslamana yaptığı dua daha geçerliymiş
Heleki biz birbirimizi hiç görmeden tanımadan dua ediyoruz birbirimiz için
Hiç bir menfaatimiz olmadan İnşallah rabbim kabul eder

zaten sesimden anlamıştır sinirlendiğimi,mesaj çekmiş sonrada rahatsız ettim kusura bakma diye,evet Gül 3 yıldır öğrenememiş yok böyle birşey yaaa......

kayınpederim anjiyo olacak canım,daha önce çok kanaması olmuştu anjiyo sonrası,o yüzden araştırmak istedim belki Ankara da olan arkadaşlar bilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…