kayınpederim anjiyo olacak canım,daha önce çok kanaması olmuştu anjiyo sonrası,o yüzden araştırmak istedim belki Ankara da olan arkadaşlar bilir diye
kayınpederim anjiyo olacak canım,daha önce çok kanaması olmuştu anjiyo sonrası,o yüzden araştırmak istedim belki Ankara da olan arkadaşlar bilir diye
canım inşallah hep böyle olur geçen yıl mart doğum günüme birkaç gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu ödül gibiydi güzel bi duygu....inşallah bebişin doğum günlerini kutlayacağızzzzz............
inşallah canım benim belki bir daha ki doğum gününe kıcağına gelerek hadiye olur sana :)
geçmiş okudum ama alıntı yapamadım sayfalar hızlı ilerliyor
dinamisss canım çok şükürherşey yolunda,sütün yarıyo bak deniz kıza :lepi::lepi:
darısı bizim başımıza bende emzirdiğim zamanları görebilecem mi acaba :Saruboceq:
baharçelik nasıl bir sürpriz yaptın sen bize yaaaadelikafaduldendelikafaduldengözzün aydın,inan çokk sevindimmŞeniz
limburgg ayyyy nasıl sevindim bilemezsin ..seni çok merak ediyodum ,12sinde inş hepimizin yüzüü gülecekopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5biri kızzz bayanssulusmilebiri erkekgamyoncuiremsu
saol canım valla öyle korktum ki söylemeye yine sizleri üzerim diye ama şükür ki herşey sorunsuz gidiyor şu an bu bebek banada süpriz oldu esracım inanki :)
[
canim benim 2 haftadir berlindeyim.kuzenin dugunu icin geldim buraya.ama kismet bu ya 2. hamileligimi burda öörenmek varmis :asigim: allah kismet ederse 2. bebegime hamileyimrabbim olmayanlara isteyenlere versin insallah :Saruboceq:
neeeeennn delüüüüüü ne zaman öğrendin dün konuşmadıkmı senle biz kızım bak bir nisan diye yemiyon demi neenn. hakkaten yaaa kızım varya yerimde duramıyom yaaa delikafadulden:sm_cool: anam oğluşuma kardeş geliooo kırklarımız karışçak görüşemicez delüümm ya çok sefiom seni hay allah yaa çok şaşırttın kızım beni :)Şeniz allahım sağlıcakla gelsin inşallah ay ağlıcam kuzum yaa :1hug:
canım bayındırı bir arasan orda olabilir benim valde nin ameliyatı orda olmuştu baya gelişmiş hastane olabilir bencee..ama profların olduğu bayındırı ara.
ne oldu kuzu ne geldikal geldi sayfaya
Canım hacettepede prof dr Ali Oto çok iyi bir kardiyolog...Anjiyo sırasındada bilgiyasardan izleyebiliyorsun bildiğim kadarıyla...Muayenehanesi çankayada , ameliyatı hacettepede yapıyor...Muayene ücreti 350 tl civarıydı en son , ameliyattan para almıyordu ( 2009 da böyleydi , bu yıl değişti mi bilmiyorum )...İnternetten bir araştır istersen...ANKARA DA bilgisayar ile anjiyo yapılan bir hastane var mı arkadaşlar
Allah dualarını kabul etsin canım...Kızlar şimdi sela veriliyor hepinize dua ettim
Müslümanın müslamana yaptığı dua daha geçerliymiş
Heleki biz birbirimizi hiç görmeden tanımadan dua ediyoruz birbirimiz için
Hiç bir menfaatimiz olmadan İnşallah rabbim kabul eder
bak bende heyecanlandım..hayırlı doğumlar olsun inş..herşey yolunda gidecek canını sıkma..eskileri düşünme şimdi,,bak bi söz var bir yıldırım 2kez aynı yere düşmez diye ferah tut içini..tontiş kızımızı sevecez inş annesii bayanssulusmile
canim benim 2 haftadir berlindeyim.kuzenin dugunu icin geldim buraya.ama kismet bu ya 2. hamileligimi burda öörenmek varmis :asigim: allah kismet ederse 2. bebegime hamileyimrabbim olmayanlara isteyenlere versin insallah :Saruboceq:
Canım hacettepede prof dr Ali Oto çok iyi bir kardiyolog...Anjiyo sırasındada bilgiyasardan izleyebiliyorsun bildiğim kadarıyla...Muayenehanesi çankayada , ameliyatı hacettepede yapıyor...Muayene ücreti 350 tl civarıydı en son , ameliyattan para almıyordu ( 2009 da böyleydi , bu yıl değişti mi bilmiyorum )...ınternetten bir araştır istersen...
Allah dualarını kabul etsin canım...
Canım sağol , eskileri düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince...
Tontiş kızım bir doğsunnnn , nasıl sevcem ben onuuuu , öpmedik yer bırakmıcammmm...
Ya zaman ne çabuk geçiyor dimi? Dinamiss hamileydi suyum az der dururdu. Vay be şimdi kızı kucağında,daha dün gibi hamileyimm yazmıştım 1 hafta kalmış 4. aya gircez. Esterya deseniz oda korkuyordu çok, oda maşallah 20 haftalık oldu yanılmıyorsam. Günler su misali akıp geçiyor daha kimbilir kimlerin hamile olduğunu,bebeğini kucağına aldığını duyacaz.
Zaman hep lehimize işler umarım. olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?