Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kayınpederim anjiyo olacak canım,daha önce çok kanaması olmuştu anjiyo sonrası,o yüzden araştırmak istedim belki Ankara da olan arkadaşlar bilir diye

canım bayındırı bir arasan orda olabilir benim valde nin ameliyatı orda olmuştu baya gelişmiş hastane olabilir bencee..ama profların olduğu bayındırı ara.

ANKARA DA bilgisayar ile anjiyo yapılan bir hastane var mı arkadaşlar
Canım hacettepede prof dr Ali Oto çok iyi bir kardiyolog...Anjiyo sırasındada bilgiyasardan izleyebiliyorsun bildiğim kadarıyla...Muayenehanesi çankayada , ameliyatı hacettepede yapıyor...Muayene ücreti 350 tl civarıydı en son , ameliyattan para almıyordu ( 2009 da böyleydi , bu yıl değişti mi bilmiyorum )...İnternetten bir araştır istersen...

Allah dualarını kabul etsin canım...

Canım sağol , eskileri düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince...
Tontiş kızım bir doğsunnnn , nasıl sevcem ben onuuuu , öpmedik yer bırakmıcammmm...

Geleveracım , inşallah adet düzenin de problem yoktur canım , doktordan gelir gelmez haber ver tamam mı ...Hangi doktora gideceksin ?

Kızlar bende yemeğe gittim geldim yemekten dönüşte 25 dk yürüdüm. Nasıl ama gerçi hava sıcak uykum geldi ama idare eder. guclubacismile

Ya zaman ne çabuk geçiyor dimi? Dinamiss hamileydi suyum az der dururdu. Vay be şimdi kızı kucağında,daha dün gibi hamileyimm yazmıştım 1 hafta kalmış 4. aya gircez. Esterya deseniz oda korkuyordu çok, oda maşallah 20 haftalık oldu yanılmıyorsam. Günler su misali akıp geçiyor daha kimbilir kimlerin hamile olduğunu,bebeğini kucağına aldığını duyacaz.
Zaman hep lehimize işler umarım. olumunekankayizsmile

canim benim 2 haftadir berlindeyim.kuzenin dugunu icin geldim buraya.ama kismet bu ya 2. hamileligimi burda öörenmek varmis :asigim: allah kismet ederse 2. bebegime hamileyim rabbim olmayanlara isteyenlere versin insallah :Saruboceq:

celencim çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah cemreme kardeş geliyo ne güzel darısı başımıza inşallah rabbime emanet ol

cook tskrler kizlar.fakat dun geceden beri azda olsa pembe bir kanama basladi burda tatil oldugu icin doktorlar ve eczaneler kapali.acik olanlarda raporsuz ilac vermiyo offf cok moralim bozuk yaaa

tamam canım sağol bir arayayım bakalım
oohhhh kızını bizler içinde öp annesiiiiiii

eveeet ya zaman su misali

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…