ravzacım iyiyim bugün çalışmaya başlıcaz :kedi:denden gülüş sizler nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz
cook tskrler kizlar.fakat dun geceden beri azda olsa pembe bir kanama basladiburda tatil oldugu icin doktorlar ve eczaneler kapali.acik olanlarda raporsuz ilac vermiyo offf cok moralim bozuk yaaa
iyi şükür canım kasık ağrım oluyor bazen ve bulantı kusma cabası şu ay geçse rahatlasam diyorumSONUYOK bacım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
doğum günün kutlu olsun kuzummmhihoyyytKızlar bu arada bu gÜn benİm doĞum gÜnÜm hayatımda en gÜzel doĞum gÜnÜnÜ bu yıl yaŞıyorum ÇÜnkÜ bebeĞİm benİmle bu yılkİ en gÜzel hedİyem o :)
celenimmm çok sevindimhihoyyythihoyyytallahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımkaydirigubbakcemile2canim benim 2 haftadir berlindeyim.kuzenin dugunu icin geldim buraya.ama kismet bu ya 2. hamileligimi burda öörenmek varmis :asigim: allah kismet ederse 2. bebegime hamileyimrabbim olmayanlara isteyenlere versin insallah :Saruboceq:
cook tskrler kizlar.fakat dun geceden beri azda olsa pembe bir kanama basladiburda tatil oldugu icin doktorlar ve eczaneler kapali.acik olanlarda raporsuz ilac vermiyo offf cok moralim bozuk yaaa
merhaba tatlım seni hatırlıyorum hiç moralini bozma biliyorsun stress hamile kalmayı engelliyor sakin ol içini ferah tut bu aralar güzel haberler alıyoruz senden de en kısa zamanda alırız inşallahHERKESE merhaba arkadaşlarr ben 2009 1 agustosda kan pıhtılaşmaası nedeniyle bebegimi düşürdüm hala hamile kalamadım bu ay klomen kullandım 2 tane yumurtam oluşmş dün doktor öle söledii artık çok karamsarlığa düşmek üzereyim çok moralim bozuluyo bu ayda hamile kalamıcam gibi hissediorumm bi türlü aklımdan atamıorum bu düşünceyii hiç umudum kalmadı artıkk :gitme: kendimi çok mutsuz hissediorum
merhaba tatlım seni hatırlıyorum hiç moralini bozma biliyorsun stress hamile kalmayı engelliyor sakin ol içini ferah tut bu aralar güzel haberler alıyoruz senden de en kısa zamanda alırız inşallah
iyi şükür canım kasık ağrım oluyor bazen ve bulantı kusma cabası şu ay geçse rahatlasam diyorum
doğum günün kutlu olsun kuzummmhihoyyyt
celenimmm çok sevindimhihoyyythihoyyytallahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımkaydirigubbakcemile2
turkbayragitürkiyeye dönme şansın yokmu celen ama yat dinlen inş geçer kanaman yorma kendini keşke iğne bulabilsen canım yaa
coraspin bile vermiyorlar recetesiz.dinlenme sansimda yok maalesef cemre de ateslendi din gecekucagimdan inmiyor hic bisey yemiyor yapicak bisi yok anliycaniz allaha emanet ettim her zamanki gibi,en doorusunu o bilir
HERKESE merhaba arkadaşlarr ben 2009 1 agustosda kan pıhtılaşmaası nedeniyle bebegimi düşürdüm hala hamile kalamadım bu ay klomen kullandım 2 tane yumurtam oluşmş dün doktor öle söledii artık çok karamsarlığa düşmek üzereyim çok moralim bozuluyo bu ayda hamile kalamıcam gibi hissediorumm bi türlü aklımdan atamıorum bu düşünceyii hiç umudum kalmadı artıkk :gitme: kendimi çok mutsuz hissediorum
amin canım amin hayırlısıyla inşallah herkesin göbüşü bebiş dolar ve Allah'ım kucağımıza almayı nasip ederinşallah canımm allahım artık banada nasip eder inşallah bu duyguyu rabbim isteyen kimsenin göbüşünüde kucagınıda boş bırakmasın inşallahhh:Saruboceq:
profların olduğu hangisi canım??yeri nerde
FERYAD nasılsın bakiim.......
canım benim iyiyim çok şükür benim kırmızılar sinya verdi başlayacak heyecanlıyım sonunda yeni tedaviye başlayacam inş. yeni ay yeni tedavi yeni umut :)) inş. doğum kontrol hapı işe yaramıştır da kist de gider bu ay boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?