Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

celen bozma moralini sen bizden daha tecrübelisin hepimizin oldu ilk zamanlarda dinlenmeye çalış rabbimin izniyle bişey olmaz rabbim korusun minik meleğini iyi düşünki iyi olsun bacım rabbim yardımcın olsun

ravza gelmiş hoşgelmiş
iyiyiz canım sağolllllll

celen moralini bozma,coraspin kullanıyorsan pembe leke olabiliyor canım,Allah hayırlısını nasip etsin

Kıslar ben şimdilik gidiyorum,sonra görüşürüz öptüm kocaman kocaman

cook tskrler kizlar.fakat dun geceden beri azda olsa pembe bir kanama basladi burda tatil oldugu icin doktorlar ve eczaneler kapali.acik olanlarda raporsuz ilac vermiyo offf cok moralim bozuk yaaa

kuzum yaaa sıkma canını bebeeem olur biliosunki çoğumuzda da olmuştur benimde olduydu. iğnenimi alamadın sen noldu göndereyim desem çok zaman alırr yaa off kuzum yaa arayamıyorumda seni senağlama

HERKESE merhaba arkadaşlarr ben 2009 1 agustosda kan pıhtılaşmaası nedeniyle bebegimi düşürdüm hala hamile kalamadım bu ay klomen kullandım 2 tane yumurtam oluşmş dün doktor öle söledii artık çok karamsarlığa düşmek üzereyim çok moralim bozuluyo bu ayda hamile kalamıcam gibi hissediorumm bi türlü aklımdan atamıorum bu düşünceyii hiç umudum kalmadı artıkk :gitme: kendimi çok mutsuz hissediorum

SONUYOK bacım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
iyi şükür canım kasık ağrım oluyor bazen ve bulantı kusma cabası şu ay geçse rahatlasam diyorum
Kızlar bu arada bu gÜn benİm doĞum gÜnÜm hayatımda en gÜzel doĞum gÜnÜnÜ bu yıl yaŞıyorum ÇÜnkÜ bebeĞİm benİmle bu yılkİ en gÜzel hedİyem o :)
doğum günün kutlu olsun kuzummmhihoyyyt
canim benim 2 haftadir berlindeyim.kuzenin dugunu icin geldim buraya.ama kismet bu ya 2. hamileligimi burda öörenmek varmis :asigim: allah kismet ederse 2. bebegime hamileyim rabbim olmayanlara isteyenlere versin insallah :Saruboceq:
celenimmm çok sevindimhihoyyythihoyyytallahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımkaydirigubbakcemile2
cook tskrler kizlar.fakat dun geceden beri azda olsa pembe bir kanama basladi burda tatil oldugu icin doktorlar ve eczaneler kapali.acik olanlarda raporsuz ilac vermiyo offf cok moralim bozuk yaaa

turkbayragitürkiyeye dönme şansın yokmu celen ama yat dinlen inş geçer kanaman yorma kendini keşke iğne bulabilsen canım yaa

coraspin bile vermiyorlar recetesiz.dinlenme sansimda yok maalesef cemre de ateslendi din gece kucagimdan inmiyor hic bisey yemiyor yapicak bisi yok anliycaniz allaha emanet ettim her zamanki gibi,en doorusunu o bilir

merhaba tatlım seni hatırlıyorum hiç moralini bozma biliyorsun stress hamile kalmayı engelliyor sakin ol içini ferah tut bu aralar güzel haberler alıyoruz senden de en kısa zamanda alırız inşallah

kızlar fazka gerılerı gıdıp okuyamadım ınsalllah hersey yolundadır bızım cadı kız 2 gundur ayakta uyutuyo bızı neyı var anlamadım kıvranıp duruyo gaz problemı heralde....

DİNAMİSSS bak denızcım bıseyı yokmus sukur cok sevındım.....

LIMBURGGG insalllah dogum gununde en guzel haberı bıze verıırsın herseyın hayırlısı canım dua edecem....

BÜŞRAAA bak ıhmale gelmez morartı kan pıhtılasmasından ooabılr lutfen kendıne dıkkat et ve en kısa zamanda dr gıt olurmu canım ve guzel haberlerlle gel....

CELENNNN gözlerime ınanamadım masalllah canım ınsallah cemreye 2, kardes gelır ee onu acıldı bı kere durmayız bızzz sıra sıra dızıp eskı gunlerın acısını cıkartacaz dımı:)

merhaba tatlım seni hatırlıyorum hiç moralini bozma biliyorsun stress hamile kalmayı engelliyor sakin ol içini ferah tut bu aralar güzel haberler alıyoruz senden de en kısa zamanda alırız inşallah

inşallah canımm allahım artık banada nasip eder inşallah bu duyguyu rabbim isteyen kimsenin göbüşünüde kucagınıda boş bırakmasın inşallahhh:Saruboceq:

saol canım teşekkür ederim :)

coraspin bile vermiyorlar recetesiz.dinlenme sansimda yok maalesef cemre de ateslendi din gece kucagimdan inmiyor hic bisey yemiyor yapicak bisi yok anliycaniz allaha emanet ettim her zamanki gibi,en doorusunu o bilir

ya şart değil coraspin bebe aspirini felna yokmu evde sağda solda en azından onu iç miligramı düşüktür belki ama iki tane felan alırsın. allaha emanet olun yarına kadar sabretçen kuzu yapçak bişey yok

siriuscum canım geçmiş olsun üzüldüm ama inanki stres en büyük düşman herşeyi o yapıo 6 sene ilaçlarla zar zor hamiş kalan ben bu kez herşeyi oluruna bırakıp spora başlayınca kendiliğinden hamiş kaldım lütfen stresin seni yanmesine izin verme :)

inşallah canımm allahım artık banada nasip eder inşallah bu duyguyu rabbim isteyen kimsenin göbüşünüde kucagınıda boş bırakmasın inşallahhh:Saruboceq:
amin canım amin hayırlısıyla inşallah herkesin göbüşü bebiş dolar ve Allah'ım kucağımıza almayı nasip eder

celencim kanı sulandıran doğal şeylerden yesen en azından , hemen etkisi olur mu bilmem ama...Hem senin pıhtılaşma değerin de yüksek değildi zaten...Allahım hayırlısını verir inşallahhhh...

Celencim internetten şimdi şu bilgiyi buldum :

Zencefil doğal bir aspirindir; kanı sulandırır, damarları açar, pıhtılaşmayı önler...

celenn bacım dualarım seninle inş bişey olmayacak minik kuzumuza off bende sıkıldım burda keşke imkan olsa gönderebilsek sana iğne canım ya varmı öle bi imkanımız varsa hemen gönderelim canım ya

FERYAD nasılsın bakiim.......

canım benim iyiyim çok şükür benim kırmızılar sinya verdi başlayacak heyecanlıyım sonunda yeni tedaviye başlayacam inş. yeni ay yeni tedavi yeni umut :)) inş. doğum kontrol hapı işe yaramıştır da kist de gider bu ay boshayallersmile

cnm hiç merak etme evlendiğimizde banada kist var dediler hatta ameliyat dediler yeni evli olunca korktum ameliyata felandr un biri doğum kont.hapı verdi iç genede bakalım dedi ve 2 ay sonra bakıldığında kist felan kalmamıştı.senin kist kaç mm cnm.ya ayrıca bana kistin hamileliğin olmasını etkilemez dediler hepp.

Kızlar biraz önce tahlillerimin sonuçlarını aldım...ıdrarda protein 30 çıkmış , referans aralığına negatif yazıyor ama...Refarans aralığın dışında çıkanların yanında yıldız oluyor ya , benimkinin yanında yıldız yok...Sonuçları doktora faksladık , 6 da aricam doktoru...offf canım sıkıldı , ne demek şimdi bu ? idrarda protein diyince preeklampsi geliyor aklıma...Ama ödemim yok , tansiyonum da normal...offf lütfen her şey normal olsun...Çok kiloda almadım , 10 kilo aldım şimdiye kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…