Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim ben geçen ay klomen kullandım klomen bana bebek değil ama 2 adet kist hediye etti önümüzdeki ay yeniden tedaviye başlamamız için kistlerin erimesi gerekiyormuş bakalım henüz leke geliyor kanamaya dönsün de arayacam doktoru

canım benim söylediklerini henüz anlayamadım ama umarım korktuğun her ne ise o değildir ya problem olunca değerin yanında yıldız olması gerkti belki de sorun yoktur inş. da yoktur

dendencim canim benim bosver sen isi olmadan slm bile bvermeyen insanlarar sende cvp verme bence

celencim canim insallah hersey yolunda gider cnm adresini yaz bana ozelden ben yollayayim sana burdan belki trye gore daha cabuk ulastiririm

umutsevgim insallah canim RABBIM yuzumuzu guldurur bu kez hamile kalir saglikla kucagima alirim insallahhh

melekcim canim kiyamam sana moral bozma lutfen ne oldugunu bilmiorum bu konunun ama bak negatif bolumundeymis insallah bisiy cikmayacak canim

geleveracim sen git tabi dr ama gor bak hersey normal kacis yok oteki ay basliosun herseyeee

canım benim söylediklerini henüz anlayamadım ama umarım korktuğun her ne ise o değildir ya problem olunca değerin yanında yıldız olması gerkti belki de sorun yoktur inş. da yoktur

melekcim canim kiyamam sana moral bozma lutfen ne oldugunu bilmiorum bu konunun ama bak negatif bolumundeymis insallah bisiy cikmayacak canim

Teşekkür ederim arkadaşlar , inşallah önemli bir şey yoktur , benimde bu konuda bilgim yok aslında , o yüzden hemen telaş yaptımm ...Doktorumla görüşünce sonucu yazarım buraya...

Teşekkür ederim arkadaşlar , inşallah önemli bir şey yoktur , benimde bu konuda bilgim yok aslında , o yüzden hemen telaş yaptımm ...Doktorumla görüşünce sonucu yazarım buraya...

canım hemen telaş yapma o zaman bende bildiğin kötü bişey var sandım :) doktorunla görüşünce mutlaka yaz merakla bekliyoruz inş. kötü bişey yoktur aklından at kötülükleri opuyorumnanaktan

Melekcim inşallah bi sorun çıkmaz canım benim
Sende stres yapıp hem kendini hemde bebişi üzme olurmu dualarımız seninle 6da güzel haberini bekliyoruz inşallah canım benim

melekcim yıldı yoksa kötü bişey de yoktur hemen kötü düşünme bence hiçbirşey yok herşey normal sakın üzülme canım

kızlar bu arada benim bugün kasıklarım ağrıyor neden acaba ya öyle çok ağrı değilde gerginlik rahatsızlık sanki belimede vuruyor gibi gerginlik neden olabilir acaba rahim genişlediği için olabilirmi sizlerde de oldumu hadi yazın bana

BÜŞra nasılsın İgnelere baŞladın mı gecmİŞe bakamadım Şİmdİ kaÇ haftalık

Canım 4yada 5haftalık olması lazım iğnelere başladım ama daha doktora gidemedim
p.tesi gitcem inşallah
Benimde sonuyok gibi kasık ve bel ağrım var birde baş ağrım ama daha önceki gebeliklerimdede oluyordu onun için panik yapmıyorum ama bu baş ağrısı çok kötü birde tansiyonum çok düşüyor
Sen nasılsın canım benim

[gözün aydın canım inşallah hep güzel haberler alırız sendende sağlıkla kucağına alırsın minnoşu[/QUOTE]

çok teşekkür ederim::1hug:

BÜŞracım gecıktırme doktoru dıyecem ama doktora gıtsen ne ıgneyede baŞlamıŞsın bı ultrasyona gırmen var kadar.kasık agrın falan normal ben de ssenın gıbıyken o haftalarda allahım dÜŞecek dıyodum o kadar agrıyordu kı bebek dÜŞÜrÜrken kı agrılardan beterdı gece uykulardan uyandırdı o agrı yÜrÜyemıyordum o kadar fenaydı ben bundanda umut yok dedım ama bak 31. Haftaya geldık Çok ŞÜkÜr.ıyıyız paŞayı taŞımaya ÇalıŞıyorum agırlaŞtık ıyıce gecelerı artık sagdan sola dÖnerken uyanıyorum gerce mınık kuzum ıyı olsunda o bana yeter..Şımdıde benım korkularım baŞladı erken dogum olmasından rÜyalarıma gırıyor dÜŞÜn bu 9 ayın herŞeyı sıtres rabbım hepımıze tamamına erdırmek nasıp etsın

benimde bugün sol kasığım çok ağrıyo önceden böyle değildi şimdi 9+1 im çok telaşlanıyorum. umarım normaldir:Saruboceq: fikri olanlar bizi aydınlatsın lütfenCADIARZU

Ben Çıkıyorum kızlar herkese hayırlı akŞamlar.
Bu kasık agrılarına fazla takılmayın onlar Çok normal agrıların olması normal daha dogrusu.
Önemlı olan acık renkte kan gelmemesı o zaman vardır bı sıkıntı bılınkı koyu renk olmasıda bazen normal olabılıyor

kızalr herkese iyi akşmalr ben geldimmmmmm artık bulantılarımda gitti halsizliğimde evime döndümmmmmm sonunda şükürrr sizler nasılsınızzzz bakalımm ne var ne yok kimler hamişş ben yokken neler oldu topiciğimizdeeee cok merak ediyorummmm

yeni gelen arkadaşlarımızzzz hepiniz hoşgeldiniz hamişlerimiz gözünüz aydınnn
aslıhandan hbr varmı arkadaşlar ben en bıraktığımda son kanaması vardı herşey yolundadır umarımmm:Saruboceq:

ya kızlar nereye gittiniz gülüşcüm feryadcımm nasılsınız
iyiyiz tatlım burdayım ama çıkacağım hala iş yerindeyim bende seni merak ediyordum ne yaptı diye iğneyle aran nasıl
yeni yeni hamişlerimiz var celen büşra sonuyok hayırlısıyla limburgdanda güzel haberler alacağız
aslıhandan hiç haberimiz yok bir daha girmedi ne yaptı inan bende bilmiyorum
tatlım ben eve gidiyorum
herkese iyi akşamlar kocaman öpüldünüz haftaya görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…