cnm hiç merak etme evlendiğimizde banada kist var dediler hatta ameliyat dediler yeni evli olunca korktum ameliyata felandr un biri doğum kont.hapı verdi iç genede bakalım dedi ve 2 ay sonra bakıldığında kist felan kalmamıştı.senin kist kaç mm cnm.ya ayrıca bana kistin hamileliğin olmasını etkilemez dediler hepp.
Kızlar biraz önce tahlillerimin sonuçlarını aldım...İdrarda protein 30 çıkmış , referans aralığına negatif yazıyor ama...Refarans aralığın dışında çıkanların yanında yıldız oluyor ya , benimkinin yanında yıldız yok...Sonuçları doktora faksladık , 6 da aricam doktoru...offf canım sıkıldı , ne demek şimdi bu ? idrarda protein diyince preeklampsi geliyor aklıma...Ama ödemim yok , tansiyonum da normal...offf lütfen her şey normal olsun...Çok kiloda almadım , 10 kilo aldım şimdiye kadar...
canım benim söylediklerini henüz anlayamadım ama umarım korktuğun her ne ise o değildir ya problem olunca değerin yanında yıldız olması gerkti belki de sorun yoktur inş. da yoktur
melekcim canim kiyamam sana moral bozma lutfen ne oldugunu bilmiorum bu konunun ama bak negatif bolumundeymis insallah bisiy cikmayacak canim
Teşekkür ederim arkadaşlar , inşallah önemli bir şey yoktur , benimde bu konuda bilgim yok aslında , o yüzden hemen telaş yaptımm ...Doktorumla görüşünce sonucu yazarım buraya...
Kızlar biraz önce tahlillerimin sonuçlarını aldım...İdrarda protein 30 çıkmış , referans aralığına negatif yazıyor ama...Refarans aralığın dışında çıkanların yanında yıldız oluyor ya , benimkinin yanında yıldız yok...Sonuçları doktora faksladık , 6 da aricam doktoru...offf canım sıkıldı , ne demek şimdi bu ? idrarda protein diyince preeklampsi geliyor aklıma...Ama ödemim yok , tansiyonum da normal...offf lütfen her şey normal olsun...Çok kiloda almadım , 10 kilo aldım şimdiye kadar...
BÜŞra nasılsın İgnelere baŞladın mı gecmİŞe bakamadım Şİmdİ kaÇ haftalık
Hayırlı olsun canah. Bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
kızlar bu arada benim bugün kasıklarım ağrıyor neden acaba ya öyle çok ağrı değilde gerginlik rahatsızlık sanki belimede vuruyor gibi gerginlik neden olabilir acaba rahim genişlediği için olabilirmi sizlerde de oldumu hadi yazın bana
iyiyiz tatlım burdayım ama çıkacağım hala iş yerindeyim bende seni merak ediyordum ne yaptı diye iğneyle aran nasılya kızlar nereye gittiniz gülüşcüm feryadcımm nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?