mrb funda doktor bana cocuk asprını ıc demıstı ama sende corasprın ıcıyomussun ya ben mı yalnıs ıcıyrm yoksa senın durumunmu farklı neden corasprın ıcıyosun
canim benim faktor II 20210 heterozigot daha oncede yazmistim seninki nasildi
benimki mthfr 677 ve 1298 heterezigot canım kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar,
Bu kan pıhtılaşması testini ve diğer genetik testleri ilk düşükten sonra yaptıran var mı? Bir de nerede yaptırdınız? Benimki ilk olduğu için doktor gerek yok dedi ancak zaten üç buçuk sene sonra tedaviyle hamile kalmıştım. Bir problem varsa şimdiden öğrenmek istiyorum. Ama üniversite hastaneleri ilk düşükte yapmıyorlar sanırım. Özel yaptırsak acaba çok mu maliyetli olur?
Arkadaşlar,
Bu kan pıhtılaşması testini ve diğer genetik testleri ilk düşükten sonra yaptıran var mı? Bir de nerede yaptırdınız? Benimki ilk olduğu için doktor gerek yok dedi ancak zaten üç buçuk sene sonra tedaviyle hamile kalmıştım. Bir problem varsa şimdiden öğrenmek istiyorum. Ama üniversite hastaneleri ilk düşükte yapmıyorlar sanırım. Özel yaptırsak acaba çok mu maliyetli olur?
CANLARIMMM doktordan geldım bıraz once Allaha sukurler olsun doktorum ıyı gıdıyosun dedı. 4 gun gerıydıkya artık sadece 2 gun gerıymısız.2 gunu kapatmısız. kalp atıs hızını sormustunuz sanırım sordum ama soylemedı sayı olarak.gayet ıyı dedı. sanırım benım her turlu sayıyı arastırdıgımı bıldıgı ıcın bana sayı solemıyo doktorum:roflol: progestana devam dedı. ıgneye devam.aspırını yıne sordum gerek yok dedı. 4 hafta sonra ıkılı yapalım dedı. sımdılık boyle haberlerım. ınsallah hep boyle guzel haberler yazarız buraya....kendınıze ıyı bakın kızlar...:CüvCüv:
Arkadaşlar,
CANLARIMMM doktordan geldım bıraz once Allaha sukurler olsun doktorum ıyı gıdıyosun dedı. 4 gun gerıydıkya artık sadece 2 gun gerıymısız.2 gunu kapatmısız. kalp atıs hızını sormustunuz sanırım sordum ama soylemedı sayı olarak.gayet ıyı dedı. sanırım benım her turlu sayıyı arastırdıgımı bıldıgı ıcın bana sayı solemıyo doktorum:roflol: progestana devam dedı. ıgneye devam.aspırını yıne sordum gerek yok dedı. 4 hafta sonra ıkılı yapalım dedı. sımdılık boyle haberlerım. ınsallah hep boyle guzel haberler yazarız buraya....kendınıze ıyı bakın kızlar...:CüvCüv:
sidocum gözümüz aydın.ii haberlerle gelmişsin?kac haftalık ki sana ikili yapıcak?
sidocum gozun aydin olsun canim cok sevindim insallah hep boyle guzel haberler verirsin bizlere kendine ve bebise iyi bak sevgilerle
canım allah sonuna kadar böle güzel haberlerii almamızı nasip eder inşallah... bu arada ikili test için gerçekten erken değilmi 11 ve 14. haftalar arasında yapılıyo ve erken veya geç yapılması net sonucu vermeyebilir diye biliyorum bende 9+2 yiz ve 3 martta kontrolüm var 2 hafta sonra ve o zaman sadece ne zaman yapılsın diye görüşücez dr.umla.
sidocum tebrikler hadi bakalım. çok sevindim. hepimiz inşallah böyle ii devam edelim öptüm seni ve bebişi:)))
canım coook sagol.ınsallah hepımıze kısmet olsun guzel guzel haberler yazmak okumak...sende faktor 2 heterozıgottu hatırlıyorum zaten.ama ıgne neydı onu bılemedım?.aspırınde yoktu sende dımı? nasıl gıdıyo pekı?
canım bugun 9+1 olduk allahın ıznıyle.ama ultrasona gore 8+6. yanı 2 gun gerıyız su an. 4 hafta sonra yapalım dedı ıkılı testı. yanı 12. hafta dolunca ınsallahhhh.sızce vaktı normal dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?