Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mrb funda doktor bana cocuk asprını ıc demıstı ama sende corasprın ıcıyomussun ya ben mı yalnıs ıcıyrm yoksa senın durumunmu farklı neden corasprın ıcıyosun

canım ikiside aynı işe yarıyor yanlız çocuk aspirin midede eriyor coraspin bağırsakta eriyor bebe aspirini 0,8 mg coraspin 1,0mg sadece dozajı biraz fazla coraspin bağırsakta eridiği için mideye zarar vermiyorkaydirigubbakcemile2a.s.

Arkadaşlar,
Bu kan pıhtılaşması testini ve diğer genetik testleri ilk düşükten sonra yaptıran var mı? Bir de nerede yaptırdınız? Benimki ilk olduğu için doktor gerek yok dedi ancak zaten üç buçuk sene sonra tedaviyle hamile kalmıştım. Bir problem varsa şimdiden öğrenmek istiyorum. Ama üniversite hastaneleri ilk düşükte yapmıyorlar sanırım. Özel yaptırsak acaba çok mu maliyetli olur?

merhaba gecmıs olsun.bence cok dogru dusunuyosunçbu bızım saglık sıstemımızde bı problem bence. ınsanları bos yere acıtmaya ve oyalamaya yarıyo sadece.ben ılk dusukten sonra doktorum ıstemesede bı ozel hastanede yaptırdım.ıyıkıde yaptırmısım.heterozıgot mutasyon cıktı. su an 9 haftalık hamıleyım ve ıgne kullanıyorum. yaptırmasaydım bılmıcektık ve ıgnelere baslamıcaktık.dusunmek bıle ıstemıyorum.testler cok kolay yapılıyo.sadece kan verıyosun. ozel hstanelerde trombofılı panelı tahlıllerı dersen yapıyolar. malıyetı 600 700 arasındaydı. ınsallah bısey cıkmaz ve ıcın rahat etmıs olur.ama cıksa bıle korkma tedavı olabılınıyo...yaz mutlaka...

CANLARIMMM doktordan geldım bıraz once Allaha sukurler olsun doktorum ıyı gıdıyosun dedı. 4 gun gerıydıkya artık sadece 2 gun gerıymısız.2 gunu kapatmısız. kalp atıs hızını sormustunuz sanırım sordum ama soylemedı sayı olarak.gayet ıyı dedı. sanırım benım her turlu sayıyı arastırdıgımı bıldıgı ıcın bana sayı solemıyo doktorum:roflol: progestana devam dedı. ıgneye devam.aspırını yıne sordum gerek yok dedı. 4 hafta sonra ıkılı yapalım dedı. sımdılık boyle haberlerım. ınsallah hep boyle guzel haberler yazarız buraya....kendınıze ıyı bakın kızlar...:CüvCüv:

öncelikle geçmiş olsun canım, yaklaşık 5, 6 ay önce bende ilk düşüğümü yapmıştım,dediğin gibi ilk düşükte bişey yapmıyorlar normal görüyor bizim sağlık kuruluşlarımız maalesef..

ben adanadayım burada sadece tıp fakültesinde yapılıyor bu testler sanırım.. ben test yaptırmaya gittiğimde orda bana daha önce düşük yaptınmı dediler bende evet bu 3.düşüğüm dedim,(yalan söyledim napayım yoksda yapmıyolardı) test sonucunda kan pıhtılaşması çıktı..doktorum o gün bana folic asit ve bebe aspirini verdi hamile kalana kadar iç dedi..düşükten 5 ay sonra hamile kaldım,şuan 8 haftalık hamileyim..kan pıhtılaşmasını önleyici clexane günde 1 tane göbekten veya koldan iğne oluyor o kadar...çok şükür şimdilik iyiyim..

eğer o testleri yaptırmasaydım bu hamileliğimde belkide düşükle sonuçlanacaktı..allah affetsin ama yalan söyledim hastanede testi yaptırırken napim mecbur bıraktılar yapmıyolardı yoksa...

sidocum gözümüz aydın.ii haberlerle gelmişsin?kac haftalık ki sana ikili yapıcak?

mrb peluse benım doktorumda ılk dusukte yapılmasını gerek gormedı ama benım esım bırde ozele gıdelım dedı cok cuzzı bır mıktara muayene oldum oda proteın s ıle aptt ve apc rezıstansı dıye testler ıstedı bunuda sadece fakulteler yapıyomus ondanda bı ucret ıstemedıler canım sende bosverme bıan once yaptır bunları onceden onlem alırsak bırdaha canımız yanmaz hayırlısıyla bebeklerımıze kavusuruz ınslhhhhhhhhh:sm_cool:

canım allah sonuna kadar böle güzel haberlerii almamızı nasip eder inşallah... bu arada ikili test için gerçekten erken değilmi 11 ve 14. haftalar arasında yapılıyo ve erken veya geç yapılması net sonucu vermeyebilir diye biliyorum bende 9+2 yiz ve 3 martta kontrolüm var 2 hafta sonra ve o zaman sadece ne zaman yapılsın diye görüşücez dr.umla.

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Sido seni de eylül anneleri forumundan biliyorum. Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım. Yalan söylemek durumunda kalsam bile yaptıracağım bu testleri sonuçta hemen hamile kalabilen biri değilim. Bir şey varsa ortaya çıksın. Allah hiçbirimize bir daha böyle bir acı yaşatmasın.

sidocum gozun aydin olsun canim cok sevindim insallah hep boyle guzel haberler verirsin bizlere kendine ve bebise iyi bak sevgilerle

sidocum gözümüz aydın.ii haberlerle gelmişsin?kac haftalık ki sana ikili yapıcak?

canım bugun 9+1 olduk allahın ıznıyle.ama ultrasona gore 8+6. yanı 2 gun gerıyız su an. 4 hafta sonra yapalım dedı ıkılı testı. yanı 12. hafta dolunca ınsallahhhh.sızce vaktı normal dımı?

sidocum gozun aydin olsun canim cok sevindim insallah hep boyle guzel haberler verirsin bizlere kendine ve bebise iyi bak sevgilerle

canım coook sagol.ınsallah hepımıze kısmet olsun guzel guzel haberler yazmak okumak...sende faktor 2 heterozıgottu hatırlıyorum zaten.ama ıgne neydı onu bılemedım?.aspırınde yoktu sende dımı? nasıl gıdıyo pekı?

canım coook tesekkurler.ınsallah hep boyle guzel haberler yazarız hepımız. ıkılıyı 4 hafta sonra yapıcaz dedı.yanı 12. hafta dolunca.normal deılmı zamanı?

sidocum tebrikler hadi bakalım. çok sevindim. hepimiz inşallah böyle ii devam edelim öptüm seni ve bebişi:)))

cok tesekkurler canım. vallahı kalbım durcaktı muayenede o kadar heyecan yaptım.ama cok sukur haberler guzeldı. canım sana sormustum ben ama belkıde okuyamadın.hanı senın bı arkadasın vardı sadece ıgneyle dogum yapan. ben bu aspırın ısını doktoruma sordum.yıne gerek yok dedı.eger arkadasının mutasyonunu ve kullandıgı ıgne ve dozunu yazabılırsen ıcım rahat edebılır bıraz.cunku bu konuya takıyorum kafamı.eger yazabılırsen cok sevınecegım...cok tesekkurler... bu arada hareketlerı hıssetmeye basladınmı canım? ne zaman hıssedılıyo?

ya kızlar ultrasonda hareket etmesını ne zaman gorebılırız.ben goremedım hıc daha..sabırsızlıkmı yapıyorum ne dersınız? benım mınık ne zaman dans etcek acaba?kaydirigubbakcemile3

sido çok üzülmüştün bak üzüldüğüne değdimi bebişine iyi bak cnm çok sevindim
allahım inş hamile arkadaşlarım hiç bir sorun yaşamadan bebeklerine kavuşursunuz dua ediyorum hepinize
tabiki darısı benim başıma diyorum

canim sende sagoll evet faktor II benim kullandigim igne lovenox 0.4 ml canim ben fransadayim onun icin ignemi duymamis olabilirsin aspirinde kullanmiyom dogru hatirlamissin ama doguma yakin ignelerin gunde ikiye cikma ihtimali var cok sagol simdilik iyi gidiyor ufaktan hazirliklarada basladik artik simdi heyecanla bekleme zamani allah sanada ve diger arkadaslarada bu hazirliklari ve heyecani yasatsin insallah bir zamanlar sevgili sen e ozeniyordum acaba bende bu haftalara gelebilecekmiyim diye simdi iste nihayet geldik cok sukur dilerim tum arkadaslarda bu gunleri gorurler sevgiler seninle olsun

canım bugun 9+1 olduk allahın ıznıyle.ama ultrasona gore 8+6. yanı 2 gun gerıyız su an. 4 hafta sonra yapalım dedı ıkılı testı. yanı 12. hafta dolunca ınsallahhhh.sızce vaktı normal dımı?

canım ben de dr. a 3 gün önce gitmiştim..Bebeklerim ellerini kollarını başlarını sallıyorlardı hareket ediyorlardı yani..şu an 11 .haftanın içindeyim..10 gün sonra tekrar randevum var..sanırım 12.haftayı bitirmek üzere olucam hayırlısıyla inşallah..o zaman ense kalınlığı ölçümleri falan yapılcak yani..Hep böyle hamiş arkadaşlarımızın haberleri iyi olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…