ah canım yaa,geçmiş olsun....ödem gebelikte kaçınılmaz......bol bol sıvı tüketmek ve tuzu kesmekten başka yapabileceğimiz bişey yok sanırım.....benimde geçen hafta bacaklarım falan hafif şişti,doktorum tahlil istedi temiz çıktı çok şükür,bu kadar ödem bu aylarda normal panik yapma dedi,bende rahatladım..onun dışında aynıyız:bbo:çok şükür iyiyiz,yeni bir demir ilacı deniycem bakalım içebilecek miyim....piyasadaki tüm markaların demir ilacını denediğim için sponsor olmalarını istemeye karar verdimkaydirigubbakcemile2
kızlar herkese selam büşracım geçmiş olsun canım dendeninde dediği gibi bol su tüketcen ve tuzu kesicen anca öyle ödemlerden kurtulursun canım
bende hala adet olmadım yaa bugün akşam yarın olmam lazım artık sıkıldım valla yaaa offfff delikafadulden
canım benim çok saol
zaten çok fazla sıvı tüketiyorum tuzu az tüketiyorum
günlük en az 40dakika yürüyorum onun için anlamadın gitti nasıl oldu ödem
canım çok girmediğim için geçmişi okuyamıyorum kusura bakma
hamile olma ihtimalin varmı kaç gün gecikti adetin test yaptınmı
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bebişler nasıl hamişler ve hamiş kalmak isteyenler herkese selamlar
güzini merak edenler kasım 1 de fıstığımız geliyorrrrrrrr sağsalim doğurur inş acısız ağrısız şu an hastanede yattığı için net yok o da giremiyor tabiki topiğe
bana gelince pazartesi belli olacak ne zaman doğurcem bugün dr gittik bebişim iyi tombik olmuş büyük ihtimal haftaya birgün alırız dedi dr kısmet inş hayırlısı olsun iğneyi şimdi kesebilirsin artık dedi ama ben cumartesiye kadar yapmak istiyorum bebişe bişi olur orkusuyla birde alıştım biliyonuzmu müptelası oldum bırakamıyorum eheuheehe
bu arada şu bizim bebiş hamiş listesini devretmek istiyorum artık birine çünküm bundan sonra fazla sık giremem işlerim var bugün güncelliycem haftaya allah kerim ama bir an önce gönüllü çıksın listeyi devralınnnnnn öptüm hepicinizi
canım benim ben sana kısaca anlatan yumurta takibi yapıldı ekim 18 de doktor yumurta çatlamış güzel dedi adet olmayınca gel test yapalım dedi benimde 2 tane düşüğüm olduğundan bende adetimin 24. günü yani 21 ekimde gittim kan verdim negatif çıktışimdide adetimin 30. günü bugün hala olmadım hamile olma olasılığımda varmı bilmiyom büşracım beklemedeyim işte sence napıyım
kuz ödemin en iyi ilacı süt ve muz.muz da potasyum var çünkü.benim bildiğim bunlar.canım benim idare ediyorum çok şükür
bu arada ödemle başım dertte
dün doktor kontrolümüz vardı
10 günde 1kilo600gram almışım buda sırf ödemmiş
çok kızdı doktor kılcal damarlarımda kanama yapmış
bacağımdaki damarlar hep kızarmış
önce hiç böyle bi sorun yaşamadım hiç ödemim olmadı
ne olduysa doktora gitmeden birgün önce şişmeye başladım
bugünde uyandım yüzüm ellerimde şişmiş parmaklarımı katlayamıyorum
hergün düzenli yürüyorum tuzluda çok yemiyorum needen ödem oldu anlamadım kuzu
sen nasılsın bebişimiz nasıl
selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bebişler nasıl hamişler ve hamiş kalmak isteyenler herkese selamlar
güzini merak edenler kasım 1 de fıstığımız geliyorrrrrrrr sağsalim doğurur inş acısız ağrısız şu an hastanede yattığı için net yok o da giremiyor tabiki topiğe
bana gelince pazartesi belli olacak ne zaman doğurcem bugün dr gittik bebişim iyi tombik olmuş büyük ihtimal haftaya birgün alırız dedi dr kısmet inş hayırlısı olsun iğneyi şimdi kesebilirsin artık dedi ama ben cumartesiye kadar yapmak istiyorum bebişe bişi olur orkusuyla birde alıştım biliyonuzmu müptelası oldum bırakamıyorum eheuheehe
bu arada şu bizim bebiş hamiş listesini devretmek istiyorum artık birine çünküm bundan sonra fazla sık giremem işlerim var bugün güncelliycem haftaya allah kerim ama bir an önce gönüllü çıksın listeyi devralınnnnnn öptüm hepicinizi
canım belki sormuş olabilirim ama unuttum sanırım mutasyonların neydi bir de vitamin olayı kafamı çok karıştırıyor bana folik plus ve coraspin dışında birşey vermedi neden acaba? özellikle bu hastalık çıktıktan sonra hiçbir doktora güvenmez oldum bi de üstüne dr un dalgınlığı ben tedirgin etti sonuçları göstermeye gittiğimde gebelik başlar başlamaz gel iğne başlıcaz dedi bıraktı ben her seferinde bir kenara yazıyorum soracağım soruları sordum coraspin kullananlar var diye aaaa dedi evet getir yazalım demez mi uçan tekmeyle dalcaktım kadına Çok üzgünüm çoook:mymeka::mymeka: tamam anladık yoğunsun da ben zaten yeterince tedirginim bi de sen boşverirsen ne yapıcam o zaman eşimin erkek dr takıntısı olmasa bayan dra gitmeyi düşünmezdim şahsen benim şansımdan sanırım gittiğim tüm bayan drlar terelelli çıkıyorsempatiksalakcinni
arkadaşlar ben iğnemi kendim vuruyorum ama kollarımda yer kalmadı çok sertleşti ve herdefasında baya bi kanıyor kanaması normalmi??Birde bacağınızın neresinden vuruyorsunuz?Yardımcı olursanız sevinirim...
canım bence iki gün daha bekle eğer adet olmazsan al bi test yap evde
normalde adetlerin düzenlimi yoksa böyle gecikme oluyormuydu
eğer normalde gecikme olmuyorsa bugün yada yarın tekrar bi test yaptır
canım protein c ve s değerleri birinin yüksek birinin düşün çıktı. ayrıca mthfr c677t heterozigot mutasyonu saptandı. folic plus ile folbiol aynı. bana vitamin vermedi. sorduğumda şimdi gereği yok boşuna ilaç yüklemesi yapmayalım 4. aydan sonra vitamine başlarız dedi. keseyi gördüğümüz gün iğnelere başladık. başka doktor kalp atışından sonra dedi ona güvenmedim ve doğru karar vermişim. hemen başladım şimdi bebişimin güzel haberlerini alıyoruz.. doktorlar sormadığın sürece maalesef cevap vermiyorlar. bende sen gibi sorularımı hazırlayıp öyle gidiyorum. çok şükür doktorumdan memnunum. senin doktor prof. mu?? kendini bu kadar kasma. ne kadar bişeyin üstüne düşerse o kötüye gidiyor. aklını ve kalbini rahat bırak. tedirgin olma göreceksin herşey çok güzel olacak. ne zaman istersen konuşuruz.sevgiler
canım ben göbekten başladım hala devam ediyorum. kola ve bacağa geçmedim henüz. benimde morarmalar ve kanamalar oluyor. doktor baştan söylemişti olur korkma sakın diye. göbek hareketsiz bir bölge olduğu için daha rahat edeceğimi söyledi. 12. haftanın içindeyim. karnım şişinceye kadar devam edeceğim. sonra kol ve bacağa geçeceğim. kollarına kendin vurman zor olmuyor mu? bir de göbekten dene. göbek deliğine 2 parmak mesafelerine vuruyorum yan ve altlara. önce kontrol ediyorum beze varmı diye. yumuşak doku geliyorsa elime vuruyorum. iki parmağınla yerini belirle, iğneyi sok, ilacı yavaş yavaş ver ve önce tenini tuttuğun elini bırak 5-6 saniye bekle iğneyi çıkar. çok zor bir durum ama onun kalp atışlarını duydukça daha bir hırsla vuruyorum. başka yönetimi olana var mı?????
45 derecelik açımı daha iyi yoksa dik vurmak mı?
canım ya benim doktorum çok sert konuştu ödem konusunda sende ödem olursa bebekte etkilenir ve kilo almaz dedi bir sonraki kontrolünde görcen etkisini dedi onun için çok üzüldüm bebeğimin kilo alımı azalırsa((
kuzu ya senin demir eksikliğin yoktu diye hatırlıyorum
neden ilaç vermekte ısrar ediyo doktorun
nuraycım aklıma geldi zaten canım merak edersiniz diye sürekli geliyordum öncceden ..insanın gözü alışınca arıyor ...çok sık giremeyecem kuzu arada gelip bakıyorum sizlere iyi haberlerinizi alıyorum çok şükür ...bir gün belki kısmet olur ben de yazarım mucizemi ... kendine dikkat et dinlen ....çok öpüyorum senimerhaba geçmişe bir göz attım, sık giremediğim için birikiyor :)))toptan okuyorum.feryadçım seni bende merak etmiştim,iyi olmana sevindim.biz burada birbirimize ne kadar destek olsakta bebek için öncelikle eşinle arayı sıcak tutman lazımkaydirigubbakcemile3anlarsın ya, aklinialirimsmilegeçen gün eşim diyorki seninle dışarı çıkmayı özledim ; bende dedimki hamile kalmadan önce yalvarıyordum hadi dışarı çıkalım bu günlerimizi ararız diye,ama sonra evde pinekleyip kalıyordu tv, maç vs.şimdi yatmak zorundayım doktordan doktora çıkıyorum sadece.ilişki yakınlaşma,herşey de yasakohaoldumsmilesynı evi paylaşan iki arkadaş gibi olduk.o yüzden bence de bu günlerinizi iyi değerlendirin.wie canım lekelenmen geçer umarım.imkanın varsa yat bir süre wc dışında kalkma.stres hayatımızın heryerinde bizimle malesef.canderyanın hamileliğine çok sevindim.rabbim kucağına almayı nasib etsin.hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara da rabbim doğru zamanda hayırlı hamilelikler nasib etsin.omman bence de kaşıntın için bir doktora görünmelisin. eğer enfeksiyon falan varsa ki oda kaşıntı yapar, hamile kalmayı da engeller.
şencim hoşgeldin... seni görmek çok güzelbanu13, öncelikle gebeliğin hayırlı olsun.
aynı pıhtılaşma faktörlerine sahibiz, şu anda 10 kasımda 2 yaşını dolduracak bir kızım var çok şükür...bende sabah akşam 0.3 lük kullanmıştım, yani günlük toplam 0.6 lık...hatta bazen iğnemi bulamadığımız zamnalarda 0.4 lük sabah akşam uyguladığımız zamanlarda oldu...özellikle faktör v de sıkıntı olduğunda iğne dozunu yüksek tutuyor hekimler, bu arada aynı zamanda günde 1 tanede coraspin alıyordum ben...aspirin kullanmıyorsan 0.4 sabah akşam ancak yetecektir diye düşünüyorum ama sen yinede bir hematoloğa giderek fikir al, için rahat etsin, sonuçta kanın fazla sulanması da sıkıntı yaratabililyor...sevgiler
büşra feryad nasılsınız kıslar
güzinden haberi olan var mı arkadaşlar.....
feryad nasılsın kuzuu
ses verr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?