Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ya benim doktorum çok sert konuştu ödem konusunda sende ödem olursa bebekte etkilenir ve kilo almaz dedi bir sonraki kontrolünde görcen etkisini dedi onun için çok üzüldüm bebeğimin kilo alımı azalırsa ((

kuzu ya senin demir eksikliğin yoktu diye hatırlıyorum
neden ilaç vermekte ısrar ediyo doktorun

sonuyok nasılsın kuzu ne yaptın hastane işini güzinden haber aldınmı
bak sana bir sürü soru biriktirdim kuzu :)))

kızlar herkese selam büşracım geçmiş olsun canım dendeninde dediği gibi bol su tüketcen ve tuzu kesicen anca öyle ödemlerden kurtulursun canım
bende hala adet olmadım yaa bugün akşam yarın olmam lazım artık sıkıldım valla yaaa offfff delikafadulden

canım benim çok saol
zaten çok fazla sıvı tüketiyorum tuzu az tüketiyorum
günlük en az 40dakika yürüyorum onun için anlamadın gitti nasıl oldu ödem

canım çok girmediğim için geçmişi okuyamıyorum kusura bakma
hamile olma ihtimalin varmı kaç gün gecikti adetin test yaptınmı

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bebişler nasıl hamişler ve hamiş kalmak isteyenler herkese selamlar
güzini merak edenler kasım 1 de fıstığımız geliyorrrrrrrr sağsalim doğurur inş acısız ağrısız şu an hastanede yattığı için net yok o da giremiyor tabiki topiğe

bana gelince pazartesi belli olacak ne zaman doğurcem bugün dr gittik bebişim iyi tombik olmuş büyük ihtimal haftaya birgün alırız dedi dr kısmet inş hayırlısı olsun iğneyi şimdi kesebilirsin artık dedi ama ben cumartesiye kadar yapmak istiyorum bebişe bişi olur orkusuyla birde alıştım biliyonuzmu müptelası oldum bırakamıyorum eheuheehe

bu arada şu bizim bebiş hamiş listesini devretmek istiyorum artık birine çünküm bundan sonra fazla sık giremem işlerim var bugün güncelliycem haftaya allah kerim ama bir an önce gönüllü çıksın listeyi devralınnnnnn öptüm hepicinizi

canım benim ben sana kısaca anlatan yumurta takibi yapıldı ekim 18 de doktor yumurta çatlamış güzel dedi adet olmayınca gel test yapalım dedi benimde 2 tane düşüğüm olduğundan bende adetimin 24. günü yani 21 ekimde gittim kan verdim negatif çıktı şimdide adetimin 30. günü bugün hala olmadım hamile olma olasılığımda varmı bilmiyom büşracım beklemedeyim işte sence napıyım

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:27 ekim 2010 çarşamba)*

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah………………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76…………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz……………….. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete……………………..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………………..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85…………………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………………..kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede………………….kadir mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben……………………zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi………………erkek 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim................................. .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya............................ …40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
irazmetin.......................... ..40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806……………..erkek(04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan.......................... ..40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................elif su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk.................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim...........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford...............................38+3haftalık( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul..............................40 haftalık
baharçelik............................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10..........................40 haftalık güzel haberlerini bekliyoruz
ufkummm………………………40 haftalık ( kız)güzel haberlerini bekliyoruz

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

güzin75…………………………39 haftalık(kız) 1 kasım da doğum olucak dualarımız güzin ve miniş kızıyla
esra1984……………………….39 haftalık Begüm
canah...................................38 haftalık(erkek)
sonuyok...............................38 haftalık Özlem
canderya……………………….36 haftalık
büşra44.................................35 haftalık(erkek)
asigul……………………………34 haftalık (erkek)
mhtap..………………………….32 haftalık
sirius06.................................31 haftalık
1emine1……….…………..……31 haftalık (erkek)
ada41……...……………………31 haftalık
sabrina22……….………………30 haftalık erkek
misran ….………………………29 hftalık (kız)
azdalar…………..……………..29 haftalık (erkek)
pınar81…..………...………..…29 haftalık (erkek)
esis…….....……………………28 haftalık
gelevera………..………………27 haftalık (erkek)
gülüş27…. …...……………….25 haftalık
sihirli esintiler…………………25 haftalık
aysude_mir……..…………….23 haftalık İpek
denden………..……………….23 haftalık Güneş
nuray_dyn……………………..19 haftalık
tualina ……..……………………15 haftalık
eylül_den…………………………11 haftalık
krishazel…………………………8 hftalık
essebe…………..………………8 haftalık

güzinde bebişine kavuşuyor ne güzel
artık sırayla bebişlerimiz geliyor
senin hangi hastanede doğum yapacağın belli oldumu kuzu
benimde haftaya çatı muayanesi yapılacak eğer sorun çıkmazsa normal doğum yapıcam

canım bence iki gün daha bekle eğer adet olmazsan al bi test yap evde
normalde adetlerin düzenlimi yoksa böyle gecikme oluyormuydu
eğer normalde gecikme olmuyorsa bugün yada yarın tekrar bi test yaptır

eğer normalde gecikme olmuyorsa bugün yada yarın tekrar bi test yaptır[/QUOTE]

canım yok hiç gecikmezdi ya bu ay başladıkya yumurta takibi falan heyecan yaptım hep sters falan hepsi etkiliyo bence evet bugünde olmazsam alacaz zaten bi test yada gidip kan verecem valla sıkıldım ya bunaldım vallaaa rabbim hayırlısı versin canım saol

kuz ödemin en iyi ilacı süt ve muz.muz da potasyum var çünkü.benim bildiğim bunlar.

canım güzinle konuşursan selamlarımızı söyle.
seninde çok az kaldı allah sağ selim kucağına almayı nasip etsin.
doğumla ilgili bilgi verirsen sevinirim.başaka doktor mu buldun?
nerde yapcan doğumu?

canım protein c ve s değerleri birinin yüksek birinin düşün çıktı. ayrıca mthfr c677t heterozigot mutasyonu saptandı. folic plus ile folbiol aynı. bana vitamin vermedi. sorduğumda şimdi gereği yok boşuna ilaç yüklemesi yapmayalım 4. aydan sonra vitamine başlarız dedi. keseyi gördüğümüz gün iğnelere başladık. başka doktor kalp atışından sonra dedi ona güvenmedim ve doğru karar vermişim. hemen başladım şimdi bebişimin güzel haberlerini alıyoruz.. doktorlar sormadığın sürece maalesef cevap vermiyorlar. bende sen gibi sorularımı hazırlayıp öyle gidiyorum. çok şükür doktorumdan memnunum. senin doktor prof. mu?? kendini bu kadar kasma. ne kadar bişeyin üstüne düşerse o kötüye gidiyor. aklını ve kalbini rahat bırak. tedirgin olma göreceksin herşey çok güzel olacak. ne zaman istersen konuşuruz.sevgiler

canım ben göbekten başladım hala devam ediyorum. kola ve bacağa geçmedim henüz. benimde morarmalar ve kanamalar oluyor. doktor baştan söylemişti olur korkma sakın diye. göbek hareketsiz bir bölge olduğu için daha rahat edeceğimi söyledi. 12. haftanın içindeyim. karnım şişinceye kadar devam edeceğim. sonra kol ve bacağa geçeceğim. kollarına kendin vurman zor olmuyor mu? bir de göbekten dene. göbek deliğine 2 parmak mesafelerine vuruyorum yan ve altlara. önce kontrol ediyorum beze varmı diye. yumuşak doku geliyorsa elime vuruyorum. iki parmağınla yerini belirle, iğneyi sok, ilacı yavaş yavaş ver ve önce tenini tuttuğun elini bırak 5-6 saniye bekle iğneyi çıkar. çok zor bir durum ama onun kalp atışlarını duydukça daha bir hırsla vuruyorum. başka yönetimi olana var mı?????
45 derecelik açımı daha iyi yoksa dik vurmak mı?

eğer normalde gecikme olmuyorsa bugün yada yarın tekrar bi test yaptır

canım yok hiç gecikmezdi ya bu ay başladıkya yumurta takibi falan heyecan yaptım hep sters falan hepsi etkiliyo bence evet bugünde olmazsam alacaz zaten bi test yada gidip kan verecem valla sıkıldım ya bunaldım vallaaa rabbim hayırlısı versin canım saol[/QUOTE]

haydı hayırlısı. inşallah güzel haberlerle gelirsin. olmasa da üzülme bunda da vardır bir hayır...burada hamile kalanların hepsi bu sıkıntıları yaşadı ama sonunda bir gün mutlu haberlerle çıkıp geldiler. sen testini yap eğer olumlu bir sonuç çıkarsa hemen önlemini alırsın. bizi habersiz bırakma sakın. öptopuyorumnanaktan

kızlar bu testimi youmlarsanız seviniim bu gün aldım
protein s 78.21 %55......140
potein c 108.6 % 70.0,,,,,140.0
Antitrombin 121 %75.0.......125.0 teşekürlerrrrrr

MAŞALLAH MAŞALLAH Allahım hayırlısıyla kucaklamayı da nasip etsin kuzunu Canım benim dr prof falan değil Mersin de bu konuda uzman var mı açıkçası bilmiyorum. İyi dediler bir de bayan olduğu için yapıştım kaldım şimdi aklıma soktun bak ben bir soruşturayım belki daha uygun bir dr bulurum çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

teşekkür ederim cevabın için göbekten hiç vurmadım bilmediğim için korkuyorum oraya vurmaya insan bazen bıkıyor ama kalp atışlarını hissettikçe ve geçici olduğunu düşündükçe şükrediyor ve sabrediyorsun Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin inş....

demirim düşük değil ama tam sınırda canım......bir de benim iki doktorumda demir konusunda çok hassas,illa içirecekler,ama ben sanırım içemiycem,baktım çok düştü iğne olurum son bir iki ay başka türlü olmayacak yoksa.......

nuraycım aklıma geldi zaten canım merak edersiniz diye sürekli geliyordum öncceden ..insanın gözü alışınca arıyor ...çok sık giremeyecem kuzu arada gelip bakıyorum sizlere iyi haberlerinizi alıyorum çok şükür ...bir gün belki kısmet olur ben de yazarım mucizemi ... kendine dikkat et dinlen ....çok öpüyorum seni
şencim hoşgeldin... seni görmek çok güzel
büşra feryad nasılsınız kıslar
güzinden haberi olan var mı arkadaşlar.....

feryad nasılsın kuzuu
ses verr :))

canlarım iyiyim bugün okuldan girmeye çalışmıştım net pek iyi çekmiyor sınıfımda siz beni görüp yazarken gitmiş net...ancak gördüm cevap verebildim canlarım ben iyiyim sizlerde iyi olun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…