Canım benim arkadaşım adetinin 7. günü nasılsa olmaz diye korunmamış sonra SÜPRİİİİİİZ melek gibi bir kızı oldu şimdi. darısı bize İnşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada ben iğnelerimi hala göbekten yapıyorum ama artık felaket ağrıyo((((((((((
bir kere bacağımdan yapmayı denedim ama canım çok yandı yapamadım
kızlar beni bi doktora gittim sanırım bununla devam etcem.clexane0,2 kullanıyordum senin kilona göre bu doz çok düşük dedi[74kiloyum] innohep0,35lik yazdı ama corasprini bırak dedi.gebelik başlayınca bırakmak lazım asprini bırakan varmı aranızda bide folik asiti kaçıncı ayda bırakıyorsunuz.[ö
önceden hangi dr.a gidiyodun acaba ?bide bunu söleyen hangi dr.?ben dr arıyorum da yardımcı olursan sevinirim:)
kızlar bugün simgesel ve eylül yarında meldal ve tuğbsr için yasin okıycaz canlarım
kızlar bugün simgesel ve eylül yarında meldal ve tuğbsr için yasin okıycaz canlarım
arkadaşlar coraspin yada bebe aspirinin yumurtlamaya olumsuz etkisi olurmu.ben bu ay hamile kalamadım.normalde ilk denemede kalırdım.acaba onlarmı etkiledi diye düşünüyorum.
ya kızlarr doktor bize bu ay korunma verdi ya gerçi neden korunma verdi onuda anlamadım ama
biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk ya
aslında bi kere 7. gün korunmadık ama ben üstteydim
ya kızlar bugün 24. gün iki gündür sabahları midem bulanıyor gün içindede devam ediyorum sürekli uykum var ve fena halde midem kazınıyor doymak bilmiyorum
sürekli tuvalete gidiyorum
hamile değilimdir demi
olmadım canım bugün sabah hafif bi karın ağrısı oldu ama geçti hemen halada olmadım. ya vallaa stresten gelmiyo geçikti bir kere gelmez artık gerçi şimdi stres yapmıyom gelirse gelsin diyom ama işte dedimya gecikti bir kere yarın gelir herhalde bakalım hayırlısı
valla kvrck inş. hamilesindir ama aynı şeyleri bende yaşadım sanki psikoljik olarak oluyo bende bu ay kendimden çok ümitliydim sık idrara çıkmalar ,uyku hali ,aşırı duygusallık ,herşeye ağlama , kasıklarda ağrı, gögüslerde dolgunluk bunların hepsi mevcuttu ama ben adetimin 24. günü test yaptım negatif çıktı ve su anda adetimin 31. günü halada adet olmadım
haklısın kuzu ya hepsi psikolojik şu halime bak korunduğumuz halde umutlanıyorum
gerçi bebek olmuşsa bile hemen düşer malesef benimkiler hemencicik düşüyolar kısmet
sende takma kafaya bakalım rabbim daha neler göstercek bize
tek rabbim doğduklarından sonra acılarını yaşatmasın bizede şimdi bekleyelim her ay umutla önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?