Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydıııııııın kızlarrrrrrrrrr :)))
iğne olan bütün hamile arkadaslar ben hiç iğne olmadım ama sizi okuyunca valla iğne sızısını kendimde hissettim bi an. keşke bunlara hiç gerek kalmasaydı ama bizim tedavimizde bu . Allah sabır versin herşey o tatlı bebişler için. İnşallah hepinizin hamileliği yolunda gider dertsiz tasasız alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

benim gibi bebek yolu gözleyenlere de sabır lazımmm tabi....

herkese iyi tatiller arkadaşlar ben iş yerinde giriyorum nete umarım pzt foruma girdiğimde yeni mutluluk haberleri de alırım. hepinizi çok optummmmmmmmm

bu arada ben iğnelerimi hala göbekten yapıyorum ama artık felaket ağrıyo ((((((((((
bir kere bacağımdan yapmayı denedim ama canım çok yandı yapamadım

canım şişmeler bende de başladı ellerimi kavuşturamıyorum doktora daha gitmedim, ama ben turşu yemiştim hemde normal hayatımda yemediğim kadar ondan sonra oldu ve ağır yemek veya çok yersem fazla oluyor.
İğneyi de kola geçtim ben eşim olmaığında göbeğimden kendim vuruyorum eşim varsa bir gün bir koluma bir gün bir koluma vuruyor oda rahat oldu tabi morarma felan kolda da oluyor.
ellerinde ayaklarında yanma oluyor mu peki senin benim berbat, açılıp saçılıyorum bu seferde gaz problemi oluyor.
Ödem için ne yapman lazımmış peki çok konuştum değil mi? geçmiş olsun

kızlar hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorum şimdiden.... inşallah bu coşkuyu yaşayan bizlerin yaşayacak yavrularıda olacak... Rabbim herkesin gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah....

büşracım iğneleri bende göbekten yapıyorum biliyosun ama karnım gerildikçe daha çok canım yandı ... bacağa geçtim artık .. bacağına yaparken damarlanma olmayan yerlere girmeye çalış ve hafif yatay yap tatlım o zaman acımıyor...

arkadaşlar coraspin yada bebe aspirinin yumurtlamaya olumsuz etkisi olurmu.ben bu ay hamile kalamadım.normalde ilk denemede kalırdım.acaba onlarmı etkiledi diye düşünüyorum.

herkese selamlar
mesajımı okuyanlara ve cevap yazanlara çok teşekkür ederim..sayenizde yazılanları okuyup moral buluyorum ve beni nelerin beklediğini öğreniyorum..
aklıma takılan bişeyler var..acaba clexan iğneleri yaparken yanlış bi şey yapma ihtimalimiz var mı,yada yaparsak ne olabilir diye..
bir de trabzonda birkaç arkadaş var sanırım.hangi dr.a gidiyorlar acaba,önerebilrecekleri biri var mı,ya da önermeyecekleri..bizde karar verdik de hangi dr .a gideceğimi bilemiyorum..
Allah inşallah herkese hayırlısını nasibeder,herkese şifa verir..

arkadaşlar coraspin yada bebe aspirinin yumurtlamaya olumsuz etkisi olurmu.ben bu ay hamile kalamadım.normalde ilk denemede kalırdım.acaba onlarmı etkiledi diye düşünüyorum.

canım valla bende hemen hamile kalmıştım 2 gebeliğimdede bende bu ay ilk denememiz bende hamile kalamadım ama yumurtamda gayet ii oluşmuştu çatladıda ama olmadı işte halada adet olamadım zaten hayırlısı böyleymiş napalım ilk denemede zaten tutmaya bilir kötü düşünme inşallah biz Limoluçayla KASIM ayından çok ümitliyiz bakalım durmak yok çalışmalara devam

slm kızlar nasılsınız TGBERS hala adet olamadın mı kuzum sen inşallah hayırlara işarettir canım

KÜBRACIM ben trabzonda berna aydemir e gidiyorum sadece bir kere gittim ama beni pek tatmin etmedi aralıkta ankaraya gidince esat orhon a gidicem adam bu konuda çok deneyimliymiş
diğer bi trabzonlu arkadaşta şafak hatırnaz a gidiyormuş belki yardımcı olur
iyi doktor bulursan banada haber ver

ya kızlarr doktor bize bu ay korunma verdi ya gerçi neden korunma verdi onuda anlamadım ama
biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk ya
aslında bi kere 7. gün korunmadık ama ben üstteydim
ya kızlar bugün 24. gün iki gündür sabahları midem bulanıyor gün içindede devam ediyorum sürekli uykum var ve fena halde midem kazınıyor doymak bilmiyorum
sürekli tuvalete gidiyorum
hamile değilimdir demi

olmadım canım bugün sabah hafif bi karın ağrısı oldu ama geçti hemen halada olmadım. ya vallaa stresten gelmiyo geçikti bir kere gelmez artık gerçi şimdi stres yapmıyom gelirse gelsin diyom ama işte dedimya gecikti bir kere yarın gelir herhalde bakalım hayırlısı

valla kvrck inş. hamilesindir ama aynı şeyleri bende yaşadım sanki psikoljik olarak oluyo bende bu ay kendimden çok ümitliydim sık idrara çıkmalar ,uyku hali ,aşırı duygusallık ,herşeye ağlama , kasıklarda ağrı, gögüslerde dolgunluk bunların hepsi mevcuttu ama ben adetimin 24. günü test yaptım negatif çıktı ve su anda adetimin 31. günü halada adet olmadım

haklısın kuzu ya hepsi psikolojik şu halime bak korunduğumuz halde umutlanıyorum
gerçi bebek olmuşsa bile hemen düşer malesef benimkiler hemencicik düşüyolar kısmet
sende takma kafaya bakalım rabbim daha neler göstercek bize
tek rabbim doğduklarından sonra acılarını yaşatmasın bizede şimdi bekleyelim her ay umutla önemli değil

evet canım sabırla bekliyoruz zaten elden bişey gelmiyo zamanı ne zamansa o zaman nasip edecek bizede rabbim acılarını tabiki yaşatmasın o yüzden hep hayırlısını istiyoruzya canım benim siz niye korunuyosunuz ya ben onu anlayamadım anlat bakam bi kuzum

Kızlar size bi şi danışmak istiorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Gebeliğin ilk haftalarında düşük oldu benim. Şimdi her şe normal. 3 aylık bekleme sürem de dolmak üzere. Bi inceleme yapılmadı. İlk gebeliğimdi. Aspririn atıorum. Doktora danışmadım kendim alıorum. Gebeken de günde 1 tane bebek aspirini ya da coraspirin atmak sakıncalı olur mu? Bi sorun yoksa bile. Bu konuda bilen duyan ya da tecrübesi olan yardmcı olursa çok sevinicim kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…