Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım şimdi biz nerdeyse 16 aydır korunmuyoruz ondan öncede zaten geri çekilmeyle korunuyorduk hiç dkh falan kullanmadım yani
biz baktık bebek olmuyor 6 ay sonra falan doktora gittik hormon tahlilleri falan bişey çıkmadı
bi 6 ay daha bekledik hala bebek yok
hsg çektirdik temiz çıktı
eşimin sperm tahlilleri çok çok iyi geldi
ama ben bişey fark ettim
bazı aylar benim yumurtlamadan sonraki 2 3 gün içinde kasığımda inanılmaz agrılar oluyordu adet dönemine yakın siyaha yakın kahverengi gibi akıntılar oluyordu
ben bundan şüpelendim internette araştırmaya başladım ve kan pıhtılaşması diye bişeyler okudum eşim doktor benim ürolog ona anlattım kızdı bana saçmalama dedi çünkü düzenli adet görüyorum adetim hiç değişmiyor
ben eşime haber vermeden yine öyle bi ağrım oldugu ay adetimden 5 gün önce tahlil yaptırdım bhcg pozitif çıktı yani hamileyim ama yine adet günümde kanamam oldu sonraKİ AY yine aynı şekilde agrılarım oldu yine baktırdık yine pozitif ama yine adet oldum
doktora gittik burda ama ciddiye bile almadı beni
ben ankaraya ailemin yanına gidince burda okudugum testlerden yaptırdım protein c ve s çok yüksek çıktı
burdaki doktora götürdüm yine ciddiye almadı saçmalamayın bu hastalık değil dedi
sonra trabzona gittik korunmöa verdi sonra deneme yanılma yöntemi uyguluycaz deyince korktum
ankarada esat orhonu buldum aradım bana gelene kadar hamile kalma bide mthfr ve faktör v leiden yaptır dedi
onu bekliyorum

canım normalde kan pıhtılaşması olan hastalara veriyolar fakat benim bi ark su anda hamile ve 3 aya kadar onada doktor aspirin vermiş fakat kan pıhtılaşması yok hiçbir rahatsızlığı yok yani ama doktor vermiş onunda ilk gebeliği düşükle sonuçlanmıştı şimdi 2. gebeliği çok şükür 10 hafta sonra doğum yapcak bi sıkıntısı yok ama genede doktora sor derim ne biliyim bu seferde kanın çok sulanıpta sorun olmasın gerçi kalp hastalarınada kan sulansın diye aspirin verirler ama bilemedim kuzum ya yanlışta yönlendirmeyim

bu arada küçüklüğümden beri kalp sıkıntısı çekiyorum kalp doktorum kalbin kan pompalanmasında sorun var dedi
o yüzdende ilaç kullanmaya korkuyorum
bakalım kısmet demekki pıhtılaşmadan dolayı yaşamışım o sorunlarıda

Saol tatlım ya aslında ben normalde de atardım aspirin gebelikle de ilgisi yoktu ama yararlıdır die kendimce tabii abartmadadn. Benim d eilk gebeliğim düşük oldu ilk haftalarda 2. siiçin başlıcaz kasımda denemeye. DOKTOR bişi demedi sadece 3. adetinle başla dedi. Belki başka doktorlar öneriodur. Her doktor farklı tabii de 1 kere olumsuz oldu die öle olucak die bişi yok ama işte tedbir amaçlı die düşündüm be de. Sonuçta doktorlarda incelemeden bilemezler ki. Belki bi sorun var. Nerden bilincek. Olmasa da alanlar oluo. Yakınlarda bi gidip sorim ama aynı doktor OLUCAK YİNE Bİ İNT. TE de doktor sitelerine mi danışsam acaba bakim artık..

slm misspoem iyi diyelim iyi olalım misali aman ben adet olamadım hala ona sinir oluyom okudursan öncelileri :1no2: onun dışında sorun yok sen nasılsın

canım şimdi biz nerdeyse 16 aydır korunmuyoruz ondan öncede zaten geri çekilmeyle korunuyorduk hiç dkh falan kullanmadım yani
biz baktık bebek olmuyor 6 ay sonra falan doktora gittik hormon tahlilleri falan bişey çıkmadı
bi 6 ay daha bekledik hala bebek yok
hsg çektirdik temiz çıktı
eşimin sperm tahlilleri çok çok iyi geldi
ama ben bişey fark ettim
bazı aylar benim yumurtlamadan sonraki 2 3 gün içinde kasığımda inanılmaz agrılar oluyordu adet dönemine yakın siyaha yakın kahverengi gibi akıntılar oluyordu
ben bundan şüpelendim internette araştırmaya başladım ve kan pıhtılaşması diye bişeyler okudum eşim doktor benim ürolog ona anlattım kızdı bana saçmalama dedi çünkü düzenli adet görüyorum adetim hiç değişmiyor
ben eşime haber vermeden yine öyle bi ağrım oldugu ay adetimden 5 gün önce tahlil yaptırdım bhcg pozitif çıktı yani hamileyim ama yine adet günümde kanamam oldu sonraKİ AY yine aynı şekilde agrılarım oldu yine baktırdık yine pozitif ama yine adet oldum
doktora gittik burda ama ciddiye bile almadı beni
ben ankaraya ailemin yanına gidince burda okudugum testlerden yaptırdım protein c ve s çok yüksek çıktı
burdaki doktora götürdüm yine ciddiye almadı saçmalamayın bu hastalık değil dedi
sonra trabzona gittik korunmöa verdi sonra deneme yanılma yöntemi uyguluycaz deyince korktum
ankarada esat orhonu buldum aradım bana gelene kadar hamile kalma bide mthfr ve faktör v leiden yaptır dedi
onu bekliyorum

merhabe arkadaşlar hamilelik belirtileri bütün hamileliklerimizde aynı olur mu ayın 31 inde hasta olucam acayip kasıklarım ağrıyor. başka da hiç bir belirti yok.

canım evet asıl önemli olanlar faktörve mthfr ler sen bekle onu o testleri yaptır canım benim o testlerde hepsi temiz bir tek mthfr 1298 homozigot ve hoca bana sadece aspirin kullancaz dedi iğneye gerek yok dedi bakalım hayırlısı

kızlar neden bu bebiş listemizi güncelleyecek bir gönüllü yok acaba ?
sanırım kimsenin umuda ihtiyacı yok .........

merhabe arkadaşlar hamilelik belirtileri bütün hamileliklerimizde aynı olur mu ayın 31 inde hasta olucam acayip kasıklarım ağrıyor. başka da hiç bir belirti yok.

Canım benim gebeliklerimde genelde boğazım coşuyor zaten boğazıma düşkünümdür ama o dönemde herşeyin tadı başka bir güzel geliyor Özellikle ilkinde acı yeme isteği gelmişti ki ben acıdan hiç hoşlanmam dışardan yemek sölediğimizde acı gelirse çok canım yanar ve sinirlenirdim düşün artık kaydirigubbakcemile3 İkincisinde de kokuya karşı hassaslık olmuştu bir ortama girer girmez kötü koku varsa önce beni rahatsız ediyordu. Mide bulanmasını çok hatırlamıyorum çünkü benim zaten bulanır hemen üşütünce. uyku hali desen ben kendimi bildim bileli uyumayı çok severim o yüzden ayırt edemedim açıkçası benimkiler böyleydi Allah'ım hayırlısıyla gene yaşatır İnşallah mutlu sonla kurban olduğum Rabbim..

beni merak eden arakadaslar merhaba
trde gittigim bir dr bana pkolusun demisti daha once boyle birsey diyen olmamisti ilac falan kullanmaya basladim.yeniden tup bebek denemek istiyorum bu yuzden yucel karaman diye bir dr var belki duyaniniz olmustur bruksel tup bebek merkezi sahibi .ayda birde buraya geliyor bruksele;bende gittim pko falan yok ,nicin hamilelik devam etmiyor onu ogrenmeliyiz dedi ve rahim sekline bakmak icin histereskopi onerdi bana daha once cekimemisti.ayda bir geldigi icin ve adetin hemen bitiminde cekilmesi gerektigi icin ikimizin ortak gunun bulup 1araliga karar verildi.cok olumlu ve umutlu konustu bende sevindim haliyle.
ayrica tr de ve burda farkli tetslerde birinde pihtilasma var birinde yok cikmisti yani bu genetik birsey varsa vardir yoksa yoktur.kafa karisilkigi gidermek icin bir cok test istedi yeniden yaptiricam yarin hastanede onun sonuclarina gore tedavi seklim belli olacak.ameliyat sonrasinda ise once buraraki dondurulmuslarimi deniycem sonra olumsuz sonuc alirsak ki insallah olumlu olur olmazsa eger tr ye gelicem tedavi icin biraz maliyetli 3500-4000euro civari tutarmis ama napilim bir umut diye deniycez benden gelismeler simdilik bunlar
tum hamilelerimize karnindaki bebislere,annellerine ve bebeklerimize ve benim gibi hamileligi bekleyen herkese kocaman sevgileropuyorumnanaktan

Canııım hayırşısıyla İnşallah kavuşursun kuzucuklarına

nasıl oluyor da bir testte var çıkıyor diğerinde çıkmıyor deme ben ikinci gebeliğimde öğrendiğim gün kanamam başlamıştı hemen acile gittik hastanede kan testi yapıldı siz hamile değilsiniz dedi iki gün sonra hala adetim gelmeyince bi daha idrar testi yaptım bu sefer daha silikti ikinci çizgi başka hastaneye gittik test yapıldı ve gebeliğimi onayladı dr fakat haftaya göre hcg düşüktü zaten bıraktı beni kuzum:a015:

merhaba arkadaşlar ben 11 haftalık olması gereken bebeğimi gecen hafta kaybettim.doktora acil gittiğimizde doktor 8 hafta 4 gunluk ıken kalbı durmuş dedi.benim için cok kotu bırgundu.ilk bebegımdı 7 haftalık iken kalp atışlarını duyduk..hersey iyiydi neden oldu anlamadım.kürtaj oldum testler yapıldı ama bişey cıkmadı doktor bugun trombofili paneli testini üni.hastanesınde yaptırmaya çalış dedi,2 ve daha fazla bebek kaayıplarında yapıyorlarmış..ama sen git görüş dedi,eger yaptıramazsan ikinci hamılelıgınde bebek aspirini ve progestoron kullan dedi.acaba ilk bebek kaybında yapılıyor mu bu test?yardımcı olursanız sevinirim.3 ay sonra tekrar bebek istiyorum ve onu da kaybetmekten çok korkuyorum.teşekkür ederim.

slm misspoem iyi diyelim iyi olalım misali aman ben adet olamadım hala ona sinir oluyom okudursan öncelileri :1no2: onun dışında sorun yok sen nasılsın

stres yapma olursun stres direk etkiliyor biliyorsun,test yapmışsındır herhalde hamilemisin acaba diycem ama?
ya aklıma şey geldi benim komşum uzunca bi süre adet olmadı 4 - 5 sefer test yaptık farklı aralıklarla hepsi negatif çıktı 3 ay adet olmadı bi gün kız bayıldı hamileymiş 2,5 aylık öle çıktı çok şaşırmıştık çünkü korunuyordu 2 yaşında oğlu var şimdi hamile doğurcak yakında.hamile olduğunu öğrenincede çok ağlamıştı klava hamileyim diye ağlamıştı bende o hamile olduğuna ağladığı için ağlamıştım(((
böle enteresan şeylerde olabiliyor canını sıkma neolur rahat ol arkadaşım.ben yumurta geliştirici iğne vuruluyorum çok sancım oluyor yatıyorum genelde , sabah 10 dada çatlatma iğnem vurulcak sonrada beklemeye başlaycam işte bakalım yumurta sayım çokmuş hatta doktor bi bakarsın 7-8 bile olabilir dedi :)o zman birer tane dağıtırım isteyenlere bebişleri teyzeleri :))

günaydın kızlar yarın ilk gittiğim doktorun kontrolü var.ama akşam çok stresli üzücü bir olay yaşadım korkuyorum ya bebişme bişi olduysa

merhaba, bende de 4 ayrı heterozigot tespit edildi ben de bir kaç defa erken gebelik kaybı yaşadım en son temmuz ayında kimyasal gebelik yaşadım allah kimseye yaşatmasın gerçekten de çok yıpratıcı şu an aspirin ve folik asit içiyorum gebelik tespit edilince iğne olacağım ama mücadele edecek gücü bulamıyorum kendimde allah hepimizin yardımcısı olsun sizlerle paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…