evet canım sabırla bekliyoruz zaten elden bişey gelmiyo zamanı ne zamansa o zaman nasip edecek bizede rabbim acılarını tabiki yaşatmasın o yüzden hep hayırlısını istiyoruzya canım benim siz niye korunuyosunuz ya ben onu anlayamadım anlat bakam bi kuzum
Kızlar size bi şi danışmak istiorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Gebeliğin ilk haftalarında düşük oldu benim. Şimdi her şe normal. 3 aylık bekleme sürem de dolmak üzere. Bi inceleme yapılmadı. İlk gebeliğimdi. Aspririn atıorum. Doktora danışmadım kendim alıorum. Gebeken de günde 1 tane bebek aspirini ya da coraspirin atmak sakıncalı olur mu? Bi sorun yoksa bile. Bu konuda bilen duyan ya da tecrübesi olan yardmcı olursa çok sevinicim kızlar..
canım normalde kan pıhtılaşması olan hastalara veriyolar fakat benim bi ark su anda hamile ve 3 aya kadar onada doktor aspirin vermiş fakat kan pıhtılaşması yok hiçbir rahatsızlığı yok yani ama doktor vermiş onunda ilk gebeliği düşükle sonuçlanmıştı şimdi 2. gebeliği çok şükür 10 hafta sonra doğum yapcak bi sıkıntısı yok ama genede doktora sor derim ne biliyim bu seferde kanın çok sulanıpta sorun olmasın gerçi kalp hastalarınada kan sulansın diye aspirin verirler ama bilemedim kuzum ya yanlışta yönlendirmeyim
merhabe arkadaşlar hamilelik belirtileri bütün hamileliklerimizde aynı olur mu ayın 31 inde hasta olucam acayip kasıklarım ağrıyor. başka da hiç bir belirti yok.
kızlar neden bu bebiş listemizi güncelleyecek bir gönüllü yok acaba ?
sanırım kimsenin umuda ihtiyacı yok .........
beni merak eden arakadaslar merhaba
trde gittigim bir dr bana pkolusun demisti daha once boyle birsey diyen olmamisti ilac falan kullanmaya basladim.yeniden tup bebek denemek istiyorum bu yuzden yucel karaman diye bir dr var belki duyaniniz olmustur bruksel tup bebek merkezi sahibi .ayda birde buraya geliyor bruksele;bende gittim pko falan yok ,nicin hamilelik devam etmiyor onu ogrenmeliyiz dedi ve rahim sekline bakmak icin histereskopi onerdi bana daha once cekimemisti.ayda bir geldigi icin ve adetin hemen bitiminde cekilmesi gerektigi icin ikimizin ortak gunun bulup 1araliga karar verildi.cok olumlu ve umutlu konustu bende sevindim haliyle.
ayrica tr de ve burda farkli tetslerde birinde pihtilasma var birinde yok cikmisti yani bu genetik birsey varsa vardir yoksa yoktur.kafa karisilkigi gidermek icin bir cok test istedi yeniden yaptiricam yarin hastanede onun sonuclarina gore tedavi seklim belli olacak.ameliyat sonrasinda ise once buraraki dondurulmuslarimi deniycem sonra olumsuz sonuc alirsak ki insallah olumlu olur olmazsa eger tr ye gelicem tedavi icin biraz maliyetli 3500-4000euro civari tutarmis ama napilim bir umut diye deniycez benden gelismeler simdilik bunlar
tum hamilelerimize karnindaki bebislere,annellerine ve bebeklerimize ve benim gibi hamileligi bekleyen herkese kocaman sevgileropuyorumnanaktan
slm misspoem iyi diyelim iyi olalım misali aman ben adet olamadım hala ona sinir oluyom okudursan öncelileri :1no2: onun dışında sorun yok sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?