S.A Ardaşlar. Cuma'nız mübarek olsun. Perşembe ve Cuma Yasinlerini Okudum inş. Allah kabul etsin. Şu mübarek saat hürmetine hamilelik bekleyenlere en kısa sürede, hamile olanların da sağlıkla bebeklerine kavuşmasını cenab-ı hakktan niyaz ediyorum. Amin.
stres yapma olursun stres direk etkiliyor biliyorsun,test yapmışsındır herhalde hamilemisin acaba diycem ama?
ya aklıma şey geldi benim komşum uzunca bi süre adet olmadı 4 - 5 sefer test yaptık farklı aralıklarla hepsi negatif çıktı 3 ay adet olmadı bi gün kız bayıldı hamileymiş 2,5 aylık öle çıktı çok şaşırmıştık çünkü korunuyordu 2 yaşında oğlu var şimdi hamile doğurcak yakında.hamile olduğunu öğrenincede çok ağlamıştıklava hamileyim diye ağlamıştı bende o hamile olduğuna ağladığı için ağlamıştım (((
böle enteresan şeylerde olabiliyor canını sıkma neolur rahat ol arkadaşım.ben yumurta geliştirici iğne vuruluyorum çok sancım oluyor yatıyorum genelde , sabah 10 dada çatlatma iğnem vurulcak sonrada beklemeye başlaycam işte bakalım yumurta sayım çokmuş hatta doktor bi bakarsın 7-8 bile olabilir dedi :)o zman birer tane dağıtırım isteyenlere bebişleri teyzeleri :))
aaaa kızlar herkes nerde ? bugünkü yasini kimlere okuduk bilmem ama okudum Allah kabul etsin inşallah.
kübra61 canım sana mesaj attım özelden baktınmı
kızlar ben adet oldummmmm
artık öbür aya çalışmalara devam bakalım
limonçay sen naptın kuzum ya haberde alamadım senden ?
merhaba arkadaşlar ben 11 haftalık olması gereken bebeğimi gecen hafta kaybettim.doktora acil gittiğimizde doktor 8 hafta 4 gunluk ıken kalbı durmuş dedi.benim için cok kotu bırgundu.ilk bebegımdı 7 haftalık iken kalp atışlarını duyduk..hersey iyiydi neden oldu anlamadım.kürtaj oldum testler yapıldı ama bişey cıkmadı doktor bugun trombofili paneli testini üni.hastanesınde yaptırmaya çalış dedi,2 ve daha fazla bebek kaayıplarında yapıyorlarmış..ama sen git görüş dedi,eger yaptıramazsan ikinci hamılelıgınde bebek aspirini ve progestoron kullan dedi.acaba ilk bebek kaybında yapılıyor mu bu test?yardımcı olursanız sevinirim.3 ay sonra tekrar bebek istiyorum ve onu da kaybetmekten çok korkuyorum.teşekkür ederim.
slm kızlar
benim yine umutlarım bu ayda bitti
herzamanki gibi
bugün 27.günüm ne zaman hasta olacağımı bilmiyorum ama
bi test yapayım dedim
hiç olmazsa silik çıkar dedim koca bi tek çizgi çıktı
bu ay karar aldım
hiç düşünmücem
zaten kocişlelede hiç aram yok önce
onunla aramı düzeltmem lazım
sadece hasta olunca soğan suyu içcem ama bebek için değil
hormonlarım düzelsin diye
gerçekten yoruldum kızlar
hemde çok yoruldum
ahhh canim benim ya uzme kendini bundada vardir bir hayir bence sen once kacanla bi arani duzelt sonrada calismalara devem kuzu insallah obur ay aliriz hamis haberini :ecrin_bebek:
slm kizlar nasilsiniz benim kahverengi akintilar hala devam ediyor neden oldugunu anlamiyorum en azindan agrim felan yok ama lekelerim azaldi:) veee benim icin cok riksli olan haftayi atlattim kizlar inanamiyorum saka gibi gercekten cok korkuyodum gecen hafta ama bitti sukur yeni bi haftaya basladik hayirlisi bakalim carsamba gunude kontrolumuz var neler olacak cok merak ediyorum
canımm benimde geçikti bu ay dediğin gibi stresten sanırım :))
çünkü benim gebelik dışında geçikmelerim olmazdı...
31. günümdeyim hafif kahverengi lekelenmem var biraz korktum
ama sonra strestendir diye teselli ettim kendimi :)))
senin kanaman normal mi?
kızlar neden bu bebiş listemizi güncelleyecek bir gönüllü yok acaba ?
sanırım kimsenin umuda ihtiyacı yok .........
merhaba arkadaşlar ben 11 haftalık olması gereken bebeğimi gecen hafta kaybettim.doktora acil gittiğimizde doktor 8 hafta 4 gunluk ıken kalbı durmuş dedi.benim için cok kotu bırgundu.ilk bebegımdı 7 haftalık iken kalp atışlarını duyduk..hersey iyiydi neden oldu anlamadım.kürtaj oldum testler yapıldı ama bişey cıkmadı doktor bugun trombofili paneli testini üni.hastanesınde yaptırmaya çalış dedi,2 ve daha fazla bebek kaayıplarında yapıyorlarmış..ama sen git görüş dedi,eger yaptıramazsan ikinci hamılelıgınde bebek aspirini ve progestoron kullan dedi.acaba ilk bebek kaybında yapılıyor mu bu test?yardımcı olursanız sevinirim.3 ay sonra tekrar bebek istiyorum ve onu da kaybetmekten çok korkuyorum.teşekkür ederim.
slm kızlar
benim yine umutlarım bu ayda bitti
herzamanki gibi
bugün 27.günüm ne zaman hasta olacağımı bilmiyorum ama
bi test yapayım dedim
hiç olmazsa silik çıkar dedim koca bi tek çizgi çıktı
bu ay karar aldım
hiç düşünmücem
zaten kocişlelede hiç aram yok önce
onunla aramı düzeltmem lazım
sadece hasta olunca soğan suyu içcem ama bebek için değil
hormonlarım düzelsin diye
gerçekten yoruldum kızlar
hemde çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?