Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

S.A Ardaşlar. Cuma'nız mübarek olsun. Perşembe ve Cuma Yasinlerini Okudum inş. Allah kabul etsin. Şu mübarek saat hürmetine hamilelik bekleyenlere en kısa sürede, hamile olanların da sağlıkla bebeklerine kavuşmasını cenab-ı hakktan niyaz ediyorum. Amin.

Allah kabul etsin.....

canım desteğin için çok saol ama ben bugün adet oldum sonunda valla rahatladım desem yeridir adetim hiç gecikmezdi bu tedaviye başladığım bu aydan itibaren 32 günde adet olmaya başladım ya neyse hayırlısı

aaaa kızlar herkes nerde ? bugünkü yasini kimlere okuduk bilmem ama okudum Allah kabul etsin inşallah.

canım benim biri bendim saol Allah razı olsun ben adetliyim kısmette kendi yasinimide okuyamadım ya sizinkileri rabbim kabul etsin :Saruboceq:

kızlar ben adet oldummmmm
artık öbür aya çalışmalara devam bakalım
limonçay sen naptın kuzum ya haberde alamadım senden ?

kübra61 canım sana mesaj attım özelden baktınmı

teşekkür ederim baktım ama yeni olduğum için özelden cevap atamıyorum.
öncelikle kontrolün nasıl geçti?inş.hayırlı haberler almışsındır.
ben aslında özel bir hastanede çalışıyorum,şafak beyin hast.de..hastalığım ortaya çıktığında şafak beyle görüşmüştüm,ama tatmin edici cevaplar alamamıştım.şafak beyin uzmanlığı bence tüp bbek üzerine,mucizeler yaratıyor resmen..bizim konumuza gelince ben ilk olarak hasan tahsin sanisoğluna gidicem,sonra da ktü de bir dr la fikir alışverişinde bulunacam.peşine de yine ktü de bir hematolog a gidicem.anlican tek bir dr.a teslim olmicam.dr ların sölediklerinin birbirini tutması çok önemli..
bir de dr kvrck nikli ark.ın gittiği berna aydemir ve eşi ercan aydemir var,son ihtimal onlardan da fikir alabilirim..şimdilik kararımız planımız bu eşimle..peki son gittiğn dr nasıl biri ilgilendimi senle

kızlar ben adet oldummmmm
artık öbür aya çalışmalara devam bakalım
limonçay sen naptın kuzum ya haberde alamadım senden ?

canımm benimde geçikti bu ay dediğin gibi stresten sanırım :))
çünkü benim gebelik dışında geçikmelerim olmazdı...
31. günümdeyim hafif kahverengi lekelenmem var biraz korktum
ama sonra strestendir diye teselli ettim kendimi :)))
senin kanaman normal mi?

Allah sabır versin canım. Ben ölü doğum yaptım. İlk hamileliğimdi ve üniversite hastanesinde hocadan özel randevu aldık ve bu testleri yaptırdık. Herkes bana çok evhamlısın diyordu ama kan pıhtılaşması çıktı 2 değerde. İhmal etme mutlaka yaptır.

slm kızlar
benim yine umutlarım bu ayda bitti
herzamanki gibi
bugün 27.günüm ne zaman hasta olacağımı bilmiyorum ama
bi test yapayım dedim
hiç olmazsa silik çıkar dedim koca bi tek çizgi çıktı
bu ay karar aldım
hiç düşünmücem
zaten kocişlelede hiç aram yok önce
onunla aramı düzeltmem lazım
sadece hasta olunca soğan suyu içcem ama bebek için değil
hormonlarım düzelsin diye
gerçekten yoruldum kızlar
hemde çok yoruldum

ahhh canim benim ya uzme kendini bundada vardir bir hayir bence sen once kacanla bi arani duzelt sonrada calismalara devem kuzu insallah obur ay aliriz hamis haberini :ecrin_bebek:

slm kizlar nasilsiniz benim kahverengi akintilar hala devam ediyor neden oldugunu anlamiyorum en azindan agrim felan yok ama lekelerim azaldi:) veee benim icin cok riksli olan haftayi atlattim kizlar inanamiyorum saka gibi gercekten cok korkuyodum gecen hafta ama bitti sukur yeni bi haftaya basladik hayirlisi bakalim carsamba gunude kontrolumuz var neler olacak cok merak ediyorum

ahhh canim benim ya uzme kendini bundada vardir bir hayir bence sen once kacanla bi arani duzelt sonrada calismalara devem kuzu insallah obur ay aliriz hamis haberini :ecrin_bebek:

inşallah canım ama
bi kaç ay uzak kalcam bu durumdan gibi geliyo
beynim yorgun
bi pskolog bulup gitmem lazım sanırımguclubacismile

canım çok sevindim
rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
çarşamba günü iyi haberlerini bekliyorum canım

canım benimde ilk kahverengi lekelenme oldu 1-2 saat sonrasındada hemen adet oldum zaten normal ama çok kanamam var şakır şakır oluyorum resmen paçalarımdan akıyo :))))) hayırlısı be güzelim benim içimdeki hevesde gitti yani artık her ay elimden geleni yapıcam tutarsa tutar tutmazsada hayırlısı der geçerim napıyım yoksa sağlığımdan olucam stres sıkıntı beni yiyip biitirecek artık sakin olmaya karar verdim canım benim belki böylesi daha rahat olucaz umarım sakin ve sabırlı olmayı başarırım

kızlar neden bu bebiş listemizi güncelleyecek bir gönüllü yok acaba ?
sanırım kimsenin umuda ihtiyacı yok .........

ben yapabılırım sonuyokcumm
zaten kuran okumalarınada katılmak ıstıyordum ama yıne kımse cvp vermedı
nasıl oluyo anlatırsan sevınırım
bu arada senın ne kadarın kaldı heyecanlımısın ?
nasıl yapcaksın dogumu doktorun ne dıyor
bu arada bu pıhtıyla dogum yapanların kacı sezeryn kacı normal yapıyo bı istatisk varmı ?

cnm benım benımde ılk gebelıgımdı sagolsun doktorum anlattıklarımdan yola cıkarak bana bu testlerı verdı
aynen dedıgın gıbı devlet bunu ancak 3 düşükten donra yapıyor.ben z.kamılde koşturdum ugrastım yaptırdım.onlara kalsa yapmıyolardı ne gerek var dedıler hep (aslından bende yok yere yaptırdıgımı dusunuyordm yalan yok )
ama bendede faktor leıden heterozıgot cıktı.
bence yaptır. tavsıye

ommancım sıkma kendını
hamıle kalmadan once senın kendını ıyı hıssetmen ve saglıklı olman gerekıyo
bole yaparsan hamıle kalamazsınkı
stres herseyın bası bılıyosun.:teselli:guclubacismile
kendıne ugrasacak bısıler bul.oyla kendını bos bırakma oylekı kafanı kasıcak vakıt bulama
kendıne dıkkat et ve ıyı bak herseyden once sen önemlısın bunu unutma!!!!!.lmaz:
kocıslede arayı duzelt onlarla ara bozuk olunca hıcbısey duzgun gıtmıyo zaten. olumunekankayizsmilevereliniortak Şeniz
allaha emanet:1hug:

kızlar bende bu ay hamile kaldım hayırlısı ile şuan 5 haftalık 29 ekime dnk geldiği için henüz muane olamadım ama kan testi yaptırıp doktorumla görüştüm hemen iğneye başla dedi clexcan 04.ml bu iğneyi kullananlar varmı anlatırmısınız.
yarın nasipse gidicem doktora ALLAHIN izniyle bir sorun yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…