slm arkadaşlar ben 38+0 da sezaryanla doğum yaptım çok şükür ikimizdede herhangi bir sorun yok haber vereyim dedim her kese iyi günler
slm arkadaşlar ben 38+0 da sezaryanla doğum yaptım çok şükür ikimizdede herhangi bir sorun yok haber vereyim dedim her kese iyi günler
senden ne var ne yok hamilemisin nergis
oğlum deslerle cebelleşiyor bu sene canım onun için zaten internet bağlatmamıştık bende bu dönemde ankaradaki osman hocaya gittim o testleri inceledi bir önceki gebeliğimde o.4 lük kullamıştımya şimdi sabah 0.6 akşam 0.6 olarak ayarladı ayrıca corasprin bilmiyorum burda bu dozla hamileliğini devam ettiren varmı
canım benimde ilk kahverengi lekelenme oldu 1-2 saat sonrasındada hemen adet oldum zaten normal ama çok kanamam varşakır şakır oluyorum resmen paçalarımdan akıyo :))))) hayırlısı be güzelim benim içimdeki hevesde gitti yani artık her ay elimden geleni yapıcam tutarsa tutar tutmazsada hayırlısı der geçerim napıyım yoksa sağlığımdan olucam stres sıkıntı beni yiyip biitirecek artık sakin olmaya karar verdim canım benim belki böylesi daha rahat olucaz umarım sakin ve sabırlı olmayı başarırım
kızlar bişey sorucam adet olduğunuz günlerde aspirini kullanmaya devam ediyomusuz ?
kızlar merhaba herkese, konyaya tayinimiz çıktı konyaya gidiyorum burda konyalı arkadaşlarım vardı kimlerdi???tavsiyelerine ihtiyacım olcak çünkü.
limonluçayseni çok iyi anlıyorum canım bende çok üzülüyorum bugün pazara gittim baktım herkes çoçuğuna bayramlık bişeyler alıyo çok üzüldüm bende olmayan bebeğime bişeyler aldım eve gelince aldıklarıma sarılıp ağladım çok zor rabbim inşallah seneye bayrama bebeklerimiz kucağımızda girmeyi nasip etsin canım rabbim yardımcımız olsun çok zor çokkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?