Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm arkadaşlar ben 38+0 da sezaryanla doğum yaptım çok şükür ikimizdede herhangi bir sorun yok haber vereyim dedim her kese iyi günler

slm arkadaşlar ben 38+0 da sezaryanla doğum yaptım çok şükür ikimizdede herhangi bir sorun yok haber vereyim dedim her kese iyi günler

maşşalah canım Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin bebişine inş. bende gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm yaaaa rüyası bile güzel....

kızlar merhaba herkese, konyaya tayinimiz çıktı konyaya gidiyorum burda konyalı arkadaşlarım vardı kimlerdi???tavsiyelerine ihtiyacım olcak çünkü.

oğlum deslerle cebelleşiyor bu sene canım onun için zaten internet bağlatmamıştık bende bu dönemde ankaradaki osman hocaya gittim o testleri inceledi bir önceki gebeliğimde o.4 lük kullamıştımya şimdi sabah 0.6 akşam 0.6 olarak ayarladı ayrıca corasprin bilmiyorum burda bu dozla hamileliğini devam ettiren varmı

şu an gebemisin canım.
0.4 sabah 0.4 akşam kullanan vardı bir yada iki ama hiç 06 sabah akşam duymadım...

aynen canım benimde ilk kahverengi geldi sonra normale döndü :))
benim hevesimde gitti bu aralar sürekli ağlıyorum
kocişte napıcağını şaşırmış vaziyette teselli veriyor gelicek
sen inanmasanda ben inanıyorum diyor bende inanıyorum ama çok yıprandım (
dediğin gibi rahat olmak gerekiyor umarım bunu ikimizde başarırız

kızlar bişey sorucam adet olduğunuz günlerde aspirini kullanmaya devam ediyomusuz ?

ben kullanıyorum canım ağrılarımıda iyi geliyor..

gözün aydın canım sağlıkla büyüsün..

Limonlu çay lütfn kendini yıpratma sakin ol vee gebelik fikrini kafandan silmye çalız biraz canım göreceksin herşey daha kolay olacak

limonluçayseni çok iyi anlıyorum canım bende çok üzülüyorum bugün pazara gittim baktım herkes çoçuğuna bayramlık bişeyler alıyo çok üzüldüm bende olmayan bebeğime bişeyler aldım eve gelince aldıklarıma sarılıp ağladım çok zor rabbim inşallah seneye bayrama bebeklerimiz kucağımızda girmeyi nasip etsin canım rabbim yardımcımız olsun çok zor çokkkkkkkk

Ah canım benim bende de oluyor ara da duygu patlamaları Özellikle dua ederken hüngür sümük ağlıyorum Allahın izniyle gönlümüzden geçenler hayırlısıyla olacak İnşallah hepiniz hep dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…