canım sordum eşime enfeksiyon var ama cididye alıncak bişey degil küçük ilaçlarla rahatca geçer dedikvrck canım sanırım eşim üroloji uzmanı demiştin benim idrar tahlilimde lokosit 35 çıktı enfeksiyon ileri derecedemi sorabilirmisin acaba
Canım bebiş günden güne daha iyi olacak Allahımın izniyle İnşallah sen kalbini ferah tut emi İğnelere de alışırsın daha dün bir bugün iki ben bi ara inadımdan kendime yapmıştım iğneyi (çok kötü hastaydım komşu artistlik yaptı ekti ben yapmadı iğneyi) arkadaşımın annesi dr o sölemişti bacağından vurabilirsn diye ilkinde gözlerim kararmıştı resmen aptala dönmüştüm zamanla alışmıştım doğru bir şey olmasa da eşime de zaruretten bir kaç iğne yapmıştım :94: drun tarif etmemişmiydi sana? Bir de bişey daha sorcam benim dr hastanesi uzakta şu rapor alıp sağlık ocağında iğne yazdırma hikayesi nasıl oluyor
canım sordum eşime enfeksiyon var ama cididye alıncak bişey degil küçük ilaçlarla rahatca geçer dedi
depremm olduuuu!!!
acayipp salladı valla çevire çevire....Rabbim sen koru..
evet canım aynen öyle dogru anlamışsın
banada doktorum bu normal dedi ama ben başka doktora gidip yalan söyledim 3 düşük yaşadım dedim üçüde 3 aylık 5 aylıkken falan düştü dedim
test yapmak zorunda kaldılar bende protein c ve s yüksekliği çıktı
ama doktorum bunuda ciddiye almadı
şimdi mthfr testleri yaptırıcam sonrada ankarada bi doktora gidicem 4 aralıkta
ondan aldıgım bilgileri paylaşırım
kuzucum anlaşılan aynı şeyleri yaşıyoruzteşekkür ederim.
peki mthfr testleri nedir,onları da söyleyebilir misin?
benimde hep kahverengi akıntım olur,bazen ayın ortasında,bazende adetten hemen önce.
teşekkür ederim.
peki mthfr testleri nedir,onları da söyleyebilir misin?
benimde hep kahverengi akıntım olur,bazen ayın ortasında,bazende adetten hemen önce.
kuzucum anlaşılan aynı şeyleri yaşıyoruz
onlarda pıhtılaşma testi ama doktorum atlamış onları isterken eksikleri tamamlıyorum
sen gidip bütün pıhtılaşma testlerini istersen yaparlar
ben trombofili yi o kadar zor yaptırdım ki,nerdeyse ikna odası kuruluyodu beni vazgeçirmek için,hatta kendi dr um,pıhtılaşmanın düşüklere sebebiyet verdiğine inamadığını bile söyledi,ama ben genede tedbir amaçlı coraspin kullanıyorum,çok da farkettim değişikliği,bi kere,adetimdeki pıhtılar bile azaldı,inşallah bir daha kimyasal gebelik yaşamam,kimsede yaşamasın.
kuzucum inan bizim durumumuz daha iyi
ben daha kalp atışını bile duymadıgım bi bebeği kaybettim diye dünya başıma yıkıldı sandım
burda bebeğinin kalp atışını duyan onların tekmelerini hisseden onlara isimler veren bi çok insan kaybetti bebeğini
rabbim çok çok sabırlar versin onlara
kayıp olacaksada küçücükken olsun sonra göstermesin rabbim acılarını
çok sağol canım croxilex bid 625 mg antibyotik verdi prospektüsünde hamilelikte kullanımı için yeterli bilgi yoktur yazıyor ama inşaallah bbeyime bi zararı olmaz kadın doğumcu verdi sonuçta ay canım ya sütten ağzım yandı ya yoğurdu üfliyerek yiyorum şimdi
ya kızlar ben bu ay korunmayı bıraktım ya
bugün 13. gün ben genelde 10. 11. 12. gün yumurtlarım
ya tuhaf geliyor korunduğumuz zamanlar kahverengi akıntılarım olmuyor kasık agrılarımda olmuyor
ama korunmayı bıraktık bu ay yine şimdiden başladı kahverengi akıntılar
kasığımda yine fena agrılar var belimde çok kötü agrıyor
niye böyle oluyoki bi yorum yapabilecek olan var mı
kız allah korusun neresi orası
İzmir kuzum..allah korusun valla 4,9 şiddetinde selçuk kuşadası körfeziymiş merkezi..
bilgim yok senin durumunla ilgili ilk kez duyuyorum.. ilginçmiş senin durum..
doktorun ne diyor bu duruma??? önemli olan o..
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
esindirim, essebe, lenutsa, muco509, rieuse
hepinize iyi akşamlar,sanırım çoğunuz hamilesiniz,rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasib etsin.
canım benimde eşim vuruyor.bata iğnenin havasını alıyordok hem 3 damla boşa gidiyor hem de iğneyi vurmak zorlaşıyor.iğnenin havası dik tutunca zaten üste çıkıyor.sorun olmuyor .iğne daha kolay vuruluyor.yine de sen bilirsin.valla sorma ya bide bi oh çektik ama şimdide bu kadar zor bir köşede minnacık zorla
görünmesine taktık kafayı..büyümüyormu bu anlamadık ya..daha çok minik zorla buldu doktor pazartesi daha rahat görmüştük..5+6 dı dün normalmi ya ? bende bilmiyorum ne biçim bir süreç bu..
birde bu iğneyi ben kendim vurmaya başladım eşim vuruyordu dün ben hay huy yapınca sağlık ocağına götürdü ben yapamam sen bağırırken dedi ama iğne batmadı yaaaa!!..
her akşam dışarda yaptırılmaz alışıcam mecbur..arada eşimde vurur artık..
dolayısıyla oturup karnımdan bir parça
2 parmak arasına alıyorum ama iğneyi biraz vuruşum hafif dik oluyor normalmi? havasını
alayım derkende 1-2damla gitti.. iğneyi yaptım baktım karnımda 1-2 damla havasını almasak ne olur ya gitti iğneden damlalar tam doz yapamadım inşallah bi şey olmaz..alışcam artık..:94:
İzmir kuzum..allah korusun valla 4,9 şiddetinde selçuk kuşadası körfeziymiş merkezi..
bilgim yok senin durumunla ilgili ilk kez duyuyorum.. ilginçmiş senin durum..
doktorun ne diyor bu duruma??? önemli olan o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?