Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kvrck canım sanırım eşim üroloji uzmanı demiştin benim idrar tahlilimde lokosit 35 çıktı enfeksiyon ileri derecedemi sorabilirmisin acaba
canım sordum eşime enfeksiyon var ama cididye alıncak bişey degil küçük ilaçlarla rahatca geçer dedi

herkesin bir iğneye başlama hikayesi var demek ben hayatta yapamam diyordum aldım yaptım napayım ya hergün nereye gidicem..benimde alt komşum hemşire sağolsun ben yaparım dedi ama olsun alışmam lazım onun olmadığı günler napıcam arada eşimde vurur idare ederiz..tatlım çok sağol ya inşallah herşey yolunda gider üzerimize düşeni yapıyoruz geriisi Rabbimden.. doktorum bana bu raporla istediğin yerde yazdırabilirsin dedi.sağlık ocaklarında uzman doktorlar var yazıyorlar diye biliyorum..ama sana yakın en yakın hastanede kadın doğum servisinde yazdırabilirsin..ben daha yeni aldım doktorum 40 tane yazdı sonrası için sağlık ocağını deneyeceğim olmadı hastaneye giderim..daha fazla kullanan arkadaşlar cevap verir umarım...

canım sordum eşime enfeksiyon var ama cididye alıncak bişey degil küçük ilaçlarla rahatca geçer dedi

çok sağol canım croxilex bid 625 mg antibyotik verdi prospektüsünde hamilelikte kullanımı için yeterli bilgi yoktur yazıyor ama inşaallah bbeyime bi zararı olmaz kadın doğumcu verdi sonuçta ay canım ya sütten ağzım yandı ya yoğurdu üfliyerek yiyorum şimdi

ya kızlar ben bu ay korunmayı bıraktım ya
bugün 13. gün ben genelde 10. 11. 12. gün yumurtlarım
ya tuhaf geliyor korunduğumuz zamanlar kahverengi akıntılarım olmuyor kasık agrılarımda olmuyor
ama korunmayı bıraktık bu ay yine şimdiden başladı kahverengi akıntılar
kasığımda yine fena agrılar var belimde çok kötü agrıyor
niye böyle oluyoki bi yorum yapabilecek olan var mı

teşekkür ederim.
peki mthfr testleri nedir,onları da söyleyebilir misin?
benimde hep kahverengi akıntım olur,bazen ayın ortasında,bazende adetten hemen önce.

teşekkür ederim.
peki mthfr testleri nedir,onları da söyleyebilir misin?
benimde hep kahverengi akıntım olur,bazen ayın ortasında,bazende adetten hemen önce.
kuzucum anlaşılan aynı şeyleri yaşıyoruz
onlarda pıhtılaşma testi ama doktorum atlamış onları isterken eksikleri tamamlıyorum
sen gidip bütün pıhtılaşma testlerini istersen yaparlar

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
esindirim, essebe, lenutsa, muco509, rieuse
hepinize iyi akşamlar,sanırım çoğunuz hamilesiniz,rabbim sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasib etsin.

kuzucum anlaşılan aynı şeyleri yaşıyoruz
onlarda pıhtılaşma testi ama doktorum atlamış onları isterken eksikleri tamamlıyorum
sen gidip bütün pıhtılaşma testlerini istersen yaparlar

ben trombofili yi o kadar zor yaptırdım ki,nerdeyse ikna odası kuruluyodu beni vazgeçirmek için,hatta kendi dr um,pıhtılaşmanın düşüklere sebebiyet verdiğine inamadığını bile söyledi,ama ben genede tedbir amaçlı coraspin kullanıyorum,çok da farkettim değişikliği,bi kere,adetimdeki pıhtılar bile azaldı,inşallah bir daha kimyasal gebelik yaşamam,kimsede yaşamasın.

kuzucum inan bizim durumumuz daha iyi
ben daha kalp atışını bile duymadıgım bi bebeği kaybettim diye dünya başıma yıkıldı sandım
burda bebeğinin kalp atışını duyan onların tekmelerini hisseden onlara isimler veren bi çok insan kaybetti bebeğini
rabbim çok çok sabırlar versin onlara
kayıp olacaksada küçücükken olsun sonra göstermesin rabbim acılarını

öyle tabiki,onların yaşadıkları çok çok acı bir durum,ALLAHIM herkeze hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasib etsin.

doktor vermiş korkma canım bende gecen hafta hemoroidden dolayı fitil kullandım prospektüste ilk 3 ay kullanılmamalı yazıyor..Dr.uma söyledim yararı zararından fazla
değerlendiriyoruz biz korkma demişti birşey olmaz..Rahat ol..

canım ii akşamlar, yanlış anlamazsan bişey soracağım... eşin doktordu galiba az cok o bilmiyor mu bunun nedenini ?? yani daha 12. 13. günde akıntı gelmesi normal değil gibi geldi bana...

kız allah korusun neresi orası

İzmir kuzum..allah korusun valla 4,9 şiddetinde selçuk kuşadası körfeziymiş merkezi..

bilgim yok senin durumunla ilgili ilk kez duyuyorum.. ilginçmiş senin durum..
doktorun ne diyor bu duruma??? önemli olan o..

Son düzenleme:
selamm kızlarr dün hamile olduğumu öğrendim..daha önce 3 gebelik kaybım var bugün itibariyle clexsan 04 başladım birde coraspin alıyorum günde bir tane birde düşük tehdidi için 5 tane günde 1 tane iğne iğnenin bitimine progestan..yani sizin anlıcanız ecza dolabı gibiyim hap kolik oldum..ama yeterki meleğim sağlıklı olsun ben herşeye razıyım..ahh hele yokmu şu iğneleri vurmak resmen gözüm kararıyo vurarken ama alışıcam inş..allahım hepimizin meleklerini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin...

İzmir kuzum..allah korusun valla 4,9 şiddetinde selçuk kuşadası körfeziymiş merkezi..

gecmiş olsun canımm...aman gecen buradada oldu 5.3 şiddetinde rabbim korusun cok korkmuştukallahım korusun afetlerden..

canım benimde eşim vuruyor.bata iğnenin havasını alıyordok hem 3 damla boşa gidiyor hem de iğneyi vurmak zorlaşıyor.iğnenin havası dik tutunca zaten üste çıkıyor.sorun olmuyor .iğne daha kolay vuruluyor.yine de sen bilirsin.

ben de heyecan yaptım.allah esirgesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…