Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet ya bende almayacağım havasını kalsın dün poliklinikte hemşire aldı bak belli
oluyor havası alabilirsin dedi de ben onlar gibi tecrübeli değilim kalsın öyle vurucaz artık.
haklısın boşa gidiyor..teşekkürler tavsiyen için öğrenicem 3.vurdum bu gün yeniyim..
senin ne kadr oldu?

evet ya iyi sarstı birde ben 7. kattayım beşik gibi valla..

çanakkale gelibolu saroz körfezi canımm..gece 5,te olmuştu düşün uykudan bile uyandık..

hımmm tamam hatırldım izlemiştim haberlerde.. çok geçmiş olsun..
bu arada tebrikler inşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..
hepimiz clexaneciyiz...hepimiz süzgeç gibi olacağız
bende düşükten korunmak için iğneye başladım ama benim sadece 3 tane..3 günde 1 vurulacak sonrası progestan görünüyor bakalım kısmet hayırlısı...

sağol canım..
cok teşekkürler bende seni tebrik edeyim yeni öğrendim sanırım sende...allahım hepimize nasip etsin bebişlerimi koklamayı...
sorma valla heryer delik deşik olucak ama ne yapalım katlanıcaz..
bende düşük için verilen iğneyi 2,si yapıldı kaldı 3..
daha kesen filan görünmemiştir heralde..inş. bayramdan sonra hem tahlillerimizi alıcaz hemde allah izin verirse kesemizi görücez..
bu arada dr. bana dediki sana ikili üçlü test yapmıcaz direk amniyomsentez yapıcaz dedi daha önceki kayıpşardan dolayı acaba sanada öyle birşey dedimiki..

yok canım demedi..senden duyuyorum ilk kez burada hemen herkes 1-2 hatta3 bebek
kayıp yaşamış ama duymadım böyle bir şey daha önce..duyan varsa da bilemeyeceğim..
kaç haftalıksın ? 6.haftaya doğru kese görünüyor hatta duruma göre bebekte..genelde
6.haftada bebek görünüyor..hayırlısı.ben 5+4 de 2sinide gördüm..şimdi 6+0dayım.7.haftaya başladım bakalım çok yeni

belkide bendeki sorun tam olarak kan pıhtılaşması diye istemedi.sende sadece sorun pıhtılaşmamı?

Son düzenleme:

ben daha cok yeniyim..
sat. göre 4 haftalık ama kan değerine göre 2- 3 haftalık...adetimden 1 gün sonra öğrendim hamiş olduğumu..bakalım artık hayırlısı rabbim banada nasip etsin inş. kalp atışlarını görmeyi..

hepimizin aynı caım 2 hafta önde sata göre ama aslında minikler daha minik
sorunun sadece pıhtılaşma mı?

İyi akşamlar kızlar
geçmişi okuyamadım çok zamanım yok malum misaifrlerim var
belki merak eden olmuştur kendimden haberdar edeyim sizi dedim
bugün dr. kontrolümüz vardı ama pek iyi geçmedi
çatı muayanesi yaptı doktor çatımda eğrilik varmış normal doğum yapamazmışım
birde bebeğin gelişimi 18 gün geriye gitmiş karın çevreside küçük kalmış
çok moralim bozuldu
eğer anne karnında gelişimi devam etmezse 23kasımda sezeryanla alacaklar
ama gelişimi ilerlerse 3aralıkda alacaklar,
kilosuda çok azmış oğlumun ((((((
ne olur dua edin kızlar oğluşumun gelişimi ilerlesin

hepimizin aynı caım 2 hafta önde sata göre ama aslında minikler daha minik
sorunun sadece pıhtılaşma mı?

canım aslında pıhtı sorunu yok ama dr. tedbir amaclı kullandırıyo...daha önce 3 kez bebeklerimi kaybettiğim için riske atmak istemiyo nedense...inşallah allahım bu defa kucağıma aldığım günleride görmeyi nasip etsin...

canımm seni tanımamış olsamda rabbim bebğine sağlık versin..inşallah gelişimi ilerler ve tam gününde alırsın bebişini kucağına..sen stres yapma allahım izni ile herşey yoluna girer..kalbim ve dualarım seninle canımmm allaha emanet ol...

kıyamam yaaa korkma canım..zaten senin buu aylarda olacaktı demi doğumun
kayınvalidenler gelmişti..
Dualarım seninle büşracım demesi kolay diyeceksin ama içini ferah tut stres yapmaki sende oğluşunda iyi olasınız...dikkat et kendine.....Rabbim hayırlısını nasip etsin canım..

hıh işte bu yüzden sordum net problemin bu değilse o yüzden amniyosentez yapacaktır.
benim sorunum pıhtılaşma.ben 2 tane kalp atışı durmasıyla kaybettim pıhtılaşma çıktı..
amin canım Allahım sağlıklı uzun ömürlüsünü nasip etsin..

hımm anladım canım sağoll..
bakl ben bunu düşünmemiştim demekki ondan yapıcak...
benimde ikisi kalp atışlarının durması diğeride ölü doğum..
cok sağoll canım iyi gecelerrr....

canım ii akşamlar, yanlış anlamazsan bişey soracağım... eşin doktordu galiba az cok o bilmiyor mu bunun nedenini ?? yani daha 12. 13. günde akıntı gelmesi normal değil gibi geldi bana...

ah bilse kuzum araştırıp durmaktan yoruldum valla
o da klasik doktorlardan işte tahlilde bişi yoksa bişi yoktur anlayışına dayalılar hepsi
hem eşim kadın dogumdan anlamaz

büşracım
sıkma canını olur mu hem çok kötü olsa durum doktorlar hemen almak isterlerdi
dualaımız seninle olsun kuzum üzülme sakın
bak sen üzülürsen herşey daha kötüye gider bebeğinde hisseder

hımm anladım canım sağoll..
bakl ben bunu düşünmemiştim demekki ondan yapıcak...
benimde ikisi kalp atışlarının durması diğeride ölü doğum..
cok sağoll canım iyi gecelerrr....

canım kesin demiyorum da sadece bir fikir varsayım öyle aklıma geldi..
çok geçmiş olsun..Rabbim sağlıklısını uzun ömürlüsünü nasip etsin..
iyi geceler...

hayırlı geceler, ben yine uyumaya geçmeden önceki düzenli ziyaretimi yaptım buraya :))

desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim hepinize, işte zaten hamileliğin vermiş olduğu birhassasiyet var, durumlarımız bizi tedirgin ediyor, birde ben sürekli evdeyim ve yatıyorum bu da psikolojimi çok bozuyor, birde böyle çevreden duyarsızca şeyler duyunca iyice çıldırıyorum.hepsi geçecek inşallah. en azından sizlerin beni ve bizim birbirimizi anladığımızı biliyorum.

yarın akşam kontrole gidiyorum. inşallah bayram öncesi iyi haberlerle dönerim. bebeğimin iyi olduğunu bilmek bana moral verecektir.birde şu enfeksiyon durumum ne oldu oda çok kafama takılıyor.bugünlerde akıntım da iyice çoğaldı umarım oda normaldir.gerçi renkli ve kokulu değil ama yinde herşeyden korkar oldum.

dendencim canım demir için kuru meyvelere ağırlık verebilirsin.hem bebek için besleyici, hemde demir açısından zengin. pekmezde aynı şekilde. ama meyvelerin güneşte doğal kurutulmuş olanlarını tercih etmelisin.

büşracım bak 37. haftalara kadar geldin bozma moralini,doktorun sizin için en iyisi ne ise onu yapacaktır. içini ferah tut.

saol canım benim
gerçekten dualarınıza çok ihtiyacım var

Elimde deilki canım nasıl üzülmeyeyim
bebeğimin organ gelişimi durrmuş
şimdi alsa doktor beyin çapı küçük karın çapı küçükmüş
onun için alamıyor 1hafta daha bekleyip bakıcaz dedi
ama böyle giderse sorunlu doğabilir bebeğim
düşündükçe yüreğim kan ağlıyor

saol canım benim
sende dikkat et kendine bebişe
inşallah yarın güzel haberler dönersin canım

canım benimm inşallah oğlunu sağ salim kucağına alıcaksın kuzuuummm. senin için hep dua ediyoruuum. çokaz kaldı.. söylemesi kolay ama stres yapma üzülmee yıpratmaya kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…