gecmiş olsun canımm...aman gecen buradada oldu 5.3 şiddetinde rabbim korusun cok korkmuştukallahım korusun afetlerden..
canım benimde eşim vuruyor.bata iğnenin havasını alıyordok hem 3 damla boşa gidiyor hem de iğneyi vurmak zorlaşıyor.iğnenin havası dik tutunca zaten üste çıkıyor.sorun olmuyor .iğne daha kolay vuruluyor.yine de sen bilirsin.
ben de heyecan yaptım.allah esirgesin.
orası neresi şehir belli değil profilinde..
sizeede çok geçmiş olsun..amin Rabbim korusun hepimizi..
çanakkale gelibolu saroz körfezi canımm..gece 5,te olmuştu düşün uykudan bile uyandık..
hımmm tamam hatırldım izlemiştim haberlerde.. çok geçmiş olsun..
bu arada tebrikler inşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..
hepimiz clexaneciyiz...hepimiz süzgeç gibi olacağız
bende düşükten korunmak için iğneye başladım ama benim sadece 3 tane..3 günde 1 vurulacak sonrası progestan görünüyor bakalım kısmet hayırlısı...
sağol canım..
cok teşekkürler bende seni tebrik edeyim yeni öğrendim sanırım sende...allahım hepimize nasip etsin bebişlerimi koklamayı...
sorma valla heryer delik deşik olucak ama ne yapalım katlanıcaz..
bende düşük için verilen iğneyi 2,si yapıldı kaldı 3..
daha kesen filan görünmemiştir heralde..inş. bayramdan sonra hem tahlillerimizi alıcaz hemde allah izin verirse kesemizi görücez..
bu arada dr. bana dediki sana ikili üçlü test yapmıcaz direk amniyomsentez yapıcaz dedi daha önceki kayıpşardan dolayı acaba sanada öyle birşey dedimiki..
yok canım demedi..senden duyuyorum ilk kez burada hemen herkes 1-2 hatta3 bebek
kayıp yaşamış ama duymadım böyle bir şey daha önce..duyan varsa da bilemeyeceğim..
kaç haftalıksın ? 6.haftaya doğru kese görünüyor hatta duruma göre bebekte..genelde
6.haftada bebek görünüyor..hayırlısı.ben 5+4 de 2sinide gördüm..şimdi 6+0dayım.7.haftaya başladım bakalım çok yeni
ben daha cok yeniyim..
sat. göre 4 haftalık ama kan değerine göre 2- 3 haftalık...adetimden 1 gün sonra öğrendim hamiş olduğumu..bakalım artık hayırlısı rabbim banada nasip etsin inş. kalp atışlarını görmeyi..
hepimizin aynı caım 2 hafta önde sata göre ama aslında minikler daha minik
sorunun sadece pıhtılaşma mı?
İyi akşamlar kızlar
geçmişi okuyamadım çok zamanım yok malum misaifrlerim var
belki merak eden olmuştur kendimden haberdar edeyim sizi dedim
bugün dr. kontrolümüz vardı ama pek iyi geçmedi
çatı muayanesi yaptı doktor çatımda eğrilik varmış normal doğum yapamazmışım
birde bebeğin gelişimi 18 gün geriye gitmiş karın çevreside küçük kalmış
çok moralim bozuldu
eğer anne karnında gelişimi devam etmezse 23kasımda sezeryanla alacaklar
ama gelişimi ilerlerse 3aralıkda alacaklar,
kilosuda çok azmış oğlumun((((((
ne olur dua edin kızlar oğluşumun gelişimi ilerlesin
İyi akşamlar kızlar
çok moralim bozuldu
canım aslında pıhtı sorunu yok ama dr. tedbir amaclı kullandırıyo...daha önce 3 kez bebeklerimi kaybettiğim için riske atmak istemiyo nedense...inşallah allahım bu defa kucağıma aldığım günleride görmeyi nasip etsin...
hıh işte bu yüzden sordum net problemin bu değilse o yüzden amniyosentez yapacaktır.
benim sorunum pıhtılaşma.ben 2 tane kalp atışı durmasıyla kaybettim pıhtılaşma çıktı..
amin canım Allahım sağlıklı uzun ömürlüsünü nasip etsin..
canım ii akşamlar, yanlış anlamazsan bişey soracağım... eşin doktordu galiba az cok o bilmiyor mu bunun nedenini ?? yani daha 12. 13. günde akıntı gelmesi normal değil gibi geldi bana...
hımmanladım canım sağoll..
bakl ben bunu düşünmemiştim demekki ondan yapıcak...
benimde ikisi kalp atışlarının durması diğeride ölü doğum..
cok sağoll canım iyi gecelerrr....
canımm seni tanımamış olsamda rabbim bebğine sağlık versin..inşallah gelişimi ilerler ve tam gününde alırsın bebişini kucağına..sen stres yapma allahım izni ile herşey yoluna girer..kalbim ve dualarım seninle canımmm allaha emanet ol...
büşracım
sıkma canını olur mu hem çok kötü olsa durum doktorlar hemen almak isterlerdi
dualaımız seninle olsun kuzum üzülme sakın
bak sen üzülürsen herşey daha kötüye gider bebeğinde hisseder
hayırlı geceler, ben yine uyumaya geçmeden önceki düzenli ziyaretimi yaptım buraya :))
desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim hepinize, işte zaten hamileliğin vermiş olduğu birhassasiyet var, durumlarımız bizi tedirgin ediyor, birde ben sürekli evdeyim ve yatıyorum bu da psikolojimi çok bozuyor, birde böyle çevreden duyarsızca şeyler duyunca iyice çıldırıyorum.hepsi geçecek inşallah. en azından sizlerin beni ve bizim birbirimizi anladığımızı biliyorum.
yarın akşam kontrole gidiyorum. inşallah bayram öncesi iyi haberlerle dönerim. bebeğimin iyi olduğunu bilmek bana moral verecektir.birde şu enfeksiyon durumum ne oldu oda çok kafama takılıyor.bugünlerde akıntım da iyice çoğaldı umarım oda normaldir.gerçi renkli ve kokulu değil ama yinde herşeyden korkar oldum.
dendencim canım demir için kuru meyvelere ağırlık verebilirsin.hem bebek için besleyici, hemde demir açısından zengin. pekmezde aynı şekilde. ama meyvelerin güneşte doğal kurutulmuş olanlarını tercih etmelisin.
büşracım bak 37. haftalara kadar geldin bozma moralini,doktorun sizin için en iyisi ne ise onu yapacaktır. içini ferah tut.
İyi akşamlar kızlar
çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?