Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar günaydın hepinize.
hayırlı cumalarımız olsun inşallah.
büşra ve wie kızlar sizze bi tavsiyem var.
yatabildiğiniz kadar sol tarafınıza yatın özellikle de yemeklerden sonra.
en iyi bu şekilde bebeğe kan akışı gidiyomuş.
lütfen bunu deneyin ba kaç gün.
wie canım sende ayın 24 ünü bekleme bi kaç gün sonra git bi, kere daha doktora.

hatta varsa başka bir doktora görün derim ben.
büşracım sende ayın 23 üne kadar bekleyebilecekmisin canım. bir kere daha git istersen.

günaydınnn kızlar. öncelikle herkesin bayramını kutluyorum hayırlara vesile olur inşallah

yeni hamilelerimiz güzel bi sağlıklı süreç geçiririsiniz inşallah allah tamamına erdirsin.

elini böğründe bi umutla bekleyenlerdenim ben de, bu bayramda en azından eş dost akraba derken biraz kafamız dinleneceğine çok seviniyorum

hepinizi ççoook çok opuyorum iyi bayramlar iyi tatiller :81:

canım kıyamam cok geçmiş olsun.. İnşallah hayırlısıyla tamamına erersiniz... ama canını sıkmamaya çalış sen ne kadar üzülür paniklersen o yavrucak da toplanır bi köşeye büzülür kalır, sen rahat olmaya çalış Rabbimizden ümidini kesme kuzuuu... olumlu düşünmeye çalış hep, bak zaten geldin sonuna kadar, açıkcası beyin ve karın çapından anlamam ama bu haftaya kadar geldiyse doğsa bile sağlıklı olur diye düşünüyorum... stres yapma kendine

dua kuzucum dua
bak bugün cuma tamam mı
azıcık daha sabır bu zamana kadar sabrettin azcık daha sabır
hep beraber dua edelim
üzülme nolur

slm kızlar öncelikle herkesin bayramını kutluyorum Rabbim saglık sıhat ve afiyetle geçirmemizi nasip etsin BÜŞRA geçmiş olsun çok üzüldüm ama inan ki dünya dua üstüne derler ya ben buna çook inanıyorum canım benim bol bool dua edelim bebegini saglıklı bir şekilde kucagına alırsın inş.kuzenimdede buna benzer bir sorun olmuşdu beslenmesine çook dikkat etdi sabahları pekmez, yumurta, peynir...vb artık migdem bulanıyor diyordu gözünü kapatıp yiyordu ama bebek 1hafta kendini topladı benzer sorunlardır diye anlatdım ama sen dr.tavsiyelerinede uy benim ki sadece bir öneri

şimdiden herkese iyi bayramlar kızlar
ben bayramdan sonra 3 hafta yokum ankarada olucam tahlilleri falan yaptırıcam
nerdeyse 1 ay sonra görüşürüz
aklım burda kalcak hep hepinizi çok özlüycem
nolur güzel haberler yazında dönünce keyifli keyifli okuyum

Selam kızlar bende yeni hamilelerdenim coraspin+progestan+clexan 0.2 kullanıyorum. Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah hayırlı, sağlıklı evlatlar. 5+2 haftalığım bu arada.

saol canim tavsiyelerin icin bakalim ne olacak 2hafta sonra dun sok oldum salak doktorumda pek aydinlatmadi bizi daha oncede dedigim gibi canim yasadigim yerde en iyi ve tecrubeli doktor benim doktorum oda buda dusecek diyor aama benim bebisimin inadina kalbi atiyor bu sefer beni birakmiycak bebegim ben buna inaniyorum Allahimin izniyle bu sefer alacam kucagima innnsaaallllah bizim hastaligimizfa pozitif dusunmek cok onemli kizlar bende boyle yapiyorum bakalim

BUSRA44 cok gecmis olsun canim moralini bozma unutmaki sen uzulunce bebisinde uzuluyor dualarim seninle INSALLAH sagliklica alirsin oglunu kucagina Rabbim su mubarek gunde dualarimizi kabul eder insallah bitanem Rabbim oglunu sana bagislasin

büşra canım üzülüp bebeğinide üzme neolur..bol bol dua et.ve sadaka vermeye çalış canım az çok gönlünden ne kadar geçerse çok mübarek gü
nlerdeyiz bir sadaka 70 belayı durdururmuş canım.sen ve bebeğin allaha emenet olun... wiecim doktoeun çok iyi olsada yinede bi başka doktorada görün bence canım dualarımız sizinle

canım benim yaaa kıyamam
hiç üzülme dualarımız hep seninle
şu mübarek günlerde inşallah bişi olmaz
sağ salim alırsın yavrunu kucağına

canlarım yarın köye gidiyorum
10 yokum burda
inşallah biraz kafa dağıtırım
şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun
birbirimize dua edelim
sizleri seviyorum
yine gelmeye çalışırım gidene kadar ama yazıyım dedim

wie canım pozitif olman
çok güzel ama
bende diğer arkadaşlarım gibi başka bi doktora gitmeni önercem
ben hamileyken en son gittiğimde doktor keseyi gördü bebeği göremedi
ben başka bi doktora gittim bebeği gördük
kalp atışı yoktu ama ben bebeğimi gördüm
senin işine karışmak istemem ama
gidersende iyi olur canım
hep dularımdasınız inanın buna

canım çok geçmiş olsun.moralini sakın bozma herşey dua umut moralle canım.büşracım hemen iğne dozunu artırsanmı dr sorsanda.benim oğluşumun 1 hafta gerideydi gelişimi 0.8 e çıkartınca 1 hafta öne geçti o zaman 0.6 ya düştük sonrada 0.4 e düşürüp zaten erken doğum yaptım.çok şükür kayracım şimdi tombik oldu.arayı kapattı.1 ay yoğunbakımda yattı ben hiç umutsuzluğa düşmedim dr.şimdi size hayran kaldım diyo.sakın kötü şeyler düşünme.erken alınsa bile gelişir o annesi.

Arkadaşlar merhaba,
Ben ne yazık ki bu ayda gebe kalamadım.
Size birşey danışmak istiyorum. Yarın adetimin 3. günü. Bazı hormon testlerini yaptırayım istiyorum.
Hangilerini yaptırmam gerekiyor. Birde hormon testi için sabah aç-tok farkediyor mu?
Yani özellikle dikkat etmem gereken bir durum var mı?

Testi yaptıracağım hastanenin labrotuvarını aradım.
Sadece aç karnına gel yeter dedi. Ancak yaptığım araştırmalarda sabah 9-10 arası yapılması gerektiği felan yazıyordu.
Aranızda bu testleri yaptıran varsa ve bilgilerini paylaşabilirse çok sevinirim.

canım ben ne zaman gitsem hastayken hep yaptırıyorum hormon tahlillerimi
aç tok farketmez dediler bana
saatte her gittiğimde değişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…