Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allahın izniyle 33.haftaya ulaştım.ilk başlarda bizde çok zorlandık ama alışılıyor be gülüm.yeter ki bebişler sağlıkla kollarımıza gelsin.
canımm yaa.söylemesi kolay uygulaması zor ama moralini yüksek tutmaya çalış.umutsuzluğa kapıldığın yerde 7 nas 7 felak suresini oku bebişe.hep soluna yat.mutlaka dr tavsiyelerde bulunmuştur onları da uygula.
allahım esirgesin sakın aklına kötüyü getirme.
bak bebiş kollarına gelecek sen bu sıkıntıları unutacaksın

canım enfeksiyonun en iyi ilacı bol bol su.içebildiğin kadar iç.yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah.
güle güle git sağlıcakla iyi haberlerle dön.
Selam kızlar bende yeni hamilelerdenim coraspin+progestan+clexan 0.2 kullanıyorum. Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah hayırlı, sağlıklı evlatlar. 5+2 haftalığım bu arada.
hayırlı lsun canım.allah tamamına ulaştırsın.
ayyy çok biliyolar.en güzelini sen yapıyorsun.sakın inancını yitirme.pozitif düşün.yat dinlen.allaha emanet ol.
güle güle git.sağlıkla gel

Son düzenleme:
Amin arkadaşım sağol Allah herkesin gönlündekini versin ne olacağını bilmeden beklemek çok zor bu benim 6. hamileliğim inşallah bu sefer olucak.

Ah kuzuuum sana kıyamam Allahım hayırlısıyla hayırlı zamanlarda aklı ruhu bedeni sağlam imanlı kuranlı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah canım benim

ruh hastası yaaa sinir oldum Ama kızlara katılıyorum sen başka bir dra daha görün

Son düzenleme:
Busram benım canım bılıorum bıze konusması cok kolay ama sende bılıyorsun be gulum moralını bozmanın stres yapmanın bebısıne zarardan baska bırsey vermez.zor bılıyorum ama ne olur sabır et dua et guzelım sız nelerı astınız allahın ıznıyle bu kez sag saglım zamanında kucaklayacaksın oglusunu

tum hamılelerde kavussun ınsallah yavrucuklarına sagsaglım,hamıslıgı bekleyenlerınde tez zamanda yuzlerı gulsun ınsallah

slm
simdiden herkesin bayramini kutluyorum,hamileligim iyi gidiyor sali günü doktor randevum var,ins.hersey yolundadir.
Yeni hamilelerimiz var,hepinizi tebrikediyorum,insallah hepimiz kucaklarimiza alicak minik meleklerimizi.bu arada büsra 44 ne olur iyi düsün hersey iyi olsun,Allah size oglunuzu bagislasin dualarim seninle.
kizimin adida misran delal olacak.

büşracım mesajını okuduğumdan beri bugün sabahtan akşama dua ettim senin ve bebişin için inşallah Rabbim kabul etsin. Meraklanma bize iyi haberlerini vereceksin.

misran delal ne demek canım merak ettim.

1emine1
maaşallahhh rabbim hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin canımmm..
ayy allahım yaaa bizede bu
günleri görmeyi nasip et yarabbim..,yarın kontrolüm var bakalım inşallah herşey yolunda gider
bu kez..of canım ya evet alışırım yeterki iyi ve sağlıklı olsun kuzularımız..
sana iğne hiç yan etki yapmışmıydı canım? kanama, lekelenme,baş ağrısı,baş dönmesi vs gibi
paylaşırsan çok sevinicem...

kan testlerine her zaman sabah aç karnına gidilir.
hormon testleri adetin 2 ile 5. günleri arası yapılır canım
..

merhabalar, şimdiden herkese hayırlı bayramlar, tatile gideceklere hayırlı tatiller.

bizim bugün kontrolümüz vardı. bebişimiz iyi çok şükür. ultrasona göre 20+3 olmuşuz.dikişlerdeki enfeksiyon devam ediyormuş, akıntının sebebi o imiş, 7 günlük bir fitl kullanacağım yine.ve bunu ayda bir hafta falan tekrarlayacağız sanırım.renkli olmadığı sürece akıntıdan korkma dedi.hemen bayram sonrası ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi için çağırdı, o gün tetanoz aşısı da yapılacak sanırm. onlarda da sorun çıkmaz inşallah.

wie canım içini ferah tut,ve bende diğer arkadaşlara katılıyorum bir doktora daha görün mutlaka.birde dualarını eksik etme. ben daha önce de paylaşmıştım ama bilmeyenler ve yeni hamileler için bir kez daha tekrarlayayım. bu duayı islami bir siteden alıntı yaparak ekliyorum. yüce rabbim şifa kapılarımızı açsın.herşey dua ile, rabbim ol derse olamayacak hiçbir şey yok.
--------------------------------------------------------------------

Çocuk Düşmemesi İçinKarısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

-------------------------------------------------------------------
Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır.

"Fe hebli min ledünke veliyya" "Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb." "Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"

(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.)

Selam kızlar bende yeni hamilelerdenim coraspin+progestan+clexan 0.2 kullanıyorum. Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah hayırlı, sağlıklı evlatlar. 5+2 haftalığım bu arada.

hayırlı olsun canım Allah nazarlardan korusun hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallahh...

Son düzenleme:
kimseler yok galiba ben erkenciyim bugun .bağımlılık yaptı topiğimiz bende pc başına geçer geçmez önce buraya bakıyorum iyi hberler varmı ne durumdasınız diye..rabbim herkese iyilik,sağlık ve hayırlı bebişler versin

meraba büşra birazdan anlatacaklarımı kesinlikle seni rahatlatmak için söylemiyorum ben oğlumda 37 haftalıkken normal standart kontrolüme gitmiştim 1 sat beni incelediler ultrasyonla ve çocuğuyun bacakları normalden kısa dediler nasıl yani cücemi dedim olabilir dediler hemde türkiyenin en büyük hastanelerinin birinde sonra beni 2.düzey ultrasyona gönderdi oda 1.5 ay sonraya randevu verdi sonra ben eve geldim çocuk sakatmı cücemi diye düşünerek sabahı ettim ve o sabah suyum geldi doğuma gittim sonuçmu oğlumun boyu şuan normalden uzun o zamanda normaldi inan kafaya takmakla üzülmekle sadece kendimize ediyoruz allahh yardımcın olsun

slm kizlar nasilsiniz bakalim beni merak eden bazi arkadaslar olmus Allah hepinizden razi olsun kizlar ben iyiyim cok sukur bulantilarimda devam ettigine gore bebiste iyidir umarim su son bir haftadir bende cok siddetli mide yanmasi var kizlar neden kaynaklandigini anlamis degilim yediklerimede dikkat ediyorum ama sabah aksam bi mide yanmasi deli gibi hemde hamileliktenmi acaba??? sutun iyi geldigini soylediler iciyorum ama oda fayda etmiyor sizin bildiginiz baska dogal bi yontem varmi varsa paylasirsaniz sevinirim hepinizi öpuyorum Allaha emanet olun.

sana emin olmamakla beraber cevap vericem canım..
benimde vardı böyle yanma gibide değil acayip birşeydi sanki yemek borum hem yanıyor
hem ateş çıkıyor gibi saçma birşeydi.. sonra dr. bana düşüğe karşı koruma ve kanamamı kessin diye bi hormon iğnesi verdi tatlım..iğne olduğumdan beri o yanma kalmadı pek..
diyeceğim o ki hormonlardan oluyor o yanma..birde sen çok sıkıldın ya hem hamilelikten hem sıkıntıdan acayip olmuştur miden.. bende çok sıkılmıştım....iyiyim şimdi geçti şükür..
korkma canım hormonlarımız tepe taklak şu sıra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…