Canım hayırlı uğurlu olsun Allah nazarlardan korusun dua et hayırlısıyla bize de nasip etsin
allahın izniyle 33.haftaya ulaştım.ilk başlarda bizde çok zorlandık ama alışılıyor be gülüm.yeter ki bebişler sağlıkla kollarımıza gelsin.evet ya bende almayacağım havasını kalsın dün poliklinikte hemşire aldı bak belli
oluyor havası alabilirsin dedi de ben onlar gibi tecrübeli değilim kalsın öyle vurucaz artık.
haklısın boşa gidiyor..teşekkürler tavsiyen için öğrenicem 3.vurdum bu gün yeniyim..
senin ne kadr oldu?
evet ya iyi sarstı birde ben 7. kattayım beşik gibi valla..
canımm yaa.söylemesi kolay uygulaması zor ama moralini yüksek tutmaya çalış.umutsuzluğa kapıldığın yerde 7 nas 7 felak suresini oku bebişe.hep soluna yat.mutlaka dr tavsiyelerde bulunmuştur onları da uygula.İyi akşamlar kızlar
geçmişi okuyamadım çok zamanım yok malum misaifrlerim var
belki merak eden olmuştur kendimden haberdar edeyim sizi dedim
bugün dr. kontrolümüz vardı ama pek iyi geçmedi
çatı muayanesi yaptı doktor çatımda eğrilik varmış normal doğum yapamazmışım
birde bebeğin gelişimi 18 gün geriye gitmiş karın çevreside küçük kalmış
çok moralim bozuldu
eğer anne karnında gelişimi devam etmezse 23kasımda sezeryanla alacaklar
ama gelişimi ilerlerse 3aralıkda alacaklar,
kilosuda çok azmış oğlumun((((((
ne olur dua edin kızlar oğluşumun gelişimi ilerlesin
canım enfeksiyonun en iyi ilacı bol bol su.içebildiğin kadar iç.yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah.hayırlı geceler, ben yine uyumaya geçmeden önceki düzenli ziyaretimi yaptım buraya :))
desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim hepinize, işte zaten hamileliğin vermiş olduğu birhassasiyet var, durumlarımız bizi tedirgin ediyor, birde ben sürekli evdeyim ve yatıyorum bu da psikolojimi çok bozuyor, birde böyle çevreden duyarsızca şeyler duyunca iyice çıldırıyorum.hepsi geçecek inşallah. en azından sizlerin beni ve bizim birbirimizi anladığımızı biliyorum.
yarın akşam kontrole gidiyorum. inşallah bayram öncesi iyi haberlerle dönerim. bebeğimin iyi olduğunu bilmek bana moral verecektir.birde şu enfeksiyon durumum ne oldu oda çok kafama takılıyor.bugünlerde akıntım da iyice çoğaldı umarım oda normaldir.gerçi renkli ve kokulu değil ama yinde herşeyden korkar oldum.
dendencim canım demir için kuru meyvelere ağırlık verebilirsin.hem bebek için besleyici, hemde demir açısından zengin. pekmezde aynı şekilde. ama meyvelerin güneşte doğal kurutulmuş olanlarını tercih etmelisin.
büşracım bak 37. haftalara kadar geldin bozma moralini,doktorun sizin için en iyisi ne ise onu yapacaktır. içini ferah tut.
güle güle git sağlıcakla iyi haberlerle dön.şimdiden herkese iyi bayramlar kızlar
ben bayramdan sonra 3 hafta yokum ankarada olucam tahlilleri falan yaptırıcam
nerdeyse 1 ay sonra görüşürüz
aklım burda kalcak hep hepinizi çok özlüycem
nolur güzel haberler yazında dönünce keyifli keyifli okuyum
hayırlı lsun canım.allah tamamına ulaştırsın.Selam kızlar bende yeni hamilelerdenim coraspin+progestan+clexan 0.2 kullanıyorum. Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah hayırlı, sağlıklı evlatlar. 5+2 haftalığım bu arada.
ayyy çok biliyolar.en güzelini sen yapıyorsun.sakın inancını yitirme.pozitif düşün.yat dinlen.allaha emanet ol.saol canim tavsiyelerin icin bakalim ne olacak 2hafta sonra dun sok oldum salak doktorumda pek aydinlatmadi bizi daha oncede dedigim gibi canim yasadigim yerde en iyi ve tecrubeli doktor benim doktorum oda buda dusecek diyor aama benim bebisimin inadina kalbi atiyor bu sefer beni birakmiycak bebegim ben buna inaniyorum Allahimin izniyle bu sefer alacam kucagima innnsaaallllah bizim hastaligimizfa pozitif dusunmek cok onemli kizlar bende boyle yapiyorum bakalim
güle güle git.sağlıkla gelcanlarım yarın köye gidiyorum
10 yokum burda
inşallah biraz kafa dağıtırım
şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun
birbirimize dua edelim
sizleri seviyorum
yine gelmeye çalışırım gidene kadar ama yazıyım dedim
Amin arkadaşım sağol Allah herkesin gönlündekini versin ne olacağını bilmeden beklemek çok zor bu benim 6. hamileliğim inşallah bu sefer olucak.
Canım saol dualarin ve destegin icin aslında bisEy itiraf edeyim belki kızacaksınız ama doktorun dediginede fazla kafamı takmıyorum hersey olacağına varır salak doktor destek olacağı yerde bana pat die Buda düşecek dedi ama benim ne sancım var ne kanamam bebeğimin kalp atislarida normal Rabbime emanet dua ediyorum hep baskada bisey gelmiyor elimden:80:
slm
simdiden herkesin bayramini kutluyorum,hamileligim iyi gidiyor sali günü doktor randevum var,ins.hersey yolundadir.
Yeni hamilelerimiz var,hepinizi tebrikediyorum,insallah hepimiz kucaklarimiza alicak minik meleklerimizi.bu arada büsra 44 ne olur iyi düsün hersey iyi olsun,Allah size oglunuzu bagislasin dualarim seninle.
kizimin adida misran delal olacak.
ruh hastası yaaa sinir oldumAma kızlara katılıyorum sen başka bir dra daha görün
Arkadaşlar merhaba,
Ben ne yazık ki bu ayda gebe kalamadım.
Size birşey danışmak istiyorum. Yarın adetimin 3. günü. Bazı hormon testlerini yaptırayım istiyorum.
Hangilerini yaptırmam gerekiyor. Birde hormon testi için sabah aç-tok farkediyor mu?
Yani özellikle dikkat etmem gereken bir durum var mı?
Selam kızlar bende yeni hamilelerdenim coraspin+progestan+clexan 0.2 kullanıyorum. Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah hayırlı, sağlıklı evlatlar. 5+2 haftalığım bu arada.
merhabalar, şimdiden herkese hayırlı bayramlar, tatile gideceklere hayırlı tatiller.
bizim bugün kontrolümüz vardı. bebişimiz iyi çok şükür. ultrasona göre 20+3 olmuşuz.dikişlerdeki enfeksiyon devam ediyormuş, akıntının sebebi o imiş, 7 günlük bir fitl kullanacağım yine.ve bunu ayda bir hafta falan tekrarlayacağız sanırım.renkli olmadığı sürece akıntıdan korkma dedi.hemen bayram sonrası ayrıntılı ultrason ve şeker yüklemesi için çağırdı, o gün tetanoz aşısı da yapılacak sanırm. onlarda da sorun çıkmaz inşallah.
maşallah maşallahhayırlısı herşey yolundaymış ne güzel... Rabbim sonuna kadar böyle nasip etsin inşallah..dikişlerin ne bilmiyorum ama çok geçmiş olsun canım..
dualarında çok güzel teşekkürler paylaşım için..dua etmek lazım her zaman..Rabbim hayırlısını eylesin...
hayırlı bayramlar canım..bir dahaki bayrama yavrularımızla girmek nasip olur inşallah...
İyi akşamlar kızlar
geçmişi okuyamadım çok zamanım yok malum misaifrlerim var
belki merak eden olmuştur kendimden haberdar edeyim sizi dedim
bugün dr. kontrolümüz vardı ama pek iyi geçmedi
çatı muayanesi yaptı doktor çatımda eğrilik varmış normal doğum yapamazmışım
birde bebeğin gelişimi 18 gün geriye gitmiş karın çevreside küçük kalmış
çok moralim bozuldu
eğer anne karnında gelişimi devam etmezse 23kasımda sezeryanla alacaklar
ama gelişimi ilerlerse 3aralıkda alacaklar,
kilosuda çok azmış oğlumun((((((
ne olur dua edin kızlar oğluşumun gelişimi ilerlesin
slm kizlar nasilsiniz bakalim beni merak eden bazi arkadaslar olmus Allah hepinizden razi olsun kizlar ben iyiyim cok sukur bulantilarimda devam ettigine gore bebiste iyidir umarim su son bir haftadir bende cok siddetli mide yanmasi var kizlar neden kaynaklandigini anlamis degilim yediklerimede dikkat ediyorum ama sabah aksam bi mide yanmasi deli gibi hemde hamileliktenmi acaba??? sutun iyi geldigini soylediler iciyorum ama oda fayda etmiyor sizin bildiginiz baska dogal bi yontem varmi varsa paylasirsaniz sevinirim hepinizi öpuyorum Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?