Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

saol tatlim sende kendine bi hamilelik cizelgesi yapsana canim hem bizde bakariz hergun bebisin buyumesine

evet canım devam ediyor bu arada bende kendimi iyice bıraktım galiba iyice hantallaştım yaa

aynen valla su tehlikemiz bi gecseydi surekli yat yat kafama agrilar giriyor evin isi felan oyle duruyir bugun birazcik lekem geldi hic bi is yapmadim misafir felan gelse bittim valla hayirlisi bakalim

yok canım kızımda hiç bir sorun yaşamadım bebek düşünmeye başlayınca 4, ayda hamile kaldım ve sorunsuz bir hamilelikle kızım dünyaya geldi bu arada bugün doğum günü 6 yaşına girdi son 1,5 yılda 2 düşüğüm oldu kalp atışları hiç alınamadan kaybettim bebeklerimi yapılan testlerde iki gende mutasyon çıktı.sorun büyük olasılıkla kan pıhtılaşması denildi şimdi clexane 02 kullanıyorum canımcım

başımda bazen çok ağrıyor canım ya midemden dolayı sanırım sen nasılsın wiecim

ayy tek benimde basim agrisa benim tek sorunum su midem ya yanlis anlamayin kizlar isyan falan etmiyorum ama hem bulantilarim var hamde cok siddetli yanma dayanamiyorum bazen ama bunada sukur bebisim hala benim icimde

aynen valla su tehlikemiz bi gecseydi surekli yat yat kafama agrilar giriyor evin isi felan oyle duruyir bugun birazcik lekem geldi hic bi is yapmadim misafir felan gelse bittim valla hayirlisi bakalim

bende aynısım canım hayatımda hiç bukadar pasaklı olmamıştım ama olsun bebişlerimiz sağlıcakla gelsinde canım ne zaman doktora gitcen

maşallah allah bağışlasın canım..çok ilginç ya nasıl 1.de çıkmıyor.. mutasyon varsa
hep vardır... hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.. ne kadarlıksın ?

bende aynısım canım hayatımda hiç bukadar pasaklı olmamıştım ama olsun bebişlerimiz sağlıcakla gelsinde canım ne zaman doktora gitcen

24unde randevum var canim ya burda kanunlar okadar degisikki turkiye gibi memun kalmayinca baska bi doktora gidemiyosun mecbur hangi doktora basladiysan onunla devam ediyosun bi baska doktora gitsem bakmaz bile anliycaniz bende bunu bildigim icin ayin24unu beklemek zorundayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…