sana emin olmamakla beraber cevap vericem canım..
benimde vardı böyle yanma gibide değil acayip birşeydi sanki yemek borum hem yanıyor
hem ateş çıkıyor gibi saçma birşeydi.. sonra dr. bana düşüğe karşı koruma ve kanamamı kessin diye bi hormon iğnesi verdi tatlım..iğne olduğumdan beri o yanma kalmadı pek..
diyeceğim o ki hormonlardan oluyor o yanma..birde sen çok sıkıldın ya hem hamilelikten hem sıkıntıdan acayip olmuştur miden.. bende çok sıkılmıştım....iyiyim şimdi geçti şükür..
korkma canım hormonlarımız tepe taklak şu sıra..
saol tatlim sende kendine bi hamilelik cizelgesi yapsana canim hem bizde bakariz hergun bebisin buyumesine
hehehe kullanmayı daha tam çözemedim siteyi..inceleyip en kısa zamanda yaparım..
ufak tefek tiyolarada açığım bu arada
wie canım oradamısın?
ay canım şimdi gördüm yazdıklarını
açık ama kızım çizgi filim izliyordu canım şimdi geldim
evet canım devam ediyor bu arada bende kendimi iyice bıraktım galiba iyice hantallaştım yaa
canım som adetin ne zaman..
başımda bazen çok ağrıyor canım ya midemden dolayı sanırım sen nasılsın wiecim
aynen valla su tehlikemiz bi gecseydi surekli yat yat kafama agrilar giriyor evin isi felan oyle duruyir bugun birazcik lekem geldi hic bi is yapmadim misafir felan gelse bittim valla hayirlisi bakalim
son adetim 1 Ekim canım..sanırım sen bana yardımcı olacaksın
yok canım kızımda hiç bir sorun yaşamadım bebek düşünmeye başlayınca 4, ayda hamile kaldım ve sorunsuz bir hamilelikle kızım dünyaya geldi bu arada bugün doğum günü 6 yaşına girdi son 1,5 yılda 2 düşüğüm oldu kalp atışları hiç alınamadan kaybettim bebeklerimi yapılan testlerde iki gende mutasyon çıktı.sorun büyük olasılıkla kan pıhtılaşması denildi şimdi clexane 02 kullanıyorum canımcım
bende aynısım canım hayatımda hiç bukadar pasaklı olmamıştım ama olsun bebişlerimiz sağlıcakla gelsinde canım ne zaman doktora gitcen
son adetim 1 Ekim canım..sanırım sen bana yardımcı olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?