kusura bakma geç oldu ama yeni gördüm mesajını. cevaplamaya çalışayım.hamileliğim iyi gidiyor çok şükür.ama yata yata gidiyor.biraz gelişimi geri atıyor bazen ama şimdilik iyi.ultrasona göre 21+3 haftalık olduk.bende homozigotum ve 0,7 lik innohep iğne günde tek doz ve coraspin kullanıyorum. buna ek olarak progestan.benim 2. düşüğümde suyum gelince suni sancı ile bebeği ertesi gün aldılar zaten beraberinde kanammda vardı.dikiş le alakalı olduğunu zannetmiyorum ama hareketsizliğe bağlı olarak kabızlık sorunum var.bunun için duphalac likit kullanıyorum. zaten ıkınmak kesinlikle yasak.olmazsa da hiç zorlamıyorum gelene kadar bekliyorum.iyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler. hepimiz kavuşacağız inşallah birgün.nuray nasıl gidiyor hamileleğin seni bulmuşken sorayım senin düşüklerde suyun geldiğinde bebekte hemen düşüyormu yoksa benim gibi 1 ay felan kalmışmıydı.birde kan pıhtılaşması vardı demi sende? benim mthfr homozigot bana 0,3 ml iğne verilmişti birde coraspirin .çok sordum ama bu dikiş atıldıktan sonra afedersin tuvalet sorun oluyormu ben en çok hastanede yatarken bundan da çektim.bana şurup vermişlerdi sende yatıyorsun ya sürekli böyle bir ilaç felan kullanıyormusun? dualarımdasın inş. bebeğine sağ sağlim kavuşursun.y..
gelaveracım sen nasılsın, oğlun nasıl ne kadar kaldı şimdi, herşey yolundamı??selamlar herkese sevgiler,mutlu
bayramlar, kk ya girip yorum yazamasamda fırsat buldukça
okumaya çalışıyorum...herşey gönlünüzce olsun..
(büşranın bebeğinin sıkıntıları var yani yine gelişmesi birazcık gerilemiş ama inşallah düzelecek dua ediyoruz
ptsi herşey netleşecek buna göre ya 23 kasım yaa 3 aralık doğumu olacak sanırım.
inşallah gelişimini annesinin göbüşünde tamamlayıp öyle gelir kuzucuk.
allah hepimizin yavrularını korusun...)
sana katılıyorum bende hiç sevmedim mesajların yazılış tarihleri ve saatlerini bile göremiyorum, sanki yabancı bir yerdeyim.bemnde alışkanlıklarımı değiştirmeyi sevmem.ay yeni sayfa düzenini hiç sevmedim alıştığm şeylerin değişmesine gıcık olurum.
büşracım umarım sağlıklı sıhatli bebeğine kavuşursun. hele bir dünyaya gelsin sen onu büyütürsün. dualarımız seninle..kızlar nasılsınız bugün büşracımla konuştuk perşembe günü ege üni de sezaryenle alıncak bebişimiz kilo alımı durmuş ama kilosu 2600 (bana göre normal ) gelişimide 23 gün gerideymiş. dularımızı büşra için yapalım bu hafta ki minik meleğimiz sağlıkla gelsin.
uzun bir aradan sonra merhaba, buralar çok değişmiş, son yazdığım mesajı bile bulamadım. bi karıştırıp çözmeye çalışayım.bu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarım. umarım herkes iyidir..
hıyar değince dikkatinizi çektim bak DENDENCİM değilse topiğe gelip yazacağınız yoktu....
bebikim
canım doktorun sana sonuçları açıklamadı sanırım henüz..
IgG negatif.. IgM de negatif..diğerleride regferans değerler baz alınca normal görünüyor..
homosistein referans değeri eğer alttaki tablo ise yaş sınırına göre o da normal..
hayırlısı canım..
en verimli bilgiyi doktorun verecektir...bu kadar çok tahlil yapılmış birisi olarak benim gördüğüm yorum bu
selam kızlar
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. listemizi geçen hafta güncelleyemedim birazdan güncellerim.
yeni hamişler varmı onuda bilmiyorum.özelden yazarsanız eklerim
bebikim sonuçların normal görünüyor canım . hakkında hayırlısı olsun
listemiz şimdi güncellenecek.....
canım meraba verdiğin bilgiler için teşekürler buda ayrıca bi düşük nedenim nolur bide bu çıkmasınkısacası anti tg bide anti tpo var
bu iki antikorun yüksek olması bağışıklık sisteminin zayıflığına sebeb olabilir
yani en çok troid rahatsızlığıyla alakalı..ve bu antikorlar troid bezine yabancı virüs gibi şaşarak bilmeden yani saldırıyorlar
bu antikorları düşürecek bir tedavi şekli yok maalesef...
ve bu antikorların yüksek çıkması haşimota rahatsızlığının sonucu olabilir
bnde bu rahatsızlık var canım
yapacak pek bişey yok
takma kafana stress ten ve sigaradan uzak dur
beslenmene dikkat et
en önemlisi endokrin uzmanıyla görüş
sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?