canım kan sulandırıcı ilaç derken hangisi bizim hepimizin kullandığı hamilelikten önce ya bebe asprini yada corasprin kullanıyoruz. Allaha şükürde kötü sonuçlar olmadı, başka birini kullanmana gerek yok zaten hamile kaldığında da iğneye başlayacaksın kan sulandırıcı olarak kullanacaksın meraklanma verecek olan Allah iğne ilaç doktor bahane.KIZLAAAAR Çıldıriciiiiim nolur bir akıl verin bugün tıpa gittim önce hematoloğa gittim birşey söylemedi kadın doğuma yönlerdirdi. oraya gittim sonuçları aldı (faktör V mthfr 1298 heterozigot homositein 15(üst sınır 15)) baktı hocaya gösteriyim dedi neyse geldi gebe kalınca iğne başlanıcak dedi. kan sulandırıcı ilaç kullanmıcakmıyım dedi o da hayır dedi yumurtalık kalitesini düşürdüğü için önermiyoruz dedipeki dedim ben öğrenene kadar gene düşerse nolcak o zaman dedim kan sulanırsa bu sefer de tutunamaz demez mi oooooooffff napıcam ben kızlar yaaa
baharcım haber verdiğin için teşekkür dularımızda inşallah büşra ve bebişi sen nasılsın nasıl gidiyor bebişten kimse giremiyor sanırım nete güzin filan da yok ortalarda,crowford da
hepinize merhaba arkadaşlar
öğretmenlerimizin öğretmeler günü kutlu olsun.........
sitenin yeni hali benimde hoşuma gitmedi ama alışırız sanırım zamanla......
demek yarın bir bebeğimiz daha olacak,hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebeğimiz,Büşra'cım şimdiden sağlıklar diliyorum canım....
bana gelince çok şükür iyiyim,biraz kasılmam falan olunca istirahate ağırlık ver dedi doktorum,yeniden şeker yüklemesi yapıldı 50 lik biraz yüksek çıkınca şimdi de 100 lük yapılacak,ama içim rahat karbonhidratı fazla kaçırdım bu ara biliyorum,100 lük inş. normal çıkar,pazartesi yaptırıcam onuda....
nuray iyi olmana çok sevindim,boşver canım yat bak zaman çabuk geçiyor aslında......yolu yarıladın Allahın izni ile......
azdalar sanada maşallah,seninde az kaldı canım.....
asigüllllllll neden hıyar diyosun çocuğaAllah iyiliğini versin,döner annesi döner,dönmezsede keyfi bilir,hayırlısı olsun.......
baharçelik Çınar Efemiz nasıl,ne çabuk büyüyorlar di mi???
sonuyok,güzin siz de güzel kızlarınızla vakit geçirdiğiniz için giremiyorsunuz.......inş. çok ama çok iyisinizdir........özledik sizleride........
hepinizi öpüyorum arkadaşlar,bugünde tüm gün yatıp şu kritik haftayı atlatmak istiyorum........dualarım sizlerler hepinizi öpüyorum...........sevgiler.......
canım kötü değil sadece alıştık ya diğerine yeni görünümüne alışmak zaman alacak haklısın insan nelere alışıyor,ooo dediğin gibi iğneden korkardık iğneyi kendim yapar oldum. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.
canım bence okuyan çokta hemen birşeyler yazan çok yok şu sıra.. bayram tatili modu normal hayata dönüş
iş güç derken ancak toplanacak herkes..
sanada hayırlı sağlıklı doğumlar..Rabbim uzun ömürlü sağlıklı güzel bir evlat nasip etsin inşallah..
siteye beğenmeyen arkadaşlar var valla ben clexane alıştım ya daha ötesi ne olsun.. nelere alışıyoruz siteyede alışılır..
ben çok beğendim daha modern bir görüntü olmuş...
essebe .!.:wiecim kontrole gittinmi merak ediyoruz.inşaallah iy haberler yazarsın
Olumsuz kontrollerden sonra yüzüm güldü sonunda doktorum bile bu bı mucize diyor Rabbim ol desin yeterli hersey olur kasık agrilarimida sordum rahim ve bebek buyudugu için normalmiş öyle iste kızlar çok mutluyum suan bide görseniz bı buyumuski elleri felan hep belli bence mucize bu olsa gerek:)
ne demek canım birşey değil. ben iyiyim keyifçi oğlumla vakit geçiriyorum bütün gün. kucağımdan inmek istemediği için bütün gün kanguruyla yapışık ikiz gibi dolanıyoruz. evde de tadilat var mutfağım yapılıyor. çook işim var anlıcanız.
çınar kuşum iyi çok keyifçi büyüdü maşallah doğunca zaman çok çabuk geçiyor .
Olumsuz kontrollerden sonra yüzüm güldü sonunda doktorum bile bu bı mucize diyor Rabbim ol desin yeterli hersey olur kasık agrilarimida sordum rahim ve bebek buyudugu için normalmiş öyle iste kızlar çok mutluyum suan bide görseniz bı buyumuski elleri felan hep belli bence mucize bu olsa gerek:)
canım benim özeldeki drum coraspin verdi kullanıyorum zaten gebe kalınca iğneye başlıcaz dedi. ama tıptaki de o tip ilçalar yumurtalık kalitesini düşürüyor önermiyoruz dedi bir şey dikkatimi çekti sen gebe kalınca hem iğne hem ilaçla mı devam ettin?canım kan sulandırıcı ilaç derken hangisi bizim hepimizin kullandığı hamilelikten önce ya bebe asprini yada corasprin kullanıyoruz. Allaha şükürde kötü sonuçlar olmadı, başka birini kullanmana gerek yok zaten hamile kaldığında da iğneye başlayacaksın kan sulandırıcı olarak kullanacaksın meraklanma verecek olan Allah iğne ilaç doktor bahane.
Oyy ben onu verene kurban olurummm Rabbim hayırlısıyla kavuştursun drun herhangi bir fikir vermedi mi şunu öneririm demedi mi? bence gittiğinde tekrar danış için rahat etsin Hayırlısından olsun İnşallahkızlarrrrrrrrrrrrr bana da bir akıl verin yaaa ne olur biraz önce doktor kontrolümüz vardı teyzeleri bebiş iyiymiş ben dönmedi sanıyordum ama sıpam dönmüş bile çok şaşırdım tabi dönmemiştir nasılsa sezeryan olur diye diye gittik doktor da siz bilirsiniz dedi ben afalladım ama sezeryan olsun dedim korkuyorum dedim korkuyorum ama normalde olsa sezeryanda olsa doğumdan korkuyorum. Asprini cuma günü kes dedi, iğneyi de sezeryan gününden bir gün önce kes dedi, o zamana kadar doğum olursa iğneyi kesmeden dedim o zaman geleceksin hastaneye dedi ama olur önemli olmaz felan demedi, ayyy kararsızlıktan anlatabiliyor muyum bilmem normal olabilirse normal istiyorum aslında sizce ne yapmalıyım, listemizede ve topiğimizde iğneyi kesmeden normal doğum yapan var mı bir kişi gördüm ben acaba normali deneyelim desemiydim diye tereddüt ettim şimdi. Aman allah bilir Allah ne nasip etti ise o değil mi ama insan düşünmedende edemiyor. Gittiğimde doktora yok ben vazgeçtim normal doğuracam diyeyim mi sizce yoksa herşeyi oluruna mı bırakayım, belli olmaz değil mi bir hafta sonra kızlar ben doğurdum diye yazabilirm de siteye amanın ne saçmaladım değil mi dualarınız bekliyorum hanımlar birde akıl verin yaa nor mal mi sezeryan mı sizceeeee?
Oyy ben onu verene kurban olurummm Rabbim hayırlısıyla kavuştursun drun herhangi bir fikir vermedi mi şunu öneririm demedi mi? bence gittiğinde tekrar danış için rahat etsin Hayırlısından olsun İnşallah
canım benim özeldeki drum coraspin verdi kullanıyorum zaten gebe kalınca iğneye başlıcaz dedi. ama tıptaki de o tip ilçalar yumurtalık kalitesini düşürüyor önermiyoruz dedi bir şey dikkatimi çekti sen gebe kalınca hem iğne hem ilaçla mı devam ettin?
kızlarrrrrrrrrrrrr bana da bir akıl verin yaaa ne olur biraz önce doktor kontrolümüz vardı teyzeleri bebiş iyiymiş ben dönmedi sanıyordum ama sıpam dönmüş bile çok şaşırdım tabi dönmemiştir nasılsa sezeryan olur diye diye gittik doktor da siz bilirsiniz dedi ben afalladım ama sezeryan olsun dedim korkuyorum dedim korkuyorum ama normalde olsa sezeryanda olsa doğumdan korkuyorum. Asprini cuma günü kes dedi, iğneyi de sezeryan gününden bir gün önce kes dedi, o zamana kadar doğum olursa iğneyi kesmeden dedim o zaman geleceksin hastaneye dedi ama olur önemli olmaz felan demedi, ayyy kararsızlıktan anlatabiliyor muyum bilmem normal olabilirse normal istiyorum aslında sizce ne yapmalıyım, listemizede ve topiğimizde iğneyi kesmeden normal doğum yapan var mı bir kişi gördüm ben acaba normali deneyelim desemiydim diye tereddüt ettim şimdi. Aman allah bilir Allah ne nasip etti ise o değil mi ama insan düşünmedende edemiyor. Gittiğimde doktora yok ben vazgeçtim normal doğuracam diyeyim mi sizce yoksa herşeyi oluruna mı bırakayım, belli olmaz değil mi bir hafta sonra kızlar ben doğurdum diye yazabilirm de siteye amanın ne saçmaladım değil mi dualarınız bekliyorum hanımlar birde akıl verin yaa nor mal mi sezeryan mı sizceeeee?
KIZLAAAAR Çıldıriciiiiim nolur bir akıl verin bugün tıpa gittim önce hematoloğa gittim birşey söylemedi kadın doğuma yönlerdirdi. oraya gittim sonuçları aldı (faktör V mthfr 1298 heterozigot homositein 15(üst sınır 15)) baktı hocaya gösteriyim dedi neyse geldi gebe kalınca iğne başlanıcak dedi. kan sulandırıcı ilaç kullanmıcakmıyım dedi o da hayır dedi yumurtalık kalitesini düşürdüğü için önermiyoruz dedipeki dedim ben öğrenene kadar gene düşerse nolcak o zaman dedim kan sulanırsa bu sefer de tutunamaz demez mi oooooooffff napıcam ben kızlar yaaa
canım hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağına, ben aspirini 32 haftada kesmiştim, dediğin gibi doktorlar pek bi acıklama yapmıyolar ara sıra içeyim mi dedim yok yok içme artık onu demişti... iğneyi de kesmiycem dogumdan sonra da devam edecek bi müddet dedi, ben de çok korkuyorum yaa:18:
benim ilk doğumumda sezeryan olduğu için bu da mecbur sezeryan, tavsiye meselesine gelince acıkcası bu kararında etkilemek istemem seni, ama bildiğim bişey var ki sezeryan olursan lokal olma genel anestezi iste ayılması o kadarda zor bişey değil uykudan uyanır gibi oluyosun, benim ki lokaldi kesinlikle her şeyi hissediyosun kötü bi tecrübe yani
kızlarrrrrrrrrrrrr bana da bir akıl verin yaaa ne olur biraz önce doktor kontrolümüz vardı teyzeleri bebiş iyiymiş ben dönmedi sanıyordum ama sıpam dönmüş bile çok şaşırdım tabi dönmemiştir nasılsa sezeryan olur diye diye gittik doktor da siz bilirsiniz dedi ben afalladım ama sezeryan olsun dedim korkuyorum dedim korkuyorum ama normalde olsa sezeryanda olsa doğumdan korkuyorum. Asprini cuma günü kes dedi, iğneyi de sezeryan gününden bir gün önce kes dedi, o zamana kadar doğum olursa iğneyi kesmeden dedim o zaman geleceksin hastaneye dedi ama olur önemli olmaz felan demedi, ayyy kararsızlıktan anlatabiliyor muyum bilmem normal olabilirse normal istiyorum aslında sizce ne yapmalıyım, listemizede ve topiğimizde iğneyi kesmeden normal doğum yapan var mı bir kişi gördüm ben acaba normali deneyelim desemiydim diye tereddüt ettim şimdi. Aman allah bilir Allah ne nasip etti ise o değil mi ama insan düşünmedende edemiyor. Gittiğimde doktora yok ben vazgeçtim normal doğuracam diyeyim mi sizce yoksa herşeyi oluruna mı bırakayım, belli olmaz değil mi bir hafta sonra kızlar ben doğurdum diye yazabilirm de siteye amanın ne saçmaladım değil mi dualarınız bekliyorum hanımlar birde akıl verin yaa nor mal mi sezeryan mı sizceeeee?
cnm benım doktorda aspırın yumurtlamayı engeller hamıle kalınca hemen baslarız ıgne ve aspırne demıstı ama sen bılırsın ıstersen kullan dedı yanı bana bıraktı.sımdı tıptakılerde bole demıs mesela ben 5 gundur ıcmıyorum aspırın yumurtlama gunum dundu yarın tekrar baslamayı dusunuyorum aspırıne ne bılım 3 aydır hamıle kalamadım ona bagladım ama burdakı arkadasların hemen hemen hepsının doktoru hamıle kalmadan aspırın demısler. aspırınle hamıle de kalıyolar.
aslında bende senın gıbı kararsızım bu konuda bıde ben tatm yumurtlama gunumu bılmıoyurm sadece tahmın edıyorum mesela dun cok yogun akıntım oldu sarı sanırım ole oluyo ates olayını pek bımıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?