Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benimde aklım karıştı şimdi ya.Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum coraspini eğer yumurta kalitesini düşürüyorsa gerçekten çok üzülürüm.Acaba hamile kalır kalmaz başlasak çokmu geç olur acaba?Birde nette aspirin ile ilgili şu bilgiyi buldum aynen kopyalıyorum.Kadında kısırlığa iyi geliyor: Arjantinli uzmanlar, çocuk sahibi olamayan bir grup kadın üzerinde testler yaptı. Kadınlardan bir bölümüne sadece kısırlık ilacı, diğer gruba ise kısırlık ilacıyla birlikte 100 miligram Aspirin verildi. Aspirin, yumurtalıkta kan dolaşımını artırdığı için, ilacı Aspirinle alanların hamile kalma şansı yüzde 40 arttı. Sadece kısırlık ilacı alanlarda ise yüzde 20 artış görüldü.

Evet senin söylediklerin daha mantıklı geldi bana yada böyle olduğuna inanmak istiyorum.Çünkü doktor kanın pıhtılı olması implantasyonu zorlaştırır demişti.Demekki yarar zarar dengesi gözetiliyor.Yani kullanmadığımızda bebekte tutunma problemi oluyor kullandığımızda yumurta kalitesi etkileniyor.Her halükarda pıhtılaşma bizi olumsuz etkilemeye devam ediyor.

ayyyyyyyy fıona valla kafayı yıcem aspırın mı o mu bumu bılmem ne .....
ne yapcagımızı sasırıyoz yaa o etkıler dıyo otekı yok ole bısı dıyo arkadas bunlar aynı kıtapları okuymuyolar mı nıe hepsı ayrı ayrı seyler soylıuyo valla en ıyısı bu deselerde kımseye guvenmıyorum (doktorlar yanı ) .
asıgulun de deıgı gıbı ıcelım aspırını güzelleselım. oluruna bırakalım.
GÖRELİM BAKALIM MEVLAM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER

Bende aspırın kullanmakran yanayım cunku bende hamıle oldugumu ogrendım ve hemen lekelenmem ve dusuk tehlıkem oldu
onun ıcın onlem ıcın içmekten yanayım.
Içelim güzelleşelim hanımlar,
şerefimizeeeeeeeeeeeee

Yumurtlamaya kadar içmeyip daha sonra içsek nasıl olur acaba?Artık bende çok sıkıldım ya sırf bu olumsuz düşüncelerden dolayı olacağı varsada olmayacak yani.Coraspinin etkisi içmeye başlandığı andan itibaren ortaya çıkıyormu acaba?hamile kalır kalmaz başlamak istiyorum ben .

tedbirimizi alıp sonra da Allaha havale etmemiz lazım bence, verecek olan o kızlar asprin doktor bahane vermeyecek olsa yurtdışına gitsek doktorlara kimse kar etmez, önemli olan güvendiğiniz bir doktor bulmak ve dediklerini yapmak ben öyle yaptım Allaha şükür de memnunum haa tabi sıkıntı tabi düşünceler şöyle mi yapsak böyle mi yapsak diye düşünmelerimiz olacak bence onlarda şeytanın vesveseleri la havle deyip yolumuza bakmalıyız.

merhaba...asigül kızma kızma geldim işte. bayramda hiç fırsatım olmadı giremedim. pazartesi de neredeyse tam gün hastanedeydim. şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason yapıldı.bu arada dendencim senin 50 lik şeker sonucun kaç çıktı. bana da onu yaptırdı doktorum.kasılmalarında bir an önce geçer umarım. daha çok erken. neden olabileceğini söyledimi doktorun??birde tetanoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız, doktorum bana 20. haftadan sonra demişti ama hastanede yapmadılar aşımı, bebek ultrasonda 21+3 görününce 22 ile 24 arası yapılıyor daha erken dediler.ikincisi de ondan bir ay sonraymış, birde doğumdan sonra dediler.
aspirin konusunda tedirgin olan arkadaşlar, biraz rahat olun bizler hepimiz hamile kalmadan önce coraspin kullandık. ben bir yıl kullandım hamile kalana kadar.hamile kalmayı güçleştirdiğini yada yumurta kalitesini düşürdüğünü zanetmiyorum.

bu arada bebeğimizin cinsiyeti geç te olsa belli oldu. kızımız olacak inşallah..

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsun canım.Rabbim verecek oldumu ne olursa olsun hiç bir şey engel olmaz.Benim 10 yaşında bir kızım var sezaryen doğum yaptım.Galiba senin doğumda yakın.Bence hiç kokma çünkü korkulacak hiç birşey yok.Normal doğumu bilmem ama ben hiç problem yaşamadım.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Çok teşekkürler böyle örnekleri görünce gerçekten rahatlıyorum.Kızını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım.

Merhaba kızlar
Bugün kısmet olursa saat 2de sezeryana gircem oğluşumu inşallah alıcam kucağıma tabi kilosu normal olursa
yoksa küveze koncak ama sağlıkla olsunda tek başka bişey istemiyorum
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar ne olur
Bende şimdi namazımı kıldım hepinize bol bol dua ettim allahım kabul eder inşallah
doğuma girene kadar hepinize dua etmeye devam etcem
Hepinize şimdiye kadar olan desdeğiniz için çok teşekkür ederim kızlar

büşracım Rabbim sağ salim kurtarsın inşallah seni ve oğluşunu.
nuraycım tebrikler canım inşallah sende sağlık ve sıhhatle kavusacaksın kızına.
asigül canımmmm sen bilirsin ama bende sezeryan olanlardanım.
ve on tane doğursam onunuda sezeryan isterim canım.
bizim gibi iğne kullananların zaten riskli doğumu normali düşünerek daha da riske atma bence.
benim epidural başlamıştı doğum ama çok panik yapınca ameliyatın ortasında uyutmuşlar beni.kızımın çıkışını göremedim malesef.
eger dayanabilirsen epidurali dene derim hem epiduralle olanlnar sezeryan sonrası hiç mi hiç acı hissetmiyolarmış.
gerçi Allah'a şükürler olsun bendede hiç bir problem olmadı. sadece ilk ayağa kalkış çok kötüydü.
onuda bi kerede becerebilirsen başkada sorun yok canım.
çok fazla konustum ben kusura bakmayın artık.
öpüyorum canım seni.

canım Allah yardımcın olsun.inşallah herşey çok güzel olur.içini ferah tut.dualarımız seninle.ayy ben bile heyecanlandım şimdi...

canlarım rabbim ikinizede sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin güzel rabbim ne güzel yolun sonuna geldiniz darısı bizlerin başına dualarım sizinle sizde bizler için dualarınızı eksik etmeyin nolur sizi çok seviyorum bizlere umut oluyorsunuz

kızlarrrr günaydıııııııııııııııın hepinize

wiecim çok sevindimmmm canımmm maşallah allah tamamına erdirsin sağlıkla
büşracım bütün dualarım seninle hayırlısıylaalıcaksın oğluşunu koynuna inşallah :)))

asprin konusunda ben de kararsızım arkadaşlar 2 sefer hemn hamile kalmama rağmen asprin kullandığımdan beridir( ki deneme aşaması 4 ayı buldu) sonuç alamadım. bunu asprine mi ard ardına gelen kayıplara mı bağlasam bilemedim. dediğiniz gibi bi doktor başka bi doktor başka şey sölüyo. ben bu ay yumurtlama döneminde 3-4 gün asprin içmemeye karar verdim. gerçi olucaksa her türlü olacak ama hayırlısı ,kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah her geçen gün insana daha çok koyuyo

Son düzenleme:

oooooo maşallah bir prensesimiz daha geliyor demek hayırlısı ile....nuraycım şimdi sırayla cevaplayayım,ilk 50 lik yükleme 24.haftada yapıldı ve 122 çıktı,açlık zaten 76 larda benim sonuç gayet iyi yani,üst sınır 140 çünkü 1.saat sonunda.......
kasılmalar için gittiğimde diğer doktorumda istedi 50 lik,açlık yine 76 larda ama 1.saat sonu 153 çıktı,biraz yüksek olduğu için 100 lük istedi,onuda pazartesi yaptırıcam.......ama bu kasılmalar,aşağı doğru aşırı baskı falan beni epey strese soktu,stresde şekeri tetikliyor..........hemen şekeri ve karbonhidratı kestim bakalım pazartesi ne çıkacak........tetanoza gelince ben Şubat ayından sonra başlamıştım tetanoza bu gebeliğimde 3.dozu oldum 20.haftada,ama 16 da sonra yapıyorlar tetanozu genelde...........

kasılmalara gelince,dün Prof.olan doktoruma gittim,rahim ağzını falan kontrol etti ve çok şükür herşey yolunda dedi,erken doğum riskin yok,endişe ve stres yapma dedi,baskı hissi falan normalmiş olurmuş,çok rahatsız olursan dinlen dedi....bende epey bir rahatladım çok şükür.......sanırım grip ve magnezyum içmemem neden oldu.....magnezyumu haftada 2 kez içicem artık,iyi geldi çünkü............

nuray umarım yardımcı olabilmişimdir canım.......kendine iyi bak......

büşraaaaaaaa büyük gün geldi demek.......canım hayırlı haberlerini bekliyoruz......

canım güldürdün beni, dokdorun alemmiş demmekki bize öle bakıyolar normal olmayan grup diye... benim sezeryan acil bi kararla geliştiği için lokal oldu ilk başlarda acı yoktu dediğim gibi ama yapılan herşeyi hissediyosun, sonlarına doğru psikolojik olarak mı ne acı hissetmeye başladım dedim hemen biraz uyuşturucu verdiler biraz daha mayıştım çok büyük bi ameliyat olarak düşünme, cıktıktan sonra kum torbası filan koydular pek bişey anlamadım ama başımda ağrı vardı onu da bol su içerek atlatmıştım....
kızlar bu arada günaydın hepinize gerci saat 11bucuk olmuş, umarım hepiniz iyisinizdir... artık sıra Kayra Bebekte sanırım İnşallah hayırlısıyla Büşranın da güzel haberlerini alırız... darısı tüm bekleyenlere

canım inşallah şeker yüklemende bir sıkıntı çıkmamıştır. kızımıza artık pembiş pembiş alırsın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

hımmmm kayıplardan biri de tarfil bak o da yaşıyormuş nerelerdesin sen bakem. İyisin değil mi? Canım dua etmez olur muyum hepinize dua ediyorum, evet burda birbirimize umut oluyoruz Rabbim gönlünün muradını versin canım benim.

evet lokal anestezide hissetmeyi bir kaç kişiden duydum yok ya akıl karı değil zaten pimpirikli insanlarız bir pıhtılılar, zaten tıp fakültesinde de gel sana istediğin anestezi şeklini uygulayalım demeyecekler ne denk gelirse hangi doktor denk gelirse yapacak işte, ama doktorumun gününü ayarlattım inşallah o gelir seviyorum ben doktorumu garip biri ağzından kerpetenle laf alırsın ama önemli değil. bu arada doğumun 700 filanda 400e ayarlatayım dedi ayyy sinir oldum bakalım başka özel hastanelerde nası fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…