KIZLAAAAR Çıldıriciiiiim nolur bir akıl verin bugün tıpa gittim önce hematoloğa gittim birşey söylemedi kadın doğuma yönlerdirdi. oraya gittim sonuçları aldı (faktör V mthfr 1298 heterozigot homositein 15(üst sınır 15)) baktı hocaya gösteriyim dedi neyse geldi gebe kalınca iğne başlanıcak dedi. kan sulandırıcı ilaç kullanmıcakmıyım dedi o da hayır dedi yumurtalık kalitesini düşürdüğü için önermiyoruz dedipeki dedim ben öğrenene kadar gene düşerse nolcak o zaman dedim kan sulanırsa bu sefer de tutunamaz demez mi oooooooffff napıcam ben kızlar yaaa
valla hanımlar bu konuda benim kanaatim şudur şimdi bizim kanımız koyu mu koyu, koyu olduğu için mi kan akışını hızlandırmak ve bebeği ilk oluşumundan beri beslemek istiyoruz evet peki, asprin de kanımızı sulandırınca kanımız daha iyi hareket edip hamile kalmadan önce bir akışı başlatıyor mu yumurtalıklarda olsun olsun genel olsun bence hamile kalmamızı olumlu yönde etkiler ama siz bilirsiniz.
ayyyyyyyy fıona valla kafayı yıcem aspırın mı o mu bumu bılmem ne .....
ne yapcagımızı sasırıyoz yaa o etkıler dıyo otekı yok ole bısı dıyo arkadas bunlar aynı kıtapları okuymuyolar mı nıe hepsı ayrı ayrı seyler soylıuyo valla en ıyısı bu deselerde kımseye guvenmıyorum (doktorlar yanı ) .
asıgulun de deıgı gıbı ıcelım aspırını güzelleselım. oluruna bırakalım.
GÖRELİM BAKALIM MEVLAM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER
tedbirimizi alıp sonra da Allaha havale etmemiz lazım bence, verecek olan o kızlar asprin doktor bahane vermeyecek olsa yurtdışına gitsek doktorlara kimse kar etmez, önemli olan güvendiğiniz bir doktor bulmak ve dediklerini yapmak ben öyle yaptım Allaha şükür de memnunum haa tabi sıkıntı tabi düşünceler şöyle mi yapsak böyle mi yapsak diye düşünmelerimiz olacak bence onlarda şeytanın vesveseleri la havle deyip yolumuza bakmalıyız.
merhaba...asigül kızma kızma geldim işte. bayramda hiç fırsatım olmadı giremedim. pazartesi de neredeyse tam gün hastanedeydim. şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason yapıldı.bu arada dendencim senin 50 lik şeker sonucun kaç çıktı. bana da onu yaptırdı doktorum.kasılmalarında bir an önce geçer umarım. daha çok erken. neden olabileceğini söyledimi doktorun??birde tetanoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız, doktorum bana 20. haftadan sonra demişti ama hastanede yapmadılar aşımı, bebek ultrasonda 21+3 görününce 22 ile 24 arası yapılıyor daha erken dediler.ikincisi de ondan bir ay sonraymış, birde doğumdan sonra dediler.
aspirin konusunda tedirgin olan arkadaşlar, biraz rahat olun bizler hepimiz hamile kalmadan önce coraspin kullandık. ben bir yıl kullandım hamile kalana kadar.hamile kalmayı güçleştirdiğini yada yumurta kalitesini düşürdüğünü zanetmiyorum.
bu arada bebeğimizin cinsiyeti geç te olsa belli oldu. kızımız olacak inşallah..
Merhaba kızlar
Bugün kısmet olursa saat 2de sezeryana gircem oğluşumu inşallah alıcam kucağıma tabi kilosu normal olursa
yoksa küveze koncak ama sağlıkla olsunda tek başka bişey istemiyorum
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar ne olur
Bende şimdi namazımı kıldım hepinize bol bol dua ettim allahım kabul eder inşallah
doğuma girene kadar hepinize dua etmeye devam etcem
Hepinize şimdiye kadar olan desdeğiniz için çok teşekkür ederim kızlar
Merhaba kızlar
Bugün kısmet olursa saat 2de sezeryana gircem oğluşumu inşallah alıcam kucağıma tabi kilosu normal olursa
yoksa küveze koncak ama sağlıkla olsunda tek başka bişey istemiyorum
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar ne olur
Bende şimdi namazımı kıldım hepinize bol bol dua ettim allahım kabul eder inşallah
doğuma girene kadar hepinize dua etmeye devam etcem
Hepinize şimdiye kadar olan desdeğiniz için çok teşekkür ederim kızlar
kızlarrrrrrrrrrrrr bana da bir akıl verin yaaa ne olur biraz önce doktor kontrolümüz vardı teyzeleri bebiş iyiymiş ben dönmedi sanıyordum ama sıpam dönmüş bile çok şaşırdım tabi dönmemiştir nasılsa sezeryan olur diye diye gittik doktor da siz bilirsiniz dedi ben afalladım ama sezeryan olsun dedim korkuyorum dedim korkuyorum ama normalde olsa sezeryanda olsa doğumdan korkuyorum. Asprini cuma günü kes dedi, iğneyi de sezeryan gününden bir gün önce kes dedi, o zamana kadar doğum olursa iğneyi kesmeden dedim o zaman geleceksin hastaneye dedi ama olur önemli olmaz felan demedi, ayyy kararsızlıktan anlatabiliyor muyum bilmem normal olabilirse normal istiyorum aslında sizce ne yapmalıyım, listemizede ve topiğimizde iğneyi kesmeden normal doğum yapan var mı bir kişi gördüm ben acaba normali deneyelim desemiydim diye tereddüt ettim şimdi. Aman allah bilir Allah ne nasip etti ise o değil mi ama insan düşünmedende edemiyor. Gittiğimde doktora yok ben vazgeçtim normal doğuracam diyeyim mi sizce yoksa herşeyi oluruna mı bırakayım, belli olmaz değil mi bir hafta sonra kızlar ben doğurdum diye yazabilirm de siteye amanın ne saçmaladım değil mi dualarınız bekliyorum hanımlar birde akıl verin yaa nor mal mi sezeryan mı sizceeeee?
merhaba...asigül kızma kızma geldim işte. bayramda hiç fırsatım olmadı giremedim. pazartesi de neredeyse tam gün hastanedeydim. şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason yapıldı.bu arada dendencim senin 50 lik şeker sonucun kaç çıktı. bana da onu yaptırdı doktorum.kasılmalarında bir an önce geçer umarım. daha çok erken. neden olabileceğini söyledimi doktorun??birde tetanoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız, doktorum bana 20. haftadan sonra demişti ama hastanede yapmadılar aşımı, bebek ultrasonda 21+3 görününce 22 ile 24 arası yapılıyor daha erken dediler.ikincisi de ondan bir ay sonraymış, birde doğumdan sonra dediler.
aspirin konusunda tedirgin olan arkadaşlar, biraz rahat olun bizler hepimiz hamile kalmadan önce coraspin kullandık. ben bir yıl kullandım hamile kalana kadar.hamile kalmayı güçleştirdiğini yada yumurta kalitesini düşürdüğünü zanetmiyorum.
bu arada bebeğimizin cinsiyeti geç te olsa belli oldu. kızımız olacak inşallah..
ay canım nerde bende o yürek zaten genel anestezi istiyorum da birde normal mi sezeryan mı senin sezeryan nasıl olmuştu ben sonra ki ağrılardan felan korkuyorum. kosko ca bir ameliyat sonuçta, doktora herşeyin normali iyidir dedim sen kendin normal değilsin iğne kullanıyorsun dedi....
canlarım rabbim ikinizede sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin güzel rabbim ne güzel yolun sonuna geldiniz darısı bizlerin başına dualarım sizinle sizde bizler için dualarınızı eksik etmeyin nolur sizi çok seviyorum bizlere umut oluyorsunuz
canım güldürdün beni, dokdorun alemmiş demmekki bize öle bakıyolar normal olmayan grup diye...benim sezeryan acil bi kararla geliştiği için lokal oldu ilk başlarda acı yoktu dediğim gibi ama yapılan herşeyi hissediyosun, sonlarına doğru psikolojik olarak mı ne acı hissetmeye başladım dedim hemen biraz uyuşturucu verdiler biraz daha mayıştım çok büyük bi ameliyat olarak düşünme, cıktıktan sonra kum torbası filan koydular pek bişey anlamadım ama başımda ağrı vardı onu da bol su içerek atlatmıştım....
kızlar bu arada günaydın hepinize gerci saat 11bucuk olmuş, umarım hepiniz iyisinizdir... artık sıra Kayra Bebekte sanırım İnşallah hayırlısıyla Büşranın da güzel haberlerini alırız... darısı tüm bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?