hımmmm kayıplardan biri de tarfil bak o da yaşıyormuş nerelerdesin sen bakem. İyisin değil mi? Canım dua etmez olur muyum hepinize dua ediyorum, evet burda birbirimize umut oluyoruz Rabbim gönlünün muradını versin canım benim.
Olumsuz kontrollerden sonra yüzüm güldü sonunda doktorum bile bu bı mucize diyor Rabbim ol desin yeterli hersey olur kasık agrilarimida sordum rahim ve bebek buyudugu için normalmiş öyle iste kızlar çok mutluyum suan bide görseniz bı buyumuski elleri felan hep belli bence mucize bu olsa gerek:)
tedbirimizi alıp sonra da Allaha havale etmemiz lazım bence, verecek olan o kızlar asprin doktor bahane vermeyecek olsa yurtdışına gitsek doktorlara kimse kar etmez, önemli olan güvendiğiniz bir doktor bulmak ve dediklerini yapmak ben öyle yaptım Allaha şükür de memnunum haa tabi sıkıntı tabi düşünceler şöyle mi yapsak böyle mi yapsak diye düşünmelerimiz olacak bence onlarda şeytanın vesveseleri la havle deyip yolumuza bakmalıyız.
merhaba...asigül kızma kızma geldim işte. bayramda hiç fırsatım olmadı giremedim. pazartesi de neredeyse tam gün hastanedeydim. şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason yapıldı.bu arada dendencim senin 50 lik şeker sonucun kaç çıktı. bana da onu yaptırdı doktorum.kasılmalarında bir an önce geçer umarım. daha çok erken. neden olabileceğini söyledimi doktorun??birde tetanoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız, doktorum bana 20. haftadan sonra demişti ama hastanede yapmadılar aşımı, bebek ultrasonda 21+3 görününce 22 ile 24 arası yapılıyor daha erken dediler.ikincisi de ondan bir ay sonraymış, birde doğumdan sonra dediler.
aspirin konusunda tedirgin olan arkadaşlar, biraz rahat olun bizler hepimiz hamile kalmadan önce coraspin kullandık. ben bir yıl kullandım hamile kalana kadar.hamile kalmayı güçleştirdiğini yada yumurta kalitesini düşürdüğünü zanetmiyorum.
bu arada bebeğimizin cinsiyeti geç te olsa belli oldu. kızımız olacak inşallah..
Merhaba kızlar
Bugün kısmet olursa saat 2de sezeryana gircem oğluşumu inşallah alıcam kucağıma tabi kilosu normal olursa
yoksa küveze koncak ama sağlıkla olsunda tek başka bişey istemiyorum
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar ne olur
Bende şimdi namazımı kıldım hepinize bol bol dua ettim allahım kabul eder inşallah
doğuma girene kadar hepinize dua etmeye devam etcem
Hepinize şimdiye kadar olan desdeğiniz için çok teşekkür ederim kızlar
canım ben özel doktorlarda çok gezdim hiç bişi yok dediler tıptaki doktorum kan pıhtılaşmasını teşhis etti, güveniyorum da hamilelikten önce corasprin 100lük verdi gebeliği kan tahlilinde gördük sonra kalp atımını görünce iğneye başlattı canım. sordum ilaç zararlı değil mi diye hayır özellikle sizde asprin ve iğne faydalı dedi. Şimdi gittiğimde de asprinin bebeğe kalp hastalığı yaptığını duydum dedim yok öyle bişi dedi dozu düşük zaten kullandığımız asprinin dedi. meraklanma aspirni kullanmaya devam ha hamileliğim boyunca da hergün kullandım cuma günü kesecem ama öyle dedi doktor.
canım senin pıhtılaşma değerlerin neydi tabi farklı farklı olduğu için uygulamalarda farklı olabilir.
cnm benım doktorda aspırın yumurtlamayı engeller hamıle kalınca hemen baslarız ıgne ve aspırne demıstı ama sen bılırsın ıstersen kullan dedı yanı bana bıraktı.sımdı tıptakılerde bole demıs mesela ben 5 gundur ıcmıyorum aspırın yumurtlama gunum dundu yarın tekrar baslamayı dusunuyorum aspırıne ne bılım 3 aydır hamıle kalamadım ona bagladım ama burdakı arkadasların hemen hemen hepsının doktoru hamıle kalmadan aspırın demısler. aspırınle hamıle de kalıyolar.
aslında bende senın gıbı kararsızım bu konuda bıde ben tatm yumurtlama gunumu bılmıoyurm sadece tahmın edıyorum mesela dun cok yogun akıntım oldu sarı sanırım ole oluyo ates olayını pek bımıyorm
Canım benimde aklım karıştı şimdi ya.Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum coraspini eğer yumurta kalitesini düşürüyorsa gerçekten çok üzülürüm.Acaba hamile kalır kalmaz başlasak çokmu geç olur acaba?Birde nette aspirin ile ilgili şu bilgiyi buldum aynen kopyalıyorum.Kadında kısırlığa iyi geliyor: Arjantinli uzmanlar, çocuk sahibi olamayan bir grup kadın üzerinde testler yaptı. Kadınlardan bir bölümüne sadece kısırlık ilacı, diğer gruba ise kısırlık ilacıyla birlikte 100 miligram Aspirin verildi. Aspirin, yumurtalıkta kan dolaşımını artırdığı için, ilacı Aspirinle alanların hamile kalma şansı yüzde 40 arttı. Sadece kısırlık ilacı alanlarda ise yüzde 20 artış görüldü.
CANIIIM rabbim aklı ruhu bedeni sağlam imanlı kuranlı hayırlı evlat nasip etsin sağlıkla kavuştursun sizi İnşallahMerhaba kızlar
Bugün kısmet olursa saat 2de sezeryana gircem oğluşumu inşallah alıcam kucağıma tabi kilosu normal olursa
yoksa küveze koncak ama sağlıkla olsunda tek başka bişey istemiyorum
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar ne olur
Bende şimdi namazımı kıldım hepinize bol bol dua ettim allahım kabul eder inşallah
doğuma girene kadar hepinize dua etmeye devam etcem
Hepinize şimdiye kadar olan desdeğiniz için çok teşekkür ederim kızlar
büşracım canım inşallah sağ salim almışsındır bebğini kucağına hep aklımdaydın dualarım seninle..
wie canım ne kadar sevindim anlatamam
asigül canım sen bilirisin canım bebğine salim kavuşta nasıl olursa olsun
tarfil canım olsun bu ay kırmızı kartı gördün ama bidahaki ay inşallah başaracaksın
bende iyiyim kızlar gelip okuyorum ama yazamıyorum
sizleri de çok özledim
kendinize çok iyi bakın.....
kızlarrrr müjdeeeee
karya bebek annesinin kollarına gelmiş.
şimdi büşra ile konuştum bebişte kendi de çok iyiymiş.
bebiş 3 kg doğmuş.
darısıda geride kalanların başına.
çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başınakızlarrrr müjdeeeee
bebiş 3 kg doğmuş.
kızlarrrr müjdeeeee
bebiş 3 kg doğmuş.
kızlarrrr müjdeeeee
bebiş 3 kg doğmuş.
maşallah bak 3kg mıs bıde 2 600 falan dıyolardı ayy kızlar su doktorların dedıklerını pek takmayalım falla korkulan olmadı .
cnm benım allah analı babalı buyutsunnnn ne guızel bı paşa daha geldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?