Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sürekli takipteyim hergün mutlaka yazılanları okuyorum.bu aralar yine çocuk özlemim depreşti bayramda milleti çoluklu çocuklu şen şakrak görünce çooook özendim.bu ay klomen kullanmıştım ama bayramın 2.günü kırmızı kartı gördüm neyse canım işte öylee bunalım takılıyom

canım ya mesajını şimdi gördüm çok sevindim

slm canlarim ben geldim essebecim yazdim ama okuyamadin sanirim dun netimde sorun yasadigim icin yazdiklarimin cogu cikmamis biliyosunuz kizlar ben bazi sorunlar yasamistim 7.haftamda gittim doktora bebegin icinde bulundugu kesede sekil bozuklugu vardi dusecek dedi doktorum bisy olmadi 9.haftamda gittim kese gorundu bebek gorunmemisti yine dusecek dedi cok sukur 11.haftamda hersey yolunda oldugunu ogrendim doktor mucize bebek koydu adini bu haftaya kadar gelmesi mucizeymis yani hamileligin yarisindan azinida olsa tamamlamisim kizlar dktorum 2hafta sonra butun dusuk riksinin ortadan kalkacagini soyledi cok uzattim biliyorum ama demek istedigim dr mucize dedi benim gozerim doldu okadar agladimki Rabbimin isi iste drlarin olumsuz dusunceleri bile pek ise yaramiyor tabi benim pozitif dusunmemde cok onemliydi eger bende dusecek gozuyle baksaydim duserdi belkide sizinde coook yardiminiz oldu hepinize ayri ayri tesekkur edeyorum kizlar yardiminiz ve desteginiz icin

asigül canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun bol bol dua et stres yapma sakin olmayan çalış lütfen. ben kızımda epidural sezeryan oldum çokta memnun kalmıştım ama aynı şekilde olupta memenun kalmayan arkadaşlarda var yani kişiden kişiya değişiyor. rabbim büşrayı hayırlı asan bir şekilde oğluna kavuştursun dualarımız sizinle

bende oyle düşünüyorum cnm tedbır bızden takdır allah tan

nuraycım maşallah ne mutlu sana kızın olacak rabbim hayırlı evlat eylesın tamamına erdırsın ıns..

büşracım rabbim bebegıne saglıkla kavustursun ıns.. -ayy ne guzel yolun sonuna geldınız rabbım sıfa versın ıkınızede bızlerı unutmadıgın ıcınde cok tskk...

kuzucum benim mthfr1298 ve faktörV heterozigotum var

canım bende akıntıdan tahmin ediyorum takvime yazıp regl günümle karşılaştırıyorum 14 gün tutuyor genelde en son eşim de aynı sölediğini söyledi neticede kuzuyu koruyacak ama yumrtlk kalitesini düşürüyorsa regl başladığında bırakcam ateş ve akıntıyla yumurtlama olunca gene başlıcam diye karar verdik aslında kendi kendinin drluğunu yapmak iyi değil ama farklı farklı şeyler söylenince çaresiz kaldım

zaten yumurtlamayı engeller demedi bana dr kalitesini düşürür dedi sadece ben regl başlayınca bırakıp yumurtlama olunca başlamayı düşünüyorum ama ben bi dra daha sorcam ona göre bakalım hayırlısı

CANIIIM rabbim aklı ruhu bedeni sağlam imanlı kuranlı hayırlı evlat nasip etsin sağlıkla kavuştursun sizi İnşallah

büşracım canım inşallah sağ salim almışsındır bebğini kucağına hep aklımdaydın dualarım seninle..
wie canım ne kadar sevindim anlatamam
asigül canım sen bilirisin canım bebğine salim kavuşta nasıl olursa olsun
tarfil canım olsun bu ay kırmızı kartı gördün ama bidahaki ay inşallah başaracaksın

bende iyiyim kızlar gelip okuyorum ama yazamıyorum
sizleri de çok özledim
kendinize çok iyi bakın.....

amiiiin canım inşallah bekleyen arkadaşlarımın hepsi ve ben 2011e hamile olarak gireriz

kızlarrrr müjdeeeee
karya bebek annesinin kollarına gelmiş.
şimdi büşra ile konuştum bebişte kendi de çok iyiymiş.
bebiş 3 kg doğmuş.
darısıda geride kalanların başına.

kızlarrrr müjdeeeee
bebiş 3 kg doğmuş.

Oh oh çok sevindim Allah diğer hamilelere de kavuşmayı, bebiş isteyenlere de hayırlı zamanlarda hamişliği nasip etsin İnşallah

kızlarrrr müjdeeeee
bebiş 3 kg doğmuş.

ooooooohhh maşallah çok ama çok güzel bir haber verdin eminecim,dediğin gibi darısı tüm isteyenlerin başına

kızlarrrr müjdeeeee
bebiş 3 kg doğmuş.

maşallah bak kilosu da ne güzel olmuş, hayırlı sağlıklı uzun bi ömrü olsun kayra bebeğin

maşallah bak 3kg mıs bıde 2 600 falan dıyolardı ayy kızlar su doktorların dedıklerını pek takmayalım falla korkulan olmadı .
cnm benım allah analı babalı buyutsunnnn ne guızel bı paşa daha geldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…