Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

İnanılmaz mutlu oldum Büşra ve bebeği için hatta ağlayabilirim !! Dersten çıktım koştura koştura bilgisayarın başına geçtim Büşradan haber alabilmek için . Çok şükür ki ikisi de sağlıklıymış:) Darısı hepimizin başına inşallah

kızlarrrr müjdeeeee
karya bebek annesinin kollarına gelmiş.
şimdi büşra ile konuştum bebişte kendi de çok iyiymiş.
bebiş 3 kg doğmuş.
darısıda geride kalanların başına.

hoşgeldin kayra bebek.sefalar getirdin.büşracımanalı babalı büyüsün bebişin.hadi darısı başımıza...:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

merhaba, oh oh ne güzel büşracığımız kavuşmuş oğluna, allah analı babalı, sağlıklı sıhatli büyümeyi nasib etsin.şansı bahtı açık olsun kayra bebeğimizin.darısı hepimize..
canım verdiğin cevaplar için teşekkürler.bana nden aşı için 22 haftada başlanıyor dediler anlamadım açıkçası. neyse haftaya gidip yaptırırım sağlık ocağında.senin de dediğin gibi stres şekeri çıkartan bir etken ama bazen insan kendine engel olamıyor.kasılmaların için ben de istirahat etmenden yanayım..doktorların da söylediği hamilelikte en iyi ilaç istirahat.
canım inşallah şeker yüklemende bir sıkıntı çıkmamıştır. kızımıza artık pembiş pembiş alırsın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
saol canım şeker yüklemem 112 çıktı sonuç doktor iyi dedi.sorun yok yani. ama zaten benim pek tatlı ile aram yoktur. kilo almamak için karbonhidrattanda uzak duruyorum.
seni takib ediyorum canım. bizler evrene pozitif enerji yayarak bebeklerimize kavuşacağız inşallah. benim doktorumda en baştan beri hep herşeye hazır ol diye diye ilerledik, bu günlere geldik.bizler hepimiz birer mucize taşıyoruz içimizde gün gelecek mucizelerimizi kucağımıza alacağız.
nuraycım maşallah ne mutlu sana kızın olacak rabbim hayırlı evlat eylesın tamamına erdırsın ıns..
çok saol canım, inşallah hepimiz kavuşacağız..
kızlarrrr müjdeeeee
bebiş 3 kg doğmuş.
bu güzel haberi vermek sana kısmetmiş. çok sevindirdin bizi, yeni haberleri bizlerle paylaşmayı unutma.

canım şuan öyle içten dua ediyorum ki sana gerçekten Rabbim seninde gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evladını en kısa zamanda versin inş meraklanma hamilelerin duası kabul olurmuş ve kabul olunacak dualar dile getirilirmiş.

emine sen de kayıplardansın nerlerde geziyon büşra dan başka haber var mı?

haklısın canım.15 gündür annemler burdaydı.kk sadece okuyup çıkıyordum.bazı günler okuyamıyordum bile.
dün onları yolcu ettik.bende çok yorgundum.bayağı uyumuşum.birde baktım büşra doğum saatini yazmış.
çok içten diledim allahtan bebişinin sağlıkla gelmessini.çünkü o da çok çekti.
düşük yaşadığı günleri ,üzüntülerini,kaygılarını çok iyi biliyordum.
sonra bir aradım ki bebiş iyiymiş.çokk mutlu oldum anlatamam.
bu arada büşra sezeryan oldu.sezeryandan korkmayın diye hepimize mesajı da var.tabi biraz ağrısı varmış ama o kadar olur diyor.çok mutluydu.yorgun diye fazla lafı uzatmadım.eve çıkınca arıyacam.o zaman uzun uzun sorarım.

bu arada asigülcüğüm sıra sende.hadi bakalım.allah sağlıklı sıhatli doğumlar nasip etsin.
sen doğur ki sıra bana gelsin.

kızlarrrr müjdeeeee
bebiş 3 kg doğmuş.

maşallahhhh sabah bilgisayarı açtığımda ilk yaptığım şey bu topice girmek. güne böyle güzel bi haberle başlamak süper oldu..
darısı isteyen herkesin başınaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

canım çok sağol bende yürekten amiiin diyorum duana rabbim benim gibi bekleyen bütün arkadaşlarıma içinde de bana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah.

seninde az kaldı rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah canım arkadaşım

büşracım canım gözün aydın canım hayırlı evlat olur inşallah...doğum kilosuda gayet güzel sanırım drlar ya abartıyorlar yada işlerini tam yapamıyolar sana boşuna stres yaşattılar ama neyse sonuç olarak meleğin kollarındaa darısı asigül emine aysude denden nuray wie lenutsa melis veee biz hamileleik bekleyenlerin başına inşallah

amin amin hepimizn başına hayrılı şekilde hayırlı zamanda inş. Cumanın güzel ügnlerin hürmetine hamilelik bekleyen arkadaşlarıma Ya RAB ne olur hazinende bol hayırlı sağlıklı evlat ver. Amin...

artık buralardasın o zaman, ay sezeryana karar veremeyen benim yaa gerçi normal diye başlar sezeryanla biter, sezeryan derler beklemeden normal olur belli olmaz bu işler ama işte bizim iğnenin kesilmesi meselesi hep aklımı karıştırıyor. sıra bende evet topikte listede ben görünüyorum Allahım topikte ki herkese bu listenin başına geçmeyi nasip etsin.

Büşracım canım benim gözün aydın
zaten ben sen öyle deyince bile inananasım gelmemişti
rabbim sana en güzel hediyeyi verdi
ikinizede koskoca güzel bi ömür diliyorum
doktorlar nasıl iş yapıyolar anlamadım doğrusu
darısı tüm hamilelere ve bize inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

amin.allahım en kısa zamanda dilklerimizi kabul etsin.

Büşra canım benim mutluluğun daim olsun..İnşallah sevdiğinle birlikte mutlulukla büyütürsün bebeğini..
Ne yollardan geçtin de kavuştun bebeğine değil mi güzelim, inşallah bundan sonraki hayatında istediklerin hep kolaylıkla mutlulukla olur :)

Son düzenleme:
Büşracııım gözün aydın çok sevindim allah analı babalı büyütsün bebeğini bence senin için çok hayırlı bi evlat olucak mübarek cuma günü doğurdun ne güzel sana ya rab bizlerede nasip eyle hamile arkadaşlarımıza sağlıklı kolay doğumlar bizlerede hayırlı sağlıklı hamilelik ve evlatlar nasip eyle ..... Amin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…