kızlarrrr müjdeeeee
karya bebek annesinin kollarına gelmiş.
şimdi büşra ile konuştum bebişte kendi de çok iyiymiş.
bebiş 3 kg doğmuş.
darısıda geride kalanların başına.
canım verdiğin cevaplar için teşekkürler.bana nden aşı için 22 haftada başlanıyor dediler anlamadım açıkçası. neyse haftaya gidip yaptırırım sağlık ocağında.senin de dediğin gibi stres şekeri çıkartan bir etken ama bazen insan kendine engel olamıyor.kasılmaların için ben de istirahat etmenden yanayım..doktorların da söylediği hamilelikte en iyi ilaç istirahat.oooooo maşallah bir prensesimiz daha geliyor demek hayırlısı ile....nuraycım şimdi sırayla cevaplayayım,ilk 50 lik yükleme 24.haftada yapıldı ve 122 çıktı,açlık zaten 76 larda benim sonuç gayet iyi yani,üst sınır 140 çünkü 1.saat sonunda.......
kasılmalar için gittiğimde diğer doktorumda istedi 50 lik,açlık yine 76 larda ama 1.saat sonu 153 çıktı,biraz yüksek olduğu için 100 lük istedi,onuda pazartesi yaptırıcam.......ama bu kasılmalar,aşağı doğru aşırı baskı falan beni epey strese soktu,stresde şekeri tetikliyor..........hemen şekeri ve karbonhidratı kestim bakalım pazartesi ne çıkacak........tetanoza gelince ben Şubat ayından sonra başlamıştım tetanoza bu gebeliğimde 3.dozu oldum 20.haftada,ama 16 da sonra yapıyorlar tetanozu genelde...........
kasılmalara gelince,dün Prof.olan doktoruma gittim,rahim ağzını falan kontrol etti ve çok şükür herşey yolunda dedi,erken doğum riskin yok,endişe ve stres yapma dedi,baskı hissi falan normalmiş olurmuş,çok rahatsız olursan dinlen dedi....bende epey bir rahatladım çok şükür.......sanırım grip ve magnezyum içmemem neden oldu.....magnezyumu haftada 2 kez içicem artık,iyi geldi çünkü............
nuray umarım yardımcı olabilmişimdir canım.......kendine iyi bak......
büşraaaaaaaa büyük gün geldi demek.......canım hayırlı haberlerini bekliyoruz......
saol canım şeker yüklemem 112 çıktı sonuç doktor iyi dedi.sorun yok yani. ama zaten benim pek tatlı ile aram yoktur. kilo almamak için karbonhidrattanda uzak duruyorum.canım inşallah şeker yüklemende bir sıkıntı çıkmamıştır. kızımıza artık pembiş pembiş alırsın Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
seni takib ediyorum canım. bizler evrene pozitif enerji yayarak bebeklerimize kavuşacağız inşallah. benim doktorumda en baştan beri hep herşeye hazır ol diye diye ilerledik, bu günlere geldik.bizler hepimiz birer mucize taşıyoruz içimizde gün gelecek mucizelerimizi kucağımıza alacağız.slm canlarim ben geldim essebecim yazdim ama okuyamadin sanirim dun netimde sorun yasadigim icin yazdiklarimin cogu cikmamis biliyosunuz kizlar ben bazi sorunlar yasamistim 7.haftamda gittim doktora bebegin icinde bulundugu kesede sekil bozuklugu vardi dusecek dedi doktorum bisy olmadi 9.haftamda gittim kese gorundu bebek gorunmemisti yine dusecek dedi cok sukur 11.haftamda hersey yolunda oldugunu ogrendim doktor mucize bebek koydu adini bu haftaya kadar gelmesi mucizeymis yani hamileligin yarisindan azinida olsa tamamlamisim kizlar dktorum 2hafta sonra butun dusuk riksinin ortadan kalkacagini soyledi cok uzattim biliyorum ama demek istedigim dr mucize dedi benim gozerim doldu okadar agladimki Rabbimin isi iste drlarin olumsuz dusunceleri bile pek ise yaramiyor tabi benim pozitif dusunmemde cok onemliydi eger bende dusecek gozuyle baksaydim duserdi belkide sizinde coook yardiminiz oldu hepinize ayri ayri tesekkur edeyorum kizlar yardiminiz ve desteginiz icin
çok saol canım, inşallah hepimiz kavuşacağız..nuraycım maşallah ne mutlu sana kızın olacak rabbim hayırlı evlat eylesın tamamına erdırsın ıns..
bu güzel haberi vermek sana kısmetmiş. çok sevindirdin bizi, yeni haberleri bizlerle paylaşmayı unutma.kızlarrrr müjdeeeee
bebiş 3 kg doğmuş.
canım sürekli takipteyim hergün mutlaka yazılanları okuyorum.bu aralar yine çocuk özlemim depreşti bayramda milleti çoluklu çocuklu şen şakrak görünce çooook özendim.bu ay klomen kullanmıştım ama bayramın 2.günü kırmızı kartı gördüm neyse canım işte öylee bunalım takılıyom
emine sen de kayıplardansın nerlerde geziyon büşra dan başka haber var mı?
kızlarrrr müjdeeeee
bebiş 3 kg doğmuş.
canım şuan öyle içten dua ediyorum ki sana gerçekten Rabbim seninde gönlüne göre sağlıklı sıhhatli evladını en kısa zamanda versin inş meraklanma hamilelerin duası kabul olurmuş ve kabul olunacak dualar dile getirilirmiş.
büşracım canım gözün aydın canım hayırlı evlat olur inşallah...doğum kilosuda gayet güzel sanırım drlar ya abartıyorlar yada işlerini tam yapamıyolar sana boşuna stres yaşattılar ama neyse sonuç olarak meleğin kollarındaa darısı asigül emine aysude denden nuray wie lenutsa melis veee biz hamileleik bekleyenlerin başına inşallah
haklısın canım.15 gündür annemler burdaydı.kk sadece okuyup çıkıyordum.bazı günler okuyamıyordum bile.
dün onları yolcu ettik.bende çok yorgundum.bayağı uyumuşum.birde baktım büşra doğum saatini yazmış.
çok içten diledim allahtan bebişinin sağlıkla gelmessini.çünkü o da çok çekti.
düşük yaşadığı günleri ,üzüntülerini,kaygılarını çok iyi biliyordum.
sonra bir aradım ki bebiş iyiymiş.çokk mutlu oldum anlatamam.
bu arada büşra sezeryan oldu.sezeryandan korkmayın diye hepimize mesajı da var.tabi biraz ağrısı varmış ama o kadar olur diyor.çok mutluydu.yorgun diye fazla lafı uzatmadım.eve çıkınca arıyacam.o zaman uzun uzun sorarım.
bu arada asigülcüğüm sıra sende.hadi bakalım.allah sağlıklı sıhatli doğumlar nasip etsin.
sen doğur ki sıra bana gelsin.
büşracım canım gözün aydın canım hayırlı evlat olur inşallah...doğum kilosuda gayet güzel sanırım drlar ya abartıyorlar yada işlerini tam yapamıyolar sana boşuna stres yaşattılar ama neyse sonuç olarak meleğin kollarındaa darısı asigül emine aysude denden nuray wie lenutsa melis veee biz hamileleik bekleyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?