Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

büsra gözün aydin canim,hayirli olsun cok sevindim saglikli olmasina.Büsracim iyi haberini alinca gözyaslarimi tutamadim sevincten
Bugün benimde doktor kontrolüm vardi kizim iyiydi,su anda normal dogum görünüyor,ignemide doguma kadar kullanacam.bugün 34 haftalik olduk son 6 haftamiz.

canım normal doğum gözüküyor demişsin iğnenin dozu ne acaba iğneyi hiç kesmeden mi doğuma gireceksin.

büşra bende tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı ömürler versin evladınızla size

salm kızlar bendede kan pırtılaşması varmış 3 aylık bi araştrma sonucu bulundu d hamile kalısan gel iğne vercez dio

aşk olsun tarfilciğim bende varım arada

amin amin hepimizn başına hayrılı şekilde hayırlı zamanda inş. Cumanın güzel ügnlerin hürmetine hamilelik bekleyen arkadaşlarıma Ya RAB ne olur hazinende bol hayırlı sağlıklı evlat ver. Amin...
amiiin amiiiiin.... ne güzel dualar bunlar.rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

tarfil dualarına hepimiz katılıyoruz canım
Allah hepimize bu güzel duyguyu hayırlısı ile hayırlı zamanda nasip etsin ......topiği başından itibaren okuduysanız eğer bende dahil hpimizin ne büyük acılar yaşadığını göreceksiniz.......Büşramızda çok sıkıntılı zamanlardan geçti,hepimiz gibi......ama bakın sonunda minik mucizesi kollarında

canım çok özürdilerim kusura bakma yaaa hayırlısıyla seninde meleğini kucağına almana çok az kaldı demi tatlımmmm
evet canım bizim de artık 3 haftamız kaldı sabırla bekliyoruz bakalım....

dendencim şüphesiz ki insanlar tarifi olmayan acılar cekti, çektik ... İnşallah yüce rabbimiz hepimize bu acıları unutturacak sevinçler yaşatır... bize de bekleyen tüm arkadaşlara da ...

aminnnnn canım inşallah baştan sona okumadım ama neler çektiğinizi çok ii anlıyorum dendencim hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü ve bu sıkıntılar bebeğimizi kucağımıza alana kadar malesef bitmeyecek hep kaybetme korkusunu yaşıycaz

kızlar ben 5 gndr grıpım calısmalar hak getıre esımde dunden berı kırgın offf sınır oldum :2::2::2:

bu arada busranın dogum haberıyle topıgın havası nasılda degıstı ne guzel
zaten bundan sonra ard arda boyle guzel haberler almaya devam edıcez kızların hamıleık haftaları bırbırıne cok yakın hatta aynı
rabbım guzel haberlerden mahrum etmesın bızı
AMINNNNNNNNNNN

canım merhaba ben hamıle kalmadan once ıyne ve aspırın kullandım hamıle oldugumu ogrendıgımızde doktor aspırını kesmemı ıstedı ve ıyneyle devam ettık cok sukur oglum kollarımda allahım hepınıze nasıp etsın ve ılk basta ıkızdı sonra bırı oldu yanı rahat ol allah gonnune gore versın hepınızın

kızlar size bir haberim var bitlenmişim bennnnn ne yapacam yaaaa doğumdan önce halletmem lazım dünden beri uyuyamıyorum sinirimden nerden geldi buuu of.. hamileyken bit sampuanı ve spreyi kullanmam da bir sakınca olur mu sizce gebelerde deney yapılmamıştır yazıyor amanın gülmeyin ne olur evi felan nasıl dezenfekte etmem gerekiyor yardım SOS SOS. hadi gülün bari valla evlenmeden önce ben normal biri idim evlendim böyle oldum of yaaaaa.......

ya birde dün doktoruma tekrar gittik eşim ısrar ısrar sanki kendi doğuracak, adama normali denemeye karar verdik dedik. birde onun stresi var, nasıl doğuracam ben ya, 38 hafta olmuş ağrım sancım yok. iyi mi kötü mü bilmem. şimdilik değiştirdik normal doğuma. normal deneyecez. ay düşünmekten kafayı yiyecem evi ve kendimi nasıl dezenfekte edecem eğilip kalkamıyorum onu mu düşünüyüm bu doğumu mu Hayırlısı bakalım eşimin aklına uydum ya sonunu görelim.

en iyi kararı vermişsin aslında canım hakkında hayırlı olan budur inşallah.... bende normal doğurmak istiyorum ama şu belimdeki 4 fıtıkla bana normal doğum yaptırtırlarmı bilmiyorum korkma tatlım herşey iyi olur inşaallah......

bunda gülcek ne var tatlım yaaa aşkolsun insanız herşey bizim için..... şampuanı bilmem ama gaz yağı bu konuda çok etkili kafana sürüp bi müğddet bekara ara tekrarla bunu iyi geldiğini göreceksin.ama yinede yarın doktora sorayım ona göre davranırsın.........

elhamdülillah darısı hepimizin başına inşallah.......

asigül hakkından hayırlısı olsun canım........bite gelince bende gazyağının iyi geldiğini duymuştum,sen yinede o şampuanları bir sor eczanelere falan....yatak takımlarını falanda yüksek ısıda yıkıycan artık,evde kullanılan ilaç var mı yok mu bilmiyorum ama ziraai ürün satış yerlerine sorabilirsin.....evide ilaçlamn gerekebilir......

asigül canım NYDA diye bir ilaç var çok etkili ama hamilelerde kullanılıyormu onu bilmiyorum.hamilelikte stresten bitlenenleri duymuştum canım canım demekki doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…