canım normal doğum gözüküyor demişsin iğnenin dozu ne acaba iğneyi hiç kesmeden mi doğuma gireceksin.büsra gözün aydin canim,hayirli olsun cok sevindim saglikli olmasina.Büsracim iyi haberini alinca gözyaslarimi tutamadim sevincten
Bugün benimde doktor kontrolüm vardi kizim iyiydi,su anda normal dogum görünüyor,ignemide doguma kadar kullanacam.bugün 34 haftalik olduk son 6 haftamiz.
büşracım canım gözün aydın canım hayırlı evlat olur inşallah...doğum kilosuda gayet güzel sanırım drlar ya abartıyorlar yada işlerini tam yapamıyolar sana boşuna stres yaşattılar ama neyse sonuç olarak meleğin kollarındaa darısı asigül emine aysude denden nuray wie lenutsa melis veee biz hamileleik bekleyenlerin başına inşallah
büşracım canım gözün aydın canım hayırlı evlat olur inşallah...doğum kilosuda gayet güzel sanırım drlar ya abartıyorlar yada işlerini tam yapamıyolar sana boşuna stres yaşattılar ama neyse sonuç olarak meleğin kollarındaa darısı asigül emine aysude denden nuray wie lenutsa melis veee biz hamileleik bekleyenlerin başına inşallah
amiiin amiiiiin.... ne güzel dualar bunlar.rabbim hepimizin gönlüne göre versin.amin amin hepimizn başına hayrılı şekilde hayırlı zamanda inş. Cumanın güzel ügnlerin hürmetine hamilelik bekleyen arkadaşlarıma Ya RAB ne olur hazinende bol hayırlı sağlıklı evlat ver. Amin...
aşk olsun tarfilciğim bende varım arada
evet canım bizim de artık 3 haftamız kaldı sabırla bekliyoruz bakalım....canım çok özürdilerim kusura bakma yaaa hayırlısıyla seninde meleğini kucağına almana çok az kaldı demi tatlımmmm
tarfil dualarına hepimiz katılıyoruz canım
Allah hepimize bu güzel duyguyu hayırlısı ile hayırlı zamanda nasip etsin ......topiği başından itibaren okuduysanız eğer bende dahil hpimizin ne büyük acılar yaşadığını göreceksiniz.......Büşramızda çok sıkıntılı zamanlardan geçti,hepimiz gibi......ama bakın sonunda minik mucizesi kollarında
tarfil dualarına hepimiz katılıyoruz canım
Allah hepimize bu güzel duyguyu hayırlısı ile hayırlı zamanda nasip etsin ......topiği başından itibaren okuduysanız eğer bende dahil hpimizin ne büyük acılar yaşadığını göreceksiniz.......Büşramızda çok sıkıntılı zamanlardan geçti,hepimiz gibi......ama bakın sonunda minik mucizesi kollarında
kızlarrrr günaydıııııııııııııııın hepinize
wiecim çok sevindimmmm canımmm maşallah allah tamamına erdirsin sağlıkla
büşracım bütün dualarım seninle hayırlısıylaalıcaksın oğluşunu koynuna inşallah :)))
asprin konusunda ben de kararsızım arkadaşlar 2 sefer hemn hamile kalmama rağmen asprin kullandığımdan beridir( ki deneme aşaması 4 ayı buldu) sonuç alamadım. bunu asprine mi ard ardına gelen kayıplara mı bağlasam bilemedim. dediğiniz gibi bi doktor başka bi doktor başka şey sölüyo. ben bu ay yumurtlama döneminde 3-4 gün asprin içmemeye karar verdim. gerçi olucaksa her türlü olacak ama hayırlısı ,kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah her geçen gün insana daha çok koyuyo
en iyi kararı vermişsin aslında canım hakkında hayırlı olan budur inşallah.... bende normal doğurmak istiyorum ama şu belimdeki 4 fıtıkla bana normal doğum yaptırtırlarmı bilmiyorum korkma tatlım herşey iyi olur inşaallah......ya birde dün doktoruma tekrar gittik eşim ısrar ısrar sanki kendi doğuracak, adama normali denemeye karar verdik dedik. birde onun stresi var, nasıl doğuracam ben ya, 38 hafta olmuş ağrım sancım yok. iyi mi kötü mü bilmem. şimdilik değiştirdik normal doğuma. normal deneyecez. ay düşünmekten kafayı yiyecem evi ve kendimi nasıl dezenfekte edecem eğilip kalkamıyorum onu mu düşünüyüm bu doğumu mu Hayırlısı bakalım eşimin aklına uydum ya sonunu görelim.
kızlar size bir haberim var bitlenmişim bennnnn ne yapacam yaaaa doğumdan önce halletmem lazım dünden beri uyuyamıyorum sinirimden nerden geldi buuu of.. hamileyken bit sampuanı ve spreyi kullanmam da bir sakınca olur mu sizce gebelerde deney yapılmamıştır yazıyor amanın gülmeyin ne olur evi felan nasıl dezenfekte etmem gerekiyor yardım SOS SOS. hadi gülün bari valla evlenmeden önce ben normal biri idim evlendim böyle oldum of yaaaaa.......
elhamdülillah darısı hepimizin başına inşallah.......tarfil dualarına hepimiz katılıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?