Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ay olabilir ya düşünüyorum bir yere gitmedim öyle kimse gelmedi bana kafayı yiyecem nerden buldum diye, okul olsa diyecem ordan kaptım o da yok hayırlısı bakalım...

teşekkür ederim aysudem Destek görmek istiyor insan Rabbim hayırlısını versin hepimize sonuçta Allah bu bebeği bana nasip edecekseher türlü verir ama vermeyecekse ne yapsam boş,Her halimiz Allaha emanet.
aman canım ne olur doktora bir sor kendi doktoruma soramadım, aile hekimime hiç soramama adam manyak benle epey dalga geçer,eczanede bile tanımadığımdan aldım şampuan ve spreyi.

amin canım teşekkür ederim Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. gazyağını denemeliyim dünden beri banyoda yaşıyorum sirke duydum bende hem annemden hem internetten, sirke sirke kokuyorum ama olsun faydası var gibi kafam rahatladı bir ağırlık varmış kafamda yahuuu, o değil sıpamı doğmadan daha bitledimmmmmm ağlasam mı g
lsem mi bilemedim.... zirai ilaç yerleri hiç aklıma gelmediii aman Allahım hemen denemeliyim ama bu pire değil ya saç biti, hemende uzman oldum

slm kizlar nasilsiniz bakim??? benim moralim bozuk yineee dunden beri yine kahverrengi bi lekelerim var sanci felan yok ama bu lekeler neden oluyor bi turlu anlamis degilim oyle fazlada degil sadece peceteyle sildigim zaman gozukuyor bu lekeler korkutuyor beni biliyosunuz cok riksli geciyor hamileligim aranizda boyle problemler yasayan varmi??ama yinede hayirlisi olsun oyle yada boyle kaderimizde ne yaziliysa onu yasiyoruz Allahtan geldikten sonra onune gecilmiyor neolur duua edin bana ve bebegime buna cok ihtiyacim varr

canımcım şimdi doktorumuzla konuştum öncelikle genital bölgenide kontrol etmeni istedi çünkü kıllı bölgeye yerleşmeyi sevdiğinden oralardada olabilirmiş onu traşla halledebilirsin zaten.. ayrıca bu bit şampuanı ile ilgili olarak ta aynen şöyle dedi bebek oluşumunu ilk üç ayda tamamlıyor daha sonra büyüme evresine giriyor heleki 38. haftada artık her an doğum beklendiğinden lokal yani sadece uygulandığı bölgeyi ilgilendiren ilaçlar sisteme dail olmuyorlar bit şampuanlarıda lokal etkili o yüzden bence kullanabilir ben olsam kullanırdım diyor.... bilgin olsun...

Rabbim korktuğundan sakınsın inşallah aklına kötü şeyler getirme inşallah herşey yolundadır canım benim...

ASİGÜLcüm bence dogurmadan bıtlerınden kurtul sonra bebege de bulasır mazallah.benım de sana tavsıye edecegım bır sampuan var.netten buldum senın için.Adı bitrin.
Bitrin spreyi Hamilelerde, 6 aydan itibaren bebeklerde, astım hastalarında güvenle kullanabilirsiniz. 100 ml Bitrin sprey 14,75 TL'dir
normal doguma karar vermıssın senın adına cok sevındım bence denemekte yarar var baktın olmadı sezer olursun nolcak kı en azından denemedım demezsın.hem onceden de soyledıgım gıbı annelıgın kerametı o dogum sancılarındaymıs.( hos bızler hamıleken 9 ay boyunca yasıyoz o kerametlerı ama yınede olsun).belkıde ınş. cok kolay olacak ve ıyıkı denemısım dıceksın.ıcını ferah tut ne guzel yolun sonuna gelmıssın dogumumu takıyosun allah askına.
bence bıtler daha onemlı
saka yapıyorum tabıkı neyse cok konustum adına sevındım
bu arada bıtlerıne ne ısım verdın

cnm benım sancın yoksa hıc korkma sen bu haftalara bu moralle geldın hatta doktoun bıle sasırmıstı.belkıde rahım buyudugu için oluyodur.cunku bazı hamıleıkte normal bu lekeler . takma cnm bı doktor sancı yoksa kanama ve lekelerden korkulmaması gerektıgını soylemıstı.dularımız senınle cnm kendıne ıyı bak

Asigül canım geçmiş olsun, benim de bildiğim kadarıyla şampuan kullanmada bi sakınca yok geçmiş olsun bebekten önce bitirirsin inşallah
wie sana da geçmiş olsun canım, mümkün oldukça kalkmamaya çalış, sadece lekelenmeden bişey olmaz gibime geliyo... dikkat et kendine..

kızlar benim de bi sorum olacaktı bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim yaa daha doktora gitmedim kafamı karıştırıyo bu durum... yaa benim (afedersiniz) alt tarafta, hani cinsel birliktelikten sonra bi açıklık hissedilir ya öyle açıklık bolluk hissediyorum... bayanların acılma dediği bu mu oluyo acaba bilgisi olan var mı ? kanama akıntı bişey yok sadece hafif bi acı ile bolluk duygusu bilmem anlatabildim mi ? :44:

kızlar iyi akşamlar oğluşdan anca fırsatım oldu yazmaya
şimdi uyuyor yanımda kuzum
geçmişi okudum ama alıntı yapmayı unuttun kızlar kusura bakmayın
ama inanın hepinizin yorumlarını eşimle ağlayarak okuduk
okadar içten yazmışsınızki hala gözlerim dolu
hepinize dualarınız için çokkkkkkkk teşekkür ederim darısı bu duyguyu yaşamayan herkese olsun en kısa zamanda inşallah

bu arada sezeryan doğum çok kolay kızlar hiç korktuğum gibi olmadı
sonrasıda çok ağrılı deil aslında sadece oturup kalkarken ameliyat yerim ağrıyor biraz okadar
onuda zaten oğlumun heyecanından unutuyorum hemen
buarada resim eklmeye çalışıcam sonra zamanım olduğunda
hepinizi kocaman öpüyoruz teyzeleri oğlumla

Allah analı bablı büyütsün canım. resimlerini faceden gördüm kayranın çok tatlı maşallah

ayyy canim benim hadi gozun aydin Allah anali babali buyutsun biz bekleyenlerede senin gibi kucagimiza almayi nasip etsin insallah kayrami op benim icin annesi :)

buşracıım Allah analı babalı buyutsun .. ben yazmaya erınıp ıkumaya erınmeyen pıhtıdaşım bu sayfayı hergun okurum :) cok dua ettım sANAbu kadar guzel haberlerle gewldın ya mutlukolduk senın kadar.. ınan pıht ıdaşlarım hamle kalamıozdıe duşünmeyın kalırsakda duşuo dıe uzulmeyın Rabbım dılesın yeter.. hepımız kucagımıza alcaz ınş ben 29. haftafa geldım şükür.

Merhaba Büşra. O kdr sevindim ki inan büyük umut oldun bana. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah. Bu arada doğumun ege de oldu sanırım değil mi? Kim di doktorun ?
Allahım analı babalı büyütsün meleğini...

sabrina canım eğer bu durum seni huzursuz ve rahatsız eden bir durumsa doktoruna danışmalısın bence,çünkü açılma vajina girişinde değil öncelikle rahim ağzında başlıyor diye biliyorum. oda daha derinlerde bir yerde.ve ancak ultrasonla anlaşılıyor, tabi doğuma yakın elle muayenede de anlaşılıyor sanırım.

asigülcüm geçmiş olsun camım,kırk yıl düşünsem aklıma hamile iken bitlenme olasılığı gelmezdi, büyük ihtimalle bayramda birilerinden bulaşmıştır kendi kendine oluşacağını zannetmiyorum.umarım bir an önce kurtulursun.doğum için de hayırlısı olsun diyelim. büşracım canım tekrardan tebrik derim.oğluşunu ve seni kocaman öpüyorum.wie tatlım geçmiş olsun,öncelikle moralini yüksek tut lekelenmen varsa mutlaka yatak istirahati yap,çok mecbur kalmadıkça çıkma yataktan. rahim filmi, çektirmişmiydin sen herhangi bir problem varmıydı??

canım buraya yazmasamda ınanın aklım hep sızde dun bı gıreyım büşra dogum yapmısmıdır dıyodum anam bı gırdım büşra bbeısıne kavusmus cok guzel bır duygu dımı rabbım analı babablı buyutsun ınsalllahh rabbım bu duyguyu herkese yasatsın ınsalllah ben kuzumu her kucagıma aldıgımda sızlere dua edıyoeum arkadslar rabbim en kısa zamanda ısteyen herkese bu duyguyu tattırsın ınsalllah......

Allahım ne muradın varsa versin canımcım valla mesajını okuyunca ilk cümlem bu oldu, biraz önce paranit diye bir sprey kullandım ama birde bana sor okuya üfleye bebeğe RAbbime emanet ettik zaten baştan beri onun koruması altında inşallah ama çoçuk daha doğmadan bir sürü ilaç kullandı ayol.. canım genital bölgeyi felan ise erken doğum olur korkusu ile iki üç aydır temiz geziyorum zaten. Çok ama Çok teşekkür ederim. öyle rahatladım ki öptümmmmmmmmmmmmmm.....

normal doğuracam inş çatır çatır .....
bitlerime gelince isim vermedim ama her seferinde ben sevilmeyecek biri değil ama pitlere kadar da değil diyorum... çok sevince beni gitmek bilmediler... ama başardım sanırım artık. ayyy iyi ki doğumdan önce fark ettim değilse hastaneden kaptım sanacaktım.. birde nerden olduğunu bulsam çok daha memnun olacam... oğlumu daha doğmadan bitledim yaaaa... sıpanıın başına gelmeyen kalmadı... :44::44:

vayyy BÜŞRAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM yerim siz bennnn elhamdülillah çok şükür fotoyu çabuk koy meraktan izmire gelecemmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…