sabrina canım eğer bu durum seni huzursuz ve rahatsız eden bir durumsa doktoruna danışmalısın bence,çünkü açılma vajina girişinde değil öncelikle rahim ağzında başlıyor diye biliyorum. oda daha derinlerde bir yerde.ve ancak ultrasonla anlaşılıyor, tabi doğuma yakın elle muayenede de anlaşılıyor sanırım.
asigülcüm geçmiş olsun camım,kırk yıl düşünsem aklıma hamile iken bitlenme olasılığı gelmezdi, büyük ihtimalle bayramda birilerinden bulaşmıştır kendi kendine oluşacağını zannetmiyorum.umarım bir an önce kurtulursun.doğum için de hayırlısı olsun diyelim. büşracım canım tekrardan tebrik derim.oğluşunu ve seni kocaman öpüyorum.wie tatlım geçmiş olsun,öncelikle moralini yüksek tut lekelenmen varsa mutlaka yatak istirahati yap,çok mecbur kalmadıkça çıkma yataktan. rahim filmi, çektirmişmiydin sen herhangi bir problem varmıydı??
canım merhaba ben hamıle kalmadan once ıyne ve aspırın kullandım hamıle oldugumu ogrendıgımızde doktor aspırını kesmemı ıstedı ve ıyneyle devam ettık cok sukur oglum kollarımda allahım hepınıze nasıp etsın ve ılk basta ıkızdı sonra bırı oldu yanı rahat ol allah gonnune gore versın hepınızın
günaydınnn kızlar :))))
günaydınnnnnnnnnnnn
günaydın canım nasılsın oğluşun nasıl bakalım az kaldı kucağına almaya
iyiyz teyzesi biraz stresten uyuyamaz olduk ama o kadar olacak. daha var teyzesi normal doğuma karar verdik daha bende sancı felan yok hayırlısı...
canım benim rabbim yardımcın olsun hakkınızda hangisi hayırlı olacaksa o şekilde doğum olsun inşallah
evet clexane kullanıyorum
5. haftadan sonra başladım
hamilelğim biraz riskli bnm
haşimato hipotroidi olduğundan sürekli dr. kontrolündeyim
ilk başlara göre ii gidiyor şimdilik
amin...sana hayırlı hamilelikler
sağlıcakla ve dua ile
sabrina canım eğer bu durum seni huzursuz ve rahatsız eden bir durumsa doktoruna danışmalısın bence,çünkü açılma vajina girişinde değil öncelikle rahim ağzında başlıyor diye biliyorum. oda daha derinlerde bir yerde.ve ancak ultrasonla anlaşılıyor, tabi doğuma yakın elle muayenede de anlaşılıyor sanırım.
asigülcüm geçmiş olsun camım,kırk yıl düşünsem aklıma hamile iken bitlenme olasılığı gelmezdi, büyük ihtimalle bayramda birilerinden bulaşmıştır kendi kendine oluşacağını zannetmiyorum.umarım bir an önce kurtulursun.doğum için de hayırlısı olsun diyelim. büşracım canım tekrardan tebrik derim.oğluşunu ve seni kocaman öpüyorum.wie tatlım geçmiş olsun,öncelikle moralini yüksek tut lekelenmen varsa mutlaka yatak istirahati yap,çok mecbur kalmadıkça çıkma yataktan. rahim filmi, çektirmişmiydin sen herhangi bir problem varmıydı??
kızlar hepinize merhaba, Ankara dışında olduğum için yazamadım, herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
Size güzel bir haberim var, 4+2 günlük hamileyim :) İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder. mthfr 677 ve 1298 heterozigotum, asprin alıyorum halen.. bu hafta içi doktora gideceğim ama 2 doktorla da telefonda konuştum, asprin yeterli diyorlar.. Ama benim durumumda olan arkadaşlar iğne kullanıyorlarbakalım inşallah bir aksilik olmaz.. Bu arada başta tarfil olmak üzere 3 hafta önce bana Yasin okuyan herkesten Allah razı olsun, dualarımız kabul oldu.. Hamile olmayı bekleyenlere de dua ediyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin. hepinizi öpüyorum kızlar..
slm canim evet cektirmistim rahim filmi ama hic bi sorun cikmadi Allaha sukur yatmaya ve dinlenmeme dikkat ediyorum ama herseyin hayirlisi ya gulum pekte kafama takmiyorum aslinda biliyorum bu sefer birakmiycak bebegim beni alacam kucagima ALLAhin izniyle biz ne zorluklara gogus gerdik buda gececek elbet dedigim gibi sancim felan yok buda normal diye okuyorum internette insallah bisey olmaz
Allah analı bablı büyütsün canım. resimlerini faceden gördüm kayranın çok tatlı maşallah
ayyy canim benim hadi gozun aydin Allah anali babali buyutsun biz bekleyenlerede senin gibi kucagimiza almayi nasip etsin insallah kayrami op benim icin annesi :)
buşracıım Allah analı babalı buyutsun .. ben yazmaya erınıp ıkumaya erınmeyen pıhtıdaşım bu sayfayı hergun okurum :) cok dua ettım sANAbu kadar guzel haberlerle gewldın ya mutlukolduk senın kadar.. ınan pıht ıdaşlarım hamle kalamıozdıe duşünmeyın kalırsakda duşuo dıe uzulmeyın Rabbım dılesın yeter.. hepımız kucagımıza alcaz ınş ben 29. haftafa geldım şükür.
Merhaba Büşra. O kdr sevindim ki inan büyük umut oldun bana. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah. Bu arada doğumun ege de oldu sanırım değil mi? Kim di doktorun ?
Allahım analı babalı büyütsün meleğini...
canım buraya yazmasamda ınanın aklım hep sızde dun bı gıreyım büşra dogum yapmısmıdır dıyodum anam bı gırdım büşra bbeısıne kavusmus cok guzel bır duygu dımı rabbım analı babablı buyutsun ınsalllahh rabbım bu duyguyu herkese yasatsın ınsalllah ben kuzumu her kucagıma aldıgımda sızlere dua edıyoeum arkadslar rabbim en kısa zamanda ısteyen herkese bu duyguyu tattırsın ınsalllah......
vayyy BÜŞRAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM yerim siz bennnn elhamdülillah çok şükür fotoyu çabuk koy meraktan izmire gelecemmmm...
Büşracım allah analı bablı büyütmek nasip etsin. Çok sevindimDarısı benim gibi hamile kalmayı bekleyenlerin başına.
büşracıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah analı babalı buyutsun rabbım bagıslasın yavrusnu sana.Rabbım bızım gıbı bekleyenlerede nasıp etsın ıns.
fotoyu beklıyoruz en kısa zmada.oğluşunu cennet kokulu meleğini bizim için kokla koooocamannn
büşracım Allah analı babalı büyütsün bitanem çok sevindim sağlıklı olduğunuza hadi hayırlısı olsun darısı biz hamiş kalmak istiyenlere canım öpüyorum sizi
inş Rabbim hepimizn hakkında her şeyin hayırlısını versin, sen nasılsın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?