Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Nuraycım valla benimdeee aklımda fikrimde yoktuu doğumdan önce bitlenmek demek nasipte bu da varmış Allah beterinden saklasın. güldürdün beni ya dünden beri ilke defa biraz rahatladım. moralimi bir bozdu şu bitler anlatamam...

Büşracım allah analı bablı büyütmek nasip etsin. Çok sevindim Darısı benim gibi hamile kalmayı bekleyenlerin başına.

sağol canım cvp verdiğin için bööle örnekleri duyunca insan rahatlıyo maşallah allah bağışlasın oğluşunu size
o zaman kafayı fazla kurcalamadan asprine devam

büşracıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah analı babalı buyutsun rabbım bagıslasın yavrusnu sana.Rabbım bızım gıbı bekleyenlerede nasıp etsın ıns.
fotoyu beklıyoruz en kısa zmada.oğluşunu cennet kokulu meleğini bizim için kokla koooocamannn

canım maşallah bendede hipotiroid var bende 2 tane düşük yaptım hamileliğimi öğrendiğimde tsh değerim 11 e yükselmiş oluyodu
sen nasıl hamile kaldın ve tsh değerini nasıl dengede tutuyosun bana biraz anlatırsan sevinirim canım teşekkürler

slm canim evet cektirmistim rahim filmi ama hic bi sorun cikmadi Allaha sukur yatmaya ve dinlenmeme dikkat ediyorum ama herseyin hayirlisi ya gulum pekte kafama takmiyorum aslinda biliyorum bu sefer birakmiycak bebegim beni alacam kucagima ALLAhin izniyle biz ne zorluklara gogus gerdik buda gececek elbet dedigim gibi sancim felan yok buda normal diye okuyorum internette insallah bisey olmaz

meliss inanmıyorum canım benim çok mutlu oldum yaa kız valla nasıl heyecanlandım canım benimm özelden yaz bana konuşalım lütfen öpüyorum seniii

büşracım Allah analı babalı büyütsün bitanem çok sevindim sağlıklı olduğunuza hadi hayırlısı olsun darısı biz hamiş kalmak istiyenlere canım öpüyorum sizi

canım bana da rahim filmini çeken doktor sorun yok demişti, hatta normal diye rapor yazdılar. aynı filmi gören bir başka doktor rahim yapısının normal olmadığını söyledi ve üst tarafında da ufak bir uzantı olduğunu söyledi rahmin üst kısmını ikiye ayıran.yani kalp şeklinde. bu yüzden tek doktorla kalmamak gerektiğini düşünüyorum. deneyim ile alakalı.

Allah analı bablı büyütsün canım. resimlerini faceden gördüm kayranın çok tatlı maşallah

saol teyzesi :)

ayyy canim benim hadi gozun aydin Allah anali babali buyutsun biz bekleyenlerede senin gibi kucagimiza almayi nasip etsin insallah kayrami op benim icin annesi :)

Aminnn canım inan sizlere çok dua ettim rabbim inşallah kabul etmişdir
Allahım bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah

Canım benim yazmasanızda biliyorum dualarınızda unutulmadığımı çünkü bende fazla yazmıyorum ama gerçekten sürekli takip edip dua ediyorum herkese.
kuzu sana tek tavsiyem bol bol uyu
bana hep diyolardı bugünlerinin kıymetini bil diye ama ben hamileliğin son 2ayını nerdeyse günde sadece 3saat uykuyla geçirdim kayra doğduğundan beride hiç uyutmuyo saolsun artık uykusuzluktan gözlerim kendiliğindn kapanıyor :) onun için bebiş doğmadan bol bol uyku depola ))))

canım benim içindeki umut hiç yok olmasın bak ben 3 bebeğimi kaybettim ve artık kendimi bebeğim olmayacak diye hazırlıyordum ve artık hamile kalmak için uğraşmıyordum ama rabbim hiç beklemediğim bi anda oğluşumu verdi bana
mutlaka bekleyen herkese allahım bu duyguyu yaşatacak ama demekki bi zamanı var onun dolmasını bekliyor bu zaman zarfındada ne olur kendini çok yıpratma ve umudu hiç kaybetme canım

bu arada doğum 9eylülde oldu canım doktorumda doç.dr.serkan güçlü çokkkkkk çokkkkkkkkkk iyi bir doktor gerçekten ben çok memnun kaldım

canım benim çok saol gerçekten çok güzel bi duygu saatlerce oğlumu izliyorum ama doymuyorum bir türlü günlerdir hiç uyumadım ama yinede uyumak yerine oğlumu seyretmeyi tercih ediyorum
Allahım bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah kızlar (Aminnnnnn)

vayyy BÜŞRAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM yerim siz bennnn elhamdülillah çok şükür fotoyu çabuk koy meraktan izmire gelecemmmm...

canım oğluş uyanmazsa şimdi koymaya çalışcam foto
Büşracım allah analı bablı büyütmek nasip etsin. Çok sevindim Darısı benim gibi hamile kalmayı bekleyenlerin başına.

amin canım benim

hepinizin yerine kokluyorum bol bol kuzu :)
foto şimdi eklemeye çalışcam inşallah becerebilirim

büşracım Allah analı babalı büyütsün bitanem çok sevindim sağlıklı olduğunuza hadi hayırlısı olsun darısı biz hamiş kalmak istiyenlere canım öpüyorum sizi

amin canım inan hep dualarımdasınız rabbim inşallah kabul eder

Ayy busracim yerim onu ben co tatlı ya rabbim söze bagislasin onu bu arada sende çok tatlisin annesi Rabbim su yüzündeki mutluluğu ve gülüşünü hiç soldurmasinn canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…