Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Büşracığım fotoları görünce hüngür hüngür ağladım. çok tatlısınız ikinizde maşaallah. Allah nazarlardan saklasın ve BİZEDE NASİP ETSİN. Tarfilciğğim hadi hayırlısı inşallah bu sefer olur. nasıl hesaplıyorsunuz yumurtlama gününü :)

canım benim yumurtlama zamanı şeffaf akıntım ve kasık ağrım oluyo ordan anlıyorum tatlım inşallah hepimizin olurda 2011 e 3 kişilik aile olark gireriz

anladım canım . bende internette doktor nevra diye bi site var ordan bakıyorum ama iki aydır olmadı. dediğin gibi inşaallah 2011 e 3 kişi gireriz.

"Büşra 44" çok güzel bir anne olmuşsun :) Kayra bebek de dünya tatlısı maşallah. Kaderi de güzel olur inşallah bebeğinin! Allah analı babalı büyütsün .... Darısı biz bekleyenlere

işte kızlar size kayra bebek :)

ayyy canım yaaa.çokkk duygulandım.dakikalarca baktım.allahım esirgesin kuzucuğunu.çok tatlı .allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin.
bu arada kırmızı bandına bayıldım.ben bulamadım sade bir kurdela.nerden aldıysan banada yazsana .sana zahmet.
seni de bebişi de çokkkk öpüyorum.

kızlar acil aicil sos yine şimdi dünden beri akıntım smüksü olmuştu sabah kalktım gezindim geri yattım şimdi wc ye gittim o sümüksü yapının rengi hafif kahverengi olmuş sizce şu kanlı tıpa denilen rahim ağzını kapatan o mu?

asigül canım bahsttiğin akıntı seninde dediğin gibi rahim ağzı tıkacı olabilir.hamile iken saç kestirme hakkında böyle bişiy duymadım sanırım batıl inançtır.canım ya rabbim seni ve diğer doğuma yaklaşan arkadaşlarımızı asan ve hayırlı bir şekilde kurtarsın büşramız gibi hayırlısıyla yavrularınıza kavuşmayı nasib etsin inşaallah

Allah herkesten razı olsun dr gidiyorum bakalım ne diyecek. Önce NST ye girerim sonra sonuca göre bakabilir belki. Dua istiyorum arkadaşlar lütfen dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…