Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar gittik geldik doktora evham yapmışım iyi dedi doktor suyu normal sadece suyuna baktı of yaaa gıcık adam başkalarıyla daha iyi ilgileniyor ee parasını da veriyoruz neyse hayırlısı.
valla saçımı hamileliğimin başından beri kestirecem ama işte hamileyke nsaç kesilmez yok çocuğun ömrü kısa olur, yok çocuğun aklı kısa olur dedikoduları yüzünden kestiremedim şimdide bitlerden acaip tırstım o yüzden kestirmeyi daha çok istiyorum ama zaten riskli gebvelik geçiriyorum birşey olursa suçlusu benim masum saç tellerim olabilir keşke kesmeseydim derim mutlaka ama nişte boş boş işler. dularınız yine bekliyorum öptüm hepinizi..

Son düzenleme:
büşracım canım benim maşallah ikinizede çok güzelsiniz rabbim nazarlardan korusun canım benim ayy inş. bizde bu annelik duygusunu tadarız kuzum ya valla çok güzelsiniz size bakınca gözlerim doluyoo vallaa tekrar tekrar maşallah canım benim

slm arkadaslar. bende 5 defa DusuK YAPtiktan sonra 6. ciya hamileyim kan pihtilasmasi varmis... 0.8 lik igne birde aspirin içiyorum. ins ise yarar bu sefer. RABBIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSun.:97:

merhaba kızlar
biri 17 haftalık diğeri 20 haftalık düşüklerim var.rahim ağzı yetmezliği diye tanı konuldu. ama genetik taramam da yapıldı.

faktör xııı v34l ----------heterozigot mutasyon
mthfr a1298c -----------heterozigot mutasyon

paı-1 4g-5g --------4g/5g
ace ----------------I/D
apoe (e2,e3,e4)-------e3/e3

acaba bende de kan pıhtılaşması varmı. 9 aralık a randevu alabildim doktora.
malum KK kızları her alanda bilgi sahibi. bendeki mutasyonlardan olan varmı.yardımcı olursanız sevinirim.

geçmiş olsun himeros
heterezigot mutasyonların var himeros yani genetik pıhtılaşma bozukluğun var. bide 4g 5g yan mutasyonun var.doktorunla görüşünce daha detaylı anlatır.

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:1 aralık 2010 çarşamba) (yarının listesini bu gün güncelledim:))

celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( 07.11. 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .... .Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem.............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .......Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya.............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
ays_bah……………….erkek (31 ocak 2009) iğne kesilmeden 38 haftalıkken dünyaya geldi
cimen.3..........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss........................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh.....................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86.................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm..................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)..............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76………………Elif Duru (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz………….... Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete…………….…..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76…………..….Ayşe Selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85……………Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34…………… ..Kayra(25 haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimiz daha iyi dahada iyi olacak inş dualrımız onunla
zehrayede……………Kadir Mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben………………Zeynep.(1 temmuz 2010 ) hoş geldin tatlı kızımız ömrün uzun hayatın bereketli olsun inş
damlasuişçi…………(erkek) 5 temmuz da dünyaya geldi normal başlayan doğum sezeryanla bitti oğlumuz iyi şükürler olsun
elifim.......................... .40 haftalık iyi haberlerini bekliyoruz canım
esterya........................…40 haftalık (erkek) minik bebişimiz doğmuş hayırlı olsun uzun ömürlü olsun inş
iraz*****........................40 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806…………..(erkek) (04.08.2010)sabaha karşı 04.40 da normal doğum yapmış bebeği ve kendisi çok iyi rabbim ömür boyu sağlık mutluluk nasip etsin
elif_fidan........................40 haftalık (kız)*(16.08.2010)sezeryanla doğum gerçekleşmiş anne de bebekte gayet iyi allah ömür ve sağlık versin inş
meltemcim......................Elif Su.....40 haftalık (kız) 19.08.2010 Perşembe günü 38+2 de sezeryanla kızına kavuştu durumları çok iyi allah uzun ömür versin aspirini 36. haftada iğneyi doğuma 3 gün kala bıraktı
iipekk................................40 haftalık (kız) 27.08.2010 doğum yaptı maşallah kuzumuza allah analı babalı büyütsün
Reisdevrim........................40 haftalık arda kaan annecinin kollarında maşallah yavrumuza sağlıkla büyü inşallah emi
crawford............................38+3haftalı k( cansu bebek) genel anestezi ile doğum yaptı kızıda kendiside iyi allah yavrumuza uzun ömür versin
arikangul............................40 haftalık
baharçelik..........................39+6 haftalık12.10.2010 Çınar Efemiz 3500gr sezeryanla dünyaya geldi anneside kendiside çok iyi maşallah allah analı babalı büyütsün inş
zeynom_10........................40 haftalık güzel haberlerini bekliyoruz
ufkummm………….……40 haftalık ( kız)
güzin75…………………39 haftalık(kız) 1 kasım da dünyaya geldi miniş kızımız annesinin nazlı kızı uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inş gözünaydın olsun güzincim
esra1984……………………….39 haftalık Begüm maşşallah kızına esracım allah ayırmasın sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum tebrikler
sonuyok...............................4 kasım 2010 da özlem bebek dünyaya geldi… hoşgeldin Özlem
canah..........................................40 haftalık(erkek) güzel haberlerini bekliyoruz
canderya…………….9 kasım 2010 minik oğluşumuz doğdu Poyraz Mustafa
büşra44.......................25 kasım 2010 Kayra bebek geldi...sağlıklı uzun ömürler versin rabbim

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):*

asigul………………………..…39 haftalık (erkek) normal doğuma karar verdi... bebişi bekliyoruz
mhtap..……………………..….37 haftalık
sirius06......................................36 haftalık
1emine1……….…………….…36 haftalık (erkek)
ada41……...…………………36 haftalık
sabrina22……….………….…35 haftalık erkek
misran ….……………………34 hftalık (kız)
azdalar…………..…………...34 haftalık (erkek)
pınar81…..………...……...…34 haftalık (erkek)
esis…….....……………….…33 haftalık
gelevera………..………….…32 haftalık (erkek)
gülüş27…. …...…………..….30 haftalık
sihirli esintiler…………….…30 haftalık
aysude_mir……..………..….29 haftalık İpek
denden………..………….….28 haftalık Güneş
nuray_dyn…………………...24 haftalık
tualina ……..……………..…20 haftalık
lalehan……………………….17 haftalık
eylül_den……………………16 haftalık
krishazel……………………..13 hftalık
essebe…………..…………….13 haftalık
wie…………………………….12 haftalık
lenutsa…………………………9 haftalık
pamuksel...................8 haftalık yeni hamilemiz

Son düzenleme:
kızlar geçende yazdım kimse cevap vermedi bidaha yazcam bendede kan pırtılaşması vamış bursa fakültede 4 ay südü araştrma 7 yıldr bebek bekliyoum iyce takıntılı oldum folik asit eksikliği vamış bide dr hami,le kalısan gel iğneye başlıcaz dedi sadece kokuyorum 2 düdşük yaşadım anlamadığım başka dr hamile kalısan kalp atışı göülüse başlanı iğneye dedi eee ben zaten boş gebelik yaşıyoum bebek göülmüyo klcal damala beslemiyo kafam karıştı bi akıl vein allah aşkına iyce takıntılı stresli oldum bi kaç ay depesan kullanıcam teka bebek istiyoum yaşım 30 zaman geçiyo alah kucaklaımızı doldursun

geçmiş olsun himeros
heterezigot mutasyonların var himeros yani genetik pıhtılaşma bozukluğun var. bide 4g 5g yan mutasyonun var.doktorunla görüşünce daha detaylı anlatır.

yani kan pıhtılaşmam var öylemi.sağol canım gerçekten çok teşekkür ederim sana, yorumladığın için.tedaviyle sonuç alınmayacak bişey değil sanırım.kan pıhtılaşması olan arkadaşlarımız çok.sağlıklı bebekleri oluyor demi.
aslında sorun sadece rahim ağzı yetmezliği sanıyordum.bu da eklendi. bide rahimde perde çıkarsa tam olacak.ondanda şüpheleniyorlar çünkü.
şoktayım yanlış bişey yazdıysam özür dilerim.
bazen kabullenmek zor oluyor,bebeğimin gittiğini kabullenmek gibi..

liste çok güzel ayrıca. maşallah diyorum tüm annelere, bebeklere,hamilelere...
gözlerim yaşlı....
o listede olma umudum yok.olmayacak gibi geliyor sanki.

merhabalar hayırlı akşamlar..büşracığım oğluşun çok tatlı maşallah,rabbim bu güzellikten hiçbirimizi mahrum etmesin.şansı bahtı güzel olsun inşallah..
canım benim .aramıza hoşgeldin.öncelikle moral bozmuyoruz...senin o saydığın herşey bende de var..yani pıhtılaşma, rahim yetmezliği ve rahimin üst kısmında perde. bende 16 haftalık 2 düşük yaptım daha önce.sonrasında bu teşhisler kondu uzun araştırmalarla..ve şimdi tekrar hamileyim çok şükür.pıhtılaşma için iğne ve coraspin,rahim için progestan kullanıyorum, rahim ağzı yetmezliği için ise serklaj yapıldı 13. haftada. sürekli yatıyorum.. ve bende senin gibi fazla kiloluyum.çok şükür şimdilik iyiyiz..ve ben ümidimi kaybetmiyorum tüm olumsuzluklara, korkularıma, tedirginliklerime ve evhamlarıma rağmen..
gözlerim yaşlı....
biz burada evrene pozitif enerji yayarak bu günlere geldik. inan ve bize katıl.hepimiz birgün bebeğini kucağına alanlar bölümünde olacağız listenin..

hpt_honey kusura bakma canım demekki gözden kaçmış
bunun tedavisi doktordan doktora değişiyor güzelim. ama ben kan tahlili pozitif olunca 2 gün sonra tekrarlatıp iğneye başlıyorum. yani 2 gün sonra değer ikiye katlamışsa dış gebelik olmadığı anlaşıyor . kalp atımını ya da keseyi görmeyi beklemiyor doktorum. bence sende beklemeyecek bir doktor bul. burda çoğu arkadaşımız doktorun karşısında ağlayıp sırlayıp zorla yazdırdılar iğnelerini bazıları ise iğne yazan doktor buldu.kısmette yoksa iğneye rağmende düşer ama biz tedbirimizi almaktan yanayız...

değerlerini yazmamışın canım ama tüm değerler için genel bir kural olan gebelik öncesi folbiol+coraspin 100 + becozmc(yada b vit komlex) bu üç ilacı gebelik öncesinde 3 ay kadar kullanman gerekiyor. bazı doktorlar 1.5 ay da yeterli diyor.
7 yıl beklemişsin rabbim daha fazla bekletmedn bir an önce kucağını doldursun inşallah. bol bol dua et canım

Son düzenleme:
nuray arkadaşım da anlatmış canım. hiç üzülme rabbim ol dedikten sonra inşallah hepimizin kucağı dolacak.
saydığın tüm rahatsızlıkların tedavisi var şükürler olsun. arada gel buraya yazar rahatlarsın . burda paylaşımlar çok güzel ve birbirimiz çok iyi anlıyoruz çünkü hepimiz aynı acıları defalarca yaşadık. ve bebeğini doğuran arkadaşları gördükçe umutlandık.

gözlerim yaşlı....

2 yıldır o listeye girip geri çıkıyorum tam 3 kezzzz... ama umudumu kaybetmedim. umut listesini haftada güncelliyorum. ve inanıyorum kendimide yazacam o listeye ve sağlıklı bir bebeğim olacak.

gözlerim yaşlı....

yazdıkların cok bısı anlamadım ama mutasyonun var yanıpıhtılasma degerlerı senın gıbı olan arakadaslar
daha ıyı cvp verır evham yapma cnm oluruna bırak.buradakı arkadaslardan bazılarının bu rahatsızlıgın yanında baska rahatsızlıklarıda var hepsıyle bırlıkte ugrasıyorlar ama hepsıne ragmen rabbım ol dıyor ve bır cogunun kucagında bebekerlı suan.dua et sabret hersey guzel olur ıns. sen umut etmezsen gayret etmezsen rabbımde ümidini kesmesın senden mazaaalahhh
kendıne ıyı bak

herseyden ınce psıkolıjını duzelt cnm bence.ıkıncısı doktorlara guvenmekten baska sansımız yok.ben hangı doktora gıtsem tatmın olamamıyordum hıc bısı anlamıyodum.buarada arkadaslardan allah razı olsun onların sayesınde hastalıgımın ne oldugunu ogrendım konusa konusa sıkıntılarımı atlattım.sımdı en azından ne oldugumu bılıyorum.kendı doktorlugumu yapmaya calsıyorum oyle olmamız lazım ama doktorlarada ıhtıyacımız var.
ilk once moralını bır duzelt sonra folık asıt ve coraspırın kullanmaya basla sonra dua ve gayret rabbım bızlerede nasip edecek ıns.dua ve gayret rabbım umutsuz kulları hıc sevmez bılıyosun.buaradakı hıkayeler duyunca vay bee oluyomus dıceksın gör bak
allaha emanet ol

merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım iki düşük yaptım şimdi üçüncüye hamileyım üç gün oldu hamileliğimi öğreneli ve dün ilk defa kan pıhtılaşma iğnesini yaptım Allah hepimizin yardımcısı olsun iğne bayagı bı acıtıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…