Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

wie cim nasılsın cnm. nasıl gıdıyor. maşallah 12 haftaya geldın rabbım tamamına erdırsın ıns. dualarım senınle

ommannn nerdesın cnm nerelere gıttın yoksun nezamandırr ???

lımonlucay sende yoksun nereye kayboldunuz kızlar yoksa gelıyosunuzda karsılasmıyomuyuzz ??

Hoşgeldın cnmmm.....hayırlı olsun ne mutlu sana .rabbım yardım etsın.

selamm...
nasılsınız kızlar?
işlerim çok yoğun fazla giremiyorum..
umarım herkes iyiyidir ve herşey yolundadır..
büşracım bebiş gelmiş hoşgelmiş sefa gelmiş
ömrü uzun, sağlıklı, mutlu umutlu ve renkli olsun inşallah
facede gördüm fotoğraflarınızı bütün bebekler gibi çok güzel maşallahh
geçmişe çok bakamadığım için neler olup bittiğini bilmiyorum kızlar
yeni gebişlerimiz falan var mı? aydınlatın beni :))

selam ben yenı katıldım ve hamıleyım

cnm çok geçmiş olsun seninle aynıyız bendede boş gebelik oluyor 3 kaybım var sonrasında kan pıhtılaşması olduğunu öğendim ama ben şahsen öğrenir öğrenmez iğneye başlama taraftarıyım çünki zaten kalp atışı aşamasına gelemediğim için birbirimizden habderdar olalım

bende hamileliğimi öğrenir öğrenmez iğneye başladım öncesınde sadece folbıol kullandım

slm canim evet tum olumsuzluklara ragmen geldik sukur 12.haftamiza merak ettigin icin saol gulum Allaha sukur iyiyiz hersey yolunda lekelerimde bitti bi geliyor geri gidiyo onada alistik yani zaten biliyosunuz fazla kafamada takmiyorum bu olumsuz seyleri bebisim hala icimde ve benimle Rabbime sukurler olsunki bu arada gercekten umut listemiz cok guzel her hafta takip ediyorum ALLAH benim gbi hamileleri listenin basina bebeek isteyen hamile kalmak isteyenleride listenin alt kismina girmeyi nasip etsin canlarim umutsuzluk ve moralsizlik yok kizlar yola devammmm

canim hosgeldin nerelerdesin bebislerimiz ozledi seni teyzesi arada bi gir baride iyi oldugunu bilelim ben cok iyiyim canim 12.haftama geldim sukur tum olumsuzluklara ragmen sen nasilsin islerin nasil öpuyorum seni gulum bnim

canim hosgeldin nerelerdesin bebislerimiz ozledi seni teyzesi arada bi gir baride iyi oldugunu bilelim ben cok iyiyim canim 12.haftama geldim sukur tum olumsuzluklara ragmen sen nasilsin islerin nasil öpuyorum seni gulum bnim

wie merhaba iğneni kendin mi yapıyorsun
nasıl yapıyorsun?

Kızlar merhaba.nasılsınız? Büşracım gözün aydın.çok sevindim. Wie, canım Maşallah bebeğin büyümüş.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
teşekkurler canım daha yeni oldugu için bıraz korku var içimde bişey olcak diye benim iki düşüğümde 4ve5 haftalıkken düştü

slm canim oncelikle hosgeldin aramiza o korku hepimizde var ve bebislerimizi kucagima alana kadarda devam edecek benimde 4tane dusugum oldu psikolojim cok bozuldu tabi simdi 12haftalik hamileyim doktor dusuk riksini atlattigimi soyluyor ama dedigim gibi buna inanmak okadar zorki Rabbim bidaha yasatmasin boyle acilari hepimizin kucagini doldursunn insallah ama umut ve moral cok onemli benim cektigim olumsuzluklari bilir kizlar doktor buda dusecek dedi hep o gozle bakti ama ben umudumu kaybetmedim ve hala benimle bebegim

Kızlar merhaba.nasılsınız? Büşracım gözün aydın.çok sevindim. Wie, canım Maşallah bebeğin büyümüş.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.

bitanem benim nerelerdesin sen ya nasil merak ettim seni nasilsin nasil gidiyor canim benim neden hic girmiyosun sen evet teyzesi buyudu bak bebisim Rabbim sanada nasip eder insallah

nuryüzlü merhaba.hamileliğin hayırlı olsun canım.sende kan pıhtılaşması sorunu mu vardı? iğne dozunu doktorun neye göre ayarladı?

hoşbulduk canım Allah tamamına erdirsin inşallah herşey yolunda gider ümidimizi yıtırmemız lazım kucagımıza alacaz inşallah bebişlerimizi

nasıl yapıyorsun?

evet canim kendim yapiyorum genelde gobekten yapiyorum ama ben gunde 2defa yaptigim icin cok fazla morarmalar oluyor oyuzden gobusum morardigi zaman bacagima geciyorum once igne yapacagim yeri kolanyali mendille guzelce siliyorum sonra iki parmagimla igne yapacagim yeri sikiyorum ve dik aciyla batirip ilaci slklyorum sonra igneyi cikarip kolanyali mendille 2dk bastiriyorum sonrada bitiyo iste ben boyle yapiyorum diger arkadaslarda boyle yapiyor sanirim

nasıl yapıyorsun?

evet canim kendim yapiyorum genelde gobekten yapiyorum ama ben gunde 2defa yaptigim icin cok fazla morarmalar oluyor oyuzden gobusum morardigi zaman bacagima geciyorum once igne yapacagim yeri kolanyali mendille guzelce siliyorum sonra iki parmagimla igne yapacagim yeri slklyorum ve dik aciyla batirip ilaci slklyorum sonra igneyi cikarip kolanyali mendille 2dk bastiriyorum sonrada bitiyo iste ben boyle yapiyorum diger arkadaslarda boyle yapiyor sanirim

nuryüzlü merhaba.hamileliğin hayırlı olsun canım.sende kan pıhtılaşması sorunu mu vardı? iğne dozunu doktorun neye göre ayarladı?

merhaba sağol canım evet bende kan pıhtılaşması var ikinci düşükten sonra öğrendim doktorum kan sonucuna göre ayarladı galıba bende mthfr c 677t heterozigot çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…