merhaba kızlar ben aranıza yenı katıldım iki düşük yaptım şimdi üçüncüye hamileyım üç gün oldu hamileliğimi öğreneli ve dün ilk defa kan pıhtılaşma iğnesini yaptım Allah hepimizin yardımcısı olsun iğne bayagı bı acıtıyor..
Hoşgeldın cnmmm.....hayırlı olsun ne mutlu sana .rabbım yardım etsın.
selamm...
nasılsınız kızlar?
işlerim çok yoğun fazla giremiyorum..
umarım herkes iyiyidir ve herşey yolundadır..
büşracım bebiş gelmiş hoşgelmiş sefa gelmiş
ömrü uzun, sağlıklı, mutlu umutlu ve renkli olsun inşallah
facede gördüm fotoğraflarınızı bütün bebekler gibi çok güzel maşallahh
geçmişe çok bakamadığım için neler olup bittiğini bilmiyorum kızlar
yeni gebişlerimiz falan var mı? aydınlatın beni :))
kızlar geçende yazdım kimse cevap vermedi bidaha yazcam bendede kan pırtılaşması vamış bursa fakültede 4 ay südü araştrma 7 yıldr bebek bekliyoum iyce takıntılı oldum folik asit eksikliği vamış bide dr hami,le kalısan gel iğneye başlıcaz dedi sadece kokuyorum 2 düdşük yaşadım anlamadığım başka dr hamile kalısan kalp atışı göülüse başlanı iğneye dedi eee ben zaten boş gebelik yaşıyoum bebek göülmüyo klcal damala beslemiyo kafam karıştı bi akıl vein allah aşkına iyce takıntılı stresli oldum bi kaç ay depesan kullanıcam teka bebek istiyoum yaşım 30 zaman geçiyo alah kucaklaımızı doldursun
selam ben yenı katıldım ve hamıleyım
hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin göbüşünden kucağına:))
bu arada sen yenisin sanırım hoşgeldin aramıza
cnm çok geçmiş olsun seninle aynıyız bendede boş gebelik oluyor 3 kaybım var sonrasında kan pıhtılaşması olduğunu öğendim ama ben şahsen öğrenir öğrenmez iğneye başlama taraftarıyım çünki zaten kalp atışı aşamasına gelemediğim için birbirimizden habderdar olalım
wie cim nasılsın cnm. nasıl gıdıyor. maşallah 12 haftaya geldın rabbım tamamına erdırsın ıns. dualarım senınle
ommannn nerdesın cnm nerelere gıttın yoksun nezamandırr ???
lımonlucay sende yoksun nereye kayboldunuz kızlar yoksa gelıyosunuzda karsılasmıyomuyuzz ??
selamm...
nasılsınız kızlar?
işlerim çok yoğun fazla giremiyorum..
umarım herkes iyiyidir ve herşey yolundadır..
büşracım bebiş gelmiş hoşgelmiş sefa gelmiş
ömrü uzun, sağlıklı, mutlu umutlu ve renkli olsun inşallah
facede gördüm fotoğraflarınızı bütün bebekler gibi çok güzel maşallahh
geçmişe çok bakamadığım için neler olup bittiğini bilmiyorum kızlar
yeni gebişlerimiz falan var mı? aydınlatın beni :))
canim hosgeldin nerelerdesin bebislerimiz ozledi seni teyzesi arada bi gir baride iyi oldugunu bilelim ben cok iyiyim canim 12.haftama geldim sukur tum olumsuzluklara ragmen sen nasilsin islerin nasil öpuyorum seni gulum bnim
teşekkurler canım daha yeni oldugu için bıraz korku var içimde bişey olcak diye benim iki düşüğümde 4ve5 haftalıkken düştü
Kızlar merhaba.nasılsınız? Büşracım gözün aydın.çok sevindim. Wie, canım Maşallah bebeğin büyümüş.Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.
slm canim oncelikle hosgeldin aramiza o korku hepimizde var ve bebislerimizi kucagima alana kadarda devam edecek benimde 4tane dusugum oldu psikolojim cok bozuldu tabi simdi 12haftalik hamileyim doktor dusuk riksini atlattigimi soyluyor ama dedigim gibi buna inanmak okadar zorki Rabbim bidaha yasatmasin boyle acilari hepimizin kucagini doldursunn insallah ama umut ve moral cok onemli benim cektigim olumsuzluklari bilir kizlar doktor buda dusecek dedi hep o gozle bakti ama ben umudumu kaybetmedim ve hala benimle bebegim
wie merhaba iğneni kendin mi yapıyorsun
nasıl yapıyorsun?
wie merhaba iğneni kendin mi yapıyorsun
nasıl yapıyorsun?
nuryüzlü merhaba.hamileliğin hayırlı olsun canım.sende kan pıhtılaşması sorunu mu vardı? iğne dozunu doktorun neye göre ayarladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?