bitanem benim nerelerdesin sen ya nasil merak ettim seni nasilsin nasil gidiyor canim benim neden hic girmiyosun sen evet teyzesi buyudu bak bebisim Rabbim sanada nasip eder insallah
canım çok sevindim.senin için hep dua ettim.Rabbim bize de nasip eder inşallah.
evet canim kendim yapiyorum genelde gobekten yapiyorum ama ben gunde 2defa yaptigim icin cok fazla morarmalar oluyor oyuzden gobusum morardigi zaman bacagima geciyorum once igne yapacagim yeri kolanyali mendille guzelce siliyorum sonra iki parmagimla igne yapacagim yeri slklyorum ve dik aciyla batirip ilaci slklyorum sonra igneyi cikarip kolanyali mendille 2dk bastiriyorum sonrada bitiyo iste ben boyle yapiyorum diger arkadaslarda boyle yapiyor sanirim
merhaba arkadaşlar...
bende kan pıhtılaşması gözlenmedi ama benimde 3 tane kalbi atmadan düşüğüm olmuştu...
4. ise erken doğumla kaybettik...
bu yolda uğraş veren bütün arkadaşlara allah kolaylık versin...
rabbim hepsinin yüzünü güldürsün...
arada sizleri takip ediyorum ama her zamn yazamıyorum...
arkadaşlar bende pıhtılaşma gözlenmemesine rağmen 4. hamileliğimde ben de 3mg iğne kullandım...
ve iğneye de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladık...
zaten kan değeri güzedi dr tekrarlatma gereği bile duymadı...
ama tereddütte kalırsanız bir gün sonra testi tekrarlatıp hemen iğneye başlayın...
yok kese gözüksün yok kalbi atsın bunlar bize göre değil...
çünkü çoğumuz o günleri görmeden bebeğini kaybediyor...
mesala ben 3 düşüğümde de hiç kalp atışı duymadım...
eee 4. de nasıl kalbinin atmasını bekleyelim...
5 haftalık hemen iğneye başladık hatta daha sonra kalbi atmaya başlamadan lekelenme ve kanama oldu ben iğneden olabileceğini düşünüp iğneyi kesmek istedim...
nasılsa pıhtılaşma yok diye düşünüyordum ama dr kesinlikle izin vermedi...
senin düşükleirn zaten hep bu haftalarda olmuş dedi..
kesersek bebek beslenemeyip yine düşer...
ve devam ettik sadece aspirini kestik...
ama dediğim gibi bende pıhtılaşma yok sakın siz dr a danışmadan aspirinide kesmeyin...
ve sonuç olarak kalp atışlarını duyduk....
lekelenme falan biraz uzun sürdü ama sonuçta geçti...
ve maşallah bebeğim de 18. haftaya kadar çok iyi geldi...
ama ben bebeğimi erken doğumla kaybettim....
doğum önceside bebeğim gayet sağlıklı ve kalbi atıyordu...
cnm nw kadarlık hamilesin eninde boş gebeliklerinmi oluyordu rabbim kucağına almayıda nasip etsinnbende hamileliğimi öğrenir öğrenmez iğneye başladım öncesınde sadece folbıol kullandım
wie'cim yaklaşık 2 aydır folik asit alıyorum.bu ay hayırlısıyla düşünüyorum artık bebişi.inan canım senin için çok sevindim.çoğu kişiye örnek oldun pozitif düşüncelerinle.Allahım inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder.pozitif düşünmeye devam et.
canım daha gitmedim. burda kendi doktoruma gittim.folik asit şimdilik yeterli dedi.hamile olunca iğne dedi.bitanem arkadaşını bekletme.yine konuşuruz uzun uzun.saol canim Allah razi olsun insallah sanada nasip etsin sen ne yaptin gittinmi mehmet beye neler yaptin anlatsana arkadasim kahveye bekliyor seni birakip gidemiyorum merak ediyorum seni
Ayy Allah iyligini versin guldurdun beni benimde nette sorun var bugun bende baya bi sinr oldumAyyyy ben bugün yazma özürlü oldum yaaa şuraqya bakkk:86:
cnm nw kadarlık hamilesin eninde boş gebeliklerinmi oluyordu rabbim kucağına almayıda nasip etsinn
inş bu güzel ilerleryecek canım...Amin daha çok yenı teyzesi 4 haftalık benim ilk düşüğümde kese göründü ama kalbi atmadan düştü ikincisinde de keseyi görmeden düşük oldu.
sağol arkadaşım...geçmiş olsun ya bence bir profa git ve iyice araştırsınlar
canınıda sıkma rabbim dermansız dert vermesin
inş bu güzel ilerleryecek canım...
ama iğne kullansanda ilk zamanlar kendine dikkat et...
bol bol dinlenmeye çalış...
benim son gebeliğim de 3 ay devamlı yatmıştım...
inş senin hamileliğin daha rahat geçer ve sonunda da sağlıcakla kucaklarsın...
sağol arkadaşım...
gereken araştırma 3 düşükten sonra yapılmıştı...
üstelik septum ameliyatıda olmuştum...
artık görünürde sorun yoktu ama yine kısmet değilmiş işte...
evet bende iyi bir dr a gitmeği düşünüyorum...
hatta aklıma getirmişken birde arkadaşlara sorayım...
arkadaşlar istanbul anadolu yakasında riskli gebelik uzmanı dr arıyorum...
yardımcı olursanız çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?