Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bitanem benim nerelerdesin sen ya nasil merak ettim seni nasilsin nasil gidiyor canim benim neden hic girmiyosun sen evet teyzesi buyudu bak bebisim Rabbim sanada nasip eder insallah

canım çok sevindim.senin için hep dua ettim.Rabbim bize de nasip eder inşallah.

iğneyi yapmaya cesaretim yok benim napacam bilmiyorum ama öğrenmem lazım

merhaba arkadaşlar...
bende kan pıhtılaşması gözlenmedi ama benimde 3 tane kalbi atmadan düşüğüm olmuştu...
4. ise erken doğumla kaybettik...

bu yolda uğraş veren bütün arkadaşlara allah kolaylık versin...
rabbim hepsinin yüzünü güldürsün...
arada sizleri takip ediyorum ama her zamn yazamıyorum...

arkadaşlar bende pıhtılaşma gözlenmemesine rağmen 4. hamileliğimde ben de 3mg iğne kullandım...
ve iğneye de hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladık...
zaten kan değeri güzedi dr tekrarlatma gereği bile duymadı...
ama tereddütte kalırsanız bir gün sonra testi tekrarlatıp hemen iğneye başlayın...
yok kese gözüksün yok kalbi atsın bunlar bize göre değil...
çünkü çoğumuz o günleri görmeden bebeğini kaybediyor...
mesala ben 3 düşüğümde de hiç kalp atışı duymadım...
eee 4. de nasıl kalbinin atmasını bekleyelim...
5 haftalık hemen iğneye başladık hatta daha sonra kalbi atmaya başlamadan lekelenme ve kanama oldu ben iğneden olabileceğini düşünüp iğneyi kesmek istedim...
nasılsa pıhtılaşma yok diye düşünüyordum ama dr kesinlikle izin vermedi...
senin düşükleirn zaten hep bu haftalarda olmuş dedi..
kesersek bebek beslenemeyip yine düşer...
ve devam ettik sadece aspirini kestik...
ama dediğim gibi bende pıhtılaşma yok sakın siz dr a danışmadan aspirinide kesmeyin...
ve sonuç olarak kalp atışlarını duyduk....
lekelenme falan biraz uzun sürdü ama sonuçta geçti...
ve maşallah bebeğim de 18. haftaya kadar çok iyi geldi...
ama ben bebeğimi erken doğumla kaybettim....
doğum önceside bebeğim gayet sağlıklı ve kalbi atıyordu...

wie'cim yaklaşık 2 aydır folik asit alıyorum.bu ay hayırlısıyla düşünüyorum artık bebişi.inan canım senin için çok sevindim.çoğu kişiye örnek oldun pozitif düşüncelerinle.Allahım inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder.pozitif düşünmeye devam et.

geçmiş olsun ya bence bir profa git ve iyice araştırsınlar
canınıda sıkma rabbim dermansız dert vermesin

hakkinda hayirlisi olsun canim bekliyorim hamis haberini calismalarada basla artik yeter bu kadar dinlendigin dokktor bile mucize dedi benim bebisee biliyomusun ama bilmiyoki benim nekadar dua ettigimi ve umut besledigimi hadi hayirlisi arada bi gir haber et bana merak ederim ok

saol canim Allah razi olsun insallah sanada nasip etsin sen ne yaptin gittinmi mehmet beye neler yaptin anlatsana arkadasim kahveye bekliyor seni birakip gidemiyorum merak ediyorum seni
canım daha gitmedim. burda kendi doktoruma gittim.folik asit şimdilik yeterli dedi.hamile olunca iğne dedi.bitanem arkadaşını bekletme.yine konuşuruz uzun uzun.

wie iğneyikaçlık kullanıyosun canım sabah akşam yazmışsında banada doktor sabah 0.6 akşam 0.6 yı uygun gördü ama bu dozda burda kullanan yok sanırım

Amin daha çok yenı teyzesi 4 haftalık benim ilk düşüğümde kese göründü ama kalbi atmadan düştü ikincisinde de keseyi görmeden düşük oldu.
inş bu güzel ilerleryecek canım...
ama iğne kullansanda ilk zamanlar kendine dikkat et...
bol bol dinlenmeye çalış...
benim son gebeliğim de 3 ay devamlı yatmıştım...
inş senin hamileliğin daha rahat geçer ve sonunda da sağlıcakla kucaklarsın...

geçmiş olsun ya bence bir profa git ve iyice araştırsınlar
canınıda sıkma rabbim dermansız dert vermesin
sağol arkadaşım...

gereken araştırma 3 düşükten sonra yapılmıştı...
üstelik septum ameliyatıda olmuştum...
artık görünürde sorun yoktu ama yine kısmet değilmiş işte...
evet bende iyi bir dr a gitmeği düşünüyorum...
hatta aklıma getirmişken birde arkadaşlara sorayım...

arkadaşlar istanbul anadolu yakasında riskli gebelik uzmanı dr arıyorum...
yardımcı olursanız çok sevinirim...

Son düzenleme:

aminnnnnnnnn inşallah sende yeniden hamile kalır ve bebeğini kucagına alırsın

Kızlar hepinize merhaba,
Geçtiğimiz günlerde aynı konuda yine yazmıştım size, özetleyeyim;

6 haftalık oldu bebiş, biliyosunuz MTHFR 677 ve 1298 heterozigotum, aynı zamanda da haşimoto hipotiroidi hastasıyım. 3 aydır coraspin kullanıyorum. 2 tane kadın doğum doktoruna gittim, her ikisi de iğneye kesinlikle gerek olmadığını söyledi. Benim yine de içim rahat etmedi, dün de bizim konuda araştırmaları olan Ankara - Güven Hastanesinde bir hemotoloji profesörüne gittim.. Kızlar bana kesinlikle şöyle diyor, "MTHFR 677 - 1298 HOMOZİGOT YA DA HETEROZİGOT HİÇ FARK ETMEZ, PIHTILAŞMA FAKTÖRLERİ ARASINDA YER ALMAMAKTADIR. BU FAKTÖR PIHTILAŞMA FAKTÖRLERİ ARASINDAN ÇIKARTILMIŞ.. BU FAKTÖR İÇİN KESİNLİKLE İĞNE VEYA CORASPİN KULLANMAMAMI SÖYLEDİ. Bir de biz kadın doğum doktorlarını uyarıyoruz sürekli, düşük sebepleri araştırılırken mthfr yi istemeyin diyoruz ancak yine de bazı doktorlar istiyor ve iğne kullandırtıyorlar, bunun size bir yararı yok diyor.
Benim kullandığım coraspin için ise MTHFR den dolayı doktorun kullandırtıyorsa konuş kesinlikle bunun için gerek yok, ancak başka bir sebep için kullandırtıyorsa kendi takdiridir diyor..

Kafanızı karıştırmadım umarım kızlar ama sizinle paylaşmak istedim.
Kızlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. İnşallah bebişe sağ salim kavuşurum.. Bu arada cuma günü kalp atışlarını duyacağız. Doktor kesesi günüyle uyumlu, herşey iyi gidiyor diyor..
Hepinizi çok öpüyorum..

selam kıslar beni tanıyanlar vardır muhakkak nasılsınız gelmeye çalışıcam artık burayada ama bebekle ilgilenmekten pek vaktim kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…