Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

geçmiş olsun canımm, onlar hasta olunca hayat duruyordur di mi
ben iyiyim kuzu çalışmalar tam gaz devam :))

ben hemotoloğunun folikasitle ilgilide bişey söylemediğini düşünmüştüm
ama hala anlamadığım yorumları var eğer kadın doğumcular bu mthfr mutasyonlarını
pıhtılaşma panelinden çıkarırsa
nasıl anlaşılacak düşük nedeni yani sadece mthfr mutasyonuna
sahip olup düşük yapanlar var bu durumda düşüklerle ilgili
ve önlem alınması gereken bir durum
heparinde bu noktada vitaminlere ilave olarak önlem için kullanılıyor.
iğne ve aspirin kullanımı heterizigot ve homozigotlara göre değişebiliyor
canım iğne için falan bişi söyliyemem ama mutlaka folikasit kullan gebeliğinin sonuna kadar
ve son olarak herşey çok güzel olacak bu defa mutlu sona ulaşacak
bugün o güzel pıtpıtları duyman dileğimle, öpüyorum meliscim...
canım bana dr.lardan biri aspirin kullan diğeri gerek yok dedi ben kullan diyenin tarafına geçtim :))
yüksekdoz folik asite gelince kullandığın folicplus 0.174 mg folik asit, 666.670 mg kalsiyum, 1.200 mg vitamin D3 içeriyor
oysa homosistein seviyesini dengeleyebilmek için günlük en az 1 mg. folik asit ve diğer b vitaminlerinin
alınması gerekiyor ben günlük sabah 1 folbiol+elevit akşamları ise 1 benexol kullanıyorum..

pınarcım mutlu sona çok az kalmış
bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum..

canım inşallah, çok teşekkür ederim.. Ben de sabahları elevit, folbiol, öğlen coraspin, benexol alıyorum.. Bakalım inanmaktan başka çarem yok canım, kafamı da daha başka doktorlara gidip daha da karıştırmak istemiyorum.. Gebelik süresincede Coraspin i kesmemeyi düşünüyorum.. İnşallah bebişim sağ salim doğar.. Bu arada ara ara kanda pıhtılaşma oranını gösteren testler var ya, fibrinojen, aptt, ınr, ptz; onlardan yaptırıcam.. yorumların için tekrar teşekkür canım...

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar....

fadik
bende faktör v leıden 1691 heterozıgotum 1 dusuk yaptım hergun ıgne dedıler 3 aydır denıyorz hamıle kalmadım hala bu ayda grıple gectı bakalım nolcak
yınede bana haber verırsen sevınrım

anladım canım o zaman senin iğne kullanmam şart...
hamile kalınca iğnene dikkat edersen inş birşey olmaz...
rabbim tez zaman da yüzünü güldürsün...

aklımdasın canım sanada haber ederim...

fadikcım sanada hayırlı cumalar
azar3437 inşallah guzel haberlerını alırız bu ay rabbım saglıksını hayırlısını nasıp etsın ...

merhaba canım.ben her sabah bir tane folik asit alıyorum.eleviti kullanmanı dr.mu söyledi?

slm kizlar nasilsiniz kimler burda bakim size guzel bir haberim var soyleyim soyleyim diyorum unutuyorum hep benim kardesimde hamileymiss teyzeee oluyorum yani kizlar insallh ondada benim gibi sorun cikmaz hepinizi öpuyorum

fadik
bende faktör v leıden 1691 heterozıgotum 1 dusuk yaptım hergun ıgne dedıler 3 aydır denıyorz hamıle kalmadım hala bu ayda grıple gectı bakalım nolcak
yınede bana haber verırsen sevınrım
Ya canım ben de de faktör V heterozigot ve bir de mthfr 1298 heterozigot tıptaki hematolog sürekli iğne kullanmana gerek yok dedi k dğmcu da mthfr toplumda çok görülen bir mutasyon düşüklere ondan ziyade faktör Vin sebep olduğunu düşünüyoruz dedi gebelikte iğne başlıcaz dedi coraspini sordum önermedi bu nasıl iş anlamıyorum ki hepsi kafasına göre bir yöntem söylüyor bu problemin standart bir çözümü yok mu ki deneme yanılma yapılmaz ki anneye de kuzuya da günah

ilgin için teşekkür edrim sonuçları gösterdim ama bişey demedi hamile kalınca gel ilaç kullanacaksın dedi sadece

benim iki düşügüm var birde kızım var 2 yaşında onda hiç böyle bir sorun olmadı ilk gebeligim düşükle sonuçlandı bakdırmadım testlere ikinciye hamile kaldım kızın normal olarak dogdu tekrar bir bebek sahibi olmak istedim ve hamile kaldım oda düşük oldu ve araşdırmaya girdim ondada mthft a1298 çıkdı

Canım Allaha şükür senin bir kuzucuğun var benimde 2 düşük var İnşallah bütün dileyenlerle birlikte bana da hayırlısıyla nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…