inşallah canım amiiiiinallah sanada nasip eder inşallah
vermez herhalde dr bişey söledi mi kedi köpek toxoplazmaya sebep oluyo da kuşu bilmiyorum
merhaba arkadaşlar bilgisi olan varsa bişey soracağım
kız kardeşim 8 haftalık hamile progesteron bebe aspirini folik asit kullanıyor kalp atışları ve kese normal ancak çok az kan pıhtılaşması çıkmış, bende de vardı iğne kullanmıştım doğuma kadar doktor tereddütte kalmış normalde çok az ama ablandada olduğu için iğne konusunda kararsızım demiş raporu aşağıda bu mutasyonu olanlar iğne kullanıyormu bebe aspirini yeterli mi teşekkürler şimdiden
Fktör V G1691A Leiden** mutasyon -
faktöe V H1299R (R2) MUTASYON -
PROTROMBİN G20210A MUTASYON -
FAKTÖR XIII V34L MUTASYON -
B-FİBRİNOJEN 455 G-A HETEROZİGOT
PAI-I (4G-5G)*** HETEREZİGOT (4G-5G)
GPIIIa L33P (HPAI)**** HOMOZİGOT (A/A)
MTHFR C677T* MUTASYON -
MTHFR A 1298C*** HETEROZİGOT
ACE (I/D)*** HETEROZİGOT (I/D)
Apo B R3500Q** MUTASYON -
APOE (E2.E3.E4)* E3 /E4
canım bence iğne olması gerekir bende sadece 2 gende heterozigot mutasyon var hamile kalınca iğne kullanıcam 4 tane düşüğüm var
Tarfil ,
kaç haftalıkken düşüyordu senin bebişler , yeni mi tespit edildi pıhtılaşma ???
en fazla 9. haftaya kadar gelebildim 3.den sonra tespit edildi canım
kalp atışlarını duydun yani ...
hayırlısı insan ne yaşaması gerekiyorsa yaşıyor işte sonu selamet olsun inşallah ,
4 düşük demiştin sonuncu gebelikte iğne kullandığın halde mi düştü ???
evet canım temmuzda kansulandırıcı iğneye rağmen düştü
kısmet inşallah bu defa kucağına alırsın
ben 2. düşükten sonra test yapıldı sonra hamile kalmadan bebe aspirini kullandım hamile olduğumu öğrenincede hemen iğneye başladık
merhaba
asigül nasılsın?sancıların başladı mı??
bu arada ozporla Nergis görüşüyor,ben faceden çıktıktan sonra görüşemiyorum ama kromozom analizinde sorun çıktığı için tüp bebek deneyeceklerdi en son,inş. güzel haberlerini alırız
burdayım burda meraklanmayın iki gündür annemler bende idi ve doğum temizliği yapmaya başladım birde sitede bir sorun mu vardı ne giremedim.kızlar asigülden haberi olan varmı acep
denden nerelerdesin görünmüyon uzun zamandır.denden cim ozpor diye bi arkadaş vardı sanırım sen görüşüyodun onunla.
durumu nasıl çok merak ediyorumm
merhabalar kızlar nasılsınız asigül nerelerdesin göremedim seni sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?